Bagirsaklarda emilimi icin 15 dk sure tanimak yeterli dediler bana benimki farkli ama mantigi aynidir 1 saat olmus zaten herkes onu aksam yatarken almiyor sabah ac karnina alanda vardir bence ye artik biseyler.
Aman bacım sen sakin dur bari iki çocuğun var bakma bizim deli kızlara :) hem dinen boşadığın adamla, başka biriyle evlenip boşanmadan tekrar evlenemiyorsun haberin ola :)Ay kizlar alemsiniz ya hormonlar tavan yapmis
Bosayin kocalari sonra alirsiniz geri:)
Bende yarin alisverise cikicam ama bebek icin degil kizimin odasi icin bende gelirim yarin bosancam diye gerci bizimki karismaz ama alir evde paketinde duran kac malzeme var monta etmiyor istedigimizi alir ama kurmaz :)
yaa derin sen tam aile planması yapacak birisisinCanım siz niye didişiyorsunuz bu adamlarla kızıcam ama artık haa :)
O evin hanımı kim? Sen mi o mu? Senin canın hangi odayı istiyorsa, o oda çocuk odası olacak o kadar! Adama sadece dön ve deki "bebeğimiz şu odada yatacak, ananlarda bu odada".
Erkekler düz mantıkla çalışır bi milyon kelimeyle birşey anlatmayın kafaları daha çok karışır adamların ayarlarıyla oynamayın :) Alın evin ve hayatın iplerini elinize, girmeyin heriflerle sıcak tartışmaya bakın göreceksiniz su akıp yolunu bulacak adam da anlamadan bi bakacak ki sizinle uyum içinde uslu uslu yaşıyor :)
Git süslen hazırlan al çantanı eline, tak kocanı koluna, git para harca azcık bişeyciğiniz kalmaz :)
Onu sabah alan hamile kadin 2 saat ac durur mu yahu :) acsan ye gitsin bir gunde bosa almis olursun en kotu ihtimalle ilaci ac durmaİnternette hep 1-2 saat demişler ama ben bir saati daha aç çıkaramam valla gözlerim karardı açlıktan
Bencce yan profil Zahide Yetiş :):)Yeminle dalga geçmiyorumm ilk gördüğümde de çok beğenmiştim hala beğeniyorum
Hatta ünlü birine benzetiyorum ama kim onu çıkaramıyorum, çıkarırsam söyliycem :)
Ahh canımm sormaa, anne baba kurbanı olmuşum zamanında. Kısa yoldan meslek sahibi olsun demişler göndermişler ticaret lisesine ünide de el mahkup işletme okuduk harcadık kendimizi. Benden bi psikolog, bi avukat, bide mimar olsa çok güzel olurmuşyaa derin sen tam aile planması yapacak birisisinTerapisti oldun hormonları çoşanlarınn :)))
Bizde de şöyle oldu; kp "istediğim kadar kalırım" dedi. Ben çalışıyorum gezdiremem kendiniz takılırsınız dedim. Küstü, 2 senedir gelmiyor. Biz de gidince onların dandik çekyatında değil otelde kalıyoruz. Bunun için kanlı savaşlar verdim 1 sene boyunca. Zafer benim :)Heeeh işte misafır kavramını bı bılseler
Eşyaları yerleştırırken kv bızım yatak odası oturma Odası'nın orası olsun odalarımız yanyana Olmasın demıştı
Nasıl bı baktıysam
Bizim oda derken dedim?
Yok sızın odayla yanyana Olmasın gelen kalan olur rahat olmaz dedı
Bıze gelıp kalıcak yok bende mısafır sevmem dedım
Bu lafımın uzerıne 1 ay kaldılar
Ama artık anladılar gerçekten sevmedıgımı
Valla boşama işini içimizde en güzel, en hakkıyla sen yaparsın işin gereği, ona hiç şüphe yok :) daha önce hiç İtalyan sevgilim olmadı, bu özelliklerde bi İtalyan var mıdır bilemiyorum ama varsa da sana yaramaz ben diyim :)) gel diyince gelen, git diyince giden koca bizim gibi dominant hatunlara göre değil bacım vazgeç sen bu hevesten :)derinn83 ben bunu boşayıp ecnebi almak istiyorum. Olur mu ki şöyle ne desem tamam diyen,arada itip bazen sevebileceğim,önceliği ben olan biraz yakışıklı biraz saf,sen bilirsin hanım diyen bir italyan istiyorum bunu da anasının evine yollamak istiyorum
Ahh canımm sormaa, anne baba kurbanı olmuşum zamanında. Kısa yoldan meslek sahibi olsun demişler göndermişler ticaret lisesine ünide de el mahkup işletme okuduk harcadık kendimizi. Benden bi psikolog, bi avukat, bide mimar olsa çok güzel olurmuşhayaller Paris hayatlar Muş canım
Bende nasıl o tongaya düştüm bılmem :/Esim bana annemlere oda yapacagiz deseydi evlenmeden once herhalde evlenmezdimesyayi degil odayi dusundugunun farkindayim erkeklerinde kafa farkli calisiyor iste ama yinede sen sansini zorla :)
Her banka uygulamıyo sanırım onu gecen sene eşim ev kredısı cektı bende ımza attımsenin imzan olmadan çekemez daha yeni çekti eşim ben imza verdim
Oooo senınkı süper olmuşBizde de şöyle oldu; kp "istediğim kadar kalırım" dedi. Ben çalışıyorum gezdiremem kendiniz takılırsınız dedim. Küstü, 2 senedir gelmiyor. Biz de gidince onların dandik çekyatında değil otelde kalıyoruz. Bunun için kanlı savaşlar verdim 1 sene boyunca. Zafer benim :)
kıııızzz ye sayfalara bakıyon tek tek.kendi profilinden tüm mesajlara git oradan bak ilk ne zaman yazmışınulen kör oldum yeminlen, ilk defa ne zaman yazmışım bu gruba diye bakim dedim sayfa 170 deyim hala yokum
kızlarr iyi geceler uykusuzz geceler bende başladı:/
yaa hastane ççıkışı bir türlü karar veremedim 10 lu büyük setlerden hiç beğenemedim gitti carters ve h&m de beğendim ama biri 4lü biri 5 li yeterli olur mu ki sizce bu ikisini alsam yoksa illa 10 lu da gerekli mi deneyimli anneler iyi bilir çok acemiyim yaa :/
10lu setleri ben de sevmiyorum canim, ayri ayri aldim ben, battaniye zibin tulum..
