Kız sen niye gidiyorsun evinde otur o gitsin yani gerekirse alma içeri gelince.
Nereye gidiyorsun annenlere mi ? Onları karıştırma bence sonra onlar seni üzüyor diye daha çok kızar unutamaz belki.
Niye söylememiş ki tamam seni almaya gelmese bile söylesin yani ne var bunda ve de uzun süre oturacaksa gelsin alsın birlikte takılın. Önce birlikte içiyoruz diyor sonra geç gelecegim diyor sonra da başka yalan ay bu erkekler
Ya aslinda ablam da bikti her gittiği yere geturuyo onun ki de buyuk kucuk de değil yikamaya makineye atamiyordu o derece artik buyudu belki bebeğe verir dedim ama yok vermedi :) ben hep o oyuncagi ile vururm onu beni kizdirirsa maynusuna kiziyorum o agliyor :) ugrasmasida guzel aslinda :)
Güvven olayı gerçekten insanı biteren birşeyy ama sen kendi yaşadıkalrını kendin daha iyi bilirsin buyuzden en iyi kararıda insanın kendi verir fakat biraz sakinleşmeye çalış bakalım ondan sonrada böyle hissedersen çözüm bulmaaya çalış
yaa ben de az degilim, cok huysuzluk yaptim, muzu firlattim yere, al sen ye hepsini dedim.
gittim iceri, yazik gitti tost yapti getirdi, aç oldugunu bilmiyodum dedi, tostu da firlattim buna
sonra da üzüldüm,
sinir krizine giriyorum arada.. adam beni dövse yeriydi yani :))
konusmuyor benimle suan :)
Güvven olayı gerçekten insanı biteren birşeyy ama sen kendi yaşadıkalrını kendin daha iyi bilirsin buyuzden en iyi kararıda insanın kendi verir fakat biraz sakinleşmeye çalış bakalım ondan sonrada böyle hissedersen çözüm bulmaaya çalış
bende bende , yanlış hesaplamışım bi de martta hamile kalırsam çocuk oğlak olur diyodum. Mart ayında olmayında pek üzüldüydüm. Spnra nisanda öğrendiğimde ocak ayı doğumu görünce iki kat sevindiydim ne yalan diyeyim. Seviyorum oğlakları :)
bu arada pek söylendim de farkettim , gideyim de kocayı çıkartayım işten zorla dışarılara bi yerlere yemee götüreyim
Kız sen niye gidiyorsun evinde otur o gitsin yani gerekirse alma içeri gelince.
Nereye gidiyorsun annenlere mi ? Onları karıştırma bence sonra onlar seni üzüyor diye daha çok kızar unutamaz belki.
Niye söylememiş ki tamam seni almaya gelmese bile söylesin yani ne var bunda ve de uzun süre oturacaksa gelsin alsın birlikte takılın. Önce birlikte içiyoruz diyor sonra geç gelecegim diyor sonra da başka yalan ay bu erkekler
sarra13
bence mrs_aysel
hakli. Aileni hic katma sonra sen pisman olursun olaylar cok buyur. Direk eve alma yani. Ben evimi asla birakmam. Kimin cani sikiliyorsa o gelmesin yani..
Bende bugün evdeyim diye yemek yaptım uğraştım neymiş beyefendinin arkadaşı gelmiş beraber içiyorlarmış.Geç gelirmiş. Yılda bir çıkıyorsun tamam da baştan söylesene ne uğraşıyorum ben,yemin ediyorum sinirle zor tutuyorum kendimi s... git arkadaşına diyesim var.
Moda oldu ya şimdi süslü kurdaleli minnoş sunumlar hazırlıyor herkes kocasına yada karısına. onu da fotoğraf çekip instagrama koyuyorlar benim hakkım degil mi kocişimin hazırladığı sunumları koysam ben de neyim eksik