2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

evet çok mantıklıymış. 4 haftanın 28 gün olduğunu hakkaten düşünemedim

anladım tatlıcım, çok teşekkürler. şaka maka 7 aylık olacağız yani :)

oooo hoşgeldin kız sensiz buraların pek tadı olmuyor

Bana değil de asistanlarına söylüyor tek tek baktıklarını, onlarda not ediyor sisteme. Her kontrolde mutlaka plesantanın konumu, kese suyu miktarını falan söylüyor ama rahim ağzı kısmını başka bi tıbbi kelimeyle söylüyorsa ondan anlayamadım demek ki. Dikkat ettim bu kasık ağrılarım her yeni aya girişte falan düzenli olarak birkaç gün süreyle oldu. Demek ki bebişim yine bi level atlıyor içerde :)

Geçmiş olsun Can'ım ben de şu an diş ağrısı yüzünden antibiyotik kullanıyorum ikizlercanın dediğine göre düzenli kullanmak gerekmiş ben de sabah akşam alıyorum iki gündür ama hala ağrıyor.bunu acildeyim doktor verdiyse kendi doktoruna bir sor öyle kullan canım

sus kız uzatma.sende iyice şımardın sana sıladan sevişmeden uyumayalım şarkısını armağan ediyorum.

bu arada sen ne yapıyorsun? kız herşeyi kocan yapıyor oooohhh miiisss

Canım ben bugün ağrım var dedim. Hamilesin rahmin büyüyor farkında mısın dedi. Eşimde sürekli erken doğumdan korkuyor diyince bak bebeğin başı yukarda rahim ağzında 4.2 cm meraklanma dedi
Çok iyi yaa doktor kısa ve net özetlemiş durumu :))) Ben de ne zaman gebelikten kaynaklı bi sıkıntımdan şikayet etsem eşimde "acaba sen hamile olabilir misin canım" diye kafa buluyor benimle :)

Sagol canim,Allah diş ağrısı yasatmasin ya bi daha doğuma kadar ..inan bir gecede 3 minoset alıp aglamaktan baş ağrısı yasayip uyuyamadigim günler oldu çok zor gercekten

oooo hoşgeldin kız sensiz buraların pek tadı olmuyor

Yarim saattir seni etiketlemeye calisiyorum. Baglantim kopup duruyor. Buradaki arkadaslarimla orgu saati yapmaya basladik biz bugun biraz uzun surdu. O ara senin battaniyeyi sordum. Tığ uçlu şiş ile oruluyormus o. Dedigim gibi tunus isiymis.
Ona benzer bi' hirka oruyoruz Cihan'a. Az bucuk duz kismini gosterdiler bugun bana. O sisle tum halde oruluyormus o. Sana soylemeye ugrasiyorum.

Allah diş ağrısı yasatmasin ya bi daha doğuma kadar ..inan bir gecede 3 minoset alıp aglamaktan baş ağrısı yasayip uyuyamadigim günler oldu çok zor gercekten
Peki sonra nasıl geçti Can'ım gerçekten çok zor bu da fayda etmezse ne yapıcam bilmiyorum çektirmek istemiyorum

Kimisi adet doneminde bir kac günlük agri cekermis hamileligi boyunca agrilarin bundanda kaynaklaniyor olabilir dikkat ettin mi hic ?

Ay gece gece iyi güldüm buna iştee :)
Eşinle gözümün önünde canlandınız resmen :) yine de çok tatlısınız, hem adam geçte olsa bak unutmuyor alıyor istediğin şeyi kıymayın eniştelere :)

Belki regl periyodlarina denk gelen gunlerde agriyordur. Ilk trimester'da geciyor diyorlar genelde ama hikaye. Bebek olunca aksine agri boyut atliyor. Kasigini matkapla oyuyorlarmis gibi hissediyorsun. Perineye vurmasi da bonusu oluyor. Benimki hep geri ceker. En sonuncusu 6 nisandi. Nedense ben de her ay sonu agriyorum bu aralar. Periyoda bagliyorum nedenini. Aynen 3-5 gun surup geciyor.

Çok geçmiş olsun canım. Lekelenme akıntı falan başka hiçbir belirti yok çok şükür. Her ay bu ağrılar birkaç gün uğruyor bana alışığım da, beni korkutan gece birkaç kez vajinamda hissettiğim acı oldu. Şuana kadar tekrarlamadı ama olursa kesin doktora gidip alttan muayene ettiriyim o zaman.

Canım her Ay'ı 4 hafta dıye hesaplarsan 28 gun olur
Evet 10 ekım 7 aylık olursun ama 7 ay 28 haftaya tekabül etmıyo
Yanı 40 hafta 10 degıl 9 ay 10 gun oluyo ya

şişe Nasıl sığıyor peki battaniye

nur_84 Nur sen o rahim agzi uzunluguyla hepimizden sonra dogurursun be maasallah. Esin korkmasin. Aramizda 1 cm var seninle. Ne kadar uzun olursa bebegi o kadar tasiyor merak etme. Yaklasik dogum tarihini verirken o uzunlugu da baz aliyorlar belli haftadan sonra cati muayenesi gelince soyler zaten doktorun. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…