2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben daha araştırmadim detaylı da sizin aklınızda var mı marka?

Merhaba hayırlı akşamlar herkese nasılsınız? Bebişler nasıl? Uzun süredir bilgisayarım bozuk canı isterse binde bir acılıyor girip bişi yazana kadar pat kapanıyor ayrı düştüm sizlerden Okullar açıldı evdi okuldu akşam çabucak oluyor günlerde kısalıyo yetmiyo sizede öyle geliyormu? B bugza canım güncel kilom 83 1 kilo almışım büyük olasılıkla bebişin agırlıgı oda kaç aydır 82 di Bu arada yüksek çıkan şeker testim 1 hafta snra tekrarlandı normal çıktı. Bayram çıkışıda şeker testimi yapılırmış

Cinayet sebebi bence
Bende küsüm benimkine ocağın 17-18-19unda Amerikaya gidecekmiş benim doğum 24ü görünüyor. Git ben kendim doğururum dedim.
Bugun herkesin kocasinin gezesi gelmis anlaşılan.
Gune gittim gitmez olaydim eve gelir gelmez sinirlerimi bozdu.
Neymis bu sene icin 5 tane yurtdisi seyahati cikmis. Zorunlu degil bunlar sirf fırsatıni bulduğu icin is bahanesiyle gezmeye gidecek.
O kadar sinirlendim ki nah gidersin dedim.
Avrupada gezmedigi yer kalmadi zaten bir de 5 ulke daha diyor. Her birine 1 hafta desek adam 1 aydan fazla yok.
Normalde hic sesimi cikarmazdim ama asabim bozuluyor artik.
Ben burda ciyak ciyak bebelerle ugrasacam adam o ulke senin bu ulke benim gezecek.
Kizim zaten zir zir baba diye durmaz.
Inat ettim yollamayacagim bu sefer bir yere.

Kök zencefil kaynat limonla ic iyi geliyor gecmis olsun.
Nane limon içtim gündüz çorbaya filanda limon sıktım mandalinalar yedim midem yandı bu seferde reklam varda iyi gelmiyor narenciye bana. Kuşburnu çayı içtim deminde. Şimdilik daha iyi gibiyim şükür. Çok teşekkür ederim zencefil var yarında onu içeyim inşallah.

Ben daha araştırmadim detaylı da sizin aklınızda var mı marka?
Ben sadece withings i bılıyorum arkadasım kullanıyo memnun
Eşime görev verdım elektronıkten pek anlamıyorum araştırsın dıye umarım doğumdan önce bakar
Görüntüsü ıyı düzgün fıyatı uygun bı marka bulursak haberleşelım ozaman

sarra13 canim sakin ol, daha oncesi var eminim ama bu anlattiklarinda bosanacak kadar onemli bir sey yok. Oglunu dusun sakin kalmaya calis.
masmaviyim sana da cok gecmis olsun
Bir an once geciverir insallah. Hamilelikte hastalik cok zor gercekten. Benim de gunlerdir geniz akintim falan var korkuyorum hastalaniyorum herhalde diye.

Geçmiş olsun

Gecmış olsun Boğazı'na tuz lımon karbonat su gargara yap cok ıyı gelıyo

[QUOTEaffetmıyt: 48246283, member: 47841"] sarra13 canim sakin ol, daha oncesi var eminim ama bu anlattiklarinda bosanacak kadar onemli bir sey yok. Oglunu dusun sakin kalmaya calis.
masmaviyim sana da cok gecmis olsun
Bir an once geciverir insallah. Hamilelikte hastalik cok zor gercekten. Benim de gunlerdir geniz akintim falan var korkuyorum hastalaniyorum herhalde diye.[/QUOTE]

İçim affetmıyor esra.affetme konusunda çok katıyım.sadece çocuk için yürütmek istemiyorum. Güvenimi sarstı

Bi söz var ya hani bir yıl sonra gülüp geçeceğin şeylere şimdi boşuna üzülme diye aslında bir nevi öyle nasılsa bi süre sonra takmayacaksın bu konuyu bu kadar..o yüzden şimdi de çok takılıp kendini yıpratma sinirlerine yazık bebegin de strese girmesin sen bu adamla yıllar geçirmişsin daha da geçireceksin illa olacak böyle anlaşmazlıklar

Okul şimdiden zor geliyor bana aslında normalde de hareketliyim ama çocukların gürültüsü patırtısı okul ortamında beş altı saat geçiriyor olmak yoruyor
Şeker için de gözün aydın istediğini ye artık :))

Canım bu withings neymiş böyle 1600 TL çık diyor pekte yok türkiye’de sanırım bir sitede gördüm sadece.

Okul şimdiden zor geliyor bana aslında normalde de hareketliyim ama çocukların gürültüsü patırtısı okul ortamında beş altı saat geçiriyor olmak yoruyor
Şeker için de gözün aydın istediğini ye artık :))

Benim hislerim cidden çok kuvvetli ben devam etmeyeceğini hissediyorum.örnek ilk defa evi terkettim. Boşanma düşüncem olsa da böyle bir şey yapmamıştım otur düşün yapamazsın modundaydım. Üstüne basa basa sorduğum şeyi saklaması belkide itti beni. Gitsin saçma sapan arkadaşıyla otursun gezsin umursamıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…