ya evet bu entel dantel babalar türedi son yillarda :)) bizimbabalarimiz boyle miydi..
oglum oldu diye sevincinden ölürdü millet :))
belki aradaki dengeyi kuramayan kadinlar yuzunden oluyodur, eskiden anneler de boyle degildi..
annem kardesim dogunca gormus oglan oldugunu :))
garibim evde benden kalan ne varsa giymis yemis icmis..
teknoloji bozdu insanlari :)))
ben de kendimizi o pozisyonda düşünemiyorum :)) ama benimki de almaz eminim yapamaz ben bi Ayyy desem bırakır hemen :)) geçen ben kan aldırırken daha iğne batırılmadan arkasını döndü bakamadı ben bide doguma gir diyorum bu adamaAy eşimi bana ağda yaparken düşünemiyorum bileeadam kendi sakalını evde kesmekten aciz doğru düzgün beceremiyorum berberde kestiriyor birde gel bana ağda yap desem arkasına bakmadan kaçar herhalde aynı zamanda pek bi yufka yüreklidir, bana bile ağda çok acıtıyorsa boşver yaptırma jilet falan yap istersen diyor, bezi çekemez bile eli titrer kıyamam yaa :) sen bi teklif et bakalım seninki ne diycek
ben dedim gecen gün,
"yürü git, yok daha neler" dedi :))))
ciddi problem ya, goremiyorum ben de..
lazerliyim ben ama tamamen bitmedi
Bi evlenene birde bebeği olana Allah yardım eder derler. Zaten neyimiz varsa hepsi şimdiden onun, kendimizi unuttuk varsa yoksa bebeğe çalışıyoruz :) Eşim bile geçen gün takılıyor eskiden bu kargolardan bana da birşeyler çıkardı şimdi kuryeler anca bebeğe birşeyler getiriyo diyo :)) Ay napıyım eskiden bu alışverişler hayaldi benim için, şuan bunları yapabiliyor olmak belki birçok kadına göre çok olağan ama ben mutluluktan ağlaya ağlaya sipariş veriyorum görmen lazım :) Ev işide sağolsun eşimin yufka yüreği sayesinde yılan hikayesine döndü. İş yaptığı bi tanıdığımızdan 500 bin alacağı kaldı 1 senedir alamıyoruz. Benim evimin parası şuan bir başkasının sıcacık banka hesabında yatıyor ama eşime sorsan valla adamın durumu yok olsa vermez mi modunda. Biz iş yaptıktan sonra adam oğluna bmw aldı, cafe açtı ama benim biricik kocam adamın parasının olmadığına inanıyor hala.. Ah ben işlerden elimi ayağımı çekmeyecektim ki bak görecekti nasıl para tahsil ediliyor. İşi gücü bile çocuk yapma uğruna bıraktım. Aman neyse yaa çok şükür hamileyim ya evmiş paraymış eşyaymış dediğin gibi herşey Allah'ın takdiri bi bakmışız hepsi yoluna girmiş.Şu çocuk bereketiyle gelir mevzusu var ya. Canı gönülden söylüyorum ben hiç inanmazdım ona. Çocuklarla ilgili haklı sebeplerden. Biz tam tüp bebeğe başlayacakken, doktoru falan her şeyi halletmiştik. Hiç beklemediğim anda hop hamile kaldım. Hep diyorduk başlamadan bizim normal yolla olursa çocuk sahibi olamayan birine faydamız dokunsun diye o da oldu şükür. Ya Allah onun rıskını veriyor gerçekten ya da onun geleceği için sorumlulukların farkına varıp daha çok azmetmenin meyvesini alıyorsun. Çocuk için niyetlendiğimiz ne olduysa oldu. Hiç ummadığımız şeyler oldu hatta. O ev işi de hallolur o yüzden.
Son 2-3 aydır açtığım zararları anlatsam buradan boğaza köprü olur herhalde. En son yeni arabanın ön camını bile becerdim. :) Hepsi bir şekilde halloldu. Oluyor.
Ya bi'de takmamaktan mı, vücudun alismasindan mi nedir. Tüp bebekten sonra kendiliğinden ikinci çocuğu olan o kadar çok insan var ki mucize gibi. Hiç içini karartma o yüzden.
Bizimki gelmedi daha ona gösterir göstermez alacağım hemen. Zor tutuyorum şu an kendimi. Bedava geliyor kalitesine göre gözüme. Pembe korumaları falan da ölçü aldıktan sonra veririm ihtiyacı olan birine.
