- 18 Kasım 2008
- 375
- 90
- 298
Tatlim biz bakmaya gittik ebebekten ama aldik donduk, casual cadillac air aldik. Tavsiye editor muyum bilemedim cunku daha hic kullanmadim. Aralarinda en cok bu hosuma gitti.
diğer oğullarından biri koysun çocuğuna dedesinin ismini niye senin yakana yapıştı ki?I ikizcan2016 canını sıkma kuzum inan çoğu insan aynı dertlerden muzdarip bak mesela benim kaynanam da çocuğun kız olmasını kabullenemiyor hâlâ... kaçıncı dr söyledi hepsi de % 90 gibi yüksek rakamlar veriyor ama kadın hâlâ yok senin karnı sivri yok yüzünde leke yok yok ben 4 tane erkek doğurdum bunlar soyuna çeker vs... ilk çocuğum erkek kayın pederin adını koymadık o zaman bir bozulmuşlardı ve beni suçlamışlardı eşim konuşmama kararı aldı ailesiyle ben dayanamadım zorla gittik evlerine ellerini öptürmek istemediler çocuğa ismiyle hitap etmediler sonra kayın peder akciğer kanserinden öldü bu ikinci erkek olsaydı onun adını koyacaktık ben eşimi çok sevdiğim ve kayın pederime yine de saygı duyduğum için ama kız oldu kaynanam 3. yü yap adını mehmet koy diyor hâlâ kadın...yani hemen herkeste var canım sakinleş ve ani kararlar verme derim kuzum...
İşte ben kızarken de böyleyim Goji'm. Ben sinirlenince karşımdakiler gülme krizine girdiğinden alışığım artık. Şeyapmıyo.Derdine gülüyo gibi olmasın ama çok tatlı geldi tepkin allah başka dert vermesin cordi
Tek evli olan oğlu benimki canım o yüzden diğerlerinin evlenmeye niyetleri yok doğru dürüst iş güç olmayınca en küçük kaynım var okuyan evlenebilecek onun adı da mehmeh zaten kayınpeder 4. son diye kendi adını koymuş yani anlayacağın bu sebeplerden benim yakama yapışıyordu...diğer oğullarından biri koysun çocuğuna dedesinin ismini niye senin yakana yapıştı ki?
Canım bu araba çok tutuluyor ben hiç görmedim. Ağırlığı Nasıl ?
Ben özellikle siyah aldım çünkü diğer renklerde ışık vurduğunda garip bi loşluk oluyor içi. Krem ve gri de inanılmaz kir gösterir gibime geldi, sonuçta dışarıda kullanılıyor. Eğer seni rahatsız etmezse dediğim, kırmızısı inanılmaz tatlı gözüküyor :)Ben de ana kucağını daha çok beğendim kumaşı dolgusu fln dediğin gibi örtüsü de güzel bi ayrıntı olmuş. Normalde hep örtü atıyor bi arkadasım o örtü de uçuyor açılıyor Bebek ağzına sokuyor uğraşıyor yani baya :) bugün tekrar bakacağız internette çok güzel renklerini gördüm ama E bebekteki sadece siyah gri kırmızı demişti bize
I ikizcan2016 tatlim,cordeliac canimlarim. Hersey mukemmel gidiyorken bile insan yalniz kalmak isteyebiliyor. Esime de oluyor arada bana da. Diyoruz o zaman biraz yalnuz kalmak istiyorum diye, darkli takiliyoruz bi kacgun kafa topluyoruz.
Evde sorun varsa bu istek hic bir zaman gecmiyor maalesef. Pire icin yorgan yakmak diye deyim var ya, sakin dusunerek karar vermek gerekiyor herseyi.
Ben bosandim daha once, bu ikinci evliligim. bosanma sureci de yasadim, karar verme asamasi ki en zor olan kismi bu. Demek istedigim normal bir gunde 1 sinirleniyorken hamileyken 30 sinirleniyoruz. ani kararlar alip hayatinizi derinden etkileyecek olaylara hamilelik surecinde girme ikizcanim.
