2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bu kez sanırım enişteden yana olacağız :))
Napmışsın öyle adama yazık bi muz canı istemiş ama kafaya yemiş herşeyi :))

Yani senin yemek yaptığını bile bile sen arayana kadar aramaması çok gıcık olunası ama yanındaki de hiç susmuyorsa fırsat bulamamıştır belki sen bağırıp çağırırsan kırk yılda bir çıkıyorum onu da burnumdan getirdin olur en iyisi susarak tepki göster kırıldım üzüldüm gibi baktın anlamıyorsa o zman bağır :))

:)))))
cok gec geliyormus canim cidden, bizimki 18.30da evde..
bulantim varken bakiyodu bana, simdi iyiyim diye hic sallamiyor

bu en erken saati yawf, neyse buna da şükür, benden önce sürekli işte de sabahlıyormuş , fazla işkoliğiz. iş olunca çok da laf edemiyorum ki, keşke arkadaşlarıyla falan çıksa da arada carlasam da rahatlasam bi başıma takılıyorum. :/

simdi kucucuk cocuklar seker yada kolestrol hastasi

kendi isiyse oyle, cikamiyodur..
bizimki meemur sayilir,5.30 da bitiyor mesaileri, 6.30 da evde..
ben eczaneyi kapatip gelene kadar saat 8 oluyordu..
gerci 5 aydir babama kitledim :))

benim ordurdugum yer her ceside 15 diyo ve istedigin ipi istedigin modeli oruyo
orgu_patik_sevenler olmasi lazimdi ig da

An itibariyle evi terkettim.

Ben evde yemek yapayım beyefendi arkadaşı ve onun sevgilisiyle takılsın.üstelik sordum yanınızda mı diye hayır dedi.

Şimdi kıza yazdım beraberiz dedi şoka girdim kızlar. Neymiş incekten beni almaya nasıl gelselermiş. Sana zerre güvenmiyorum yalancısın dedim terkettim bu adama hiç güvenemeyeceğim ben.

Zırıl zırıl arıyorlae umrumda degil artık biriktir biriktir nereye kadar çekemem kimsenin yalanlarını ne hali varsa görsün

oda mı alınıyor telsızı bılıyorumda o ne ıcın
ben arkadasimda gormustum canim mesela balkondasin aglasa duymuycan yada calisiyosun aklin evde iphone ipad e app yukluyosun dunyanin heryerinden odasini yatagini goruyosun
benim esim ayin yarisi yok acsin baksin istiyorum
ayrıca ustumu acildi ne oldu bakmana gerek yok kamera o uyurken acik vaziyette sen icerde otur yada isini yap mutfakta

aaaa
canim nereye gidiosun?
e o kiz yalan soyluyorsa?
seninki kabul etti mi kiz orda miymis?
ailen burda mi, nerde kalicaksin?

Ayy benimkini gördüm resmen iş dedin mi hepimizi satar valla...

Kız dur bi sakin ol gidebileceğin seni rahatlatacak bi arkadaşın varsa ona git bi rahatla

Çok güzelmiş ya bizimde babamız seyahate çok çıkıyor böyle bir şey süper olur adı neydi canım

aaaa
canim nereye gidiosun?
e o kiz yalan soyluyorsa?
seninki kabul etti mi kiz orda miymis?
ailen burda mi, nerde kalicaksin?

Kabûl etti tabi hayatım sen yorgunsun sonra çıkarız beraber düşüncesiylw demedim özür dilerim bilmem ne.

Kız söylemese akşam eve geldiğinde yalanı sürdürcekti kıxmayayım diye. Annem burda evet.

Önce bir sinir atayım dışarı da öyle anneme geçicem.

Sıkıldım artık arkamı dönsem adam yalan mı söylüyor acaba diye düşünmekten

hayda sakin ol canım ama çık kafanı dağıt, dön evine. Üzme kendini böyle ama burnunu sürt tabi ona bişe demiyorum.

Kız sen niye gidiyorsun evinde otur o gitsin yani gerekirse alma içeri gelince.
Nereye gidiyorsun annenlere mi ? Onları karıştırma bence sonra onlar seni üzüyor diye daha çok kızar unutamaz belki.
Niye söylememiş ki tamam seni almaya gelmese bile söylesin yani ne var bunda ve de uzun süre oturacaksa gelsin alsın birlikte takılın. Önce birlikte içiyoruz diyor sonra geç gelecegim diyor sonra da başka yalan ay bu erkekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…