2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Peki sonra nasıl geçti Can'ım gerçekten çok zor bu da fayda etmezse ne yapıcam bilmiyorum çektirmek istemiyorum
Dr kanal tedavisi yapamam dedi rontgensiz ,ilaçlı dolgu yaptı fakat üstüne dilimi dahi degdiremiyorum sinire kadar açtım oyüzden agriyor diyor, doğuma kadar orda yemek Yemicem. idare et dedi Dr .benim 2 taraf Dada azı dis dolgu düştüğü için artık acilde yattım ,susuz vitaminsiz kalmışım diye şimdi çok şükür ağrı yok tek taraf la yemek yiyorum korkarak .

şişe Nasıl sığıyor peki battaniye

Canim simdi nasil anlatayim bilemedim. Karisik olabilir. Ilmekleri sise aliyorsun tumden sonra arttira eksilte ore ore gidiyorsun. Ustundeki kabartma gibi kisimlari da ordukce ustten alip tekrar oruyorsun gibi bir seyler. Tunus isi bebek battaniye videolarinin bazilarina bak, anlatmak istedigim teknigi gorursun. Tumden kollari dahil hirka oruyorlar o yontemle kiz.

Aynı Can'ım benimde yirmilik diş ve azı dişi ikisinde çekilecek dendi ben de düşük riskim olduğu için istemiyorum.ilaç kullandığım halde ağrı yapıyor o tarafla yemesem de üstteki diş yirmilik dişe değince ağrı yapıyor.nerden baksan üç ay var daha

Kimisi adet doneminde bir kac günlük agri cekermis hamileligi boyunca agrilarin bundanda kaynaklaniyor olabilir dikkat ettin mi hic ?
Evet canım onu biliyordum ama benimki adet tarihimden ziyade ay geçişlerimde oldu hep. Mesela 12.hafta-16.hafta-20.hafta oldu. Ondan sonra hiç olmadı derken 26.hafta şimdi yine oldu ama adet dönemim değil.

asli2434 aha bak bahsettigim sis bu. Ayni tigla orer gibi oruyorsun. Tek farkla sisten cikarmiyorsun ilmekleri hepsini toplayip sona gelince tek tek orerek cikartiyorsun sayisina gore cikartip birakiyorsun. Umarim anlatmayi becerebilmisimdir. :/

Eklentiler

• images-8.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 53
e ilmekleri şişten çıkarmıyorsak koca battaniyeyi bi şişe Nasıl sığdırıcaz o kısmı anlayamadım.ayy keşke yakın olsaydık ta yaparak gösterseydin

e ilmekleri şişten çıkarmıyorsak koca battaniyeyi bi şişe Nasıl sığdırıcaz o kısmı anlayamadım.ayy keşke yakın olsaydık ta yaparak gösterseydin

Kuzum ben sana yarin basladigim hirkadan ornek atarim. Bayagi sik oluyor orgusu. Sicacik tutar bebisi. Bak bu video'da sise toplama/kabartma mantigini anlarsin en azindan. Bununki yine kisa sisle yapilmis.

canim magnezyumun tablet formu bi magnezinc var ama gebelikte kullanilmamali diyor..
magvital var ama o da saşe..
ben osteocare kullaniyorum, gunde 2 tablet..
gayet de memnunum onu kullanabilirsin..
bi de yine mg diasporalin pastil formu var..
ya osteocare, ya da pastil al..

evet bu daha korkunc,hele hele ikiz..
e hadi bi bebegi uyuttun, sen de uyicaksin, 2. aglicak..
tamam annem gelicek kalicak bi sure ama..
1 ay kalsin 2 ay kalsin.. bize yerlesecek degil ya, gunduzleri de gelir yardima ama gece is basa dusecek..
onumuzdeki 2017nin nasil gececegiyle ilgili ciddi endise ve kaygi icindeyim efendim... :)

bu arada sen ne yapıyorsun? kız herşeyi kocan yapıyor oooohhh miiisss

Ya canım normalde ben duruşma vs yoksa öğlen evdeyim yemeği temizliğş her şeyi ben yapardım eşim sabit 6da gelir. O temizliğe yardım ederdi.Bazen haftasonu ütü,yemek yapardı. Kim önce evdeyse iş ondaydı.

Hamilelikte mide bulantısı vs derken mutfağı yasakladı bana.Temizliğe de kızıyor beline yüklenme hamilesin ne süpürmesi diye.Geçen camı siliyorum bir çığırdı çık ordan başın döner diye korkudan düşecektim.:) aldı bezi o sildi camları,ki normaldede kızar kendimi yormama.

