Canim ya ucuncu sahislar mahfetmis aranizi.. ama onun tarafindan bakarsak onun icinde de zor inanki anne ve es arasinda kalmak. Bende ailemle kavgalar ettim esim ve ailem arasinda kaldim iki tarafi idare etmek okadar yorucu ki..ya başta hersey guzeldi, kendimiz tanistik, aşik olduk, bunun ailesi ogrenip is ciddiye binene kadar hersey cok guzeldi..
nişanla beraber isler boka sarmaya basladi,
kavga gurultu, benim a dedigime bu z diyor fln..
strestendir fln dedim..
evlendik, kavga kiyamet, evde tuhaf seyler duyma gorme, benim aklima gelmiyor ya, samanyolu tv nin dizilerinde olur boyle seyler diye biliyorum..
pek de inanmazdim zaten, neyse isim de bozuldu,
bi sekilde ortaya cikti bunlar, aileler karisti, kavgalar fln..
eşim ailesine cok duskundur, annesiyle fazla siki fiki..
konusunca ben rest cektim, o da benim yanimda yer aldi guya..
ama evcilik degil ki bu, ailesi sonucta..
6 senedir ugrasiyorum, olmuyor, her seferinde bastan anlatmam gerekiyor, onlar seni cok seviyor diyor bana, bu kadar saflik olur mu..
e haliyle çok sogudum, tamam seviyordum fln ama, pek bisey kalmadi..
ayri yatiyoruz 5 senedir, onun odasi ayri, benimki ayri, ev arkadasi gibiyiz yani, naptimizi ben de bilmiyorum..
Ben sana kendimden örnek veriyim. Eşim Şırnaklı ve Kürt ben ise Edirneli ve Türk. Yıllarca kayınvalideciğim beni hiç tanımadığı halde biz daha flört ederken ben Türk gelin istemem diye eşimin ömrünü yemiş. Adam en sonunda rest çekmişte dize gelmişler. Vesselam aşk galip geldi evlendik. He kayınvalideme sorsan nerdeyse 9 yıldır birlikteyiz ve birbirimizi herşeyimize rağmen ilk günkü gibi sevmemize rağmen oğlu çok yanlış bir evlilik yaptı ve her an boşanabiliriz :)) Günahları boynuna ama bende evimde bazı büyü ibareleri bulmadım değil. Hatta bazen çocuk sahibi olamayışımızı tüp bebek yollarına düşmemizi bile buna bağladığım olmuştur :)) 3 tane kız kardeşi var bir tanesi halen kocamı baba oluyorsun hayırlı olsun diye tebrik bile etmedi.. uzun lafın kısası ben adama bakarım. Koca benim yanımda mı? Adam beni seviyor yuvasına bağlı mı? Gücü yettiğince dili döndüğünce beni korumaya çalışıyor mu? Cevapları evetse olay bitmiştir, satmışım kayınvalideyi görümceyi :) Sen biraz yalnız kal gerekirse bi kafanı dinle ama lütfennn boşanma işini Doğum sonrasına bırak.
Peki yanlış anlamazsan ev arkdaşı gibi olan bir erkek o gibi gördüğü bir kadından çoçuk sahibi omak istemezki nasıl olabiliyor , bu işler çok zor gerçekten evlilik zor değil onu devamö ettirmek zor diyorlardı da gerçekten insan evlenince tam manasını anlıyor
eşin biliyor mu canım onların muska yaptığını veya inanıyor mu onların yaptırdığına yoksa kondurmuyor mu onlar yapmaz diye?evet seni cok iyi anliyorum canim, bi kürt de benim vardi, bingöllü :) akrabalari fln pkkdaydi..
kendi oyle degildi ama..
üniversitedendi, 5 sene surdu, ailem istemedi, onun ailesi de istemedi, babam asker ya..
ayrildik bi sekilde..
sonra esimle tanistik evlendik vs..
bizim cocugumuzun olmayisini da buna bagladigim oluyor..doktorun demesiyle %100 gebelik getirecek embriyolar transfer oldu, negatif..
en son yatagimin altindan bi muska cikti, o da cikinca e hadi bi kez daha deneyelim dedik, bu zilliler tuttu :)
canim konusunca ben senin yanindayim diyor, tearide lafa gelince benim arkamda guya. ama pratikte oyle degil, ben onlara gitmiyorum diye o da benim aileme gelmiyor, giciklik yapiyor, surekli benimle cekisiyor, küfrediyor, bi tuhaf hallerde..
eve giremeseler de uzaktan ugrasiolar belki..
yani cok kisaca cooook sikildim, yoruldum, bilmiyorum napicami.
eşin biliyor mu canım onların muska yaptığını veya inanıyor mu onların yaptırdığına yoksa kondurmuyor mu onlar yapmaz diye?
