Dr kanal tedavisi yapamam dedi rontgensiz ,ilaçlı dolgu yaptı fakat üstüne dilimi dahi degdiremiyorum sinire kadar açtım oyüzden agriyor diyor, doğuma kadar orda yemek Yemicem. idare et dedi Dr .benim 2 taraf Dada azı dis dolgu düştüğü için artık acilde yattım ,susuz vitaminsiz kalmışım diye şimdi çok şükür ağrı yok tek taraf la yemek yiyorum korkarak .Peki sonra nasıl geçti Can'ım gerçekten çok zor bu da fayda etmezse ne yapıcam bilmiyorum çektirmek istemiyorum
şişe Nasıl sığıyor peki battaniye
Gozluksuz msj yazmakta Israr eden bı komşum var onda ıhtısas yaptımbi mesaj yazmışım telefon kendi kendine değiştirmiş ben bile ne yazdığımı zor anladım sen Nasıl anladın ay
Aynı Can'ım benimde yirmilik diş ve azı dişi ikisinde çekilecek dendi ben de düşük riskim olduğu için istemiyorum.ilaç kullandığım halde ağrı yapıyor o tarafla yemesem de üstteki diş yirmilik dişe değince ağrı yapıyor.nerden baksan üç ay var dahaDr kanal tedavisi yapamam dedi rontgensiz ,ilaçlı dolgu yaptı fakat üstüne dilimi dahi degdiremiyorum sinire kadar açtım oyüzden agriyor diyor, doğuma kadar orda yemek Yemicem. idare et dedi Dr .benim 2 taraf Dada azı dis dolgu düştüğü için artık acilde yattım ,susuz vitaminsiz kalmışım diye şimdi çok şükür ağrı yok tek taraf la yemek yiyorum korkarak .
Evet canım onu biliyordum ama benimki adet tarihimden ziyade ay geçişlerimde oldu hep. Mesela 12.hafta-16.hafta-20.hafta oldu. Ondan sonra hiç olmadı derken 26.hafta şimdi yine oldu ama adet dönemim değil.Kimisi adet doneminde bir kac günlük agri cekermis hamileligi boyunca agrilarin bundanda kaynaklaniyor olabilir dikkat ettin mi hic ?
e ilmekleri şişten çıkarmıyorsak koca battaniyeyi bi şişe Nasıl sığdırıcaz o kısmı anlayamadım.ayy keşke yakın olsaydık ta yaparak gösterseydinasli2434 aha bak bahsettigim sis bu. Ayni tigla orer gibi oruyorsun. Tek farkla sisten cikarmiyorsun ilmekleri hepsini toplayip sona gelince tek tek orerek cikartiyorsun sayisina gore cikartip birakiyorsun. Umarim anlatmayi becerebilmisimdir. :/
e ilmekleri şişten çıkarmıyorsak koca battaniyeyi bi şişe Nasıl sığdırıcaz o kısmı anlayamadım.ayy keşke yakın olsaydık ta yaparak gösterseydin
I ikizcan2016 canım ya sana zahmet bana bi magnezyum ilacı önerebilir misinnormalde magnesium diasporal granül saşe kullanıyordum bitti şimdi ama bu saşelerden nefret ediyorum, şöyle tablet olursa iyi olur valla :)
Diğer kullandığım ilaçları da yazıyım onlara uygun birşey olursa sevinirim :)
75 mg Levotiron
Gyno Ferro Sanol
Ocean 500 mg omega 3
vize ve final dönemlerinde yine biliyorsun ki toplam 2 hafta sürüp bitecek bu daha fena ne Zaman bitecek bilmiyorsun.ben kendimden korkuyorum bende hamilelikte çok aksi olmamda uykusuz kaldığımda çok aksi huysuz etrafına sataşan bi tip oluyorum.kocamla çok karşı karşıya geliyoruz benim çocuklar bebekken
bu arada sen ne yapıyorsun? kız herşeyi kocan yapıyor oooohhh miiisss
20 lik hiç söylemedim unuttum benimki gömülü çıkmadı çene çıktı bu yüzden gebelik öncesi ölümden beter ağrı çektim çok şükür oturdu ilaçlarla ama hala ayda 2 3 gün son azı dis ime kök baskı yapıyor ağzıma kapatamiyorum bile alt dış üst dise değecek ağrıdan bağırcam diye bu ay agrimadi yakındır ama bi ocak ayı gelseydi sağlıkla inan dis ten korkuyorum yine agriyacak diye .inan hiç kilo alamadı m dis yüzünden 68 le hamile kaldım daha bugün yeni 68 olmuşum düşün 4 kilo verdim ilk 3 ay yemek yiyememekten. Tabi bunda çok şükür geçti sonunda şimdilik ama korkudan hala az az yiyorumAynı Can'ım benimde yirmilik diş ve azı dişi ikisinde çekilecek dendi ben de düşük riskim olduğu için istemiyorum.ilaç kullandığım halde ağrı yapıyor o tarafla yemesem de üstteki diş yirmilik dişe değince ağrı yapıyor.nerden baksan üç ay var daha
Ay gece gece iyi güldüm buna iştee :)
Eşinle gözümün önünde canlandınız resmen :) yine de çok tatlısınız, hem adam geçte olsa bak unutmuyor alıyor istediğin şeyi kıymayın eniştelere :)
Kıız ev 200 m2 daha nereye gıdıyım
Ailesı her yerde,bı amerıka bı Bursa bı burda
Yasam amaçları bavul toplayıp ordan oraya gıtmek
