İnterneti talan ettim canım, okuduğum anne yorumlarına göre en iyi sistem; senin de aldığın üzere yedek tek kullanımlık uçları olan, bizim bir ucundan nefesle çekip sümüğü çıkaracağımız ürünlermiş.
Pompalı olanlardan pek kimse memnun değil, hem güzel çekemiyor hem de uyguladığı basınç burun içini tahriş ediyormuş. Bebedor ve Otribebe ürünlerinin iyi tarafı; tek kullanımlık uçları sebebiyle hijyenikler, aspiratörün ucundan biz nefes çektiğimiz için bebeğin burnuna uygun basınç ayarı yapabiliyoruz, fizyolojik suyu var önce mutlaka bu suyu damlatıp sümüğü yumuşatabiliyoruz böylece daha kolay çıkarıyoruz ve tahriş minimuma iniyor. Ben ama marka olarak Otribebeyi sipariş verdim, nerdeyse hiç olumsuz yorum görmedim desem yeridir.
C
candy1907
canım senin kullandığın ürün anladığım kadarıyla burun aspiratörlerinin ilk çıktığı zamanlardaki tek ürünmüş. Sonradan geliştirip yukarıda bahsettiğim ürünlerden üretilmiş. Eğer mevcutta ürünün varsa okey ama yeni almayı düşünürsen Otribebenin nazal burun aspiratörünü tavsiye edebilirim artık :)