şimdi anlatmaya çalışayım.10 nisandan 10 ekime kadar 6 ay geçmiş oluyor.sen 10 ekimde 6 ayı bitirmiş 7 .aya girmiş oluyorsun doğumu ise 9.ayın bitiminde yapıyorsun yani doğumuna 3 ay kalmış oluyor.ayları haftalara ayırmaya çalışırkende bir ayın 30 veya 31 gün olduğunu ama 4 haftanın 28 gün olduğunu göz önünde bulundur.
oooo hoşgeldin kız sensiz buraların pek tadı olmuyorPis girdin gunahina hem de. Hani su bebege gecmeden once "kese suyu guzel" kismi var ya ondan hemen once ona bakmis oluyorlar. Benim dr'um usg'de gostermisti. Uzun ince paralel beyaz bir cizgi gibi gozukuyor usg'de orasi. Bizim doktor genelde plasenta-kese-kalp grafisi sonra bebek seklinde bakiyor. Doktorunda o sekilde bakiyorsa araya sikistiriyordur. Risk olsa Allah esirgesin direkt serklaj istiyorlar, o yuzden bakmamak gibi bir durumlari olamaz.
Inşallah canım ya birde böyle güzel oynuyorlar pat pat vuruyor lar insan doğsada sevsek diyo inangeçmiş olsun, ,nsallah hepimizinki sorunsuz geçer de bir an önce alırız sıpaları kucağımıza :)
Bana değil de asistanlarına söylüyor tek tek baktıklarını, onlarda not ediyor sisteme. Her kontrolde mutlaka plesantanın konumu, kese suyu miktarını falan söylüyor ama rahim ağzı kısmını başka bi tıbbi kelimeyle söylüyorsa ondan anlayamadım demek ki. Dikkat ettim bu kasık ağrılarım her yeni aya girişte falan düzenli olarak birkaç gün süreyle oldu. Demek ki bebişim yine bi level atlıyor içerde :)Pis girdin gunahina hem de. Hani su bebege gecmeden once "kese suyu guzel" kismi var ya ondan hemen once ona bakmis oluyorlar. Benim dr'um usg'de gostermisti. Uzun ince paralel beyaz bir cizgi gibi gozukuyor usg'de orasi. Bizim doktor genelde plasenta-kese-kalp grafisi sonra bebek seklinde bakiyor. Doktorunda o sekilde bakiyorsa araya sikistiriyordur. Risk olsa Allah esirgesin direkt serklaj istiyorlar, o yuzden bakmamak gibi bir durumlari olamaz.
Geçmiş olsun Can'ım ben de şu an diş ağrısı yüzünden antibiyotik kullanıyorum ikizlercanın dediğine göre düzenli kullanmak gerekmiş ben de sabah akşam alıyorum iki gündür ama hala ağrıyor.bunu acildeyim doktor verdiyse kendi doktoruna bir sor öyle kullan canımKızlar slm Nasılsıniz bebisler nasıl, bugün ayrıntılı organ tarama testimiz vardı dudakları burnu her bişeyi iyiydi çok şükür .2 gün önce tetanos aşı si vuruldum sabahına baş dönmesi kalktım sabah 8 den 12 ye kadar Afedersiniz kustum acil e gittik 12 de .iğne vuruldu ve serum takıldı tahlillerde iltihap çıktı largopen yazdı Dr bitene kadar iç dedi , ama ben sadece 10 tablet, icsem çünki 20 tablet var 10 gün sürecek tamamı zararı olmazdı ya bebeğe !bu ay sıkıntılı bi dönem di benim için sürekli acildeydim ya dis ağrısı ya hafif kanama derken bu ayda bitti çok şükür .insalalh kalan aylarimiz sikintisiz geçer. ...
sus kız uzatma.sende iyice şımardınİçimden geldi çiçek aldım kafama fırlatmadığın kaldı dedi baya içerlemiş.Özür diledi ama ben dilemedim ne inadım yayoğurt yapıyordu taze süt aldım diyerek valla hamarat,her iş elinden gelen bir kocam var ama hırpalıyorum galiba neyse az daha burnu sürtsün bi hata yapacaksa da bu delirmiş hallerimi hatırlar yapmaz
bu arada sen ne yapıyorsun? kız herşeyi kocan yapıyor oooohhh miiisssValla bazen kendime de kızıyorum.Adam sorumluluk sahibi evi aksatmaz.İlgiyi kesmez.Yemek temizlik yapar.Yoğurt vs doğal olsun diye evde yapar.Kahvaltımı hazırlar,yanıma sandviç yapar,meyvemi sütümü getirir.Canım istedi desem direkt fırlar alır gelir gerek yok desemde.Tez canlıdır evde bi sıkıntı olsa hemen yapar.Aileme düşkün.Gün içinde askeriyede tel yasak olsada zaman yaratır arar sorar.
Ev iş arasıdır anca benle çıkar dışarı. Sesi yükselmez kolay kolay.
Düşündükçe kendime kızıyorum.
Ama dün o kız beni yanılttı bir de hormonlar çoşturdu iyice.Valla boşuyordum.