bi tutturmuslar idil baby heryerde ayni seyler..
İnşallah canım.ay bende burda epey sordum ikeaya gelmeseydi bende ordan alcaktım . İyi yaptın canım umarım beklediğin gibi gelir.
Canım hangi mağazasındna sipariş verdin? Fiyat neydi ?
Normal doğum istiyorum inşallah nasip olursa.kızlar bebekler ne zaman baş aşağı dönecek acaba ?
kimler normal doğum istiyor , normal doğum için neler yapmalıyız. ben sezaryenden cok korkuyorummmm(((
İyi balayında boşamamışsın adamı senyok bacim yoook, onunla evlensem coktaaaan bosanmistik :) hic kacari yok..
hic suphem ya da soru isaretim yok :)
esim iyi de ailesi cok sikinti iste, bizimki de saftirik..
yoksa basit nedenlerle bosanilir mi hic..
ben karsiyim bosanmaya bakma sen, yoruluyorum 4 cephede savasmaktan..
isimi bozdular borc oduyorum, esime yedirip iciriyolar o ayri bi sapitiyo, evde biseyler buluyorum, vs vs
dur ne geldi aklima,
evlendik, balayindayiz, belekte bi otel, bizim koca cumalari kacirmaz, otelde abdest aldi, cumaya gidicek..
telefonu bende oyun oynuyorum, kayitsiz bi numara aradi, cagirdim verdim, acti, bi kiz sesi, merhaba canim nasilsin fln..
bizimkinin renk bi atti :))
kem kum iyiyim sen nasilsin dedi kiza, ben seni sonra ariym dedi kapatti.
hayirdir kim dedim
samet ya, is yerinden, bisey soruyor dedi :))
bak simdi dakika 1, gol 1..
ben gidiym cuma olcak fln dedi, sen gel bakiym buraya dedim, birak simdi cumayi fln...
kimdi diye sikistirinca bunun eski sevgilisiymis,
tebrik etmek icin aramis :))
ara cabuk dedim sonra ararim dedi, yanimda arattim, konusuyolar ben sandim ki kiza beni arama artik fln dicek..
baya baya muhabbete dondu olay, bi bagirdim bunlara, sizi öldürurum yeminle napionuz lan siz fln :))) kiz cat diye kapatti teli..
sarra13 seninki balayinda eski sevgilisiyle muhabbet etmemistir :))
affet gitsin :)
neyse kovdum bunu odadan, yaa nie boyle oldu anlamadim ki kotu bisey de yapmiyodum, insan cumaya gidecekken bu basina gelir mi diyor :))
o zmn kizmistim ama sonradan cok guldum :)
Maşallah I ikizcan2016
Can'ım ya inoa diye bir boya var onunla çok rahat boyatabilirsin.hayatından vazgeçmiş acıların kadınları gibi gezmeyin ulen ortalıktabenim iş çok uzun yawf, muhtemelen yaptıramıcam. Normalde saçlarım küllü sarı gibi. ben yine dellenip, değişilik olsun diye bakır/kızıl yaptıydım. Tabi son nisanda boyanmış oldu. Açıla açıla sarının bok rengine yakın bi tonunda şuanda. iki renkli dolaşıyorum. :) önce o kızıllar kendi rengine boyanacak da, sonra röfle tutarsa oooo, bi daha kızıl yaptırmayacağım.
İnşallah canımsenin imzan olmadan çekemez daha yeni çekti eşim ben imza verdim
Valla boşama işini içimizde en güzel, en hakkıyla sen yaparsın işin gereği, ona hiç şüphe yok :) daha önce hiç İtalyan sevgilim olmadı, bu özelliklerde bi İtalyan var mıdır bilemiyorum ama varsa da sana yaramaz ben diyim :)) gel diyince gelen, git diyince giden koca bizim gibi dominant hatunlara göre değil bacım vazgeç sen bu hevesten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?