2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar benim bebiş çok kuvvetli tekmeliyor ya dışardan belli olduğu yetmiyormuş gibi göbeğim sallanmaya başladı vurmaların şiddetinden 24 haftada böyle nereye varacak sonumuz bakalım bir de her sabah 6-7 gibi hareketleriyle uyandırıyor miniş kuş :))

I ikizcan2016 canını sıkma kuzum inan çoğu insan aynı dertlerden muzdarip bak mesela benim kaynanam da çocuğun kız olmasını kabullenemiyor hâlâ... kaçıncı dr söyledi hepsi de % 90 gibi yüksek rakamlar veriyor ama kadın hâlâ yok senin karnı sivri yok yüzünde leke yok yok ben 4 tane erkek doğurdum bunlar soyuna çeker vs... ilk çocuğum erkek kayın pederin adını koymadık o zaman bir bozulmuşlardı ve beni suçlamışlardı eşim konuşmama kararı aldı ailesiyle ben dayanamadım zorla gittik evlerine ellerini öptürmek istemediler çocuğa ismiyle hitap etmediler sonra kayın peder akciğer kanserinden öldü bu ikinci erkek olsaydı onun adını koyacaktık ben eşimi çok sevdiğim ve kayın pederime yine de saygı duyduğum için ama kız oldu kaynanam 3. yü yap adını mehmet koy diyor hâlâ kadın...yani hemen herkeste var canım sakinleş ve ani kararlar verme derim kuzum...

cordeliac sana da üzüldüm kuzum ama şöyle düşün misafir ağırlamak çok sevap bir de misafir 10 nasibiyle gelir 1 ini yer diğerlerini geldiği evde bırakırmış hem dua da ederler sana kıymet bilmezlerse de mükafatını Allah verir mutlaka canım

diğer oğullarından biri koysun çocuğuna dedesinin ismini niye senin yakana yapıştı ki?

kızlar a az önce de benim öküz Can'ımı sıktı yine.yok anam bunlar değişmiyor.bugün belim çok ağrıyor bana kalkmış diyor ki seni sinirli gördüm sakinleş bende dedim ki bende ki Ağrı'lar sende olsaydı sende sinirli olurdun.sonra da annemlere sardı.yok niye annen gelip yardım etmiyor dedim ki 60 ını geçmiş kadın bana ne yardımı yapacak.annem ablamın bebeğine bakıyor ablam çalışıyor.bu sefer de yok annenin tek bi kızımı var yok ablanda çok düşünceli falaaaannn filaaaannnn...aslında diyecektim ki evet çok düşüncelidirler seninkiler kadar olmasa da!!!!! dairenin kapısı açıktı çıkıyordu.şimdi bi öküzlük yapar bağırır beni rezil eder apartmana diye he he dedim gönderdim.sinir oldum ya ne de çabuk unuttu ruh hastası anasının bana neler çektirdiğini.ben saygılı davranıyorum kendimi bozmuyorum diye hafife alıyor heralde dengesiz anasının ettiklerini.onun annesinin olduğu memlekette iki hamilelik geçirdim küçücük te olsa bi faydasını görmedim sıkıntıdan başka.şimdi benim ailemin yanındayız ya saldıracak.Allah kalbine kendi sevgisini versin bunların

diğer oğullarından biri koysun çocuğuna dedesinin ismini niye senin yakana yapıştı ki?
Tek evli olan oğlu benimki canım o yüzden diğerlerinin evlenmeye niyetleri yok doğru dürüst iş güç olmayınca en küçük kaynım var okuyan evlenebilecek onun adı da mehmeh zaten kayınpeder 4. son diye kendi adını koymuş yani anlayacağın bu sebeplerden benim yakama yapışıyordu...

