2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Yıllardır aşamadığımız sorun buydu zaten aılesının herseyde bı adım önde olması
Takıldığım konu çocuğun odası Eşyası degıl anlamışsındır zaten
Aılesının rahatının çocuğun yasam alanının önüne gecmesı
Gelıp bıkac gun kalıcak mısafırlerın,bu evın bıreyı olucak cocuğumdan daha önemsenmesi
Geldıklerınde koltukta yatsınlar
Herkes herkesi yataklarda mı agırlıyo :/

Yardımcı olabileceğim bir şey olursa yaz her zaman elimden geleni yaparım ama baştan sıkı tut baya,tamamlamak istiyorum diyorsan. Dersleri geçeyim değil eksiğim olmasın mantığıyla yaklaş

Kız senin bu dövme istediğin ne olacak baştan beri zaten birilerini dövesin vardı sonunda sana parayla adam tutacağız getirin bana mazlumu der döversin

Hamilelik içimdeki manyağı çıkardı En başından beri kavga etmek istiyorum Geçen markette biri çarptı özür diledi,bir sardım kadına.Annem sen cozuttun dedi

Normalde valla çok sakinim,alttan alır hiç sesimi yükseltmez kavga etmem.İş gereği bir duruşmalarda çatık kaşlı moduna giriyorum ama adliyede bile şen şakraktım.

Şimdi herkesi kum torbası gibi görüyorum. Ne bileyim birleşip sevabına ya kum torbası alın,ya da birini tutun döveyim

Sen bi fotoğrafını yolla bize yolda filan olurda denk gelirsek uzaktan geçelim. Durduk yere dayak yemeyelim

Bizde dandik bi ikea çekyat var, gelen onda yatıyor. Fakat aynı muameleyi benim kv de bize yaptı. Evinde boş oda var iki tane. 1 adet çocuğu var, başka yok. Çekyatta yatırıyor. Yüklük gibi kulandığı bi oda var, oraya koymuş çekyatı da. Fakat "gelince nerede yatıcam" diye bana soruyor (ben ona müsait bi yer göstericem bi daha bu salak soruyu sorarsa!)
Şunu demek istiyorum; kimse kimseyi çiftkişilik yatakta yatırmıyor. Bizim onları çekyatta yatırmamızda bi sıkıntı yok yani. Çocuk bizle yaşıyor, onlar misafir.

Heeeh işte misafır kavramını bı bılseler
Eşyaları yerleştırırken kv bızım yatak odası oturma Odası'nın orası olsun odalarımız yanyana Olmasın demıştı
Nasıl bı baktıysam
Bizim oda derken dedim?
Yok sızın odayla yanyana Olmasın gelen kalan olur rahat olmaz dedı
Bıze gelıp kalıcak yok bende mısafır sevmem dedım
Bu lafımın uzerıne 1 ay kaldılar
Ama artık anladılar gerçekten sevmedıgımı

Kızlar ben birden demir ilacını aldım meyve suyuyla.

Herhalde 1 saat.olmuştur. Şuan çok açım.
Açıkçası bugün pek yemedim sabah kahvaltısı+1 muz+7-8kaşık makarna.Ve sütlü irmikli tatlı küçük kare şeklinde.

Ekmek falan tüketmem pek genelde zaten.
Ama açım ya,gözümün önünden yemekler ve bir kase dolusu yoğurt geçiyor salam sosis bile aşeriyorum.

Ne kadar durmam gerek benim.

Not:Normalde gece 12 de alır uyurdum. Bugün niye böyle yaptım bilmiyorum

Esim bana annemlere oda yapacagiz deseydi evlenmeden once herhalde evlenmezdim esyayi degil odayi dusundugunun farkindayim erkeklerinde kafa farkli calisiyor iste ama yinede sen sansini zorla :)

Ay kizlar alemsiniz ya hormonlar tavan yapmis
Bosayin kocalari sonra alirsiniz geri:)
Bende yarin alisverise cikicam ama bebek icin degil kizimin odasi icin bende gelirim yarin bosancam diye gerci bizimki karismaz ama alir evde paketinde duran kac malzeme var monta etmiyor istedigimizi alir ama kurmaz :)

gitse de özlersin

Cok tanidik geldi :) bizde gittigimizde salonda kici basi oynak tas gibi cekyatta yatiyoruz musait odasi olmasina ragmen bu hamile halimle demiyor ki rahat etsinler ben onumu dusunecegim o bana boyle yaparken en azindan benim koltuklarin insafi var rahatlar ama artik neden kalmiyorsunuz dediklerinde rahat edemiyorum diyorum cekinmeden.

Ben sabah ac karina alip en az 15 dk birsey yemiyorum dr um da eczacida ayni seyi soyledi ama ilactan ilaca fark edermi bilmiyorumki

Sürü psikolojisi gibi birsey oldu bende korkuyorum yarin oburgun bosayacagim naaan herifi diye yazmaktan

vize ve final dönemlerinde yine biliyorsun ki toplam 2 hafta sürüp bitecek bu daha fena ne Zaman bitecek bilmiyorsun.ben kendimden korkuyorum bende hamilelikte çok aksi olmamda uykusuz kaldığımda çok aksi huysuz etrafına sataşan bi tip oluyorum.kocamla çok karşı karşıya geliyoruz benim çocuklar bebekken

Ben sabah ac karina alip en az 15 dk birsey yemiyorum dr um da eczacida ayni seyi soyledi ama ilactan ilaca fark edermi bilmiyorumki

Gyneferon alıyorum ama bilemedim. Normalde gece alınca sorun olmuyordu şimdi midem ötüyor yapıştı sanki

Gyneferon alıyorum ama bilemedim. Normalde gece alınca sorun olmuyordu şimdi midem ötüyor yapıştı sanki
Bagirsaklarda emilimi icin 15 dk sure tanimak yeterli dediler bana benimki farkli ama mantigi aynidir 1 saat olmus zaten herkes onu aksam yatarken almiyor sabah ac karnina alanda vardir bence ye artik biseyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…