- 6 Ocak 2016
- 1.348
- 1.660
- 133
- 43
Diğer ocak 2017 sayfası hiç ilerlemiyor canım çok pasif o yüzden yanlışlıkla buraya geçtiğin iyi olmuş bende ilk onu bulmuştum buğza diyor sayfaya gelsene bende diyorum ben zaten oradayım meğer farklı sayfalarmışsonradan geldi aklıma aywf, bu kadar geç yazdığım düşünmedim hiçdedim bi sonrakindedir, bi sonrakindedir 200den sonra pes ettim. meeğersem ilk yazarken farklı bi ocak 2017 deymişim. kanamam olduktan sonra bayaa bi süre yazmadıydım. ara verince farketmeden burdan devam etmişim heageaheah, yazdığım tarih de 28 temmuz teeee, ooooo kim bilir sayfa kaçtadır
Ya biz ne yapalım kız analarıNe dersek diyelim yıllar sonra elin kızı gelecek ve biricik oğlumuzu elimizden alacak sanırımoğlumuz da o kızı seveceği için peşinden koşacak işte şu an çok kırıldım ona
En iyisi benim zeki kaynanamın dediği gibi gelini sevelim iyi anlaşalım ki oğlumuz bizimle bize yakın olsun
Canım bulut yastığın kumaşı nasıl birşey keçe yada Polar filan mı yumuşak bişey gibi ama anlaşılmıyor ne olduğu.Gunaydinn :) bal kızımın cicileri geldi dun
Polar canim yimis yimisDiğer ocak 2017 sayfası hiç ilerlemiyor canım çok pasif o yüzden yanlışlıkla buraya geçtiğin iyi olmuş bende ilk onu bulmuştum buğza diyor sayfaya gelsene bende diyorum ben zaten oradayım meğer farklı sayfalarmış
Ya biz ne yapalım kız analarısiz vermiyorsunuz oğlunuzu bizde kızımızı vermiyoruz bu çocuklar ne yapacak bilmiyorum yandılar. ..
Canım bulut yastığın kumaşı nasıl birşey keçe yada Polar filan mı yumuşak bişey gibi ama anlaşılmıyor ne olduğu.
Çok güzeller iyi günlerde kullansın inşallahGunaydinn :) bal kızımın cicileri geldi dun
nur_84 Nur sen o rahim agzi uzunluguyla hepimizden sonra dogurursun be maasallah. Esin korkmasin. Aramizda 1 cm var seninle. Ne kadar uzun olursa bebegi o kadar tasiyor merak etme. Yaklasik dogum tarihini verirken o uzunlugu da baz aliyorlar belli haftadan sonra cati muayenesi gelince soyler zaten doktorun. :)
Tesekkur ederim. Evet canim bulut yastik. @havosunhobidunyasi ndan aldimÇok güzeller iyi günlerde kullansın inşallah
Nerden aldın Can'ım o bulut yastık değil mi
Yok kiz soylendigime bakma sen, kiyamam kocama. Ne kadar kizsam da oyle terk etmem yawf. Turk erkegi standartina gore kocam iyidir. Deger, kiymet bilir, kimseye ezdirmez, her planina katar, sormadan bi plan yapmaz, sorumluluk sahibidir , kendi yapmaz plani ama her gidelim dedigim yere tamam der, temizlige yardim etmese de ,yemek yaptim diye kizar vs vs , Tek derdimiz bu olsun , ben raziyim valla.Ay gece gece iyi güldüm buna iştee :)
Eşinle gözümün önünde canlandınız resmen :) yine de çok tatlısınız, hem adam geçte olsa bak unutmuyor alıyor istediğin şeyi kıymayın eniştelere :)
İnstagramdan mı canımTesekkur ederim. Evet canim bulut yastik. @havosunhobidunyasi ndan aldim
Evet instagramdan. Yastik 40, uyku arkadasi 50 (45 e indi ), cingirak 30tl.İnstagramdan mı canım
Fiyatları ne kadar
Gecmis olsun dikkat etmek lazim daha oncede ishal olmusmuydu ben en basindan beri kabizlikla cebellesiyorumGünaydınlar herkese... Berbat bir gece geçirdim ishal olmuşum böyle sancı çekmedim valla gece oturdum bir güzel ağladım. Eşimde grip onu uyandırmayada kıyamadım.
ya zaten o "ben evlenmeyi dusunmuyorum" ayaklari hep numara :)
seven adam cat diye kiyar nikahi en enteli danteli de ayni :)))
balayinda adam aranir mi ya, tam bi rospiklik :))
ben intikamimi aldim ama, bu kizi takibe aldim feysten, ara ara bakiodum, bizden bikac sene sonra evlendi,hemen yakaladim tabi, resim koymus fln, mesaj attim buna,
"sonunda evlenebilmene en cok biz sevindik, esim aricakti ama ben aratmadim, "evlerine hayirli olsuna gideriz daha uygun olur" dedim,
musait oldugunuzda gelelim"
diye yazdim..
kiz beni heryerden engellemis :)))
Günaydınlar herkese... Berbat bir gece geçirdim ishal olmuşum böyle sancı çekmedim valla gece oturdum bir güzel ağladım. Eşimde grip onu uyandırmayada kıyamadım.
