2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Bagirsaklarda emilimi icin 15 dk sure tanimak yeterli dediler bana benimki farkli ama mantigi aynidir 1 saat olmus zaten herkes onu aksam yatarken almiyor sabah ac karnina alanda vardir bence ye artik biseyler.

İnternette hep 1-2 saat demişler ama ben bir saati daha aç çıkaramam valla gözlerim karardı açlıktan

Aman bacım sen sakin dur bari iki çocuğun var bakma bizim deli kızlara :) hem dinen boşadığın adamla, başka biriyle evlenip boşanmadan tekrar evlenemiyorsun haberin ola :)

yaa derin sen tam aile planması yapacak birisisin Terapisti oldun hormonları çoşanlarınn :)))

I ikizcan2016 canım ya sana zahmet bana bi magnezyum ilacı önerebilir misin normalde magnesium diasporal granül saşe kullanıyordum bitti şimdi ama bu saşelerden nefret ediyorum, şöyle tablet olursa iyi olur valla :)

Diğer kullandığım ilaçları da yazıyım onlara uygun birşey olursa sevinirim :)

75 mg Levotiron
Gyno Ferro Sanol
Ocean 500 mg omega 3

derinn83 ben bunu boşayıp ecnebi almak istiyorum. Olur mu ki şöyle ne desem tamam diyen,arada itip bazen sevebileceğim,önceliği ben olan biraz yakışıklı biraz saf,sen bilirsin hanım diyen bir italyan istiyorum bunu da anasının evine yollamak istiyorum

yaa derin sen tam aile planması yapacak birisisin Terapisti oldun hormonları çoşanlarınn :)))
Ahh canımm sormaa, anne baba kurbanı olmuşum zamanında. Kısa yoldan meslek sahibi olsun demişler göndermişler ticaret lisesine ünide de el mahkup işletme okuduk harcadık kendimizi. Benden bi psikolog, bi avukat, bide mimar olsa çok güzel olurmuş hayaller Paris hayatlar Muş canım

Bizde de şöyle oldu; kp "istediğim kadar kalırım" dedi. Ben çalışıyorum gezdiremem kendiniz takılırsınız dedim. Küstü, 2 senedir gelmiyor. Biz de gidince onların dandik çekyatında değil otelde kalıyoruz. Bunun için kanlı savaşlar verdim 1 sene boyunca. Zafer benim :)

Valla boşama işini içimizde en güzel, en hakkıyla sen yaparsın işin gereği, ona hiç şüphe yok :) daha önce hiç İtalyan sevgilim olmadı, bu özelliklerde bi İtalyan var mıdır bilemiyorum ama varsa da sana yaramaz ben diyim :)) gel diyince gelen, git diyince giden koca bizim gibi dominant hatunlara göre değil bacım vazgeç sen bu hevesten :)

olsun okadarını yapamayanlar bile var Sen bu yolda devam seni desteklemekteyim

Esim bana annemlere oda yapacagiz deseydi evlenmeden once herhalde evlenmezdim esyayi degil odayi dusundugunun farkindayim erkeklerinde kafa farkli calisiyor iste ama yinede sen sansini zorla :)
Bende nasıl o tongaya düştüm bılmem :/
Aman onlara oda yapılmasada gelırler

senin imzan olmadan çekemez daha yeni çekti eşim ben imza verdim
Her banka uygulamıyo sanırım onu gecen sene eşim ev kredısı cektı bende ımza attım
Ama bu yıl bırısı ıçın ıhtıyacı kredısı cektı onda ımza atmadan cektı
Neye göre nasıl bılmıyorum
Yada o an bankacının ruh halımı

Oooo senınkı süper olmuş
Bende ne güzel kustum uzun suredır yenı barıştık sayılır:/

ulen kör oldum yeminlen, ilk defa ne zaman yazmışım bu gruba diye bakim dedim sayfa 170 deyim hala yokum
kıııızzz ye sayfalara bakıyon tek tek.kendi profilinden tüm mesajlara git oradan bak ilk ne zaman yazmışın

10lu setleri ben de sevmiyorum canim, ayri ayri aldim ben, battaniye zibin tulum..
bi tutturmuslar idil baby heryerde ayni seyler..

Kızlar O bilindik markalardansa Eminönü ulus gibi yerlerde olan bebek mağazalarında çok güzel hastane çıkışı takımları oluyor ben ulustan bir takım aldım çok beğenerek.

ay bende burda epey sordum ikeaya gelmeseydi bende ordan alcaktım . İyi yaptın canım umarım beklediğin gibi gelir.
İnşallah canım.
Canım hangi mağazasındna sipariş verdin? Fiyat neydi ?

Valla ilk defa alışveriş yaptım ali expresten çokta anlamıyorum kardeşimin yardımıyla aldım.

kızlar bebekler ne zaman baş aşağı dönecek acaba ?
kimler normal doğum istiyor , normal doğum için neler yapmalıyız. ben sezaryenden cok korkuyorummmm (((
Normal doğum istiyorum inşallah nasip olursa.

İyi balayında boşamamışsın adamı sen
uuuuu maşallaaaa, bırakmazmış valla :) I ikizcan2016
Maşallah I ikizcan2016

Can'ım ya inoa diye bir boya var onunla çok rahat boyatabilirsin.hayatından vazgeçmiş acıların kadınları gibi gezmeyin ulen ortalıkta

Eski sevgilim aynen öyleydi ya çocuk el üstünde tutar lafımın üstüne laf söylemezdi sümsük diyerek ayrılmıştım.Çok çapkındım ama Ankarada İtalyan bulamadım hep İtalyan koca hayalim vardı. İtalya da yaşama hayallerim. Her zaman derim bir yemekleri,bir erkekleri çok hoştur diye :))

Hayallerim neydi gerçeklerim ne :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…