İyi geçinilebilen aileye denk düşmek, iyi bi koca bulmaktan bile daha zor canım :) Eminim sırf şu topikteki arkadaşlarımız bile yaşadıklarını anlatsa belki de benim durumum yine iyiymiş diyeceğin ne hikayeler çıkar. Doğuma kadar çek çizgini görüşme hiçbiriyle gerekirse ama boşanma kararını mutlaka doğumdan sonraya bırak. Şuan sen üç canlısın ve dünyadaki hiçbir şey senin ve bebeklerinin sağlığından daha önemli değil. Detay sormuyorum özeldir diye, ama anlatmak açılmak istersen yaz buraya ağzına geleni :)kendim icin soruyorum canim
çekemicem artık, ailesinden zaten nefret ediyorum. hicbirini gormek istemiyorum.
Ah ne güzel bir cümledir o "Nihayetlerine ersinler diye mi?"Biraz sakin. Ailesi yüzünden adamı niye boşuyorsun kuzucuğum? Çözemeyeceğiniz kadar büyük mü konu? Nihayetlerine ersinler diye mi? Hormonların, psikolojin karmakarışık durumda zaten. Bir süre es ver ama şu durumda acele karar verme lütfen. İki tane çocuğun olacak laaan!
Ayrıca burada aileleri yüzünden boşanmaya kalksak ben de dahil bi' 50 kişi falan bin kere boşanmış, adamları kapıya koymuştuk.
Onlar bizim gibi dışarıdan ailelerini göremiyor sadece. Annem bana hakaret etse zoruma gitmez. Dilini anlarım. Eşimin annesi etse kıyameti kopartırım. Onlar içinde her yaptıklarında durum bu. Atsan atılmıyor, satsan satılmıyor neticede. :/
evet yüksek ama sonuçta kısa bir süre ve bunun çözümleri var.canını sıkma doktorunla görüş mutlaka geçmiş olsungünaydın kızlarBen dün şeker yüklemesi yaptırdım 50 gr sonu. 221 Çok yüksek değilmi yani bende gebelik şekeri var sanırım haftya gitcem sonuç göstermeeye Ne olcak şimdi
canım çok teşkkür ederim . Doktoruma yolladım sonucu gel direk diyete başlayalım dedi . 100 gr istemicek sanırım şuanda . Dediğin gibi b.kunu çıkarmıştım toparlarım en azından doguma kadar . En azından GÜnlük yürüüyşlerimi aksatmam .Gecmis olsun canim, bir hayli yuksek cikmis.
100lük yuklemeyi yaptırmana hic gerek yok, dogrudan diyete basla.
Telas yapma hepimizin basinda olan bir sey, ben de bugun gidecegim doktora, onceki gebeligimde vardi bunda da cikar diye dusunuyorum.
Olumlu tarafindan bakmaya calis, bundan sonra inanilmaz saglikli besleneceksin:)
Aslinda her zaman sahip olmamiz gereken beslenme sekline yonlendiriyor, ama tabi hamilelikte kontrolden cikan istah uygulamayi biraz zorlastiriyor o kadar. Dedigim gibi yerinde olsam 100luk yuklemeyi asla yaptirmam. Insallah doktorun gebelik diyabeti hakkinda tecrubeli biridir. Diyetisyene bile gerek kalmadan yonlendirebilir seni.
Aman sakin ol gözünü seveyim. Bikaç kez bana da oldu hemen şu adamı boşasam diye düşündüğüm oldu. Şu bir gerçek ki hormonlar bazen sağlıklı düşünmeye engel oluyor. Çocuk yapmayı düşündüğüne göre normal şartlarda dayanamayacağım koşullar yok. Şuna ki psikolojiyle herşey daha bir ağır geliyor sadece. Hayat bu herşey yaşanabilir ama bunun kararı kesinlikle daha sağlıklı düşünebildiğin bir dönemde verilmeli. Eşinle ilgili fazla bir sorunun yok sanırım problem ailesiyleyse daha da uzak durursun yakınsanız belki uzak bir yere taşınabilirsin. Sen sürekli duanı et YouTube'dan aç ayetleri eve okusun ozaman hiçbir kötülük evinize yaklaşamaz kötülük eden kendi bulur sen sakin olbi anlik ofke degil ya.. yillardir boyle.. ne kiyametler koptu, ailesiyle gorusmedim 2 sene..
