2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
o kizda bi rospiklik oldugunu ben sezmistim zaten, belki esinin haberi yoktur gelicenden cat diye cikmistir dedim ya..
uyuz kari! neyse iyi bagirip rahatladiysan :)

Cidden ikisinin anlatımı çok farklı.Birde bugün bana ben olsam bende kızardım canım yazmış.Eşim kime inanacağına sen karar vermelisin bana güvenmiyorsan sen bilirsin dedi.Olaylar bilgim dışında oldu benimde içim rahat etmedi zaten dedi.Yemekte yemedim orda dedi.

Çok kızgınmış bana yeter ama diye sesini yükseltti bir carladım adam kediye bağladı.bi de sinirlenince kendimi sıkıp ağlıyorum kırıp dökmemek için ağlayınca hepten eli ayağına dolaştı.

Bilemiyorum bir rahatladım ya bağırasım varmış benim.

Oda okadar küçük ki ıkı kışılık yatak sıgmıyo :/
Duşun bebek esyalarını tıkıştırmaya calışıyo ama
Ailesı konu oldumu bunun gözü kımseyi gormez
Mutfak işlerıne yardım edıyo ya çocuğu için herseyı yaptığını sanıyo

Melina elin deymişken hepimizi toptan boşuyuver
Sulalesı gelınce rahat etmeye devam etsın dıye çocuğa oda yapamıycaz nerdeyse
Bızde de aıle konusu hıç bıtmıyo

Tam sopalık tutup yatırıp döveceksin hepsini toptan
Ben iyice bağırdım çağırdım bir rahatladım bizimki tırstı. Çok mutsuzsan surat asmamdan işte kapı çek git ben mi zorla tutuyorum dedim.Bizimki heralde bu hatun sıyırdı ben alttan alayım en iyisi diyerek sustu.
Şunu farkettim ben hep susardım kavga çıkmasın diye.Sesimi yükseltmeden derdimi anlatırım.Ama masaya yumruğu koyup dellenince tırsttı. Bende kro herifler gibi saydım sövdüm rahatladım valla böyle yapmam gerekmiş ne diye alttan alıcam

Melina elin deymişken hepimizi toptan boşuyuver
Sulalesı gelınce rahat etmeye devam etsın dıye çocuğa oda yapamıycaz nerdeyse
Bızde de aıle konusu hıç bıtmıyo

Tam sopalık tutup yatırıp döveceksin hepsini toptan
Ben iyice bağırdım çağırdım bir rahatladım bizimki tırstı. Çok mutsuzsan surat asmamdan işte kapı çek git ben mi zorla tutuyorum dedim.Bizimki heralde bu hatun sıyırdı ben alttan alayım en iyisi diyerek sustu.
Şunu farkettim ben hep susardım kavga çıkmasın diye.Sesimi yükseltmeden derdimi anlatırım.Ama masaya yumruğu koyup dellenince tırsttı. Bende kro herifler gibi saydım sövdüm rahatladım valla böyle yapmam gerekmiş ne diye alttan alıcam

o zaman daha buyuk eve tasinalim de :))
hem ailen de rahat eder de..
bakalim ne dicek :))
ailesi nerde yasiyor ki?

Bende almıycam sanırım bu kadar olay uzerıne park yatak alıcam küçük oda da teklı yatakta var orda onunla uyurum eşyalarına dolaplarda yer var
Küçücük odanın her santımıne eşya doldurup çocuğa boğucu bı yer yapmaktansa böyle ferah olur
Büyüyünce de derım artık oğlum Babacığın koca evde aılesı için sana yer bulamadı dıye

aynen kesinlikle tek yaşamasındandır. Benimki de yıllarca tek yaşamış. Evden hızlı vazgeçti ama, değiştirmeme vs. iç ses çıkarmadı. onun haricinde herşeye diyecek bişeyi vardır.

