canim mızmızlikla hiic alakasi yok bundan 10 sene kadar once oldum tetenoz hic bisey olmadi. gecen ay oldum 2-3 gun kol agrisi yapticasamaa Can'ım çok geçmiş olsun inşallah meleğin hep seninle olacak.
Ben tetanoz dün vuruldum ama bende inanılmaz halsizlik ve kol Ağrı'sı yaptı. Anlamadım aslında öyle mızmız da değilimdir
yaa bana da lili hep yuksek soyluyo, bunlar kime ne tutturursa sanirimayili da cok guzelmis :))
ne kadar dedi battaniyelere?
bana 180 dedi, lilii 150 dedi..
yaa bana da lili hep yuksek soyluyo, bunlar kime ne tutturursa sanirim
lili baykusluya puset boyu 150
ayiliya once 250 sonra boyut kuculurse 180 dedi
ama sevil bqykusluya 140 ayiliya 160 dedi
bide lilinin 35-50 dedigi tum patikleri 25 e yapiyo
fakat cok yogun
Patiklerimiz aynıninocin
I ikizcan2016
Kızlar sizin ördürmeyi düşündükleriniz kadar güzel desenli değiller ama alternatif olabilecek kendi aldığım battaniye ve patiğimi paylaşayım dedim belki fikir olur. Hazır oldukları için örülmelerini bekleme derdi yok hem fiyat olarakta daha ucuz :)
Patik Trendyol-Bebefox 10,99 TL
Battaniye Panço 78,95 TL
Bebişler pişti oldu desenePatiklerimiz aynı)
yaa bana da lili hep yuksek soyluyo, bunlar kime ne tutturursa sanirim
lili baykusluya puset boyu 150
ayiliya once 250 sonra boyut kuculurse 180 dedi
ama sevil bqykusluya 140 ayiliya 160 dedi
bide lilinin 35-50 dedigi tum patikleri 25 e yapiyo
fakat cok yogun
Olabilir Can'ım ya resmen damarıma 1 kilo demir enjekte etmişler gibi ağırlık varcanim mızmızlikla hiic alakasi yok bundan 10 sene kadar once oldum tetenoz hic bisey olmadi. gecen ay oldum 2-3 gun kol agrisi yapti
ya yapandan kaynakli yada vucudumuzun suan ki halinden bence
64 üm şu an canımGünaydın yavrular
casamaa geçmiş olsun canım
Beklenen gün geldi catti!
Bugün yiyip içtiklerimizi gozden geçirme günü!
Bugün bebeklerimize mi kendimize mi yedik muhasebe yapma günü!
Bugün ak ve karayi ayırma günü!
Tahmin ettiğiniz gibi kilo güncelleme günü :))))
23.haftayi geride bırakip 24e girdiğimde bugün +6 kilo ile 75.4 rakamını yazmaya utaniyorum ama yapicam bisey yok maalesef! Bu kan hapina başladığımdan beri +3 oldum bir buçuk ayda!
Yiyip içtiğim aynı ama önüne gecemiyorum,aliyorum kilolari. Porsiyon küçültme yoluna gittim bakalım ise yaricak mi?
Hayalim olan 80'i gecmeyeyim durumu gün geçtikçe hayal bile olamıyor!! Cevremdeki doğurmuş herkes beş ayda aldığının iki katı alırsın ucuncu trimesterde dediler. Ki bu da +10 demek 85i gideceğim demek!!!
Haydi bakalım kaldırın koca gobekleri ve bi tartı bulun.
D deniz_muratDennismasal blgsdr hihami nuru4207 BRBM nmine S SweetNovember30 Vasfiyeteyzeniz Sunrise82 Esra S sewallll moonspell_ zeynepSav white_chocolate_mocha ismimmelek sarra13 nesbay @Gojiberries M MinikPapatyacik masmaviyim M minnakiz S swl_swl G gyasmin Elifgms nazli_nazenin Destina 01 cordeliac C CeYz C candy1907 xkardelenx mavili33 E ecrinny ninocin asli2434 meraklo @eyetkiner daffodilays Selfida A aysesudoga mavikose akasya11 S Sare13 mrs_aysel lacrimosa minnie_mel fantasktik-fabi _sinemis_ T tgp M merybstnc nur_84 meyrax naz8 S sevyeter I ikizcan2016 Hepgurbet E eftalyaaaa A ayisigi320 moryastik C chemist04 A ankara_ankara haseki Asumanpansuman calimero17 N Nextstar derinn83 B busraninewi @Facelessman oezge 237725 countryrose teachercnn vera2017 Kostebekpasta Setenay_90 R rabbit35 B Beyaz Kamelya Denas14__ zehrakif zep20 E e9055 HollyMood @Marasguli Sabirsiz61 KokunHuzur LaMadre delaLuna mercaneke glysldnl
Kilo almiyorum diyordum 78 ile hamile kaldim 83 olmusum. 22 hafta bitti bayramda cok yedim bir anda şiştimGünaydın yavrular
23.haftayi geride bırakip 24e girdiğimde bugün +6 kilo ile 75.4 rakamını yazmaya utaniyorum ama yapicam bisey yok maalesef! Bu kan hapina başladığımdan beri +3 oldum bir buçuk ayda!
