2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Daha önce Doğum sancısı çeken anneler, size bir sorum olacak.

Dün sağ kasığımda ara ara giren bıçak saplaması gibi sancılar oldu. Aynı kasıkta sanki dişteki sinire dokunca bi acı hissedilir ya hani, öyle anlık giren acılar oldu. İnternette 26.gebelik haftası için yalancı doğum sancıları, Braxton-Hicks kasılmaları falan olabilir yazıyor diye çok üstünde durmadım. Ama gece vajinamda da ara ara acı hissettim allahtan çok uzun sürmedi.

Bugünde önce sol kasımda şimdi de sağ kaşığımda yine sancılar devam ediyor. Tetanoz aşısı ve şeker yüklemesi yaptırdıktan sonra oldular. Rahim ağzında açılma falan mı oluyor acaba? Erken doğum belirtisi olabilirler mi? Doğum sancısı nasıl bir şey benimkiler Doğum sancısı mı nasıl anlıycam ki daha önce hiç doğurmadım

Aman bacım sen sakin dur bari iki çocuğun var bakma bizim deli kızlara :) hem dinen boşadığın adamla, başka biriyle evlenip boşanmadan tekrar evlenemiyorsun haberin ola :)
Dinen bosamiycam canim evden uzaklastirma vericem :) yatak alacaktim bazali aldirtmadi tehlikeliymis cocuklar icin dir dir kendi yaptircakmis iki katini verdi yaptirdi ama acilmiyor cunku yaylari takilmadi :) 1 senedir sipariş verdi gelemedi daha kimi kandiriyorsa duvara monta edilecek bi suru sey var pakette hepsi yarin kizin odasina birsyeler alıcam eger monta etmezse bosayacam :) ya da yoldan birini cagircam eve kudurur hahah

bence senin yatak odana hangi oda daha yakınsa onu yap.senin için çok kolaylık olur odanın yakın olması

Valla ben unuttım o sancıyı ama çok kafana takılırsa dra git bence... Ben bugün gittim rahim ağzımı ölçtü direk şükür 4.2 cm çıktı

Uzaklaştırma olur bak, o caizdir :))
Bizim evde de yaklaşık 2 aydır sifon bozuk, rahat 10 dakika sürüyor dolması. Sesi delirtiyor beni.
Kapı zili desen 1 aydır bozuk, basınca canı isterse ötüyor istemezse ötermiş gibi yapıyor ama randımanlı ötmüyor.
Ayakkabılığın kapısı boyanacaktı, eşimin fırçayı sürmesiyle bıraktırmam bir oldu. Ona boyatsaydım kapıyı söküp atmamız farz olacaktı.
Gelelim en güzel kısma :) Bütün evlerde olur böyle şeyler ama benim eşim inşaat mühendisi güya..! Üstelik her sorunu çözecek ustalarımız da var ama birtek bizim eve gelmiyorlar nedense :) Birde beceriksizliğine "ben nasıl yapılır bilmem, ustaya şu işi yap derim o yapar" diye kılıf buluyor. Ama her şeye rağmen deli gibi seviyorum ben bu şapşiği yaa kıymayın kocalarınıza lazım onlar daha bize :)

Valla ben unuttım o sancıyı ama çok kafana takılırsa dra git bence... Ben bugün gittim rahim ağzımı ölçtü direk şükür 4.2 cm çıktı
Rahim ağzı karından ultrasonla mı yoksa vajinal muayene ile mi ölçülüyor canım? Doktorum şimdiye kadar hiç vajinal muayene yapmadı bana. Acaba ultrasonla bakınca ölçüm yapıyor mudur arada? Benim rahim ağzı Allah'a mı emanet yoksa Bakalım bugün sadece kasık ağrısı oldu, vajinada da yine bi ağrı acı hissedersem gidip bi baktırayım.