Cok bunalirsan en kotu git bi otele, kal bi gun iki gun don evine. Ne ev bakmasi tatlicim. Zaten binbir zorluk cekiyoruz hamileyken.
cordeliac cim senin esine de kizdim ayri. Soylemissindir hamileyim, misafir cagirma diye dusunuyorum. Senin yerinde olsam kimseye hizmet etmem, ustune de gecerim salona uzanir izlerim tvyi. Gelene surat asmam da, onun sucu yok sonucta simdi de geliyo bize arkadaslarimiz, cok sukur kocam da sevmez misafiri. Valla yatiyorum da yanlarinda, aciktim ben siparis veriyorum da diyorum. Herkesin keyfi bilir. Yemek, temuzlik falan da yapmiyosundur umarim. :/
Değişik bir durum gerçekten senin için ne kadar zor olabileceğini şimdi kendimi öyle düşününce anladım ama eşin bana bir tuaf geldi elbette kötü giden bir evliliği çoçuk kurtarmaz benimde anlayamadığım eşinin budurumda nasıl çocuk istediği idi onuda açıklamışsın zaten ne diyeyim bir yerde tıkanıyor insan inşallah herşeyy gönlünce olurr çünkü buradan okuduğum kadarıyla çok içten eğlenceli ve iyi bir insana benziyorsun iyi dileklerim seninle canımya odalarimiz ayri, bana cok uyuzluk da yapiyor, ama ayrilik bahsi gecince birakmiyor, çok seviyorum oyle seviyorum boyle seviyorum.. agzi durmuyor.
cocugu ben istedim, 2-3 sene once baktim isler iyice boka sariyor, bari bi cocugum olsun da oyle ayriliym dedim, bi daha evlenmem cunku.
o da beni kaybetmemek icin sen istiyorsan yapalim dedi, oyle basladik tup denemeye.
cocuk olsun da belki duzelir diye yapmadim yani..
kotu giden evliligi cocuk kurtarmaz.
Sen o kaynana deki siz bi evlat edinin adını Mehmet koyun hem eşinizin ismi Yaşar hemde öksüz yetim hakkı gözetmek sevaptır sevap kazsnırsınız diyinI ikizcan2016 canını sıkma kuzum inan çoğu insan aynı dertlerden muzdarip bak mesela benim kaynanam da çocuğun kız olmasını kabullenemiyor hâlâ... kaçıncı dr söyledi hepsi de % 90 gibi yüksek rakamlar veriyor ama kadın hâlâ yok senin karnı sivri yok yüzünde leke yok yok ben 4 tane erkek doğurdum bunlar soyuna çeker vs... ilk çocuğum erkek kayın pederin adını koymadık o zaman bir bozulmuşlardı ve beni suçlamışlardı eşim konuşmama kararı aldı ailesiyle ben dayanamadım zorla gittik evlerine ellerini öptürmek istemediler çocuğa ismiyle hitap etmediler sonra kayın peder akciğer kanserinden öldü bu ikinci erkek olsaydı onun adını koyacaktık ben eşimi çok sevdiğim ve kayın pederime yine de saygı duyduğum için ama kız oldu kaynanam 3. yü yap adını mehmet koy diyor hâlâ kadın...yani hemen herkeste var canım sakinleş ve ani kararlar verme derim kuzum...
Bu eşler gerçekten öyle benimkide senin kş gibi canım aman bir rahatsız olsam anneme git yanlız kalma annene bırakıyım modunda ama olsun bence çok sevdiklerinden be insan işte buyuzden de kızamıyor pekTek zıt olduğumuz konu bu. Öteki türlü biz de zaman zaman ayrı takılan tipleriz. Öyle yapışık ikiz modunu sevmiyorum ben pek. Herkesin nefes alabildiği ayrı hayatları olacak. Birbirinin ağzının içinde yaşamak bana göre de değil pek. Arkadaşlarımız olsa gelen amenna. Salaş takıl. Bu kadının da büyük kızı arkadaşımdı. Tayini çıktı gitti o.
Kızları inanılmaz şeker ve rahatlar da kendisi tam tersi. Kapıdan girer girmez hadi kahve yap modu. Kahve-sigara paso. E benim de şu an pek tahammül edebildiğim bir şey değil bu haliyle. Kahvehaneye döndü ya ev üç saatte.
