2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Çok güzelmiş ya bizimde babamız seyahate çok çıkıyor böyle bir şey süper olur adı neydi canım
nurcum turkiyede ebebekte var ama pahali bide bazilarinin kucuk tlf buyuklugunde kendi ekrani var onda seyrediyosun bazilari iphone vs ile uyumlu app yukluyosun her yerde seyret
withings diye bi marka var arkadasim ondan memnun
daha baska bi marka arastiramadim
bu withings e bak istersen baby monitor diye

Kızlar eşim geldi yanıma yanına arkadaşlarıyla.

Saat beşe kadar zaten beraberlermiş sonra kız işten çıkıp yanlarına gelmiş eşim haberim yoktu dedi.Benim karnım aç hadi bir yerlere gidelim demiş yolda da melinayı da alalım demiş,eşim bugün erken geldi eve dinlensin biraz demiş.Bir akşam hep beraber çıkarız demiş.

Yanıma geldiler olayı anlattılar çiçek falan almış ama bu olay oldu diye değil daha öncedenmiş.Olaylar birdenngelişmiş.

Adam en sonunda surat asma bu kadar dedi bende akşam eve geldiğinde devam ettirecektin yalanını geç bunları dedim.
Ailem bilmiyor.aannem.bilse zaten yavrum üzülüyorsan bırak der hemen.

Eşimi affetmek istemiyorum. İÇİM soğudu sanki. Bu tarz olaylar birdne nefret ettiriyor.Kendimi aptal gibi hissettim. Bu akşam bir tanıdığımda kalıcam dedim ayrıldım yanlarından.Yarım detaylı konuşuruz dedik.

Öyle bir şey ki sinirim geçse de beynim onun bütün iyi özelliklerini sıfırlamış gibi

Sağol canım stresten bebek de kıpır kıpır karnımda tekmelemediği yer kalmadı vallahi

evde yalnizim, 3 harfli arkadaslarim geldi, dedik napsak napsak..
bu aksam fitnecilik yapmaya karar verdik :)))
kari koca arasini bozmak, supheye dusurmek fln hihihih
senin bu üç harfliler çok fena çıktı.bu ne kız bunlar gavur mu? sen onlara bakma kuzum sen iyi bi insansın sen kötü biri değilsin uyma onlara

Teşekkürler canım eşim Amerikaya giderse ordan aldıracam

Cinayet sebebi bence
Bende küsüm benimkine ocağın 17-18-19unda Amerikaya gidecekmiş benim doğum 24ü görünüyor. Git ben kendim doğururum dedim.
Kızz gıtsın Earth mama. Kremlerı fılan toplasın gelsın
Daha faydalı olur

Teşekkürler canım eşim Amerikaya giderse ordan aldıracam
Bu aralar amazonda 113 $ mı ne
Önceden sıparış etse o tarıhte kalacağı otele fılan gelse ıyı olur
Aslında daha uygun fıyata başka markalarda var ama görüntü kalıtesı nasıldır?
Eşim inşallah arastırıcak bu hafta

Artık karıştırıyorum nerde ne var
Gelıcek kargoları not etmeye başladım
İş çığrından çıktı
Ayy çok sevındım gule gule kullansın
Bana da fıyatları dıger yerlere göre uygun geldi

Evet cnm benim aldigim zaman tek o vardi malum 9 10 sene gecti :) bende kullanmadan once demiz suyu aliyordum eczaneden onla yumusatiyordum pek fazla ihtiyacım olmadim benim ama bende son cokan tek kullanimlardan alıcam dedigin urun burda varmi bi arastirayiim cnm tskr

yani oyle tatile filan gidince yanimizda olmazsa uyumam diyip kriz cikarticak sekilde bagimli oluyolar mi
Aynen cnm onunki ariyo bir cok ulkeyi gezdi maynus :)

ozaman kucuk bisey olucak ve yataktan cikmiycak yoksa basimiza dert alicaz
onun ki artik uyku arkadasligindan hayat arkadasligina gecis yapmis :)))
Onunki bilinçli olmadi aslinda kendi kendine alisti maynus buyuk yani :) ikisini resmini cekicem size haha cok komikler maynusu alip kendi yatsa iyi yanlizda yatmiyo anne baba biri olacak

Instagramda hic mesajlo sohbet etmedim yurtdiisindan oldugum anlasilir mi ki kaziklamsinlar beni hahaa benim modeli de bi sorsaniz :) ne kadar diyecek

Aynen cnm onunki ariyo bir cok ulkeyi gezdi maynus :)

Onunki bilinçli olmadi aslinda kendi kendine alisti maynus buyuk yani :) ikisini resmini cekicem size haha cok komikler maynusu alip kendi yatsa iyi yanlizda yatmiyo anne baba biri olacak
Ovvv bu uyku arkadası ürkütmeye başladı beni
Yaa aslında bebekken kolay uyusun dıye neye alıştırılırsa bu seferde ondan vazgecılmıyo
Abımın kızı annesının tırnaklarına elını sürecek
Kuzenın oğlu ananesinin kolunu sıkacak
Bı arkadasım da 3.5 yasındakı çocuğuyla hala büyüyen besıge gırıyo her gece uyutabılmek için

Kavga edince genelde tüm iyi özellikler beyinden siliniyor genelde
Ben mi çok safım bilmiyorum bu anlattıklarından sonra ben şimdiye inanıp affedip çiçeklerimle evime gelmiştim galiba ama sen hep güvenle alakalı sorun yaşıyorsan şu durumda farklı düşünürsün tabi iyi yapmışsın ayrı kal bakalım iyice düşün özleyin birbirinizi :)

Instagramda hic mesajlo sohbet etmedim yurtdiisindan oldugum anlasilir mi ki kaziklamsinlar beni hahaa benim modeli de bi sorsaniz :) ne kadar diyecek
Yook nerden anlayacak
Anlaşırsan da Arkadaşının turkıyedekı adresi verıcen

Ben kolay affedemiyorum. Mükemmel biri.de olsa bana yanlış yapıldığı an siliyorum resmen.
Benimde bir yanım neyse dedi sarılıp dönmek istedi ama diğer yanım daha sert affetme diye inat etti resmen.
Üstüne tamam bak surat asma bu kadar abartılacak bir şey yok deyince yürü git der gibi davrandım.

Bilmiyorum herkese karşı böyleyim sorun yaşayınca buz kesiliyorum kovmak istiyorum. Aslında balık burcu olarak çok duygusalımdır ama kırıldığım zaman inadım duygularımı bastırıyor çıkarıyor hayatımdan hemen o insanı

Benim kizda sac elliyordu uyuyacagi zaman ay bi gecede saclarim yaglaniordu en kotusu artik parmagina dolayip cekiyordu 5 yasin da zor birakti 9 yasidna halla arada gelip eller yada sarilirken hemen eller saclara gider elleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…