Dıyorum zaten kaynana başladı yıne dıyeİyi kaynana olurmuş o zaman seninki
o kizda bi rospiklik oldugunu ben sezmistim zaten, belki esinin haberi yoktur gelicenden cat diye cikmistir dedim ya..
uyuz kari! neyse iyi bagirip rahatladiysan :)
Oda okadar küçük ki ıkı kışılık yatak sıgmıyo :/cocugu olunca isler degisecek merak etme..
kucagina bi alsin da :)
cocuk mobilyalari bizim odaya sigmadi iste, hic de minicik degiller..
sen taviz verme, onlarin yatagini kucuk odaya koyun, suan seni kiramayacagi bi pozisyondasin, kullan bunu.. agla fln :)
küsüp kenara cekilme sakin. o oda bebegin odasi olacak iste o kadar!
Melina elin deymişken hepimizi toptan boşuyuver
Sulalesı gelınce rahat etmeye devam etsın dıye çocuğa oda yapamıycaz nerdeyse
Bızde de aıle konusu hıç bıtmıyo
Melina elin deymişken hepimizi toptan boşuyuver
Sulalesı gelınce rahat etmeye devam etsın dıye çocuğa oda yapamıycaz nerdeyse
Bızde de aıle konusu hıç bıtmıyo
Oda okadar küçük ki ıkı kışılık yatak sıgmıyo :/
Duşun bebek esyalarını tıkıştırmaya calışıyo ama
Ailesı konu oldumu bunun gözü kımseyi gormez
Mutfak işlerıne yardım edıyo ya çocuğu için herseyı yaptığını sanıyo
Bende almıycam sanırım bu kadar olay uzerıne park yatak alıcam küçük oda da teklı yatakta var orda onunla uyurum eşyalarına dolaplarda yer varEvet ne yazık ki çok büyük oda takımları... Bende şimdi kara kara düşünüyorum bebeğin kıyafetlerini napacam diye... Kızımın odasında yer yok... Bizim oda da dolap koyacak yer yok afalladım kaldım
Bazen kendıde farkedıp yaşlanınca daha beter olurum ben dıyo
18 yıl tek yasamış ondan mı böyle bılemedım yardım fılanda edıyo işe yarıyoda
Bız evlenmeden bu evde tek yaşıyordu onunda etkısı var
Ben sonradan gelınce mısafır gıbı oldum
Eşyalarının yerını degıstırmek ıstedıkçe müdahale ettı
Tamamlamak istiyorum canım... Ben 10 yıllık Türkçe öğretmeniyim devlet nasip olmadı doğu geldi eşim izin vermedi kızım küçüktü. Şimdi de çok zorlaştı atanma olayı... Avukatlık istiyordum bi fırsat oldu değerlendirmek istiyorum inş yapabilirim.Adalette adli yazışmalar,anayasa vs zorlayabilir.
Hukuk a göre daha üstünkörü bildiğim kadarıyla adalet.Yani bizde ceza hukuku,medeni hukuk 1-2 diyeyken sizdw tek başlıkta olabilir.
Adli yazışmalar,infaz hukuku,ceza,medeni anayasa hukuku,kalem mevzuatı bunlar cidden zorlayabilir. Ağırlar.
Ama sıkıntı etme geçersin,tamamlamayı düşünüyor musun? Yoksa adalet mezunu olarak mı iş bakacaksın ilerisi için?
Takıldığın yerler olursa yazabilirsin.
Okulum bittiği için ders kitaplarını dağıttım ki kitaplar hep değişiyor gibi.
Ama hakaret suçları,ceza hukuku,infaz hukuku,medeni hukuk kitaplarım duruyor. Şayet işine yararsa verebilirim.Adli yazışmalar da pratiğe dökerken takıldığın olursa söyle beraber bakarız.
Zor dersler tabi hukuk giriş falan varsa onlar basit bence,idari de eh işte.
Zorlasa da bitiyor merak etme :) hayırlısı olsun
Ben normalde saldırgan bı tıpımTam sopalıktutup yatırıp döveceksin hepsini toptan
Ben iyice bağırdım çağırdım bir rahatladımbizimki tırstı. Çok mutsuzsan surat asmamdan işte kapı çek git ben mi zorla tutuyorum dedim.Bizimki heralde bu hatun sıyırdı ben alttan alayım en iyisi diyerek sustu.
Şunu farkettim ben hep susardım kavga çıkmasın diye.Sesimi yükseltmeden derdimi anlatırım.Ama masaya yumruğu koyup dellenince tırsttı. Bende kro herifler gibi saydım sövdüm rahatladım valla böyle yapmam gerekmiş ne diye alttan alıcam
Ben normalde saldırgan bı tıpımama hamılelıkte bı sakinlık çöktü
Kavga edemıyorum
Ama doğumdan sonraeski performansımı yakalarım sanırım
Arada masaya yumruğu vurmak iyi oluyo kendılerıne gelıyolar
Neyseki bu aksam uçuşa gıdıyo pazar gelicek
Kıız ev 200 m2 daha nereye gıdıyımo zaman daha buyuk eve tasinalim de :))
hem ailen de rahat eder de..
bakalim ne dicek :))
ailesi nerde yasiyor ki?
