yaa ben de az degilim, cok huysuzluk yaptim, muzu firlattim yere, al sen ye hepsini dedim.
gittim iceri, yazik gitti tost yapti getirdi, aç oldugunu bilmiyodum dedi, tostu da firlattim buna
sonra da üzüldüm,
sinir krizine giriyorum arada.. adam beni dövse yeriydi yani :))
konusmuyor benimle suan :)
Çenesi düşük bir tip. 2 evlilik bir nişan bozmuş. Şuan cidden sorunlu bir sevgilisi var. En yakın kankası bizimkinin.balıkesirde beraber görev yapmışlar. Adam 3-4 ayda bir ankarya geldiğinde bende hep benimkini boşama isteği fırlıyor ikiz.
Yani senin yemek yaptığını bile bile sen arayana kadar aramaması çok gıcık olunası ama yanındaki de hiç susmuyorsa fırsat bulamamıştır belki sen bağırıp çağırırsan kırk yılda bir çıkıyorum onu da burnumdan getirdin olur en iyisi susarak tepki göster kırıldım üzüldüm gibi baktın anlamıyorsa o zman bağır :))
bu en erken saati yawf, neyse buna da şükür, benden önce sürekli işte de sabahlıyormuş , fazla işkoliğiz. iş olunca çok da laf edemiyorum ki, keşke arkadaşlarıyla falan çıksa da arada carlasam da rahatlasam bi başıma takılıyorum. :/
Cidden geçen gün avm ye gittik 6-12 yaş çocuklar bile o kadar kiloluydu ki. Ülkede genel olarak obezite de yayılıyor sanırım.Fastfood beslenmelerine dur demezsek çocuklarda sağlıksız bir gelecek için zemin oluşturuyoruz.Cidden çok üzücü bir durum
bu en erken saati yawf, neyse buna da şükür, benden önce sürekli işte de sabahlıyormuş , fazla işkoliğiz. iş olunca çok da laf edemiyorum ki, keşke arkadaşlarıyla falan çıksa da arada carlasam da rahatlasam bi başıma takılıyorum. :/
kendi isiyse oyle, cikamiyodur..
bizimki meemur sayilir,5.30 da bitiyor mesaileri, 6.30 da evde..
ben eczaneyi kapatip gelene kadar saat 8 oluyordu..
gerci 5 aydir babama kitledim :))
günaydın kızlar bir gruba üyeyim bu ürün leri gördüm fiyatları da çok uygun babet gibi olanlar 10 tl boğazlı erkek patiği beyaz siyah olan 20 diğeri ise 15 tl nasıl sizce? ama ipin ne olduğunu bilmiyorum ankaradan ve istanbuldan elden teslim edilebilir miş
Ben evde yemek yapayım beyefendi arkadaşı ve onun sevgilisiyle takılsın.üstelik sordum yanınızda mı diye hayır dedi.
Şimdi kıza yazdım beraberiz dedi şoka girdim kızlar. Neymiş incekten beni almaya nasıl gelselermiş. Sana zerre güvenmiyorum yalancısın dedim terkettim bu adama hiç güvenemeyeceğim ben.
Zırıl zırıl arıyorlae umrumda degil artık biriktir biriktir nereye kadar çekemem kimsenin yalanlarını ne hali varsa görsün
ben arkadasimda gormustum canim mesela balkondasin aglasa duymuycan yada calisiyosun aklin evde iphone ipad e app yukluyosun dunyanin heryerinden odasini yatagini goruyosun
benim esim ayin yarisi yok acsin baksin istiyorum
ayrıca ustumu acildi ne oldu bakmana gerek yok kamera o uyurken acik vaziyette sen icerde otur yada isini yap mutfakta
Ben evde yemek yapayım beyefendi arkadaşı ve onun sevgilisiyle takılsın.üstelik sordum yanınızda mı diye hayır dedi.
Şimdi kıza yazdım beraberiz dedi şoka girdim kızlar. Neymiş incekten beni almaya nasıl gelselermiş. Sana zerre güvenmiyorum yalancısın dedim terkettim bu adama hiç güvenemeyeceğim ben.
Zırıl zırıl arıyorlae umrumda degil artık biriktir biriktir nereye kadar çekemem kimsenin yalanlarını ne hali varsa görsün
ben arkadasimda gormustum canim mesela balkondasin aglasa duymuycan yada calisiyosun aklin evde iphone ipad e app yukluyosun dunyanin heryerinden odasini yatagini goruyosun
benim esim ayin yarisi yok acsin baksin istiyorum
ayrıca ustumu acildi ne oldu bakmana gerek yok kamera o uyurken acik vaziyette sen icerde otur yada isini yap mutfakta
Kız sen niye gidiyorsun evinde otur o gitsin yani gerekirse alma içeri gelince.
Nereye gidiyorsun annenlere mi ? Onları karıştırma bence sonra onlar seni üzüyor diye daha çok kızar unutamaz belki.
Niye söylememiş ki tamam seni almaya gelmese bile söylesin yani ne var bunda ve de uzun süre oturacaksa gelsin alsın birlikte takılın. Önce birlikte içiyoruz diyor sonra geç gelecegim diyor sonra da başka yalan ay bu erkekler