Bebekonfor'un da epey referansı var instagram'da. Bi' iki kişiyle konuşmuştum çok memnun kalmış onlarda mobilya kalitesinden. Zaten ben de çok uzun kullanmayacağım şeyleri ya ikinci elden alacağım ya da uygununa gideceğim senin gibi.
Benim eşim lazerden epey epey önce ağda yapmıştı. Valla o merak etmişti sırf yoksa ben istemedim. :)) ama bantları çekmeyi beceremediği için ağzına yüzüne etmiştim acıdan resmen.
Anam duysa bunları "adamlara bi' g*tunuzun kılını aldirmadiginiz kalmıştı zaten. Maymun ettiniz. Bu ne yüz göz olmak!" diye cırlar herhalde. Eski kadın neticede.
Aaa böyle birşey almak hiç aklıma gelmemişti. Komple lazer fiyatına evde daimi bi lazer alet çok mantıklı. Hem eşimde omuz ve sırt bölgesinde hafif kılları var şikayet edip duruyor kendi kendine, ikimizi birden aradan çıkarır :) Hepsiburada da bi ton yorum yapmışlar herkes bayılmış. Şimdi paralar malum hep bebişe ama doğumdan sonra alabilirim bende. İyiki varsın canım yaa, doğumdan sonrada bırakma topiği her eve lazım sendenderinn83 ben lazere gittim kuzum hamile kalınca tüy gibi de olsa hortladılar. Geçen kış ben hamile kaldıktan sonra eşim Braun Silk Expert Ipl aldı hediye doğumdan sonra vaktin olmaz kullanırsın evde diye. Daha kendimde kullanamadım ben. Eşim bayağı esmer olmasına rağmen onda kullandığımız yerlerde 4 seansta inanılmaz sonuç verdi. %80 bitti. Çıkanlar da çok geç tüy gibi çıkıyor. Lumea kullanan esmer bir arkadaşım vardı o hiç memnun değildi. Ben söyleyince o da aldı bunu. Inanılmaz memnun. Tutuşu, atış hızı, pratikligi falan mükemmel. Bi' bak istersen. Biz aldığımız zaman yeni çıkmıştı. Şimdi daha düşük fiyatı.
Bi evlenene birde bebeği olana Allah yardım eder derler. Zaten neyimiz varsa hepsi şimdiden onun, kendimizi unuttuk varsa yoksa bebeğe çalışıyoruz :) Eşim bile geçen gün takılıyor eskiden bu kargolardan bana da birşeyler çıkardı şimdi kuryeler anca bebeğe birşeyler getiriyo diyo :)) Ay napıyım eskiden bu alışverişler hayaldi benim için, şuan bunları yapabiliyor olmak belki birçok kadına göre çok olağan ama ben mutluluktan ağlaya ağlaya sipariş veriyorum görmen lazım :) Ev işide sağolsun eşimin yufka yüreği sayesinde yılan hikayesine döndü. İş yaptığı bi tanıdığımızdan 500 bin alacağı kaldı 1 senedir alamıyoruz. Benim evimin parası şuan bir başkasının sıcacık banka hesabında yatıyor ama eşime sorsan valla adamın durumu yok olsa vermez mi modunda. Biz iş yaptıktan sonra adam oğluna bmw aldı, cafe açtı ama benim biricik kocam adamın parasının olmadığına inanıyor hala.. Ah ben işlerden elimi ayağımı çekmeyecektim ki bak görecekti nasıl para tahsil ediliyor. İşi gücü bile çocuk yapma uğruna bıraktım. Aman neyse yaa çok şükür hamileyim ya evmiş paraymış eşyaymış dediğin gibi herşey Allah'ın takdiri bi bakmışız hepsi yoluna girmiş.
Sen bu beşiği kaçırma arkadaşım, bu malzeme bu ölçüler bu fiyat bence çok çok iyi.
hakli kadin yaaa :))
bizim koca kesinlikle kabul etmiyo, git anan alsin diyo :)))
kuafore aldirmak istemiyorum, cok tiksiniyorum..
napcaz bilmem
2 ay once gittim kuaforde aldirdim, dr kontrolunden once, zaten midem kotuydu bi de orda tiksinince iyice fena oldum, bayilacaktim az daha..