oyle kaynananin bi laf soylemesi fln degil, büyü muska her turlu pislik var bunlarda..
yedirip icirip yolluyorlar eve..
eczanemin onunde kac kez muska buldum, isimle gucumle ekmegimle oynuyorlar, anne babasi degil ama kardesi fln tam pislik.
sabir sabir dedim ama bazen dayanamiyorum.
kac kez direkten donduk, son anda frenledim kendimi..
imtihan dedim fln ama..
dayanamiyorum artik.
belki de evi ayirmaliyim once bi sure..
aynen canım salı günü gitcem hayırlısıyla bakalım .. Gebelikten önce inanılmaz saglıklı beslenen ben gbelikte zıvanadan çıkmıştım . Buda bana bi dur olur.evet yüksek ama sonuçta kısa bir süre ve bunun çözümleri var.canını sıkma doktorunla görüş mutlaka geçmiş olsun
Ben sana kendimden örnek veriyim. Eşim Şırnaklı ve Kürt ben ise Edirneli ve Türk. Yıllarca kayınvalideciğim beni hiç tanımadığı halde biz daha flört ederken ben Türk gelin istemem diye eşimin ömrünü yemiş. Adam en sonunda rest çekmişte dize gelmişler. Vesselam aşk galip geldi evlendik. He kayınvalideme sorsan nerdeyse 9 yıldır birlikteyiz ve birbirimizi herşeyimize rağmen ilk günkü gibi sevmemize rağmen oğlu çok yanlış bir evlilik yaptı ve her an boşanabiliriz :)) Günahları boynuna ama bende evimde bazı büyü ibareleri bulmadım değil. Hatta bazen çocuk sahibi olamayışımızı tüp bebek yollarına düşmemizi bile buna bağladığım olmuştur :)) 3 tane kız kardeşi var bir tanesi halen kocamı baba oluyorsun hayırlı olsun diye tebrik bile etmedi.. uzun lafın kısası ben adama bakarım. Koca benim yanımda mı? Adam beni seviyor yuvasına bağlı mı? Gücü yettiğince dili döndüğünce beni korumaya çalışıyor mu? Cevapları evetse olay bitmiştir, satmışım kayınvalideyi görümceyi :) Sen biraz yalnız kal gerekirse bi kafanı dinle ama lütfennn boşanma işini Doğum sonrasına bırak.bi anlik ofke degil ya.. yillardir boyle.. ne kiyametler koptu, ailesiyle gorusmedim 2 sene..
oyle kaynananin bi laf soylemesi fln degil, büyü muska her turlu pislik var bunlarda..
eczanemin onunde kac kez muska buldum, isimle gucumle ekmegimle oynuyorlar, anne babasi degil ama kardesi fln tam pislik.
imtihan dedim fln ama..
dayanamiyorum artik.
Tesekkurler tatlim cevap icin. Umarim oyledir. Ne oldugunu bilmemek can sıkıcı olan.O gaz sancisi canim. Ill gebeligimde bende yasadim. Ne sanci ne yalanci sanci oyle birsey degil.
