2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
benimki her yerde geziyor canım..ama dün bildiğim rahmimin içine doğru tekmeliyordu sanki..eşime dedim çıkmaya mı çalılıyor napıyor baya aşağıda diye:)
benimki her yerde geziyor canım..ama dün bildiğim rahmimin içine doğru tekmeliyordu sanki..eşime dedim çıkmaya mı çalılıyor napıyor baya aşağıda diye:)
artık bu bebekler içerde ne yapıyorlarsa iyi olsunlarda önemli değil gerisi ilk gebelik olunca insan ne normal ne anormal bilemiyor

canım 66 olmuşum bende

artık bu bebekler içerde ne yapıyorlarsa iyi olsunlarda önemli değil gerisi ilk gebelik olunca insan ne normal ne anormal bilemiyor
evet canım sıkıntı yapma..ufacık yerdeler napsınlar dönüp dönüp duruyorlar..hayırlısı ile kucağımıza bi alsaydık yavrularımızı:)

tatlım dün tartıldım 51 kiloyum ben ne zaman kilo alacağım acep

kızlar benim çatı kemiğim acayip ağrıyor ya bacaklarımı açamıyorum sabah kalkarken o derece var mı sizde de neden kaynaklanıyor olabilir acaba kalsiyum magnezyum eksikliği falan mı yoksa bebiş kız olduğu için mi (kız çocuğu daha ağır olur ve kasıklara baskı yapar diyor annem ve kaynanam)

aramıza hosgeldın canım cumartsı bu ağrı yuzunden acıllık oldum drlar normal dıyor vucut kendını doğuma hazırlıyormus normalde gevseme hormonu üretiyormusuz tam o bölgedeş kaslar açılsın diye bu hormon az oldupun ağrı yapıyormus bana acıldekı dr eger kanama olursa ve dınlenme halınde de gecmeyen bı agrı olursa gel demıstı bu arada benımde kız bende açamıyorum bacaklarımı merdıven cıkmak arabaya bınmek kuvetten cıkmak işkence

cAnım doğumda ortalama 6 kilo bırakıp çıkıyorsun bebekti suyuydu eşiydi derken.atıyorum 62 ile girsen ortalama 55-56 ile doğumdan çıkarsın.

bu konuda konusmak istemiyorum efenim..
konu kapandiginda haber edin geleyim :))))

ben kan hapina yeni basladim, daha da coşarak kilo alicam demekki..
ekmek çorba makarnayla, surekli bulanti kusma yatmayla gecen koca 23 hafta...

B bugza
23+2
58le basladim, suan 67 yani +9 kilodayim..
kizlarin biri 600, biri 570 gram..

Aynen oturduğum yerden kalkamıyorum nerdeyse o derece canım ya vallahi çok zor geçiyor bu hamilelik oğlumda hoplaya zıplaya güle oynaya ne rahat hamilelik geçirmişim diyorum şimdi... daha 4 ay var son aylar ne olacak halimiz kim bilir...

cok guzelmis, gule gule kullan canim :)
ben de aldim normal triko, polar, penye battaniye..
ama bu baykuşluya ayrı bi taktım :)
hep cordinin yuzunden.. :)))
bi de şöyle pufidik battaniye de aldim

Eklentiler

• image.webp
    9 KB · Görüntüleme: 63
Çıkmaz çıkmaz merak etme :)
Rekor sende :)))

kızlar daha önce bahsetmiştim, çinden kamera almıştım, ramazan bayram bittiği zamanlardı aşağı yukarı. bugün gelmiş. görüntüsü gayet iyi, Şuan için herşeyi çalışıyormuş. 45$ a almıştık. İlgilenene markasını atarım. En çok olumlu yorum alan üründü aldığımız. Tavsiye edebilirim ama çinden her zaman birşey almak risk, bizimkinden sorun çıkmadı ama çalışması ile ilgili garantisi yok maalesef, uzun yol geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…