2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kök zencefil kaynat limonla ic iyi geliyor gecmis olsun.

Sinirle evde olsam parçalardım.
Topla eşyalarını git diyeceğim. Zorluk çıkarmaz zaten. Defolsun
Bence sürekli senin güvenini büyük şeylerle sarsıyorsa düşün taşın ama bugünkünün bi açıklaması olabilir her ne kadar sen şimdi dinlemek istemiyorsan da. Evlilik çünkü güven olmadan yürütülecek bir şey degil bence.

Benim karim olsan bosardim seni dakikasinda herif seni seviyor kiymetini bil

@melina19900 ; bence de mrs_aysel kesinlikle haklı, laf yetiştirmekten arada kaçırmışım. rahmetli babanem derdi ki" kocanla tartışırsan ne bize anlat, bizle tartışırsan ne kocana anlat. Sen unutursun affederdin, anlattıkların unutmaz, arası bozulur" ne de güzel bi akılmış canımın içinin öğüdü. gerçekten öyle. beni hele ki hamileyken babam ya da ailemden biri görse pataklamaya kalkar kesin. ondan aileye kesinlikle anlatmam. en son çaredir. evi terk ettiğimde bile ilk evliliğimde arkadaşıma gitmiştim. 1 haftadan sonra baba evine döndüm. B Beyaz Kamelya pek doğru demiş.

Ben bi kaç yaşadığımız şeyi eşimin ailesine anlatmıştım hani kendi aileme anlatmaktansa onların kendi oğlu sonuçta yıllardır biliyorlar kin tutmayacaklar ona. biz tartıştık diye bari içimi dökeyim dedim onlar dinliyor hak veriyor bana diye onlarla paylaştım. ama sonra ondan da vazgeçtim ona bile gerek yok bence aileleri hiç karıştırmayacaksın gibi geliyor şimdi. Geçen çünkü eşim annesiyle konuşmasını anlattı ah oğlum çok mu sıkıntı çektin orda fln demiş yani beni dinlerken ben sonuna kadar haklıymışım gibi dinledi o da anlattı bi şeyler hatta. Sonra oğlunun yanında ona hak verir gibi çok saçma ikiyüzlülük gibi geldi vazgeçtim artık. En iyisi bende kalsın yada arkadaşlarla dertleşirim yeter.

Asli agzimdan aldin lafi. Aynisini yazmak uzereydim.

I ikizcan2016 bizimki de is yuzunden ayin 10 gunu falan disarida. Ikinci bir karisi cocugu falan olabilir mi sence?
I ikizcan2016 Nın yerine yazıyorum sana:sen kendini hazırla yarın bir gün karşına cici anne diye çıkanlar olur.ikizcanın bugün ki görevi fişnik vermek

yani attan inip te eşşeğe binme derler bizde

hadi sen al da kocişini bi yemeğe git 3 ay sonra gidemeyeceksiniz öyle

işte bu!!klasik kaynana.aynı benim ki.senin ki yine iyiymiş benim ki yalnızken bana gaz veriyor oğlunun yanında da oğluna hak veriyor

Kızlar hep birbirimize paralel şeyler yaşıyoruz ben de tartıştım adamla kardeşini hapse atmışlar borcu yüzünden öderse çıkacakmış ev kredisi var benim üstümde beyefendi de kendisi kredi çekip onu çıkaracakmış çalışır öder o ödemezse annem ödeyecek diyor zaten şu anda eşimin maaşıyla geçiniyoruz bir de ödeyecekler ödemeyecekler bana bugüne kadar 5 kuruşluk faydaları olmadı zararları bari olmasın diyorum ben istemiyorum dedim kestirip attım ona rağmen çeker de bize yansıyıp zararı olursa ona göre yolumu çizerim diye tehdit ettim...nedir bu heriflerden çektiğimiz yav topluca boşanıp kurtulalım kızlar...

işte bu!!klasik kaynana.aynı benim ki.senin ki yine iyiymiş benim ki yalnızken bana gaz veriyor oğlunun yanında da oğluna hak veriyor
O daha kötüymüş gazı alıp iyice kavga çıkart diye mi yapıyor :)))
Ya işte benimki sözde dünyanın en saf en iyi niyetli insanı ama bana sorsan çok zeki.beni arayıp sormak istemesi hal hatır sorması yüzüme gülmesi hep oğlu uzaklaşmasın kendilerinden diye.çünkü bana bağlı olduğunu çok iyi biliyor. yoksa beni düşünen yok buna eminim.

En sevmediğim işler ya şu para mevzuları benim sizden bi kuruş beklentim yoksa sizde benim başımı ağrıtmayın yani başınızın çaresine bakın. Tabiki ailesi zor gününde destek olsun ama hep tek taraflı olunca olmuyor madem annesi ödeyecekmiş o çeksin o ödesin

Çok yaşadık hemde bitti.sevgi olsada kafamda bitirdim ikiz yeter aptal yerine konmuş hissetim

bi sakin ol, dur..
isin sakasi kalmadi, bak ben de haftasonu cok sinirlendim, herkes icini doktu burda..
kimse 4 4luk degil, herkesin sorunlari var..
bosandin diyelim, daha iyisi mi olucak?
ahmet arhan in ne sucu var? daha dunyaya gelmeden babasini mi şutlicaksin..
esinin yaptigi hic hos degil, ama kotu niyetli oldugunu da sanmiyorum, olaylar oyle gelisti bence..
sen o arkadasini da sevgilisini de sevmiyorsun bak, gelmek istemezsin diye dusunmustur..
fevri davranma..

I ikizcan2016 Nın yerine yazıyorum sana:sen kendini hazırla yarın bir gün karşına cici anne diye çıkanlar olur.ikizcanın bugün ki görevi fişnik vermek

evde yalnizim, 3 harfli arkadaslarim geldi, dedik napsak napsak..
bu aksam fitnecilik yapmaya karar verdik :)))
kari koca arasini bozmak, supheye dusurmek fln hihihih

çok madur olmussun şu hayatta canim :))))
rabbim sabir versin :))
herkesin bi imtihani var iste :))))

Küçük oğlanın okulu için kredi çekti özel üniversite şimdi 2.kredi yi istese de çekemiyormuş emekli maaşıyla nasıl ödeyecek 2 krediyi birden eşim akıl edemiyor işte bir de kız torun beğenmiyor 3. yü doğur kocamın adını koy diyor şaka gibi yemin ederim... bana tek kuruş (gerçek anlamda tek kuruş) faydası olmadı düğünümüzü eşyamızı herşeyi kendimiz yaptık şimdi diğerlerine yaptığı yetmiyor hala bizi sömürmeye çalışıyorlar çıldırmamak işten değil vallahi Allah affetsin ama ölsün de kurtulayım diyorum bazen

Öyle olunca genelde üstüne kalıyor çekenin ama işte bazı erkekler için üstüne kalsa da sorun degil kardeşim için der geçer.malesef çok var öyle sömürgeciler İnşallah senin gönlüne göre olur huzurunuz kaçmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…