2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kahvaltı yapılırken okunur mu şimdi bu veee +3 kilo ile 78 olmuşum kocaman göbeğimle selamlıyorum sizi

B bugza

mrb , ben de 58,5 ile başladım 64,8 24+6 yım . son 4 haftada 2 kg aldım , bebiş 710 gr olmuş , dr um iyi gidiyorsun dedi , maaşallah diyim ama bu aydan sonra kılo artısı hızlanacak dedi (dua: kan hapımı 12. haftadan beri içiyorum iştah acmadı

B Beyaz Kamelya bende sendenim 52 ile başladım 62 yim şu an bende de kocaman bir göbek :) bebeişlerimiz sağlıklı olsunda alınan kilolar verilir nasılsa. Bizde bugün detaylı ultrasona gideceğiz çok heyecanlıyım paşamı göreceğim inşallah bir sorun çıkmaz...

Normaliz ozaman diyip avutayim kendimi. Icimi rahatlattin gercekten :) Guzel haberlerle gelin bugun insallah

kızlar bişey sorucam 23.haftada bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz benim kız hep aşagılarda bu normal mı bide hala son kasıktakı ağrım gecmedi haftaya kontrolum var bı gelseydı tarıh

saol canım bıde her gördugumde nasıl degısıyor yuzu bakalım son durum ne ay cok heycanlı uyuyamadım gece=))
sağlıkla görürsünüz inşallah bebeğinizi. çok değişik bir duygu insanın içinde bebeğinin olması. benimde kaç gündür kıpır kıpır hareket ediyor artık güçlendi daha sık hissediyorum

Tartılınca aklı başına gelenler klübü Başkanı olarak Leslie 2 mile yaptım artık hergün 2-3 mile yaparım artık cuma günü kontrole gidicem inşallah daha da kilo almam

Kızlar en yoğun 5-6.aylarda mı kilo alınıyor 49 ken 51.4 olmuşum 2.5 almışım nerdeyse. Bayrama giderken gayet normaldim ama iştahım 2 haftadır çok açık.

Son aylarda böyle mi olur.?

Doktorum 24-26. Haftalarda çok iştah açılır demişti doğurana kadar bu iştahlar böyle açık mı gidecek :/ Böyle yersem ayda 3 kilo alırım. Birden fırlamak istemiyorum

aaaayyyy korkuyoruuuummmmm bunu yiycem sanırım.ama benim tartı bozulduuuuu. yarın doktor muayenem var yarın versem son utanç rakamını ??

saol canım amın evet ınsan bı garıp oluyor hele ılk bebısse benım oglan saolsın gece gunduz hıc durmadan tekme savuruyor=)her vurusunda mutlu oluyorum demekkı ıyı dıye=)senınınınde artık hareketlerı dahada guclenır bı hafta bıle fark ettırıyor

kızlar bişey sorucam 23.haftada bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz benim kız hep aşagılarda bu normal mı bide hala son kasıktakı ağrım gecmedi haftaya kontrolum var bı gelseydı tarıh

Benim oğlan MaşaAllah az kaldı ağzımdan çıkacak midemin oralara çıkmaya başladı sagolsun, göbek deliğin in oralarda çoğunlukla midemin oralarda da vuruyor beyfendi

Can'ım benim özellikle son ili ay ciddi kilo alınıyor haftada 1 veya 1,5 kilo alınıyor.bir de benim bi süredir doyma hissim gitti bi türlü doyduğumu hissetmiyorum kendimi durduruyorum.çok garip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…