benim tansiyonumda öyle sıkıntı yok dedi doktor..yüksek olcağına düşük olması daha iyi dedi..Birde tansiyonum çok düşüyor şu sıra 9-6 normal derken akşam 8-5/ 8/4 oldum.
Bir iki gündür demir ilacını almadım etkisi olabilir mi
benimki her yerde geziyor canım..ama dün bildiğim rahmimin içine doğru tekmeliyordu sanki..eşime dedim çıkmaya mı çalılıyor napıyor baya aşağıda diye:)
artık bu bebekler içerde ne yapıyorlarsa iyi olsunlarda önemli değil gerisi ilk gebelik olunca insan ne normal ne anormal bilemiyorbenimki her yerde geziyor canım..ama dün bildiğim rahmimin içine doğru tekmeliyordu sanki..eşime dedim çıkmaya mı çalılıyor napıyor baya aşağıda diye:)
canım 66 olmuşum bendeGünaydın yavrular
@casamaa geçmiş olsun canım
Beklenen gün geldi catti!
Bugün yiyip içtiklerimizi gozden geçirme günü!
Bugün bebeklerimize mi kendimize mi yedik muhasebe yapma günü!
Bugün ak ve karayi ayırma günü!
Tahmin ettiğiniz gibi kilo güncelleme günü :))))
23.haftayi geride bırakip 24e girdiğimde bugün +6 kilo ile 75.4 rakamını yazmaya utaniyorum ama yapicam bisey yok maalesef! Bu kan hapina başladığımdan beri +3 oldum bir buçuk ayda!
Yiyip içtiğim aynı ama önüne gecemiyorum,aliyorum kilolari. Porsiyon küçültme yoluna gittim bakalım ise yaricak mi?
Hayalim olan 80'i gecmeyeyim durumu gün geçtikçe hayal bile olamıyor!! Cevremdeki doğurmuş herkes beş ayda aldığının iki katı alırsın ucuncu trimesterde dediler. Ki bu da +10 demek 85i gideceğim demek!!!
Haydi bakalım kaldırın koca gobekleri ve bi tartı bulun.
@deniz_murat @Dennismasal @blgsdr @hihami @nuru4207 @BRBBnmine @SweetNovember30 @Anneoldumben @Sunrise82 @Esra @sewallll @moonspell_ @zeynepSav @white_chocolate_mocha @ismimmelek @melina19900 @nesbay @Gojiberries @MinikPapatyacik @masmaviyim @minnakiz @swl_swl @gyasmin @Elifgms @nazli_nazenin @Destina 01 @cordeliac @CeYz @candy1907 xkardelenx mavili33 E ecrinny @ninocin asli2434 @meraklo @eyetkiner @daffodilays @Selfida @aysesudoga @mavikose @akasya11 @Sare13 @mrs_aysel @lacrimosa @minnie_mel @fantasktik-fabi @_sinemis_ @tgp @merybstnc nur_84 @meyrax @naz8 @sevyeter I ikizcan2016 @Hepgurbet @eftalyaaaa @ayisigi320 @moryastik @chemist04 @ankara_ankara @haseki @Asumanpansuman @calimero17 @Nextstar @derinn83 @busraninewi @Facelessman @oezge @237725 @countryrose @teachercnn @vera2017 Kostebekpasta @Setenay_90 @rabbit35 @Beyaz Kamelya @Denas14__ @zehrakif @zep20 @e9055 @HollyMood @Marasguli @Sabirsiz61 @KokunHuzur @LaMadre delaLuna mercaneke @glysldnl
evet canım sıkıntı yapma..ufacık yerdeler napsınlar dönüp dönüp duruyorlar..hayırlısı ile kucağımıza bi alsaydık yavrularımızı:)artık bu bebekler içerde ne yapıyorlarsa iyi olsunlarda önemli değil gerisi ilk gebelik olunca insan ne normal ne anormal bilemiyor
inşallah canım bi gelseydi o vakit benimkini 38 de alacak sanırım aralık sonu oluyorevet canım sıkıntı yapma..ufacık yerdeler napsınlar dönüp dönüp duruyorlar..hayırlısı ile kucağımıza bi alsaydık yavrularımızı:)
tatlım dün tartıldım 51 kiloyum ben ne zaman kilo alacağım acepGünaydın yavrular
@casamaa geçmiş olsun canım
Beklenen gün geldi catti!
Bugün yiyip içtiklerimizi gozden geçirme günü!
Bugün bebeklerimize mi kendimize mi yedik muhasebe yapma günü!
Bugün ak ve karayi ayırma günü!
Tahmin ettiğiniz gibi kilo güncelleme günü :))))
23.haftayi geride bırakip 24e girdiğimde bugün +6 kilo ile 75.4 rakamını yazmaya utaniyorum ama yapicam bisey yok maalesef! Bu kan hapina başladığımdan beri +3 oldum bir buçuk ayda!
Yiyip içtiğim aynı ama önüne gecemiyorum,aliyorum kilolari. Porsiyon küçültme yoluna gittim bakalım ise yaricak mi?
Hayalim olan 80'i gecmeyeyim durumu gün geçtikçe hayal bile olamıyor!! Cevremdeki doğurmuş herkes beş ayda aldığının iki katı alırsın ucuncu trimesterde dediler. Ki bu da +10 demek 85i gideceğim demek!!!