İyidir eşim normalde şükretmem gerek aslında
Çok iyi yaa doktor kısa ve net özetlemiş durumu :))) Ben de ne zaman gebelikten kaynaklı bi sıkıntımdan şikayet etsem eşimde "acaba sen hamile olabilir misin canım" diye kafa buluyor benimle :)Canım ben bugün ağrım var dedim. Hamilesin rahmin büyüyor farkında mısın dedi. Eşimde sürekli erken doğumdan korkuyor diyince bak bebeğin başı yukarda rahim ağzında 4.2 cm meraklanma dedi
Sagol canim,Allah diş ağrısı yasatmasin ya bi daha doğuma kadar ..inan bir gecede 3 minoset alıp aglamaktan baş ağrısı yasayip uyuyamadigim günler oldu çok zor gercektenGeçmiş olsun Can'ım ben de şu an diş ağrısı yüzünden antibiyotik kullanıyorum ikizlercanın dediğine göre düzenli kullanmak gerekmiş ben de sabah akşam alıyorum iki gündür ama hala ağrıyor.bunu acildeyim doktor verdiyse kendi doktoruna bir sor öyle kullan canım
Her işte böyle insanda ne heves bırakır ne bişeyo zaman sevgili kocana de ki çocuk bana nebulamın oda da olmak zorunda senin anabilim konforu mu önemli yoksa çocuğumuzun mu
oooo hoşgeldin kız sensiz buraların pek tadı olmuyor
Peki sonra nasıl geçti Can'ım gerçekten çok zor bu da fayda etmezse ne yapıcam bilmiyorum çektirmek istemiyorumAllah diş ağrısı yasatmasin ya bi daha doğuma kadar ..inan bir gecede 3 minoset alıp aglamaktan baş ağrısı yasayip uyuyamadigim günler oldu çok zor gercekten
Kimisi adet doneminde bir kac günlük agri cekermis hamileligi boyunca agrilarin bundanda kaynaklaniyor olabilir dikkat ettin mi hic ?Bana değil de asistanlarına söylüyor tek tek baktıklarını, onlarda not ediyor sisteme. Her kontrolde mutlaka plesantanın konumu, kese suyu miktarını falan söylüyor ama rahim ağzı kısmını başka bi tıbbi kelimeyle söylüyorsa ondan anlayamadım demek ki. Dikkat ettim bu kasık ağrılarım her yeni aya girişte falan düzenli olarak birkaç gün süreyle oldu. Demek ki bebişim yine bi level atlıyor içerde :)
Ay gece gece iyi güldüm buna iştee :)valla maşallah diyeyim önce, sen benim yerimde olsan heralde 100 kere boşardın benimkini. anlatayım simdi de kocana sevgini arttırayım :) şimdi desem ben simit istiyorum diye bu saatte, önce bi tur niye şimdi söylüyosun der, sonra internetten söyleyecek bi yer var mı diye bakar, bulurs sipariş verir, bulamazsa simit yararlı bisey degil çocuga, susam kanserojenmiş der, en sonda yarın sabah alayım kahvaltıda der, 3 gün sonra aklına gelir o zaman süpriiiz simit aldım der :)
Bana değil de asistanlarına söylüyor tek tek baktıklarını, onlarda not ediyor sisteme. Her kontrolde mutlaka plesantanın konumu, kese suyu miktarını falan söylüyor ama rahim ağzı kısmını başka bi tıbbi kelimeyle söylüyorsa ondan anlayamadım demek ki. Dikkat ettim bu kasık ağrılarım her yeni aya girişte falan düzenli olarak birkaç gün süreyle oldu. Demek ki bebişim yine bi level atlıyor içerde :)
bi mesaj yazmışım telefon kendi kendine değiştirmiş ben bile ne yazdığımı zor anladım sen Nasıl anladın ayHer işte böyle insanda ne heves bırakır ne bişey
Çok geçmiş olsun canım. Lekelenme akıntı falan başka hiçbir belirti yok çok şükür. Her ay bu ağrılar birkaç gün uğruyor bana alışığım da, beni korkutan gece birkaç kez vajinamda hissettiğim acı oldu. Şuana kadar tekrarlamadı ama olursa kesin doktora gidip alttan muayene ettiriyim o zaman.Doğrusu Can'ım vaginal ölçümdür kasık ağrısını ihmal etme ultrasonda doğru ölçülmüyor bunu doktorum dedi bana benimde ilk kasık ağrısıyla çıktı Can'ım tabi sonra kahverengi leke oldu inşallah Şen'de yoktur Can'ım benim dikiş atıldı
Canım her Ay'ı 4 hafta dıye hesaplarsan 28 gun olurbenim kafam karıştı kızlar yawf. benim sat 10 nisandı. 10 ekimde mi 7. aya girmiş olacağım. hafta olarak baktığımda 28. hafta 7. ay başlangıcı mı olması gerekiyo kafam karıştı valla. 10 ekimde 28 hafta olmayacağım , anlatabildim mi onu da bilemedim
şişe Nasıl sığıyor peki battaniyeYarim saattir seni etiketlemeye calisiyorum. Baglantim kopup duruyor. Buradaki arkadaslarimla orgu saati yapmaya basladik biz bugun biraz uzun surdu. O ara senin battaniyeyi sordum. Tığ uçlu şiş ile oruluyormus o. Dedigim gibi tunus isiymis.
Ona benzer bi' hirka oruyoruz Cihan'a. Az bucuk duz kismini gosterdiler bugun bana. O sisle tum halde oruluyormus o. Sana soylemeye ugrasiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?