Dinen bosamiycam canim evden uzaklastirma vericem :) yatak alacaktim bazali aldirtmadi tehlikeliymis cocuklar icin dir dir kendi yaptircakmis iki katini verdi yaptirdi ama acilmiyor cunku yaylari takilmadi :) 1 senedir sipariş verdi gelemedi daha kimi kandiriyorsa duvara monta edilecek bi suru sey var pakette hepsi yarin kizin odasina birsyeler alıcam eger monta etmezse bosayacam :) ya da yoldan birini cagircam eve kudurur hahahAman bacım sen sakin dur bari iki çocuğun var bakma bizim deli kızlara :) hem dinen boşadığın adamla, başka biriyle evlenip boşanmadan tekrar evlenemiyorsun haberin ola :)
bence senin yatak odana hangi oda daha yakınsa onu yap.senin için çok kolaylık olur odanın yakın olmasıOda okadar küçük ki ıkı kışılık yatak sıgmıyo :/
Duşun bebek esyalarını tıkıştırmaya calışıyo ama
Ailesı konu oldumu bunun gözü kımseyi gormez
Mutfak işlerıne yardım edıyo ya çocuğu için herseyı yaptığını sanıyo
Valla ben unuttım o sancıyı ama çok kafana takılırsa dra git bence... Ben bugün gittim rahim ağzımı ölçtü direk şükür 4.2 cm çıktıDaha önce Doğum sancısı çeken anneler, size bir sorum olacak.
Dün sağ kasığımda ara ara giren bıçak saplaması gibi sancılar oldu. Aynı kasıkta sanki dişteki sinire dokunca bi acı hissedilir ya hani, öyle anlık giren acılar oldu. İnternette 26.gebelik haftası için yalancı doğum sancıları, Braxton-Hicks kasılmaları falan olabilir yazıyor diye çok üstünde durmadım. Ama gece vajinamda da ara ara acı hissettim allahtan çok uzun sürmedi.
Bugünde önce sol kasımda şimdi de sağ kaşığımda yine sancılar devam ediyor. Tetanoz aşısı ve şeker yüklemesi yaptırdıktan sonra oldular. Rahim ağzında açılma falan mı oluyor acaba? Erken doğum belirtisi olabilirler mi? Doğum sancısı nasıl bir şey benimkiler Doğum sancısı mı nasıl anlıycam ki daha önce hiç doğurmadım
Uzaklaştırma olur bak, o caizdir :))Dinen bosamiycam canim evden uzaklastirma vericem :) yatak alacaktim bazali aldirtmadi tehlikeliymis cocuklar icin dir dir kendi yaptircakmis iki katini verdi yaptirdi ama acilmiyor cunku yaylari takilmadi :) 1 senedir sipariş verdi gelemedi daha kimi kandiriyorsa duvara monta edilecek bi suru sey var pakette hepsi yarin kizin odasina birsyeler alıcam eger monta etmezse bosayacam :) ya da yoldan birini cagircam eve kudurur hahah
Rahim ağzı karından ultrasonla mı yoksa vajinal muayene ile mi ölçülüyor canım? Doktorum şimdiye kadar hiç vajinal muayene yapmadı bana. Acaba ultrasonla bakınca ölçüm yapıyor mudur arada? Benim rahim ağzı Allah'a mı emanet yoksaValla ben unuttım o sancıyı ama çok kafana takılırsa dra git bence... Ben bugün gittim rahim ağzımı ölçtü direk şükür 4.2 cm çıktı
Hahahaaa.... benim eşimde inşaat teknikeri oda ustalara yap diyerek yaptırıyor şantiyede işleri ama kendi de her işten biraz anlar senin esin ya eve iş getirmek istemiyor yada seni kandırıyor yapmamak içinUzaklaştırma olur bak, o caizdir :))
Bizim evde de yaklaşık 2 aydır sifon bozuk, rahat 10 dakika sürüyor dolması. Sesi delirtiyor beni.
Kapı zili desen 1 aydır bozuk, basınca canı isterse ötüyor istemezse ötermiş gibi yapıyor ama randımanlı ötmüyor.
Ayakkabılığın kapısı boyanacaktı, eşimin fırçayı sürmesiyle bıraktırmam bir oldu. Ona boyatsaydım kapıyı söküp atmamız farz olacaktı.
