2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canim mızmızlikla hiic alakasi yok bundan 10 sene kadar once oldum tetenoz hic bisey olmadi. gecen ay oldum 2-3 gun kol agrisi yapti
ya yapandan kaynakli yada vucudumuzun suan ki halinden bence

ayili da cok guzelmis :))
ne kadar dedi battaniyelere?
bana 180 dedi, lilii 150 dedi..
yaa bana da lili hep yuksek soyluyo, bunlar kime ne tutturursa sanirim
lili baykusluya puset boyu 150
ayiliya once 250 sonra boyut kuculurse 180 dedi
ama sevil bqykusluya 140 ayiliya 160 dedi
bide lilinin 35-50 dedigi tum patikleri 25 e yapiyo
fakat cok yogun

ninocin
I ikizcan2016
Kızlar sizin ördürmeyi düşündükleriniz kadar güzel desenli değiller ama alternatif olabilecek kendi aldığım battaniye ve patiğimi paylaşayım dedim belki fikir olur. Hazır oldukları için örülmelerini bekleme derdi yok hem fiyat olarakta daha ucuz :)
Patik Trendyol-Bebefox 10,99 TL
Battaniye Panço 78,95 TL

Eklentiler

• IMG_1799.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_1798.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 89
Patiklerimiz aynı )

Lili bana patikleri 25-30 civarına örüyor maksimum modeline göre. Baykuslu battaniyenin de normal boyuna 150 demişti ikizcaninki gibi.
La petita baby'nin 300'e ördüğü tulum takımı üzerine bir de ceketle 130'a falan örüyor. Ördüğü ipler de kaliteli. Alize Happy Baby demişti, yuncude baktım özellikle. Cok güzel ip sahiden. %100 pamuk.
Ordurdugunuz yerlere yünlerin markasını da sorun kuzum. Hatta fırsatın olursa kalitesine yuncuden bak. Aldıktan sonra tüylenme falan yapan lif ipi modunda olmasın.

Günaydın yavrular
casamaa geçmiş olsun canım

Beklenen gün geldi catti!
Bugün yiyip içtiklerimizi gozden geçirme günü!
Bugün bebeklerimize mi kendimize mi yedik muhasebe yapma günü!
Bugün ak ve karayi ayırma günü!

Tahmin ettiğiniz gibi kilo güncelleme günü :))))

23.haftayi geride bırakip 24e girdiğimde bugün +6 kilo ile 75.4 rakamını yazmaya utaniyorum ama yapicam bisey yok maalesef! Bu kan hapina başladığımdan beri +3 oldum bir buçuk ayda!

Yiyip içtiğim aynı ama önüne gecemiyorum,aliyorum kilolari. Porsiyon küçültme yoluna gittim bakalım ise yaricak mi?

Hayalim olan 80'i gecmeyeyim durumu gün geçtikçe hayal bile olamıyor!! Cevremdeki doğurmuş herkes beş ayda aldığının iki katı alırsın ucuncu trimesterde dediler. Ki bu da +10 demek 85i gideceğim demek!!!

Haydi bakalım kaldırın koca gobekleri ve bi tartı bulun.
D deniz_murat Dennismasal blgsdr hihami nuru4207 BRBM nmine S SweetNovember30 Vasfiyeteyzeniz Sunrise82 Esra S sewallll moonspell_ zeynepSav white_chocolate_mocha ismimmelek sarra13 nesbay @Gojiberries M MinikPapatyacik masmaviyim M minnakiz S swl_swl G gyasmin Elifgms nazli_nazenin Destina 01 cordeliac C CeYz C candy1907 xkardelenx mavili33 E ecrinny ninocin asli2434 meraklo @eyetkiner daffodilays Selfida A aysesudoga mavikose akasya11 S Sare13 mrs_aysel lacrimosa minnie_mel fantasktik-fabi _sinemis_ T tgp M merybstnc nur_84 meyrax naz8 S sevyeter I ikizcan2016 Hepgurbet E eftalyaaaa A ayisigi320 moryastik C chemist04 A ankara_ankara haseki Asumanpansuman calimero17 N Nextstar derinn83 B busraninewi @Facelessman oezge 237725 countryrose teachercnn vera2017 Kostebekpasta Setenay_90 R rabbit35 B Beyaz Kamelya Denas14__ zehrakif zep20 E e9055 HollyMood @Marasguli Sabirsiz61 KokunHuzur LaMadre delaLuna mercaneke glysldnl

B bugza günaydın hayırlı günler canım benim
Ben 70.2 minnak davşanım 22+3 575 gr. Olmus, çok kilo almışım ((( kan ve vitamin hapina başladıktan sonra çok hızlı kilo aldım bende

canim mızmızlikla hiic alakasi yok bundan 10 sene kadar once oldum tetenoz hic bisey olmadi. gecen ay oldum 2-3 gun kol agrisi yapti
ya yapandan kaynakli yada vucudumuzun suan ki halinden bence
Olabilir Can'ım ya resmen damarıma 1 kilo demir enjekte etmişler gibi ağırlık var

64 üm şu an canım

Kilo almiyorum diyordum 78 ile hamile kaldim 83 olmusum. 22 hafta bitti bayramda cok yedim bir anda şiştim

Çok teşekkürler Can'ım ebebek de bu anlattığın gibi bişey görmüştüm ince yumuşacık o olabilir galiba

Gunaydin canim. Korkunun ecele faydasi yok.. +10 kg ile rekora kosuyorum. Hala 36 beden giyiyorum lakin gobegim bir tam dunya :) 50 kg ile baslasim. 60 kg im :))

Can'ım bence iyi bir doktorun elinde önlemi alınabilir benimde rahim ağzı kısalığından 22.haftanın içinde dikiş atıldı ve sürekli yatıyorum.doktorum açıklık dikişe kadar gelmiş dedi ve şu an sadece dikiş tutuyor ve normalde 3,5-4 cm ilken benimki 1,5 cm olmuş .hsyırlı haberlerini bekliyoruz

cordeliac canım çok geçmiş olsun böbrekten taş düşürmüş biri olarak gerçekten doğumdan zor Allah yardımcın olsun acil şifalar dilerim .hiç bişeyde fayda etmez bol su içiçeksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…