2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Wohooo 66,5! 70 civarı girerim doğuma böyle devam edersem

Can'ım benim özellikle son ili ay ciddi kilo alınıyor haftada 1 veya 1,5 kilo alınıyor.bir de benim bi süredir doyma hissim gitti bi türlü doyduğumu hissetmiyorum kendimi durduruyorum.çok garip

Ben kahvaltı iki kişilik yiyorum.
Akşam yemeği çok az.
Ama gece acıkıyorum :/ zor durduruyorum kendimi

kızlar bişey sorucam 23.haftada bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz benim kız hep aşagılarda bu normal mı bide hala son kasıktakı ağrım gecmedi haftaya kontrolum var bı gelseydı tarıh
Benim kız da öyle yukarılarda değil ama ben pek dert etmedim. Pozisyonuyla ilgili sonuçta diye düşündüm. Endişelenmemiz mi gerek acaba?

Benim kız da öyle yukarılarda değil ama ben pek dert etmedim. Pozisyonuyla ilgili sonuçta diye düşündüm. Endişelenmemiz mi gerek acaba?
Ben de nette okumuştum Bebek aşağıda yukarda da hareket edebilir miş ben de bazen iyice aşağı da hissediyorum bazen de yukarda
Benimde bugün kontrolüm var inşallah hayırlı haberlerle gelirim
ninocin Can'ım sen detaylı ultrasona girdimi ben kaçırdım galiba

B bugza yavrum beni güncelleme dışı tut. Kilo kaybı yaşıyorum hâlen. Şu rahatsızlık durumu geçsin. Muhtemelen güncel kilomun üzerine çıkarım yine. Kalsın öyle. Öbdüm.

kızlar bişey sorucam 23.haftada bebek hareketlerini nerede hissediyorsunuz benim kız hep aşagılarda bu normal mı bide hala son kasıktakı ağrım gecmedi haftaya kontrolum var bı gelseydı tarıh
Bazen gobek hizasinda hissediyorum eger yatar vaziyette ise. Bazense bildigin vajinaya dogru kasiklarin oldugu yere tekmeliyor tamamen oturusu ve durusuyla alakali stres yapma.

Dun ayrintiliya girdik hersey yolunda sukurler olsun. 28.5 cm, 600gr olmus kizimiz 23+3 de. Bayram anladigim kadariyla kimseye yaramamis 64kg olmuşum. Toplam 6.5 kilo insallah 15 kilonun uzerine cikmadan doguma girebilirim son aylar cok daha hizli aliniyor malum.

B bugza 68.1 olmusum. 63.5 la baslamistim, ilk hamileligimi tamamladigim kiloyu almisim nerdeyse, deli gibi istahim var durduramiyorum kendimii

Sabirsiz61 kilomuz ve alıdıgımız kilo neredeyse aynı :) ben +10 kilo ile bitiririm diye düşünmüştüm inşallah 15 kiloya
filan ulaşmaz (( 70 kilodan daha fazla olmak istemiyorum (((

Bayramda biryere gitmemenin sonucu -1 kilo ile 75 im. Fazla kilo ile hamile kalmanin zararlari iste. Kilo almaya korkuyorum.. umarim cok kilo almadan tamamlarim haftalari. 80 i gorurse tartida heralde depresyona giricem. Bebis saglikli olsun da varsin 90 olayim
B bugza

Kızlar bir şey soracağım.

Şimdi normal kilom 53 ken 49 a düşmüştüm.şuan 51 lerdeyim.

Hedefim toplam 10 kiloydu benim
.53ten 63 e çıkarım doğumda 7-8 kilo gitse eski formuma dönerim diye.

49 a düşünce şimdi 59 olsam da doğum sonrası birden 49-50 ye düşer miyim?Aşırı zayıf duruyorum öyle,52-53tam normalim.
Ona göre kilo almak istiyorum.Birden zayıflamak yaramıyor bana,çöküyor resmen yanaklarım

Birde tansiyonum çok düşüyor şu sıra 9-6 normal derken akşam 8-5/ 8/4 oldum.

Bir iki gündür demir ilacını almadım etkisi olabilir mi

Sabirsiz61 kilomuz ve alıdıgımız kilo neredeyse aynı :) ben +10 kilo ile bitiririm diye düşünmüştüm inşallah 15 kiloya
filan ulaşmaz (( 70 kilodan daha fazla olmak istemiyorum (((
Bebekler iyi olsunda takilma o kadar 30 kilo alanlar var 15 kg bu anlamda bisey degil dogum sonrasi kasmadan eski kiloya donulur sen minigi dusun onceligimiz onlar. Ama tabiki kolla kendini :)

benimki her yerde geziyor canım..ama dün bildiğim rahmimin içine doğru tekmeliyordu sanki..eşime dedim çıkmaya mı çalılıyor napıyor baya aşağıda diye:)

Birde tansiyonum çok düşüyor şu sıra 9-6 normal derken akşam 8-5/ 8/4 oldum.

Bir iki gündür demir ilacını almadım etkisi olabilir mi
Canım benim de hala büyük 8-9 küçük 4-5 şeklinde takılıyo ama 4e düşünce fena oluyo ayakta zor duruyorum 24. haftadan sonra yükselir diyolar ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…