Haydi bakalım kaldırın koca gobekleri ve bi tartı bulun.
@deniz_murat @Dennismasal @blgsdr @hihami @nuru4207 @BRBBnmine @SweetNovember30 @Anneoldumben @Sunrise82 @Esra @sewallll @moonspell_ @zeynepSav @white_chocolate_mocha @ismimmelek @melina19900 @nesbay @Gojiberries @MinikPapatyacik @masmaviyim @minnakiz @swl_swl @gyasmin @Elifgms @nazli_nazenin @Destina 01 @cordeliac @CeYz @candy1907 xkardelenx mavili33 E ecrinny @ninocin asli2434 @meraklo @eyetkiner @daffodilays @Selfida @aysesudoga @mavikose @akasya11 @Sare13 @mrs_aysel @lacrimosa @minnie_mel @fantasktik-fabi @_sinemis_ @tgp @merybstnc nur_84 @meyrax @naz8 @sevyeter I ikizcan2016 @Hepgurbet @eftalyaaaa @ayisigi320 @moryastik @chemist04 @ankara_ankara @haseki @Asumanpansuman @calimero17 @Nextstar @derinn83 @busraninewi @Facelessman @oezge @237725 @countryrose @teachercnn @vera2017 Kostebekpasta @Setenay_90 @rabbit35 @Beyaz Kamelya @Denas14__ @zehrakif @zep20 @e9055 @HollyMood @Marasguli @Sabirsiz61 @KokunHuzur @LaMadre delaLuna mercaneke @glysldnl
aramıza hosgeldın canım cumartsı bu ağrı yuzunden acıllık oldum drlar normal dıyor vucut kendını doğuma hazırlıyormus normalde gevseme hormonu üretiyormusuz tam o bölgedeş kaslar açılsın diye bu hormon az oldupun ağrı yapıyormus bana acıldekı dr eger kanama olursa ve dınlenme halınde de gecmeyen bı agrı olursa gel demıstı bu arada benımde kız bende açamıyorum bacaklarımı merdıven cıkmak arabaya bınmek kuvetten cıkmak işkencekızlar benim çatı kemiğim acayip ağrıyor ya bacaklarımı açamıyorum sabah kalkarken o derece var mı sizde de neden kaynaklanıyor olabilir acaba kalsiyum magnezyum eksikliği falan mı yoksa bebiş kız olduğu için mi (kız çocuğu daha ağır olur ve kasıklara baskı yapar diyor annem ve kaynanam)
cAnım doğumda ortalama 6 kilo bırakıp çıkıyorsun bebekti suyuydu eşiydi derken.atıyorum 62 ile girsen ortalama 55-56 ile doğumdan çıkarsın.Kızlar bir şey soracağım.
Şimdi normal kilom 53 ken 49 a düşmüştüm.şuan 51 lerdeyim.
Hedefim toplam 10 kiloydu benim
.53ten 63 e çıkarım doğumda 7-8 kilo gitse eski formuma dönerim diye.
49 a düşünce şimdi 59 olsam da doğum sonrası birden 49-50 ye düşer miyim?Aşırı zayıf duruyorum öyle,52-53tam normalim.
Ona göre kilo almak istiyorum.Birden zayıflamak yaramıyor bana,çöküyor resmen yanaklarım
Aynen oturduğum yerden kalkamıyorum nerdeyse o derece canım ya vallahi çok zor geçiyor bu hamilelik oğlumda hoplaya zıplaya güle oynaya ne rahat hamilelik geçirmişim diyorum şimdi... daha 4 ay var son aylar ne olacak halimiz kim bilir...aramıza hosgeldın canım cumartsı bu ağrı yuzunden acıllık oldum drlar normal dıyor vucut kendını doğuma hazırlıyormus normalde gevseme hormonu üretiyormusuz tam o bölgedeş kaslar açılsın diye bu hormon az oldupun ağrı yapıyormus bana acıldekı dr eger kanama olursa ve dınlenme halınde de gecmeyen bı agrı olursa gel demıstı bu arada benımde kız bende açamıyorum bacaklarımı merdıven cıkmak arabaya bınmek kuvetten cıkmak işkence
@ninocin
I ikizcan2016
Kızlar sizin ördürmeyi düşündükleriniz kadar güzel desenli değiller ama alternatif olabilecek kendi aldığım battaniye ve patiğimi paylaşayım dedim belki fikir olur. Hazır oldukları için örülmelerini bekleme derdi yok hem fiyat olarakta daha ucuz :)
Patik Trendyol-Bebefox 10,99 TL
Battaniye Panço 78,95 TL
Çıkmaz çıkmaz merak etme :)@Beyaz Kamelya bende sendenim 52 ile başladım 62 yim şu an bende de kocaman bir göbek :) bebeişlerimiz sağlıklı olsunda alınan kilolar verilir nasılsa. Bizde bugün detaylı ultrasona gideceğiz çok heyecanlıyım paşamı göreceğim inşallah bir sorun çıkmaz...
Olur yarın işlerim sorun diilaaaayyyy korkuyoruuuummmmmbunu yiycem sanırım.ama benim tartı bozulduuuuu. yarın doktor muayenem var yarın versem son utanç rakamını ??
Kargaşa listede yoksun bilgilerini yolla da ekleyeyimbende kılo alım dıye ugrasıyorum=)50 ile kaldım suan 57 yım mutlu oluyorum=))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?