Tam bir premses oldum sorma,5-6 aydır ev işi yok.Hiç bişey yok.
Normaldede yapardı ya da yoksa bişey iki yumurta kırar yeriz yorulma derdi ama şimdi gerekirse geceden ben yaparım sen dinlen düşüncesinde.

20 lik hiç söylemedim unuttum benimki gömülü çıkmadı çene çıktı bu yüzden gebelik öncesi ölümden beter ağrı çektim çok şükür oturdu ilaçlarla ama hala ayda 2 3 gün son azı dis ime kök baskı yapıyor ağzıma kapatamiyorum bile alt dış üst dise değecek ağrıdan bağırcam diye bu ay agrimadi yakındır ama bi ocak ayı gelseydi sağlıkla inan dis ten korkuyorum yine agriyacak diye .inan hiç kilo alamadı m dis yüzünden 68 le hamile kaldım daha bugün yeni 68 olmuşum düşün 4 kilo verdim ilk 3 ay yemek yiyememekten. Tabi bunda çok şükür geçti sonunda şimdilik ama korkudan hala az az yiyorum

Ay gece gece iyi güldüm buna iştee :)
Eşinle gözümün önünde canlandınız resmen :) yine de çok tatlısınız, hem adam geçte olsa bak unutmuyor alıyor istediğin şeyi kıymayın eniştelere :)

Yemin ediyorum sende enişte sevici çıktın.Biz üvey evlat mıyız,hiç mi haklı yanımız yok arada bizi tut,bizi sev

200m2 evin 1 odasina cift kisilik yatak nasil sigmaz ya?
nasil mimar bunlar?
bizim ev de 170-180m2, cincik cincik odalari..
darlaniyorum..

Al benden de o kadar diş ağrısı yüzünden bişey yemeye korkuyorum çorba içmekten usandım dişim ağrımasın da çorba içmeye razıyım.ben de kilo almadım fazla .inşallah benimde geçerde ağrısı Doğuma kadar tekrarlamaz

Yemin ediyorum sende enişte sevici çıktın.Biz üvey evlat mıyız,hiç mi haklı yanımız yok arada bizi tut,bizi sev
Sana birşey sorucam :)
Ahmet Arhan büyüyüp hayırlısıyla evlilik çağına geldiğinde, senin şu bir önceki mesajında yazdıklarının aynısını -fazlasını demiyorum bak aynısını- evlendiği eşi için yaparsa sen oğluna "vah vahh oğlumu nasıl da çalıştırıyor bu gelin" mi diycen ~ "Aslan oğlum hayat müşterektir tabi yardımcı olsun karısına" mı diycen? En önemlisi de oğlun artıları eksileriyle böyleyken gelinin şikayetçi olursa ona ne diycen :)))

Valla ben eniştemi görmeden daha sevdim azıcık bi kusuru varsa da canı sağolsun :) sana inat rabbim bir ömür ayırmasın sizi kuzum :))

Canım ihtisasına sağlık :) osteocare alıyım bende yarın

ya zaten o "ben evlenmeyi dusunmuyorum" ayaklari hep numara :)
seven adam cat diye kiyar nikahi en enteli danteli de ayni :)))
balayinda adam aranir mi ya, tam bi rospiklik :))

ben intikamimi aldim ama, bu kizi takibe aldim feysten, ara ara bakiodum, bizden bikac sene sonra evlendi,hemen yakaladim tabi, resim koymus fln, mesaj attim buna,
"sonunda evlenebilmene en cok biz sevindik, esim aricakti ama ben aratmadim, "evlerine hayirli olsuna gideriz daha uygun olur" dedim,
musait oldugunuzda gelelim"
diye yazdim..
kiz beni heryerden engellemis :)))

Aynen cnm ya kendi isi oldugu icin yorgun geliyor kosturuyor bizimde isteklerimiz bitmiyo idare edi ez artik yarin ki esya isi de yalan oldu :) siz begenin elemanlar alir dedi ama ne zaman :)

Bu soruya cevap verirdim ama oğlumu evlendirmeye tahammül bile edemiyorum şuan.Kıskanırım ben yavrumu

Şaka bir yana tabi yardım etsin eşine eşeklik etmesin,el üstünde tutsun eşini sopalarım yoksa erkek kardeşim var 14-15 yaşlarında ona da hep tembihlerim yap et kadın yapacak diye bir şey yok diye.Alıştırıyorum.

He gelinler benim gibi totosu kalkmış olursa cadı kaynana olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…