aynen canım haklısın akıllı olması lazım ama yine de eşin iyi niyetli olduğu için ve seni sevdiği için yuvanı yıkmaya değmez benim fikrim madem görümcen muska yapıyor bunu itiraf etmişler ve eşin de biliyor amacı belliymiş zaten bak muskayı atınca nasıl tutmuş ikizler :) sizi ayırmak demek ki amaçları ayrılıpta bu mutluluğu onlara verme onların inadına sen de inat et daha mutlu olmaya bak bu arada sen de kendine ve yuvana çok oku ki muskaları etkisiz hale gelsin canım fatiha ihlas nas felak ve ayetel kürsü her gün oku biliyorsundur zaten ama benim fikrim bu canım bir çok evlilikte benzer sorunlar var gibi kimse 4 4 lük değil bence kimi eşiyle kimi eşinin ailesiyle sorunlar yaşıyoro benden once ogrenmis zaten, bi haci annesi vardi bunun, kalp gozu acik bi teyze, Allah rahmet eylesin, o soylemis..
en son benim haberim oldu..
inaniyor..
inaniyor da, napsin.. annesi-babasini atamaz ki, kardesi yapiyor diye. ya cok kotu bi durum, aslinda esim cok iyi niyetli biri..
ama iyi niyetli olmak yetmiyor, akilli olmak lazim.
5 senedir odalar ayrı ve artık sevgim kalmadı diyorsan orda akan sular durur işte canım. Sevgi gerçekten insana tahammül gücü veriyor. Artık sevmediği bir adam ya da kadın için haklı olarak insan kılını kıpırdatmak istemiyor. Özellikle de kadınlar daha duygusal ve dokunarak severler. Eğer 5 yıldır odaların ayrı olmasına dayanabiliyorsanız duyusal anlamda birbirinize ihtiyacınız kalmamış olabilir. Ama bir yandan da halen boşanmamış olmanız umut var dedirtiyor. Evlilik terapistine gittiniz mi hiç canım? Bildiğim kadarıyla artık mahkemelerin bile boşanmak için müracat eden çiftleri evlilik terapistine yönlendirmesi ya da gittiğiniz halde mi kurtaramadınız diye sorması gerekiyor. Bi uzmandan destek almakta fayda var bence canım.ya başta hersey guzeldi, kendimiz tanistik, aşik olduk, bunun ailesi ogrenip is ciddiye binene kadar hersey cok guzeldi..
strestendir fln dedim..
evlendik, kavga kiyamet, evde tuhaf seyler duyma gorme, benim aklima gelmiyor ya, samanyolu tv nin dizilerinde olur boyle seyler diye biliyorum..
6 senedir ugrasiyorum, olmuyor, her seferinde bastan anlatmam gerekiyor, onlar seni cok seviyor diyor bana, bu kadar saflik olur mu..
ayri yatiyoruz 5 senedir, onun odasi ayri, benimki ayri, ev arkadasi gibiyiz yani, naptimizi ben de bilmiyorum..
5 senedir odalar ayrı ve artık sevgim kalmadı diyorsan orda akan sular durur işte canım. Sevgi gerçekten insana tahammül gücü veriyor. Artık sevmediği bir adam ya da kadın için haklı olarak insan kılını kıpırdatmak istemiyor. Özellikle de kadınlar daha duygusal ve dokunarak severler. Eğer 5 yıldır odaların ayrı olmasına dayanabiliyorsanız duyusal anlamda birbirinize ihtiyacınız kalmamış olabilir. Ama bir yandan da halen boşanmamış olmanız umut var dedirtiyor. Evlilik terapistine gittiniz mi hiç canım? Bildiğim kadarıyla artık mahkemelerin bile boşanmak için müracat eden çiftleri evlilik terapistine yönlendirmesi ya da gittiğiniz halde mi kurtaramadınız diye sorması gerekiyor. Bi uzmandan destek almakta fayda var bence canım.
Şuan bebeklerin ve senin için en ihtiyacın olan şey moral. Dediğim gibi dünyada sizden daha önemli hiçbir şey yok. Yoruldum diyorsan askıya al şimdilik herşeyi, yalnız kal bi kafanı dinle zaten herşey olacağına varıyor hayatta. Son kararları da dogum sonrası sakin kafayla alırsın. Hakkınızda en hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin inş. Ama sen hamilesin çıkıp bu halinle bide ev arama eşin gitsin gerekirse. Bak kendin dedin daha geçen gün arabayla iki fatura götürdün sgk ya yorgan altından çıkamadın.terapiste fln gerek yok biz cok konustuk..
bosanmak icin illa gitmek gerekiyorsa giderim.
bazen cok net sevmiyorum diyorum..
bazen bilemiyorum ama, yapilanlardan mi etkileniyorum yoksa gercekten sevmiyor muyum..
ben gidip bir iki ev bakiym..
cok agirlasmadan. bu ara yalniz kalmam lazim bence..
herkese guzel dilekleri icin tesekkur ederim..