Fröyd öpmüş o entel babaları!
Ne yani şimdi biz mi dengesiziz? :))
Valla ya bizim babalarımızın zamanında yoktu öyle erkeklerde kuluçka sendromu, ben bu çocuğa hazır değilim'ler. Buhranlar falan.
Benim kardeşlerim de benim külotlu çoraplarımı, kıyafetlerimi giyiyordu. Hâlâ gözümün önündedir ya. Çırpı bacaklı, kırmızı mus çoraplı oğlan çocuğu.Kurban olduklarım.
Aaa böyle birşey almak hiç aklıma gelmemişti. Komple lazer fiyatına evde daimi bi lazer alet çok mantıklı. Hem eşimde omuz ve sırt bölgesinde hafif kılları var şikayet edip duruyor kendi kendine, ikimizi birden aradan çıkarır :) Hepsiburada da bi ton yorum yapmışlar herkes bayılmış. Şimdi paralar malum hep bebişe ama doğumdan sonra alabilirim bende. İyiki varsın canım yaa, doğumdan sonrada bırakma topiği her eve lazım senden
Anne yorumuna bayıldım vallaBenim eşim lazerden epey epey önce ağda yapmıştı. Valla o merak etmişti sırf yoksa ben istemedim. :)) ama bantları çekmeyi beceremediği için ağzına yüzüne etmiştim acıdan resmen.
Anam duysa bunları "adamlara bi' g*tunuzun kılını aldirmadiginiz kalmıştı zaten. Maymun ettiniz. Bu ne yüz göz olmak!" diye cırlar herhalde. Eski kadın neticede.
Anne yorumuna bayıldım vallaonlara göre ters ama bize göre ne var yani nolmuş keşke elleri hafif olsa becerseler de biz uğraşmasak
Yok valla tecrübe falan hak getire canım, bizimkilere canını ver deseler "hayırdır niye lazım, seninkine ne oldu ki benimkini istiyorsun" demeden çıkarır verirlerYa bu adamların iyi niyetine hayret ediyorum. Yemin ediyorum sanki bizimkini anlattın. Geçen kış benzer bir olayı atlattık. Stresten burnumuzdan geldi resmen. Bu sene yine aynı durumlar mevcut sizinki gibi. Hiç tecrübe edinme durumları da yok. Sorsan ticaret timsalidirler. :) Günahsız bir çocuğun rıskına giriyor o adam resmen. Illâki hallolur. Fazlası çıkar ondan.
Kursağından yavrusunu besleyen kuşlar var ya, ben ona benzetiyorum bu durumumuzu.
Aynı şekilde çocuğum olmasa yahut varolan çocuğuma bir şey olma ihtimali olacak hayatımı sererdim önüne aynı şekilde. Onlar sağlıklı olduktan sonra gerisi bir şekilde halloluyor. Geçen bir şey okudum, hem sinirlendim. Hem üzüldüm. Hâlen beynimin içinde takılı kaldı bu konuyla ilgili olarak.
Çok şey degil bu istediklerimiz her derdimizden anlasınlar yeterKeşke kocalarimiz hem kuaför, hem jinekolog, hem psikolog olsaymış. :))
Canım benimki de öyle çok saf olduğunu düşünüyorum ama o da bana siz kadınlar çok farklı düşünüyorsunuz fenasınız sizin arkadaşlık anlayışınızla bizimki uymuyor diyor ama şimdiye kadar hangi arkadaşıyla ilgili yorum yaptıysam hep haklı çıktım benimki çok iyi niyetli düşünür ama her erkek öyle degil biri borç istese parası olmasa da verir kendi kimseden borç isteyemez ama yine de dediğin gibi onun bu özellikleri onu o yapıyor, fenafillah bi şey olsalar bu kadar sevemezdik belki :)Yok valla tecrübe falan hak getire canım, bizimkilere canını ver deseler "hayırdır niye lazım, seninkine ne oldu ki benimkini istiyorsun" demeden çıkarır verirlerBide benim işim zaten muhasebe para dedin mi orda ben :) Aslında bizde de sorun var bacım, çok kafası çalışan kadın iyi değil derler biz şimdi daha az şey biliyor olsaydık eşimizin işinden gücünden bi haber olsaydık valla daha mutlu olurduk :)) Bazende diyorum ben bu adamın iyi niyeti, yufka yüreği, temiz ahlakına aşık oldum. Gel senin azıcık gözünü açalım bak insanlar şeytan sende uyanık ol desem sanki aşık olduğum adam olmaktan çıkacak diyorum. Çokta ayarlarıyla oynamayalım biz adamların ne olur ne olmaz :)