Gelelim en güzel kısma :) Bütün evlerde olur böyle şeyler ama benim eşim inşaat mühendisi güya..! Üstelik her sorunu çözecek ustalarımız da var ama birtek bizim eve gelmiyorlar nedense :) Birde beceriksizliğine "ben nasıl yapılır bilmem, ustaya şu işi yap derim o yapar" diye kılıf buluyor. Ama her şeye rağmen deli gibi seviyorum ben bu şapşiği yaakıymayın kocalarınıza lazım onlar daha bize :)
kıııızzz ye sayfalara bakıyon tek tek.kendi profilinden tüm mesajlara git oradan bak ilk ne zaman yazmışın
Sulalesının yatağının olduğu oda en yakın ne yazık ki :/bence senin yatak odana hangi oda daha yakınsa onu yap.senin için çok kolaylık olur odanın yakın olması
Can'ım ya inoa diye bir boya var onunla çok rahat boyatabilirsin.hayatından vazgeçmiş acıların kadınları gibi gezmeyin ulen ortalıkta
o zaman sevgili kocana de ki çocuk bana nebulamın oda da olmak zorunda senin anabilim konforu mu önemli yoksa çocuğumuzun muSulalesının yatağının olduğu oda en yakın ne yazık ki :/
benim doktorum önerdi inoa marka saç boyasını.ben boyatıyorum yoksa bana yolda yanlışlıkla nine filan derler valla beyazlarımdanhahahha , bi rahatsız benim yawf saçlarımdan. millet aa ne ara sarı yaptın diyo. ama muhtemelen boyacağım yakın bi zamanda. geldiler yine bana. bakayım senin boyaya, olmadı boyayı alır giderim kuaföre. benim kuaför de değişik. hayatta boyamam diye tutturdu. diyorum dipten değil diye. olsun diyo. zorla boyattırcam :) hadi boyayı geçti zorla manikür,pedikür yaptırıyorum. o da steril makinası var. önce steril makinasına koyuyor. ona rağmen söyleniyor. Üzerine oje sürmem zararlı bebeğe diyorhepsi birbirinden pimpirik
Rahim ağzı karından ultrasonla mı yoksa vajinal muayene ile mi ölçülüyor canım? Doktorum şimdiye kadar hiç vajinal muayene yapmadı bana. Acaba ultrasonla bakınca ölçüm yapıyor mudur arada? Benim rahim ağzı Allah'a mı emanet yoksaBakalım bugün sadece kasık ağrısı oldu, vajinada da yine bi ağrı acı hissedersem gidip bi baktırayım.
Ay bu yıllardır beni mi kandırıyor acabaaHahahaaa.... benim eşimde inşaat teknikeri oda ustalara yap diyerek yaptırıyor şantiyede işleri ama kendi de her işten biraz anlar senin esin ya eve iş getirmek istemiyor yada seni kandırıyor yapmamak için
benim de ilk bebek ama sanırım vajinal ölçüyor. bi ay önce rahim uzunluğu şu kadar diye bişe dediydi altta bakarken.
Eşimin yengesi daha önce rahim ağzı yetmezliğinden 21 haftalıkken bebeğini kaybetti maalesef. Bende korkup 12.haftadaki ayrıntılı usg de doktoruma "bende rahim ağzı yetmezliği olabilir mi acaba" diye sormuştum. Güldü o da, nerden çıktı yok öyle birşeyin dedi ama bunu sadece ultrasonla bakarken söyledi. Eğer ki ultrasonla anlaşılmıyorsa doktorun benden çekeceği var vallaa, şimdiye kadar bi kere bile vajinal muayene etmedi.benim de ilk bebek ama sanırım vajinal ölçüyor. bi ay önce rahim uzunluğu şu kadar diye bişe dediydi altta bakarken.
Uzaklaştırma olur bak, o caizdir :))
Bizim evde de yaklaşık 2 aydır sifon bozuk, rahat 10 dakika sürüyor dolması. Sesi delirtiyor beni.
Kapı zili desen 1 aydır bozuk, basınca canı isterse ötüyor istemezse ötermiş gibi yapıyor ama randımanlı ötmüyor.
Ayakkabılığın kapısı boyanacaktı, eşimin fırçayı sürmesiyle bıraktırmam bir oldu. Ona boyatsaydım kapıyı söküp atmamız farz olacaktı.
Gelelim en güzel kısma :) Bütün evlerde olur böyle şeyler ama benim eşim inşaat mühendisi güya..! Üstelik her sorunu çözecek ustalarımız da var ama birtek bizim eve gelmiyorlar nedense :) Birde beceriksizliğine "ben nasıl yapılır bilmem, ustaya şu işi yap derim o yapar" diye kılıf buluyor. Ama her şeye rağmen deli gibi seviyorum ben bu şapşiği yaakıymayın kocalarınıza lazım onlar daha bize :)
benim kafam karıştı kızlar yawf. benim sat 10 nisandı. 10 ekimde mi 7. aya girmiş olacağım. hafta olarak baktığımda 28. hafta 7. ay başlangıcı mı olması gerekiyo kafam karıştı valla. 10 ekimde 28 hafta olmayacağım , anlatabildim mi onu da bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?