2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İki dakkada doktorun günahını aldım desene :)) Şimdiye kadar hiç böyle bir sıkıntıdan bahsetmediğine göre sürekli kontrol etmiş ama açılma kısalma falan yokmuş demek ki. İçim rahatladı bilgi için sağol cnm.

Son düzenleme:

benimki de her gittiğimde önce karından sonra vajinal bakıyodu. kabusum oldu resmen. en son doktorum çok yoğun oluyor diye farklı bi doktordan aldım randevuyu da o bakmadı. bu sefer de şaşırıdm niye bakmıyo diye yok yok ille ki bakıyodur yawf, dert oluşturma kendine. böyle bi şeyi riske atar mı? bende de sürekli rahmimin sol tarafında sancılar oluyor. normal diyip duruyor.
bi de kaburgalarımda hissediyorum diye yazıyosunuz burda. ben hissediyom teee nerdeyse vajinamda. doktora deim benim sıpa aşağıda dimi, herkes kaburgasında hissediyor diye. dalga geçti, eğlendi benimle rahim burdadır diye gösterdi

Kızlar slm Nasılsıniz bebisler nasıl, bugün ayrıntılı organ tarama testimiz vardı dudakları burnu her bişeyi iyiydi çok şükür .2 gün önce tetanos aşı si vuruldum sabahına baş dönmesi kalktım sabah 8 den 12 ye kadar Afedersiniz kustum acil e gittik 12 de .iğne vuruldu ve serum takıldı tahlillerde iltihap çıktı largopen yazdı Dr bitene kadar iç dedi , ama ben sadece 10 tablet, icsem çünki 20 tablet var 10 gün sürecek tamamı zararı olmazdı ya bebeğe !bu ay sıkıntılı bi dönem di benim için sürekli acildeydim ya dis ağrısı ya hafif kanama derken bu ayda bitti çok şükür .insalalh kalan aylarimiz sikintisiz geçer. ...

Ben oğlanı hep kasıklarda hissediyorum ya bu hiç yukarı çıkmayacak mı diye söyleniyoruz :)

İşte beynimi yakan konular. Tam olarak anlamadım ama ben. 28 haftalık olmayacağım mı diyorsun yoksa 28 haftalık 7aylık oluyor mu diye mi sordun

yumurta mı tavuktan

şimdi 28. haftada normalde 7 aylık olmam gerekiyor değil mi mantık olarak? sat 10 nisan olduğundan ay olarak batığımda 10 ekimde 28. hafta içinde olmayacağım. hatta günü gününe diyeyim 26+2 olacağım. nasıl hesaplanıyor bu aylar, çıkamadım işin içinden

Az önce ay simit mi koktu dedim,patlamış mısırı simit hayal ettim birden.

Koşarak simit almaya gitti. İtalyan ecnebisi gitmezdi diye sevgimi arttırmaya çalışıyorum bende :)
Heh şöyleee bil artık şu adamın kıymetini :) ecnebi olsa "sen git al tabi hayatım hem spor yapmış olursun" derdi herhalde :)
Gelince güler yüzle aç kapıyı öp teşekkür et kocacığına hararetli tartışmalardan sonra barışması daha güzel olur
Ben enişteden yanayım valla bilesin :)

Gecmis olsun canim cok dikkat et kendine

geçmiş olsun, ,nsallah hepimizinki sorunsuz geçer de bir an önce alırız sıpaları kucağımıza :)

Sen 30 gunden gidiyorsun dr hesabi 4 hafta 1 aydir. Yani 28 gun. O yüzden aradaki fark cikiyor 10 ay hamilelik hesabina gore 7 ayliksin :)

Canım benim karından ölçüyor

Pis girdin gunahina hem de. Hani su bebege gecmeden once "kese suyu guzel" kismi var ya ondan hemen once ona bakmis oluyorlar. Benim dr'um usg'de gostermisti. Uzun ince paralel beyaz bir cizgi gibi gozukuyor usg'de orasi. Bizim doktor genelde plasenta-kese-kalp grafisi sonra bebek seklinde bakiyor. Doktorunda o sekilde bakiyorsa araya sikistiriyordur. Risk olsa Allah esirgesin direkt serklaj istiyorlar, o yuzden bakmamak gibi bir durumlari olamaz.

