yani yalan cok kotu tabi..
daha once bi vukuatiniz oldu mu?
baska yalanlarini yakaladin mi?
belki kiz burda degil dediginde yoktur gercekten, sonradan gelmistir..
seninguvenini sarsacak bi olay yasadiniz mu onceden?
aay valla yok artık hakkaten , aynı muhabbet bizde de vardı, dedim valla başka ne zaman gidiyosan git ocakta burdasın. hade 2 saatlik uçak mesafesi olsa ona bile bişe demem ama kaç saatlik uçak yolu.
Benimki de ben söylemesem kalkıp meyve fln getirmez hiç öyle bi eş olmadı ben de hep internette görüyorum kocişler hazırlıyormuş acaba benimki ne zaman bana süslü kurdaleli meyve tabagı hazırlayacak diye bekliyorum söyleyince koşarak severek getirir ama söyledikten sonra herkes getirir
Benimki de ben söylemesem kalkıp meyve fln getirmez hiç öyle bi eş olmadı ben de hep internette görüyorum kocişler hazırlıyormuş acaba benimki ne zaman bana süslü kurdaleli meyve tabagı hazırlayacak diye bekliyorum söyleyince koşarak severek getirir ama söyledikten sonra herkes getirir
bi de kızıyorum her seferinde, hadi kendimi geçtim sana yazık, azcık ara ver de kafan dağılsın. heğ iş hep iş nereye kadar diyorum. En fazla 1 gün laptopdan uzaklaşıyor iş yaparken eğleniyormuş. tercih meselesi tabim bişey diyemiyorum artık. Sorumsuz olmasın da böylesi daha iyi. Çok söylenemiyorum ondan.
Yanlış vermişsin adresi düzgün yap reklamı :))
patik_orgu_severlere olacaktı
Bu arada ben iletişime geçtim canım, dünkü yolladığım iki modelden kalpli olanı için el sıkıştık öpüştük anlaştık :) sağolsun 120cm*120cm ölçülerde Nako baby yün ipten 110 TL ye örecek. Burda kızlar sanki 250 TL lerden bahsediyordu, 110 olunca çok mutlu oldum valla sana da teşekkür ederim canım vesile oldun
Zaten çalıştığım için ben yapmıyordum.
Hayır birde kızdığım beyefendi ben arayınca söylüyor geç gelicem diye öğlen 1 den akşama kadar ne yapıyor adamla bu kadar mı kopamadılar,sinir.oldum ciddi ciddi git diyesim var
bence kendi kendini sinir edeceğine sende git arkadşına hem kafanı dağıtmış olursun hemde birini beklerken ani plan değiştirmenin nekdar sinir bozucu olduğunu ispat etmiş olursun ben evliliğim ilk yıllarında bu içki için çok kavgalar yaptım içene asla karşı değilim ama kocam içsin istemiorum çok şükür bende gidere gider yapınca böle sorunlarımız kalmadı
aay valla yok artık hakkaten , aynı muhabbet bizde de vardı, dedim valla başka ne zaman gidiyosan git ocakta burdasın. hade 2 saatlik uçak mesafesi olsa ona bile bişe demem ama kaç saatlik uçak yolu.
Evet canım iş için bana diyorki kaçıramam senede 1 kez oluyor sanki ben ayda bir doğuruyorum.
Kızımda da akşam saat 9 da eve gidip yatmıştı ben hastanedeyken...
Bende diyorum boşanmadan, cinnet geçirmeden kavuşsak kuzulara
İnterneti talan ettim canım, okuduğum anne yorumlarına göre en iyi sistem; senin de aldığın üzere yedek tek kullanımlık uçları olan, bizim bir ucundan nefesle çekip sümüğü çıkaracağımız ürünlermiş.
Pompalı olanlardan pek kimse memnun değil, hem güzel çekemiyor hem de uyguladığı basınç burun içini tahriş ediyormuş. Bebedor ve Otribebe ürünlerinin iyi tarafı; tek kullanımlık uçları sebebiyle hijyenikler, aspiratörün ucundan biz nefes çektiğimiz için bebeğin burnuna uygun basınç ayarı yapabiliyoruz, fizyolojik suyu var önce mutlaka bu suyu damlatıp sümüğü yumuşatabiliyoruz böylece daha kolay çıkarıyoruz ve tahriş minimuma iniyor. Ben ama marka olarak Otribebeyi sipariş verdim, nerdeyse hiç olumsuz yorum görmedim desem yeridir.
Ccandy1907
canım senin kullandığın ürün anladığım kadarıyla burun aspiratörlerinin ilk çıktığı zamanlardaki tek ürünmüş. Sonradan geliştirip yukarıda bahsettiğim ürünlerden üretilmiş. Eğer mevcutta ürünün varsa okey ama yeni almayı düşünürsen Otribebenin nazal burun aspiratörünü tavsiye edebilirim artık :)
yani yalan cok kotu tabi..
daha once bi vukuatiniz oldu mu?
baska yalanlarini yakaladin mi?
belki kiz burda degil dediginde yoktur gercekten, sonradan gelmistir..
seninguvenini sarsacak bi olay yasadiniz mu onceden?
Ben evde yemek yapayım beyefendi arkadaşı ve onun sevgilisiyle takılsın.üstelik sordum yanınızda mı diye hayır dedi.
Şimdi kıza yazdım beraberiz dedi şoka girdim kızlar. Neymiş incekten beni almaya nasıl gelselermiş. Sana zerre güvenmiyorum yalancısın dedim terkettim bu adama hiç güvenemeyeceğim ben.
Zırıl zırıl arıyorlae umrumda degil artık biriktir biriktir nereye kadar çekemem kimsenin yalanlarını ne hali varsa görsün