Ist da evlerı yok burayı kullanıyorlardı ama eskısı gıbı gelemıyolar benden yüz bulamadıklarından
Al benden de o kadar diş ağrısı yüzünden bişey yemeye korkuyorum çorba içmekten usandım dişim ağrımasın da çorba içmeye razıyım.ben de kilo almadım fazla .inşallah benimde geçerde ağrısı Doğuma kadar tekrarlamaz20 lik hiç söylemedim unuttum benimki gömülü çıkmadı çene çıktı bu yüzden gebelik öncesi ölümden beter ağrı çektim çok şükür oturdu ilaçlarla ama hala ayda 2 3 gün son azı dis ime kök baskı yapıyor ağzıma kapatamiyorum bile alt dış üst dise değecek ağrıdan bağırcam diye bu ay agrimadi yakındır ama bi ocak ayı gelseydi sağlıkla inan dis ten korkuyorum yine agriyacak diye .inan hiç kilo alamadı m dis yüzünden 68 le hamile kaldım daha bugün yeni 68 olmuşum düşün 4 kilo verdim ilk 3 ay yemek yiyememekten. Tabi bunda çok şükür geçti sonunda şimdilik ama korkudan hala az az yiyorum
Sana birşey sorucam :)Yemin ediyorum sende enişte sevici çıktın.Biz üvey evlat mıyız,hiç mi haklı yanımız yok arada bizi tut,bizi sev
Canım ihtisasına sağlık :) osteocare alıyım bende yarıncanim magnezyumun tablet formu bi magnezinc var ama gebelikte kullanilmamali diyor..
magvital var ama o da saşe..
ben osteocare kullaniyorum, gunde 2 tablet..
gayet de memnunum onu kullanabilirsin..
bi de yine mg diasporalin pastil formu var..
ya osteocare, ya da pastil al..
Aaaaa tipe bak! O nası bi insan ya!
1-Sen eski sevgilisin aramaman lazım
2-balayında kimse aranmaz!
3-hadi aradın (uzaylı istilasını haber verdin falan belki?!) lafı niye uzatıyosun!
Ne insanlar var ya inanılır gibi değil! Yüzsüz!
Benimki de eski sevgilisinden ıssız adam gibi ayrılmış. Acayip acayip tripler "ben zaten evlenmem. Beraber yaşamak da istemiyorum. Hiç oyalamıyım seni" falan filan :))) neyse 2 ay sonra biz çıkmaya başladık. Evin her yerinde kızın eşyaları! Kot, deodorant, etek falan. Kız komple yerleşmiş bunun haberi yok. Neyse topladı eşyaları koydu torbaya. Ben sanıyorum ki bu ortak arkadaşlarına verecek onlar da götürecek. Fakat öyle olmadı. Elinde torbası "Ben bi görüştüğümüzde veririm bunları" dedi. Yani zaten görüşüyor musunuz?! Meğer kız bunu haftada bir arıyormuş. Buluşurlarmış verirmiş eşyaları. (Oldu canım!) "Sen şimdi o torbayı çöpe at, aradığı zaman da söyle o son konuşmanız olsun." dedim, coolluğumdan bir nebze kaybetmeden :)))) 3 hafta uyuyamadım ama :))) yazık adam da beni sakin ve medeni bi kadın sandı ama sonradan anladı ne mal olduğumu. İş işten geçmişti tabii.
Dip not: kıza evlenmem diye goygoy yapan adam 7 ay sonra bana evlenme teklif etti. Kız beni bulsa saçımı başımı yolar büyük ihtimalle
Uzaklaştırma olur bak, o caizdir :))
Bizim evde de yaklaşık 2 aydır sifon bozuk, rahat 10 dakika sürüyor dolması. Sesi delirtiyor beni.
Kapı zili desen 1 aydır bozuk, basınca canı isterse ötüyor istemezse ötermiş gibi yapıyor ama randımanlı ötmüyor.
Ayakkabılığın kapısı boyanacaktı, eşimin fırçayı sürmesiyle bıraktırmam bir oldu. Ona boyatsaydım kapıyı söküp atmamız farz olacaktı.
Gelelim en güzel kısma :) Bütün evlerde olur böyle şeyler ama benim eşim inşaat mühendisi güya..! Üstelik her sorunu çözecek ustalarımız da var ama birtek bizim eve gelmiyorlar nedense :) Birde beceriksizliğine "ben nasıl yapılır bilmem, ustaya şu işi yap derim o yapar" diye kılıf buluyor. Ama her şeye rağmen deli gibi seviyorum ben bu şapşiği yaakıymayın kocalarınıza lazım onlar daha bize :)
Sana birşey sorucam :)
Ahmet Arhan büyüyüp hayırlısıyla evlilik çağına geldiğinde, senin şu bir önceki mesajında yazdıklarının aynısını -fazlasını demiyorum bak aynısını- evlendiği eşi için yaparsa sen oğluna "vah vahh oğlumu nasıl da çalıştırıyor bu gelin" mi diycen ~ "Aslan oğlum hayat müşterektir tabi yardımcı olsun karısına" mı diycen? En önemlisi de oğlun artıları eksileriyle böyleyken gelinin şikayetçi olursa ona ne diycen :)))
Valla ben eniştemi görmeden daha sevdim azıcık bi kusuru varsa da canı sağolsun :) sana inat rabbim bir ömür ayırmasın sizi kuzum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?