2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
bak bakalım ne diyecek belki gönlünü alabilir gerçi bukadar sinirlyken insan insanı biraz zor dinleer ama

Affeder miyim diyorum içim almıyor resmen adamı buz gibi soğudum.Sevgim bile gitti sanki. Aptal yerine koymasını hazmetmiyorum. Affetmek istemiyorum.

İç sesim asla diyor yabancı gibi hissediyorum resmen sinirle evi yıkıyordum zaten. O an yanımda olsa bırak tokadı yumruğu çakmıştım.

Şimdi sakinledim ama sevsende affetme güvenini sarstı. Gene yapar diyorum. Dinlemek konuşmak dahi istemiyorum.

Sinirle evde olsam parçalardım.
Topla eşyalarını git diyeceğim. Zorluk çıkarmaz zaten. Defolsun

ozaman kucuk bisey olucak ve yataktan cikmiycak yoksa basimiza dert alicaz
onun ki artik uyku arkadasligindan hayat arkadasligina gecis yapmis :)))

benimkide oğlak gerçketen öyle ve bir çoğumuzun da bebeleri oğlak olacak vay gele ileride ki gelinlerimize bizim gibi kocalarını şikayet ederler artık
ben oğlak bir oğlum olacağı için çok mutluyum valla.annelerine bir düşkün oluyor ki bu oğlak erkekleri benimki de dahil olmak üzere

Asli agzimdan aldin lafi. Aynisini yazmak uzereydim.

I ikizcan2016 bizimki de is yuzunden ayin 10 gunu falan disarida. Ikinci bir karisi cocugu falan olabilir mi sence?
Ayy valla benimki geçen diyor ki aldatacağımı düşünüyon mu dedim düşünsem nolacak ayın 15 günü şehir dışındasın. Nerde takip edecem

Güvven olayı gerçekten insanı biteren birşeyy ama sen kendi yaşadıkalrını kendin daha iyi bilirsin buyuzden en iyi kararıda insanın kendi verir fakat biraz sakinleşmeye çalış bakalım ondan sonrada böyle hissedersen çözüm bulmaaya çalış

Olur arada boyle seyler. Opusun barisin. Kus gecirdiginiz her an kayip. Birbirinizin kiymetini bilin. Yarinimizin garantisi yok

Sadece onca zamana acıyorum aptalım ben ilk hata da tekmeyi basacaksın ki canın yanmasın

Ayy valla benimki geçen diyor ki aldatacağımı düşünüyon mu dedim düşünsem nolacak ayın 15 günü şehir dışındasın. Nerde takip edecem

Ikizcan'a kalsa kesin baska karilari var bunlarin, cifter cifter de cocuk yapmislardir.

Ben nadiren takiliyorum bizimkine. Bak aldatacaksan falan git zeki, kulturlu bi' kadinla yap, fok baligi agizli avm kizlariyla takilip beni de uzme. En azindan master'i bende yapti, doktoraya ona gitti derim baskalarina diyorum. Gulusuyoruz.

ben oğlak bir oğlum olacağı için çok mutluyum valla.annelerine bir düşkün oluyor ki bu oğlak erkekleri benimki de dahil olmak üzere

bende bende , yanlış hesaplamışım bi de martta hamile kalırsam çocuk oğlak olur diyodum. Mart ayında olmayında pek üzüldüydüm. Spnra nisanda öğrendiğimde ocak ayı doğumu görünce iki kat sevindiydim ne yalan diyeyim. Seviyorum oğlakları :)

bu arada pek söylendim de farkettim , gideyim de kocayı çıkartayım işten zorla dışarılara bi yerlere yemee götüreyim

sarra13 bence mrs_aysel hakli. Aileni hic katma sonra sen pisman olursun olaylar cok buyur. Direk eve alma yani. Ben evimi asla birakmam. Kimin cani sikiliyorsa o gelmesin yani..

Benimki geçen kızıma cici annen dedi çocuğu görmeliydin koltuğu devirdi babasının tepesine... Adamın yapacağı varsada vazgeçti

Germe yahu kendini otur kendin ye olmadi yarin yersiniz her zaman yapiyorsa bu tarz hareketi haklisinda arada tutuyorsa odunlugu idare ediver :)

insan olsa, adam olsa soylemeden getirir!
yaziklar olsun bunlara!
:)))
bi de suslu kurdaleli mi olcak tabagin :))
Moda oldu ya şimdi süslü kurdaleli minnoş sunumlar hazırlıyor herkes kocasına yada karısına. onu da fotoğraf çekip instagrama koyuyorlar benim hakkım degil mi kocişimin hazırladığı sunumları koysam ben de neyim eksik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…