Canım bu araba çok tutuluyor ben hiç görmedim. Ağırlığı Nasıl ?

yanlış hatırlamıyorsa ana kucağı ile 9 , diğer boyu ile 11 kilo muydu emin değilim. buldum nettee bilgieleri ;

Çift yönlü kullanılabilen oturma ünitesi
Portbebe olarak da kullanılabilen oturma ünitesi
Çift yönlü kullanılabilen özel oturma pedi
Yükseklik ayarlanabilir itme sapı
İtme sapında fermuarlı koruyucu deri kılıf
3 farklı pozisyona ayarlanabilir oturma ünitesi
5 noktalı emniyet kemeri
Tentede yer alan fermuarlı pencere sayesinde bebeği görebilme imkanı
Çıkarılabilir ön bar
Ayarlanabilir ve kolay temizlenebilen deri ayak dayanağı
360 derece dönebilen ve sabitlenebilen ön tekerlekler
Kolay çıkarılabilen şişme ön ve arka tekerlekler
Geniş ve kullanışlı sepet
Alüminyum gövde yapısı
Özel boyalı şase
Tek tuş ile kilitlenip açılabilen fren sistemi
Oturma ünitesi ile birlikte katlanabilme özelliği
Katlandığında otomatik kilitlenme, az yer kaplama ve ayakta durabilme özelliği
Taşıma koltuğu bebek arabasına monte edilerek travel sistem olarak kullanılabilinir.
Taşıma kapasitesi 15 kg
Garanti süresi 24 ay

Comfort Ana Kucağı ve Oto Koltuğu Özellikleri:

Grup 0/0+ yaş için Sırtı tam yatabilen Ana kucağı oto koltuğu (Patentli ürün)
ECE R44/04 belgeli
0-13 kg arası kullanılabilme özelliği
Düz yatar konumda 0-9 kg oto koltuğudur.
Dik oturur konumda 0-13 kg. oto koltuğudur.
Bebek arabasında ve otomobilde hem dik hem de yatay pozisyonda kullanılabilir. Taşıma koltuğu ve oto koltuğu olarak kullanabilme
Bebek arabasına ve otomobile kolay monte edilebilir
Hareketli taşıma kolu
3 kademe sırt yatabilme özelliği
5 nokta emniyet kemeri
Çıkartabilir ergonomik yumuşak iç ped
Çıkarılabilen ve yıkanabilen fermuarlı ayak örtüsü
Bebeği rahatsız etmeden güvenli taşıma imkanı
Geniş iç hacim

Ben özellikle siyah aldım çünkü diğer renklerde ışık vurduğunda garip bi loşluk oluyor içi. Krem ve gri de inanılmaz kir gösterir gibime geldi, sonuçta dışarıda kullanılıyor. Eğer seni rahatsız etmezse dediğim, kırmızısı inanılmaz tatlı gözüküyor :)

Tek zıt olduğumuz konu bu. Öteki türlü biz de zaman zaman ayrı takılan tipleriz. Öyle yapışık ikiz modunu sevmiyorum ben pek. Herkesin nefes alabildiği ayrı hayatları olacak. Birbirinin ağzının içinde yaşamak bana göre de değil pek. Arkadaşlarımız olsa gelen amenna. Salaş takıl. Bu kadının da büyük kızı arkadaşımdı. Tayini çıktı gitti o.
Kızları inanılmaz şeker ve rahatlar da kendisi tam tersi. Kapıdan girer girmez hadi kahve yap modu. Kahve-sigara paso. E benim de şu an pek tahammül edebildiğim bir şey değil bu haliyle. Kahvehaneye döndü ya ev üç saatte.

Eşime kalsa şu anki durumdan ötürü bir saniye yalnız kalmayayım istiyor pimpirik. Ondan da biraz gelen gelsin modunda. Yüz kere söylüyorum hastane, doktorum 1 dakikalık mesafede bir şey olsa kendim de giderim diye. Yok. Illa nöbetçi olacak başımda. Isin garibi eve de kim gelip gitse akabininde benim basima bir sey geliyor tam tersi.

Yemek yapmiyorum epeydir zaten. Disaridan ev yemegi yaptiriyorum ya da esim yapiyor. Bir sey yedigim de yok. Esim olmasa bunlarla bile ugrasmam. Oturur tost kemiririm.