çocukluğumdan beri alıştım kendi kendime yetmeye, herkese seve seve yardım ederim ama biri bana yardım etmeye kalksın ya da işime karışsın dellenirim. Bir eşyanın yeri değişmişse accayip ben rahatsız olurum, kalkar düzeltirim. Ben de gıcıkmışım psikolojik problemim benim bu. eşinde de olabilir bu durum :/

Tamamlamak istiyorum canım... Ben 10 yıllık Türkçe öğretmeniyim devlet nasip olmadı doğu geldi eşim izin vermedi kızım küçüktü. Şimdi de çok zorlaştı atanma olayı... Avukatlık istiyordum bi fırsat oldu değerlendirmek istiyorum inş yapabilirim.

Ben normalde saldırgan bı tıpım ama hamılelıkte bı sakinlık çöktü
Kavga edemıyorum
Ama doğumdan sonra eski performansımı yakalarım sanırım
Arada masaya yumruğu vurmak iyi oluyo kendılerıne gelıyolar
Neyseki bu aksam uçuşa gıdıyo pazar gelicek

o zaman daha buyuk eve tasinalim de :))
hem ailen de rahat eder de..
bakalim ne dicek :))
ailesi nerde yasiyor ki?
Kıız ev 200 m2 daha nereye gıdıyım
Ailesı her yerde,bı amerıka bı Bursa bı burda
Yasam amaçları bavul toplayıp ordan oraya gıtmek
Ist da evlerı yok burayı kullanıyorlardı ama eskısı gıbı gelemıyolar benden yüz bulamadıklarından

Aaaaa tipe bak! O nası bi insan ya!
1-Sen eski sevgilisin aramaman lazım
2-balayında kimse aranmaz!
3-hadi aradın (uzaylı istilasını haber verdin falan belki?!) lafı niye uzatıyosun!
Ne insanlar var ya inanılır gibi değil! Yüzsüz!

Benimki de eski sevgilisinden ıssız adam gibi ayrılmış. Acayip acayip tripler "ben zaten evlenmem. Beraber yaşamak da istemiyorum. Hiç oyalamıyım seni" falan filan :))) neyse 2 ay sonra biz çıkmaya başladık. Evin her yerinde kızın eşyaları! Kot, deodorant, etek falan. Kız komple yerleşmiş bunun haberi yok. Neyse topladı eşyaları koydu torbaya. Ben sanıyorum ki bu ortak arkadaşlarına verecek onlar da götürecek. Fakat öyle olmadı. Elinde torbası "Ben bi görüştüğümüzde veririm bunları" dedi. Yani zaten görüşüyor musunuz?! Meğer kız bunu haftada bir arıyormuş. Buluşurlarmış verirmiş eşyaları. (Oldu canım!) "Sen şimdi o torbayı çöpe at, aradığı zaman da söyle o son konuşmanız olsun." dedim, coolluğumdan bir nebze kaybetmeden :)))) 3 hafta uyuyamadım ama :))) yazık adam da beni sakin ve medeni bi kadın sandı ama sonradan anladı ne mal olduğumu. İş işten geçmişti tabii.
Dip not: kıza evlenmem diye goygoy yapan adam 7 ay sonra bana evlenme teklif etti. Kız beni bulsa saçımı başımı yolar büyük ihtimalle

hazır yok, değiştir odaları

Hangi semttesin canım

5.5 yıl oldu evleneli hep mısafır gıbı tedırgın oldum
Evı de sahıplenemıyo ınsan
Ya hadî kadın da yıne gıderı var duzenlı fılan denırde erkekte ıyıce bayıyo

Bence taviz verme o evin bireyi senin cocugun. Esinin annesi babasi degil. Misafir nerde olasa yatar. Taviz tavizi dogurur bu konularda kotuluk olmadan dedigini yaptirmaya bakmalisin. Ben oda yapmiyorum misal 2~3 yasinda yapmak istedigim icin ama tek odam olsa yapacak olsam yinede yapardim ki sende ekstra oda var onlar tikissin bir yataga.

Kız senin bu dövme istediğin ne olacak baştan beri zaten birilerini dövesin vardı sonunda sana parayla adam tutacağız getirin bana mazlumu der döversin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…