İçimden geldi çiçek aldım kafama fırlatmadığın kaldı dedi baya içerlemiş.Özür diledi ama ben dilemedim ne inadım ya yoğurt yapıyordu taze süt aldım diyerek valla hamarat,her iş elinden gelen bir kocam var ama hırpalıyorum galiba neyse az daha burnu sürtsün bi hata yapacaksa da bu delirmiş hallerimi hatırlar yapmaz

Canım ben bugün ağrım var dedim. Hamilesin rahmin büyüyor farkında mısın dedi. Eşimde sürekli erken doğumdan korkuyor diyince bak bebeğin başı yukarda rahim ağzında 4.2 cm meraklanma dedi

Az önce ay simit mi koktu dedim,patlamış mısırı simit hayal ettim birden.

Koşarak simit almaya gitti. İtalyan ecnebisi gitmezdi diye sevgimi arttırmaya çalışıyorum bende :)

valla maşallah diyeyim önce, sen benim yerimde olsan heralde 100 kere boşardın benimkini. anlatayım simdi de kocana sevgini arttırayım :) şimdi desem ben simit istiyorum diye bu saatte, önce bi tur niye şimdi söylüyosun der, sonra internetten söyleyecek bi yer var mı diye bakar, bulurs sipariş verir, bulamazsa simit yararlı bisey degil çocuga, susam kanserojenmiş der, en sonda yarın sabah alayım kahvaltıda der, 3 gün sonra aklına gelir o zaman süpriiiz simit aldım der :)

Doğrusu Can'ım vaginal ölçümdür kasık ağrısını ihmal etme ultrasonda doğru ölçülmüyor bunu doktorum dedi bana benimde ilk kasık ağrısıyla çıktı Can'ım tabi sonra kahverengi leke oldu inşallah Şen'de yoktur Can'ım benim dikiş atıldı

şimdi anlatmaya çalışayım.10 nisandan 10 ekime kadar 6 ay geçmiş oluyor.sen 10 ekimde 6 ayı bitirmiş 7 .aya girmiş oluyorsun doğumu ise 9.ayın bitiminde yapıyorsun yani doğumuna 3 ay kalmış oluyor.ayları haftalara ayırmaya çalışırkende bir ayın 30 veya 31 gün olduğunu ama 4 haftanın 28 gün olduğunu göz önünde bulundur.

Sağol canım sen nasılsın nasıl gidiyor tekmeler güçlü olmaya başladı demi :)))ben rahatsız oldugumda daha güçlü vuruyor sipam hissediyor resmen,.
Iyiyim sukur evet surekli bir tepisme halinde zillim :) bekliyoruz iste safak sayiyoruz bitsede alsak kucagimiza hayirlisiyla diye. Dikkat et kendine dinlenmeye bak sende yorma fazla bebisi.

Valla bazen kendime de kızıyorum.Adam sorumluluk sahibi evi aksatmaz.İlgiyi kesmez.Yemek temizlik yapar.Yoğurt vs doğal olsun diye evde yapar.Kahvaltımı hazırlar,yanıma sandviç yapar,meyvemi sütümü getirir.Canım istedi desem direkt fırlar alır gelir gerek yok desemde.Tez canlıdır evde bi sıkıntı olsa hemen yapar.Aileme düşkün.Gün içinde askeriyede tel yasak olsada zaman yaratır arar sorar.
Ev iş arasıdır anca benle çıkar dışarı. Sesi yükselmez kolay kolay.

Düşündükçe kendime kızıyorum.

Ama dün o kız beni yanılttı bir de hormonlar çoşturdu iyice.Valla boşuyordum.
İyidir eşim normalde şükretmem gerek aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…