Yok valla tecrübe falan hak getire canım, bizimkilere canını ver deseler "hayırdır niye lazım, seninkine ne oldu ki benimkini istiyorsun" demeden çıkarır verirlerBide benim işim zaten muhasebe para dedin mi orda ben :) Aslında bizde de sorun var bacım, çok kafası çalışan kadın iyi değil derler biz şimdi daha az şey biliyor olsaydık eşimizin işinden gücünden bi haber olsaydık valla daha mutlu olurduk :)) Bazende diyorum ben bu adamın iyi niyeti, yufka yüreği, temiz ahlakına aşık oldum. Gel senin azıcık gözünü açalım bak insanlar şeytan sende uyanık ol desem sanki aşık olduğum adam olmaktan çıkacak diyorum. Çokta ayarlarıyla oynamayalım biz adamların ne olur ne olmaz :)
Ay sen birden böyle yazınca bana bile aldıklarımız birden fazla geldi :)) Ama bence sorun aldıklarımızda değil. Sorun, çocuk için sadece birşeyler almaktan ibaretse sorun demektir. Ben bu çocuğu nasıl büyütmeliyim, gelişimini en sağlıklı nasıl sürdürebilir, neler okuyup araştırmalıyım demeden sadece alışveriş yapmak ve çocuğu maddesel olarak noksansız ama manen bomboş büyütmek bence sorun. Yoksa annelerimizin zamanında ne varmış ki zaten, aldığımız hemen hemen herşey o zamanlar olmayan şeyler.. Var mı hazır bez kullanmıycam annelerimizin zamanında hazır bez mi varmış diycek bi babayiğit :)) Ben en azından hepimizden umutluyum, alışverişte yaparız çok güzel çocuklarda yetiştiririz evelallah:)e bizde de hata var tabi yaa..
abartiyoruz..
herseyi tam olsun, odasi ayri, anne yani ayri besik, zibinlar, arabalar, muslinler, orme battaniyeleri, polar battaniyeleri, penyeler, reflu yataklari, ithal kundaklar, emzirme yastigi, ..vs vs piyasada ne varsa hepsi olsun..
sanki bi biz cocuk doguruyoruz şu dunyada..
eskiden boyle miydi :)
hayat daha basitti, insanlar daha mutluydu...
Ahanda eşimle ben yeminle dialoglar bile aynıCanım benimki de öyle çok saf olduğunu düşünüyorum ama o da bana siz kadınlar çok farklı düşünüyorsunuz fenasınız sizin arkadaşlık anlayışınızla bizimki uymuyor diyor ama şimdiye kadar hangi arkadaşıyla ilgili yorum yaptıysam hep haklı çıktım benimki çok iyi niyetli düşünür ama her erkek öyle degil biri borç istese parası olmasa da verir kendi kimseden borç isteyemez ama yine de dediğin gibi onun bu özellikleri onu o yapıyor, fenafillah bi şey olsalar bu kadar sevemezdik belki :)
Ah böyle adamlar sevilmez mi.. Kimi adamlar kendi öz evladına bakmaktan aciz sen manevi oğlumuz var diyorsun. Rabbim içlerindeki iyiliği daim etsinAslında onların kötü olmasını istediğimizden değil sadece insanların onlar kadar iyi niyetli olmasını görmelerini istediğimizden bu durum.
Bu sefer de tam beni ifade ettin yemin ediyorum, gel alnından öpeceğim seni .
Şöyle bi' kısa yapayım hattâ. Benim eşimle normal arkadaşlık -ona göre beni ikna etme süreci- bi' hayli uzundu. Tam böyle eh yeter artık be moduna gelmiştim ki öyle güzel bir şey yaptı ki son anda o vefa duygusuna aşık oldum. Benim ona aşık olmamı sağlayan bi' manevi oğlumuz var bizim o zamandan beri. Epeydir göremiyoruz da mesafeden ötürü çok özlüyoruz. Şimdi yine duygusala bağladım o an gözümün önüne gelince.
Yok yok degismesinler. Kalsınlar böyle. Iyilik her zor durumun içinden bir şekilde çıkarıyor zaten. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?