Canım bende hep kabızım normalde dün üzün yemiştim biraz fazla yedim galiba... Bugün geçmezse dra gidecem. Böyle azap çekmedim vallaGecmis olsun dikkat etmek lazim daha oncede ishal olmusmuydu ben en basindan beri kabizlikla cebellesiyorum
Ruhumu satçam ben instagram'dan. Kiyamam lem ben onlara. Hepsi benim cocuklarim, orgulerim.
N'abayim benim kocacağızım da hiç ekşin yok. Eski sevgili bile yok adamda be! Milattan once beşbin yilinda falan olmuş benden onceki. O da senin gibi cins, kız gibi, tek eşli. Oyle sizi izliyorum mal mal biz de vukuat olmayinca. :/
Şaka maka bizimkinin de evlenmeden once kendisine 8 sene falan yürüyen 13 yaş büyük abla dediği aile dostu bi' hatun vardı. Bizim ailelerin tanışacağı gün fenalık geçirip hastanelik olmuştu hatun.
Bi' gün olsun medeni salon kadını çizgimi bozmamak için "abla deme birgün lazım olur" diyemedim içimde uktedir hep.
Bi' de patavatsız bi' stajyeri vardı geçen sene. Bunun da boğazına çay bardağı sokmadığım için deliler gibi pişmanım. Soyadlarını beğendi herhalde bizimkilerin o olmazsa bu olsun dedi.
Şimdi kuzeniyle nişanlı bizimkinin.
Ah balayında eski sevgilisi falan arayacahdı. Balayında gittiği otel odasında ölü bulundu manşetiyle düşerdi herhalde üçüncü sayfalara. :))
Tamam canım deneyeyim hemeniçtiğin su miktarını arttır mutlaka, susuz kalma. bi kaşık türk kahvesine de limon sık yut, iyi gelir.
13 yaş kucuk erkek nasi olur ki, abla isini biliomus yalniz, genc koca candir :)))
kımıl kımıl :))
benim de bi bayan kalfam vardi o zaman
20-21yasindaydi kizcaaaaz, bizim kocaya sulaniyodu, baya baya esim eczaneye gelicee zaman benden izin aliodu
"eczacim, bi fön çektirip gelebilir miyim?" diyordu :))
suslenio fln, kirmizi rujlar, rimeller :))
esim eczaneye gelmeye korkar olmustu, kizla hic yalniz kalmak istemiodu, "yaa kalkar beni sikistirdi fln der, ben gelmicem" deyip kaciyordu :))
bigun tutturdu "eczacim ben cok iyi fal bakarim"
neyse yapti kahve,
esim beni aldatiyormus, ben cok iyi biriymisim ama o hep arkamdan is ceviriyomus...vs vs
hayatimin en super faliydi :))))
Canım bende hep kabızım normalde dün üzün yemiştim biraz fazla yedim galiba... Bugün geçmezse dra gidecem. Böyle azap çekmedim valla
Bendr çok yedim üzümü bi daha tövbe yemem sabaha kadar çektiğimi bir ben bilirim. Kesin doğuruyorum dedim vallaBen günde 3 litre su içiyorum hiç kabız olmadım.
Ama geçen akşam eşimde bende oturduk bir kilo üzüm yedik hayvan gibi,o gece ishaldik. Muz mu yemedim kahve mi yutmadım.Ne yazıyorsa internette gece yaptım.Sabaha iyiydim ama midemde gark gurk sesleri bir iki güne geçti :) muz tüket,türk kahvesi limon,zencefil rahatlatır ama gebelikte kullanımı yasak mı bilmiyorum ben tüketmedim.Aspirin gazoznkesin çözüm gibi,geçmiş olsun
Sen birini dövmeden rahatlamayacan anlaşılanI ikizcan2016 kuzum bu sıkıntılı insanları nerden buluyorsun sen?
Hayır o eşinin gözüne gözüne giriyor,aldatıyor diye gömüyor sen kafasını kıramadın mı.?
Hayır valla şiddet uygulama isteğim olduğu için hakettiği için diyorum bu kez. Tam dayaklık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?