Değişik bir durum gerçekten senin için ne kadar zor olabileceğini şimdi kendimi öyle düşününce anladım ama eşin bana bir tuaf geldi elbette kötü giden bir evliliği çoçuk kurtarmaz benimde anlayamadığım eşinin budurumda nasıl çocuk istediği idi onuda açıklamışsın zaten ne diyeyim bir yerde tıkanıyor insan inşallah herşeyy gönlünce olurr çünkü buradan okuduğum kadarıyla çok içten eğlenceli ve iyi bir insana benziyorsun iyi dileklerim seninle canım

Sen o kaynana deki siz bi evlat edinin adını Mehmet koyun hem eşinizin ismi Yaşar hemde öksüz yetim hakkı gözetmek sevaptır sevap kazsnırsınız diyin
Valla yazdıklarınızı okuyorum herkesde var bitane emin olun

Bu eşler gerçekten öyle benimkide senin kş gibi canım aman bir rahatsız olsam anneme git yanlız kalma annene bırakıyım modunda ama olsun bence çok sevdiklerinden be insan işte buyuzden de kızamıyor pek

Benimkiler de şöyle birisi aman kızım sen yapma diğeri aman gelinim sen yapma bakıyorum acaba kendılerı mı yapacak diye yok eşimde pek ev işinden anlamıyor ben bide çalışıyorum hem ev hem iş hem hamilelik canıma okuyor biZimkiler bedavadan anneanne babaanne dede olacaklar

O zaman diyecek lafim yok benim, adam seni dusunuyomus bilemedim onu, kendi seni dusunmuyo da karsidakine iyilik yapiyo diye anladiydim. :) Helal valla dusunceliymis cok, bu sefer de takdir ettim.
Bende de anne var da yok valla, yarim agiz soruyor var mi yardima ihtiyacin diye, zaten cok istese de yaptirmam kimseye bi isimi, bi sekilde halledecek yolunu bulurum. Accayip bozuldum valla, cocuklugumdan beri zaten cok ilgili bi anne olamadi, simdi de annane oluyorum ben, nasil simarticam ben onu vs. Sinirleniyorum cok, logusa zamanini dusunuyorum geriliyorum. Kocayi bosar kurtulursun, anne-babayi bosayamiyosun da. :/

Ben de bugün gittim yirmilik ve azı dişine çekilecek dendi ama ben de düşük riski olduğu için çekmek istemedi ve kendi doktorumdan imzalı yazı istedi şimdi kendi doktorumdan ne gerekiyorsa bana yaptır diyor imzalı kağıtta gerek yok diyor penisilin türevi ilaçla kullanabilirsin dedi ama isim vermiyor diş doktorunda yazmadı sinir oldum ikisinde sorumluluk almak istemiyor
Bir de diş doktoru böyle hemde düşük riski olmadığı halde yedi aylık birine diş Çek'imi yapmış ve gece sancısı tutmuş ertesi gün erken doğum yapmış ben de onu duyunca vazgeçtim.

Hemen yarın ilk iş doktora git canım.Hamilelikte en güvenlisi 2.trimesterda tedavi olmak.Geçici olarak ağrıyı dindirsen bile son 3 ay ağrın tekrarlarsa daha büyük sıkıntı yaşarsın.
Aynısını doktorda söyledi bu dönemde her işlem yapılabilir dedi ama benim düşük riski olunca vazgeçti off Allahım hayırlısıyla sıkıntısız şu günlerinde atlatsam hayırlısıyla

I ikizcan2016 dur bakiimm bi hemen aceleyle karar verme. Ayrı kalmak belki iyi fikir olabilir. Doğum sonrası biraz zaman geçsin sakin kafayla düşünürsün. Hem sen eşinin iyi niyetli olduğunu söylüyorsun. Belki herseyi etraflıca konussanız ve ailesinden biraz uzaklassanız düzelir hersey. Eşine karsı içide biraz da olsa sevgin varsa savasmaya değer bence. Kötülük yapan eninde sonunda karsılığını bulur. Kimseye inat olsun diye mutlu yasa demiyorum. Gercekten kızlarınla kedilerinle ve eşinle mutlu bir gelecek hayal edebiliyorsan zamana bırak biraz. Eminim defalarca konusmussunuzdur ama seni bu noktaya getiren durumları, sana hissettirdiklerini anlat eşine. Böyle devam edemeyeceğini de belirt. Seni seviyosa ailesiyle arasına mesafe koymayı kabul etsin.

cordeliac canım eşin seni düşünüyor anladığım kadarıyla ama bu halinle eve gelip sigara içip çay kahve bekleyen birinin sana pek yararı olmayacağını anlat eşine. Eve birini davet etmeden önce sana sorması gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…