Aaaaa tipe bak! O nası bi insan ya!yok bacim yoook, onunla evlensem coktaaaan bosanmistik :) hic kacari yok..
hic suphem ya da soru isaretim yok :)
esim iyi de ailesi cok sikinti iste, bizimki de saftirik..
yoksa basit nedenlerle bosanilir mi hic..
ben karsiyim bosanmaya bakma sen, yoruluyorum 4 cephede savasmaktan..
isimi bozdular borc oduyorum, esime yedirip iciriyolar o ayri bi sapitiyo, evde biseyler buluyorum, vs vs
dur ne geldi aklima,
evlendik, balayindayiz, belekte bi otel, bizim koca cumalari kacirmaz, otelde abdest aldi, cumaya gidicek..
telefonu bende oyun oynuyorum, kayitsiz bi numara aradi, cagirdim verdim, acti, bi kiz sesi, merhaba canim nasilsin fln..
bizimkinin renk bi atti :))
kem kum iyiyim sen nasilsin dedi kiza, ben seni sonra ariym dedi kapatti.
hayirdir kim dedim
samet ya, is yerinden, bisey soruyor dedi :))
bak simdi dakika 1, gol 1..
ben gidiym cuma olcak fln dedi, sen gel bakiym buraya dedim, birak simdi cumayi fln...
kimdi diye sikistirinca bunun eski sevgilisiymis,
tebrik etmek icin aramis :))
ara cabuk dedim sonra ararim dedi, yanimda arattim, konusuyolar ben sandim ki kiza beni arama artik fln dicek..
baya baya muhabbete dondu olay, bi bagirdim bunlara, sizi öldürurum yeminle napionuz lan siz fln :))) kiz cat diye kapatti teli..
sarra13 seninki balayinda eski sevgilisiyle muhabbet etmemistir :))
affet gitsin :)
neyse kovdum bunu odadan, yaa nie boyle oldu anlamadim ki kotu bisey de yapmiyodum, insan cumaya gidecekken bu basina gelir mi diyor :))
o zmn kizmistim ama sonradan cok guldum :)
Ben normalde saldırgan bı tıpımama hamılelıkte bı sakinlık çöktü
Kavga edemıyorum
Ama doğumdan sonraeski performansımı yakalarım sanırım
Arada masaya yumruğu vurmak iyi oluyo kendılerıne gelıyolar
Neyseki bu aksam uçuşa gıdıyo pazar gelicek
Hangi semttesin canımKıız ev 200 m2 daha nereye gıdıyım
Ailesı her yerde,bı amerıka bı Bursa bı burda
Yasam amaçları bavul toplayıp ordan oraya gıtmek
Ist da evlerı yok burayı kullanıyorlardı ama eskısı gıbı gelemıyolar benden yüz bulamadıklarından
5.5 yıl oldu evleneli hep mısafır gıbı tedırgın oldumaynen kesinlikle tek yaşamasındandır. Benimki de yıllarca tek yaşamış. Evden hızlı vazgeçti ama, değiştirmeme vs. iç ses çıkarmadı. onun haricinde herşeye diyecek bişeyi vardır.
çocukluğumdan beri alıştım kendi kendime yetmeye, herkese seve seve yardım ederim ama biri bana yardım etmeye kalksın ya da işime karışsın dellenirim. Bir eşyanın yeri değişmişse accayip ben rahatsız olurum, kalkar düzeltirim. Ben de gıcıkmışımpsikolojik problemim benim bu. eşinde de olabilir bu durum :/
14. Kattan at eşyaları dıyosunhazır yok, değiştir odaları
Halkalıdayım canım eskıden sen de buralardaydın di mi?Hangi semttesin canım
Bence taviz verme o evin bireyi senin cocugun. Esinin annesi babasi degil. Misafir nerde olasa yatar. Taviz tavizi dogurur bu konularda kotuluk olmadan dedigini yaptirmaya bakmalisin. Ben oda yapmiyorum misal 2~3 yasinda yapmak istedigim icin ama tek odam olsa yapacak olsam yinede yapardim ki sende ekstra oda var onlar tikissin bir yataga.Bende almıycam sanırım bu kadar olay uzerıne park yatak alıcam küçük oda da teklı yatakta var orda onunla uyurum eşyalarına dolaplarda yer var
Küçücük odanın her santımıne eşya doldurup çocuğa boğucu bı yer yapmaktansa böyle ferah olur
Büyüyünce de derım artık oğlum Babacığın koca evde aılesı için sana yer bulamadı dıye
Az önce konuştuk.
Olayı anlattı.
Ben bilmiyordum geleceğini,beni arabaya bırakacaklar sandım yemeğe deyince d hayır diyemedim.Oraya varmadan da melinayı alalım demedi o kız. Başkasına değil bana inanmalısın diye anlattı.
Çok kızgınım çok tepki verdin dedi.Hoşt diye çemkirdim bağırdım çığırdım.
Sonra ağlama krizine girdim. Bir rahatladım sorma. Ne zamandır ağlamıyordum. Geldi sarıldı ağlama diye o da ağlar gibi oldu.
İlk defa kavgada bu kadar ses yükselttim ya valla boğazım ağrıyorr iyi bağırdım :) ama kızı dövmek istiyorum. O bana daha farklı yansıttı.ağzını burnunu kırıcam yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?