Hahahaaa.... benim eşimde inşaat teknikeri oda ustalara yap diyerek yaptırıyor şantiyede işleri ama kendi de her işten biraz anlar senin esin ya eve iş getirmek istemiyor yada seni kandırıyor yapmamak için

kıııızzz ye sayfalara bakıyon tek tek.kendi profilinden tüm mesajlara git oradan bak ilk ne zaman yazmışın

sonradan geldi aklıma aywf, bu kadar geç yazdığım düşünmedim hiç dedim bi sonrakindedir, bi sonrakindedir 200den sonra pes ettim. meeğersem ilk yazarken farklı bi ocak 2017 deymişim. kanamam olduktan sonra bayaa bi süre yazmadıydım. ara verince farketmeden burdan devam etmişim heageaheah, yazdığım tarih de 28 temmuz teeee, ooooo kim bilir sayfa kaçtadır

Can'ım ya inoa diye bir boya var onunla çok rahat boyatabilirsin.hayatından vazgeçmiş acıların kadınları gibi gezmeyin ulen ortalıkta

hahahha , bi rahatsız benim yawf saçlarımdan. millet aa ne ara sarı yaptın diyo. ama muhtemelen boyacağım yakın bi zamanda. geldiler yine bana. bakayım senin boyaya, olmadı boyayı alır giderim kuaföre. benim kuaför de değişik. hayatta boyamam diye tutturdu. diyorum dipten değil diye. olsun diyo. zorla boyattırcam :) hadi boyayı geçti zorla manikür,pedikür yaptırıyorum. o da steril makinası var. önce steril makinasına koyuyor. ona rağmen söyleniyor. Üzerine oje sürmem zararlı bebeğe diyor hepsi birbirinden pimpirik

benim doktorum önerdi inoa marka saç boyasını.ben boyatıyorum yoksa bana yolda yanlışlıkla nine filan derler valla beyazlarımdan

benim de ilk bebek ama sanırım vajinal ölçüyor. bi ay önce rahim uzunluğu şu kadar diye bişe dediydi altta bakarken.

derinn83 o ağrılar bende de bı suredır oluyo Dr normal dıyıp duruyo anlamadım bende:/

Hahahaaa.... benim eşimde inşaat teknikeri oda ustalara yap diyerek yaptırıyor şantiyede işleri ama kendi de her işten biraz anlar senin esin ya eve iş getirmek istemiyor yada seni kandırıyor yapmamak için
Ay bu yıllardır beni mi kandırıyor acabaa
Tek çakal benim sanırdım. Et yemeklerini senden iyi yapamıyorum hayatım, ah senin şu tereyağlı sahanda yumurtandan olacaktı şimdi aşkım, süperfresh de neymiş senin patateslerin gibi ince ince dilimleyemez kimse der günde 3 öğün mutfağa sokarım adamı yıllardır meğer o da bana mı kakalıyormuş başka işleri

benim de ilk bebek ama sanırım vajinal ölçüyor. bi ay önce rahim uzunluğu şu kadar diye bişe dediydi altta bakarken.

Abdominal usg ile karindan da olcuyor canim serviks uzunlugunu. Bas parmaginla isaret parmagini ordek gagasi gibi birlestir hah iste aynen serviks oyle. O kisaldikca acilma baslar. Takvimde bebegin basinin altindaki dudak gibi kisim var ya, iste orasi. Yanilmiyorsam 2.5 cm altina dusmemesi lazim o uzunlugun. Her doktor her usg muayenesinde once plasenta, sonra ona, sonra rahimin genel durumuna bakar ama risk olmadikca soylemezler. Bizimkini de her muayenede olcuyorlar. 3.3 cm'di en son. Normal deger araliginda. Genelde 3 ve ustu oluyor zaten.

benim kafam karıştı kızlar yawf. benim sat 10 nisandı. 10 ekimde mi 7. aya girmiş olacağım. hafta olarak baktığımda 28. hafta 7. ay başlangıcı mı olması gerekiyo kafam karıştı valla. 10 ekimde 28 hafta olmayacağım , anlatabildim mi onu da bilemedim

Eşimin yengesi daha önce rahim ağzı yetmezliğinden 21 haftalıkken bebeğini kaybetti maalesef. Bende korkup 12.haftadaki ayrıntılı usg de doktoruma "bende rahim ağzı yetmezliği olabilir mi acaba" diye sormuştum. Güldü o da, nerden çıktı yok öyle birşeyin dedi ama bunu sadece ultrasonla bakarken söyledi. Eğer ki ultrasonla anlaşılmıyorsa doktorun benden çekeceği var vallaa, şimdiye kadar bi kere bile vajinal muayene etmedi.

Az önce ay simit mi koktu dedim,patlamış mısırı simit hayal ettim birden.

Koşarak simit almaya gitti. İtalyan ecnebisi gitmezdi diye sevgimi arttırmaya çalışıyorum bende :)

İşte beynimi yakan konular. Tam olarak anlamadım ama ben. 28 haftalık olmayacağım mı diyorsun yoksa 28 haftalık 7aylık oluyor mu diye mi sordun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…