evde değişik şeyler görmek felan derken inanır mısın bilmiyorum ama benim eşimde de böyle sıkıntılar vardı bir dönem musallat olduğu söylendi bizde çok sorun yaşadık dualar hocalar filan derken biraz düzelme oldu.hatta bir gün biz tam yatak ta iş üstündeyken evin içinden bir kadın sesi bize eeeehhh diye bağırmıştı şimdi bile hatırlatınca tekrar korktum.bizim de ailesi problemli kaynanamın bana çok ağır iftiraları oldu bi dönem konuşmadım eşimden ciddi tepkiler bekledim ama yok erkekler en fazla anne Aslı'ya çok haksızlık ediyorsun çok günahını alıyorsun vebalini ödeyemezsin demekle kaldı iki gün sonra yine Canımlı cicimli oldu hatta bir gün yeni bir araba almıştı üst model oldukça pahalı onun annesiyle Canımlı cicimli konuşması o kadar zoruma gitmişti ki içinden inşallah şu arabanın başına bi iş gelir sana birşey olmasın ama demiştim 20 dakka sonra beni aradı Kaza yaptım arabada hasar var ben iyiyim diye.yani demem o ki erkekler annelerine karşı böyleler biz istiyoruz ki adaletli olsunlar ama olmuyorlar.boşvermeyi dene inan herkesin evinde böyle problemler oluyor yalnız değilsin.duanı eksik etmeya başta hersey guzeldi, kendimiz tanistik, aşik olduk, bunun ailesi ogrenip is ciddiye binene kadar hersey cok guzeldi..
strestendir fln dedim..
sen Allah'tan ümüdini kesme benim odunda düzelmeler olduysa hala ümit var demektir.benim ailem bile aman aman kocan çok düzeldi şükret film diyorlar.ben neler neler yaşadım bir bilsen ama çocuklar vardı si..r git diyemedim.küçük kızıma baktım bu çocuk daha yeni yeni baba demeye başladı ben Nasıl yapıcam dedim hep Allah'a sığındım.yeri geldi tiksindim eli elime değmesin istedim.inan ki hepsi geçiyor.hep siginiyorum canim, hepsi imtihan, biliyorum..
ama iste.. yillar yillar sonra ayrilicamiza yolun basinda kararli olmak lazim belki..
bisey duzelmiyor.
Biraz önce okudum ve iki kişi anlaşacakken normal bi ilişki yaşayacakken üçüncü dördüncü şahısların lanet saçma sapan yaptıkları yüzünden aralarının bozuluyor olması gerçekten çok üzüyor beni. Ama şöyle düşün hep bunu sana yaşatanların öbür dünyada yeri olamayacak toprak bile onları kabul etmek istemezmiş büyü yapmak yaptırmak çok büyük günahlardan ve Peygamber'imize bile yapılmış.ya başta hersey guzeldi, kendimiz tanistik, aşik olduk, bunun ailesi ogrenip is ciddiye binene kadar hersey cok guzeldi..
strestendir fln dedim..
gerçekten geçmiş olsun :;(Beni de boşayın lütfen yaa.
Önceden yazmıştım. Tüp bebek yaptığımızı iddia eden bi' komşum vardı. Kızı yatay geçiş yapacaktı. Gittiler. Yapamamış, gelmişler. Apart arıyorlar kızına. Bana da uğradılar az önce. Eşek ben tabiî eşimin arkadaşları vardı apart sahibi yardımcı olsunlar diye bizimkini aradım. Bizimki duyunca durur mu? "Bizde kalsınlar, bırakma bir yereee, " diye telefondan bütün ses gitti tabiî. Ben de mecburen kalın dedim. Bazen iyi niyetini öldürmek istiyorum bu adamın böyle olunca. Tuvalette işeme krizleri yaşıyorum işkence gibi. Ağrılar. Bir de üstüne bu. Ooof.
Kafamı hangi duvara vurayım diye duvar beğeniyorum şu an. Bıktıım misafirden bıktıım.
I ikizcan2016 Gel beraber ev tutalım ama bak misafir istemiyorum. Yabaniyim. Sevmiyorum ben evde insan. Çağırırsan seni de boşarım.
gerçekten geçmiş olsun :;(
Derdine gülüyo gibi olmasın ama çok tatlı geldi tepkin allah başka dert vermesin cordiGeçmez bu Aslı'm vallahi bak. Ya hayattaki tek problemimiz şu misafir konusu. Genelev gibi, hacıbabanın tekkesi gibi resmen ev ya tövbe estağfurullah. Kars'taki tek adresiniz diye tabela asacağım balkona en son. Kaçtık ülkenin öbür ucuna geldik resmen. Tam oh rahatladım dedim. Yine değişen bir şey yok.
İyi niyetli olduğu için kızmaya da kıyamıyorum. Biraz daha yaşlansa herhalde sokaktan insan toplayıp getirecek eve. Bi' bitemedi gitti.
Tatlim biz bakmaya gittik ebebekten ama aldik donduk, casual cadillac air aldik. Tavsiye editor muyum bilemedim cunku daha hic kullanmadim. Aralarinda en cok bu hosuma gitti.Kızlar Bebek arabası aldınız mı? Tavsiyeniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?