2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
günaydın kızlar Ben dün şeker yüklemesi yaptırdım 50 gr sonu. 221 Çok yüksek değilmi yani bende gebelik şekeri var sanırım haftya gitcem sonuç göstermeeye Ne olcak şimdi

Biz anakucağını nuna aldık, çok beğendim ben. Diğerlerine göre daha hafif, moms and papas bebek arabasına takılabiliyor. Üstündeki cibinlik gibi şeyi baya çekebiliyorsun bebişi nefessiz bırakmadan.
Ben de ana kucağını daha çok beğendim kumaşı dolgusu fln dediğin gibi örtüsü de güzel bi ayrıntı olmuş. Normalde hep örtü atıyor bi arkadasım o örtü de uçuyor açılıyor Bebek ağzına sokuyor uğraşıyor yani baya :) bugün tekrar bakacağız internette çok güzel renklerini gördüm ama E bebekteki sadece siyah gri kırmızı demişti bize

günaydın kızlar Ben dün şeker yüklemesi yaptırdım 50 gr sonu. 221 Çok yüksek değilmi yani bende gebelik şekeri var sanırım haftya gitcem sonuç göstermeeye Ne olcak şimdi
Günaydın canım evet sınırın baya üstünde gibi çok mu tatlı yiyorsun bakim :) bundan sonra dikkatli olursun yediklerine içtiklerine canım doktor diyet listesi verir büyük ihtimalle kötü bi şey degil moralini bozma bi çok insanda oluyor dikkatli beslenmeyle de inş sorun olmuyor sen de evde cihaz alıp kendi ölçümlerini yap istersen burda arkadaşlar öyle yapıyormuş

Günaydın arkadaşlar, uzun zaman oldu yazmayalı , tayin oldum okula başladım derken çalışmak tüm yaz yatan bünyeme ağır geldi , çok şükür bi sıkıntımız yok, bayram tatilinde Çapa da arkadaşımız detaylıyı da yaptı , herşey yolunda binlerce iükür, sizleri takip ettim arada ama hiç yazamadım , sağlık problemleri yaşayan tüm arkadaşlara geçmiş olsun diyorum, iyi düşünmek lazım , güzel güneşli umutlu günler diliyorum Bu arada alışveriş yapamayan ben, 3 çanta eşya doldurdum, herşey yolunda kısacası

yaa normal hep yediklerim aslında . Aşırı abartılı yemiyorum artık hiç bişeyi. Bianda kilo almamım nedenide olabilir yada hızlı kilo aldıgım için çıktı herşey iyi giderken bu olmadı

yaa normal hep yediklerim aslında . Aşırı abartılı yemiyorum artık hiç bişeyi. Bianda kilo almamım nedenide olabilir yada hızlı kilo aldıgım için çıktı herşey iyi giderken bu olmadı
Hamilelik şekeri her zaman yediklerinizden kaynaklı olmuyormuş, genetik faktörlerde etkili olabiliyor kendi başına ,uygun diyeti ile hamileliğin sonuna kadar sıkıntısız devam edilebiliyor, doktorunuzla görüşün bence canınızı da sıkmayın çünkü çok kötü bişe değil , bebiş üZülmesin

white_chocolate_mocha günaydin
malesef şekerin yüksek çıkmış. benimde yüksek çıkmıştı. endişelenme hiç diyet vericek diyetisyen günlük kan şekeri takibi yapicaksin ve yürüyüş eğer bunlarla düşmezse insuline başlıyor drun onun içinde bir endokrin uzmanından yardım almanı öneririm. Bir de stres yapma bir çok hamilede çıkan bir şey ilk duydugumda ben de üzülmüstum ama sonra çoğu gebe de çıktığını duyunca kendimi telkin ettim.Bu bilgileri paylaşıyorum ama ben 75 grlik yaptırmıştım. 50lilikte 100 grlik bir tekrar testi oluyor istersen onu hiç yaptirmadan diyetle işi götür.

malasef genetiğim pek temiz değil. Çok var şeker hastası ailemde. Umarım sorunsuz devam ettirebilirim ne deyim .
Doktorumla görüşyüm bakalım eğer yaptır 100 grmı derse yaptırırm . Diyet ve yürüyüşle umarım düşer

Hic bosa uzme kendini ben oncesinde lazere gitmistim ama alt taraf yeniden filizlendi resmen eskisi kadar yogun degil ama hormonlar yuzunden cikti tekrar hamilelik sonrasi yine gidecegim. Zaten kendim yapamiyordum o yuzden kuafore devam suanlik :)

Hemen topiğimizin avukatına soralım @melina19900 :)
Yalnız kimin için lazım? İnşallah kendin için sormuyorsundur. Malum hormonlarımız hiç normal değil şu sıralar celallenmeyesin kuzum hemen

kendim icin soruyorum canim
çekemicem artık, ailesinden zaten nefret ediyorum. hicbirini gormek istemiyorum.

Gecmis olsun canim, bir hayli yuksek cikmis.
100lük yuklemeyi yaptırmana hic gerek yok, dogrudan diyete basla.
Telas yapma hepimizin basinda olan bir sey, ben de bugun gidecegim doktora, onceki gebeligimde vardi bunda da cikar diye dusunuyorum.
Olumlu tarafindan bakmaya calis, bundan sonra inanilmaz saglikli besleneceksin:)
Aslinda her zaman sahip olmamiz gereken beslenme sekline yonlendiriyor, ama tabi hamilelikte kontrolden cikan istah uygulamayi biraz zorlastiriyor o kadar. Dedigim gibi yerinde olsam 100luk yuklemeyi asla yaptirmam. Insallah doktorun gebelik diyabeti hakkinda tecrubeli biridir. Diyetisyene bile gerek kalmadan yonlendirebilir seni.

kendim icin soruyorum canim
çekemicem artık, ailesinden zaten nefret ediyorum. hicbirini gormek istemiyorum.
Biraz sakin. Ailesi yüzünden adamı niye boşuyorsun kuzucuğum? Çözemeyeceğiniz kadar büyük mü konu? Nihayetlerine ersinler diye mi? Hormonların, psikolojin karmakarışık durumda zaten. Bir süre es ver ama şu durumda acele karar verme lütfen. İki tane çocuğun olacak laaan!

Ayrıca burada aileleri yüzünden boşanmaya kalksak ben de dahil bi' 50 kişi falan bin kere boşanmış, adamları kapıya koymuştuk.

Onlar bizim gibi dışarıdan ailelerini göremiyor sadece. Annem bana hakaret etse zoruma gitmez. Dilini anlarım. Eşimin annesi etse kıyameti kopartırım. Onlar içinde her yaptıklarında durum bu. Atsan atılmıyor, satsan satılmıyor neticede. :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…