Bide ara ara vajinada aci yanma batma normal dedi doktorum. Hele ikinci gebelikte cok cok normalmis kaslar eskisi gibi sıkı degilmis.
bi anlik ofke degil ya.. yillardir boyle.. ne kiyametler koptu, ailesiyle gorusmedim 2 sene..
imtihan dedim fln ama..
dayanamiyorum artik.
peki birşey sorucam böyle kötü niyetli insanlardan boşandığın Zaman yakanı kurtarabilecek misin?Allah istemediği sürece kimsenin gücü hiç birşeye yetmez.sen yürekten Allah'a sığın ona tevekkül et dua et Rabbim izin vermesin sana zarar vermelerine.Allah böyle kötü insanların niyetlerini kendilerine çevirsin.şimdi sakin ol onların inadına senin kötülüğünü isteyen herkesin inadına çok Mutlu ol kızların ve kocanla.sakinleş cordeliacın dediği gibi aile yüzünden koca boşansaydı en başta ben kocamı değil 50 rahat 100 kere boşamıştım ama değmez çocuklarımı babadan uzak büyütmeye değmezler...bi anlik ofke degil ya.. yillardir boyle.. ne kiyametler koptu, ailesiyle gorusmedim 2 sene..
imtihan dedim fln ama..
dayanamiyorum artik.
Bende polikistik over olduğu için lazer epilasyonu ne olur ne olmaz diye doğum sonrasına bırakmıştım. Şimdi doğumdan sonra ilk işim lazere gitmek diyorum :)
Normalde de ağda işlerini kendim beceremem hep kuaföre gidiyorum, şuanda da kuaföre gitmeye devam ediyorum. Yalnız herkesin ağdasını yaparken spatulayı içine daldırdığı kutudan ağda yaptırmıyorum. En fazla iki kullanımlık küçük ağda kutuları var, kuaförüm ondan kullanıyor bana. Kutunun üzerine ismimi yazıyor, gideceğim zaman 15 dk önceden haber veriyorum benim kutuyu makineye koyup ısıtıyor. Kuaföre gitmeye başlayacaksan kesinlikle benim sistemi uygulanmanı tavsiye ederim canım.
İkiz tam babamın ailesini anlatıyorsun. Benim annem sonunda ayrılmıştı ama babamın tavrı da etkendi.
Eşinin yaklaşımı nasıl?
Ve seni en son yeter be dedirten olay ne şimdi?
peki birşey sorucam böyle kötü niyetli insanlardan boşandığın Zaman yakanı kurtarabilecek misin?Allah istemediği sürece kimsenin gücü hiç birşeye yetmez.sen yürekten Allah'a sığın ona tevekkül et dua et Rabbim izin vermesin sana zarar vermelerine.Allah böyle kötü insanların niyetlerini kendilerine çevirsin.şimdi sakin ol onların inadına senin kötülüğünü isteyen herkesin inadına çok Mutlu ol kızların ve kocanla.sakinleş cordeliacın dediği gibi aile yüzünden koca boşansaydı en başta ben kocamı değil 50 rahat 100 kere boşamıştım ama değmez çocuklarımı babadan uzak büyütmeye değmezler...
ya başta hersey guzeldi, kendimiz tanistik, aşik olduk, bunun ailesi ogrenip is ciddiye binene kadar hersey cok guzeldi..
nişanla beraber isler boka sarmaya basladi,
kavga gurultu, benim a dedigime bu z diyor fln..
strestendir fln dedim..
evlendik, kavga kiyamet, evde tuhaf seyler duyma gorme, benim aklima gelmiyor ya, samanyolu tv nin dizilerinde olur boyle seyler diye biliyorum..
pek de inanmazdim zaten, neyse isim de bozuldu,
bi sekilde ortaya cikti bunlar, aileler karisti, kavgalar fln..
eşim ailesine cok duskundur, annesiyle fazla siki fiki..
konusunca ben rest cektim, o da benim yanimda yer aldi guya..
ama evcilik degil ki bu, ailesi sonucta..
6 senedir ugrasiyorum, olmuyor, her seferinde bastan anlatmam gerekiyor, onlar seni cok seviyor diyor bana, bu kadar saflik olur mu..
e haliyle çok sogudum, tamam seviyordum fln ama, pek bisey kalmadi..
ayri yatiyoruz 5 senedir, onun odasi ayri, benimki ayri, ev arkadasi gibiyiz yani, naptimizi ben de bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?