Eşime kalsa şu anki durumdan ötürü bir saniye yalnız kalmayayım istiyor pimpirik. Ondan da biraz gelen gelsin modunda. Yüz kere söylüyorum hastane, doktorum 1 dakikalık mesafede bir şey olsa kendim de giderim diye. Yok. Illa nöbetçi olacak başımda. Isin garibi eve de kim gelip gitse akabininde benim basima bir sey geliyor tam tersi.
Yemek yapmiyorum epeydir zaten. Disaridan ev yemegi yaptiriyorum ya da esim yapiyor. Bir sey yedigim de yok. Esim olmasa bunlarla bile ugrasmam. Oturur tost kemiririm.
O zaman diyecek lafim yok benim, adam seni dusunuyomus bilemedim onu, kendi seni dusunmuyo da karsidakine iyilik yapiyo diye anladiydim. :) Helal valla dusunceliymis cok, bu sefer de takdir ettim.Tek zıt olduğumuz konu bu. Öteki türlü biz de zaman zaman ayrı takılan tipleriz. Öyle yapışık ikiz modunu sevmiyorum ben pek. Herkesin nefes alabildiği ayrı hayatları olacak. Birbirinin ağzının içinde yaşamak bana göre de değil pek. Arkadaşlarımız olsa gelen amenna. Salaş takıl. Bu kadının da büyük kızı arkadaşımdı. Tayini çıktı gitti o.
Kızları inanılmaz şeker ve rahatlar da kendisi tam tersi. Kapıdan girer girmez hadi kahve yap modu. Kahve-sigara paso. E benim de şu an pek tahammül edebildiğim bir şey değil bu haliyle. Kahvehaneye döndü ya ev üç saatte.
Eşime kalsa şu anki durumdan ötürü bir saniye yalnız kalmayayım istiyor pimpirik. Ondan da biraz gelen gelsin modunda. Yüz kere söylüyorum hastane, doktorum 1 dakikalık mesafede bir şey olsa kendim de giderim diye. Yok. Illa nöbetçi olacak başımda. Isin garibi eve de kim gelip gitse akabininde benim basima bir sey geliyor tam tersi.
Yemek yapmiyorum epeydir zaten. Disaridan ev yemegi yaptiriyorum ya da esim yapiyor. Bir sey yedigim de yok. Esim olmasa bunlarla bile ugrasmam. Oturur tost kemiririm.
Ben de bugün gittim yirmilik ve azı dişine çekilecek dendi ama ben de düşük riski olduğu için çekmek istemedi ve kendi doktorumdan imzalı yazı istedi şimdi kendi doktorumdan ne gerekiyorsa bana yaptır diyor imzalı kağıtta gerek yok diyor penisilin türevi ilaçla kullanabilirsin dedi ama isim vermiyor diş doktorunda yazmadı sinir oldum ikisinde sorumluluk almak istemiyormerdaba bende dün geceden beri diş ağrısı çektim artık dayanamadım işten donra Dr a gıttım Dr direkt kendi Dr undan onay yazısı aldın mı dedi benim hiç aklıma gelmemişti neyse sadece aletle baktı apse başlangıcı dedi ama gebeyken burada fılm cekemeyız dedi diş fırcadıyla orayı kanat hatta diş ipinin ucuna düğüm at öyle dişlerin arasından geçir sonra tuzlu Yada karbonatlı suyla günde 5 defa gargara yap 2 güne geçmezse gazı Yada hacettepeye git orada kıyafet giydirip röntgeni çekiyorlar dedi eger sende de apse varsa dişini kanatman gerek ben şu anda iyiyim ven 24 e giricem Dr öyle hersekilde röntgen çektirme kıyafet şart dedi
Aynısını doktorda söyledi bu dönemde her işlem yapılabilir dedi ama benim düşük riski olunca vazgeçti off Allahım hayırlısıyla sıkıntısız şu günlerinde atlatsam hayırlısıylaHemen yarın ilk iş doktora git canım.Hamilelikte en güvenlisi 2.trimesterda tedavi olmak.Geçici olarak ağrıyı dindirsen bile son 3 ay ağrın tekrarlarsa daha büyük sıkıntı yaşarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?