Yiyip içtiğim aynı ama önüne gecemiyorum,aliyorum kilolari. Porsiyon küçültme yoluna gittim bakalım ise yaricak mi?
Hayalim olan 80'i gecmeyeyim durumu gün geçtikçe hayal bile olamıyor!! Cevremdeki doğurmuş herkes beş ayda aldığının iki katı alırsın ucuncu trimesterde dediler. Ki bu da +10 demek 85i gideceğim demek!!!
D deniz_muratDennismasal blgsdr hihami nuru4207 BRBM nmine S SweetNovember30 Vasfiyeteyzeniz Sunrise82 Esra S sewallll moonspell_ zeynepSav white_chocolate_mocha ismimmelek sarra13 nesbay @Gojiberries M MinikPapatyacik masmaviyim M minnakiz S swl_swl G gyasmin Elifgms nazli_nazenin Destina 01 cordeliac C CeYz C candy1907 xkardelenx mavili33 E ecrinny ninocin asli2434 meraklo @eyetkiner daffodilays Selfida A aysesudoga mavikose akasya11 S Sare13 mrs_aysel lacrimosa minnie_mel fantasktik-fabi _sinemis_ T tgp M merybstnc nur_84 meyrax naz8 S sevyeter I ikizcan2016 Hepgurbet E eftalyaaaa A ayisigi320 moryastik C chemist04 A ankara_ankara haseki Asumanpansuman calimero17 N Nextstar derinn83 B busraninewi @Facelessman oezge 237725 countryrose teachercnn vera2017 Kostebekpasta Setenay_90 R rabbit35 B Beyaz Kamelya Denas14__ zehrakif zep20 E e9055 HollyMood @Marasguli Sabirsiz61 KokunHuzur LaMadre delaLuna mercaneke glysldnl
Çok teşekkürler Can'ım ebebek de bu anlattığın gibi bişey görmüştüm ince yumuşacık o olabilir galibaMuslin bez yuzde 100 pamuktan dokunmus kare, cok emici, kolay yikanip cabuk kuruyan bez, battaniye, ortu, kundak adina ne istersen de. Cok amaclidir. Bebegi terletmez, usutmez. Ister kundak yap, ister ustunu ort, ister alt acma olarak kullan, istersen banyo havlusu olarak kullan. Annelerin isine yarayan bir ortu. Ilk eski misirlilar kullanmis. Gunumuzde hala cok yaygin. Ben kundak yapmiyorum ama olmazsa olmaz. Kizimda hic yanimdan ayirmadim. Insallah bu bebegimde de vazgeçilmez im olacak. Umarim yardimci olabilmisimdir.
Günaydın yavrular
Can'ım bence iyi bir doktorun elinde önlemi alınabilir benimde rahim ağzı kısalığından 22.haftanın içinde dikiş atıldı ve sürekli yatıyorum.doktorum açıklık dikişe kadar gelmiş dedi ve şu an sadece dikiş tutuyor ve normalde 3,5-4 cm ilken benimki 1,5 cm olmuş .hsyırlı haberlerini bekliyoruzBugün bizimde kontrolumuz vardı bebeğim ile ilgili hiçbir sıkıntı yok herseyi sağlıklı çokta hareketli lakin rahim ağzında açılma yok iken kesesi dışarıya sarkmis yarım cm kadar buda rahim i zorluyor ve açılmaya calisiyormus normal bir serviks uzunluğu olduğu içinde içeriye zarar vermeden alınması çok güç ama denenebilir yanlız çok zor tüm riskleri göze almalisiniz içeriye itilip acil serklaj yapılmalı denildi. Ne kadar içeride tutulur ne kadar sağlıklı olur bilemeyiz dediler.
Dualarinizi bekliyorum arkadaşlar lütfen. 3 kayıp tan sonra kızımı kaybetmek istemiyorum
Patiklerimiz aynı)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?