Giremedim akşamdan beri ama girip de bu msjı görünce koptum ya kadın milletinden korkacaksın diye boşa demiyorlar :))) intikamın çok acı olmuş ama inşallah kocası görmüştür :)))ya zaten o "ben evlenmeyi dusunmuyorum" ayaklari hep numara :)
seven adam cat diye kiyar nikahi en enteli danteli de ayni :)))
balayinda adam aranir mi ya, tam bi rospiklik :))
ben intikamimi aldim ama, bu kizi takibe aldim feysten, ara ara bakiodum, bizden bikac sene sonra evlendi,hemen yakaladim tabi, resim koymus fln, mesaj attim buna,
"sonunda evlenebilmene en cok biz sevindik, esim aricakti ama ben aratmadim, "evlerine hayirli olsuna gideriz daha uygun olur" dedim,
musait oldugunuzda gelelim"
diye yazdim..
kiz beni heryerden engellemis :)))
Ne dersek diyelim yıllar sonra elin kızı gelecek ve biricik oğlumuzu elimizden alacak sanırımBu soruya cevap verirdim ama oğlumu evlendirmeye tahammül bile edemiyorum şuan.Kıskanırım ben yavrumu
Şaka bir yana tabi yardım etsin eşine eşeklik etmesin,el üstünde tutsun eşini sopalarım yoksaerkek kardeşim var 14-15 yaşlarında ona da hep tembihlerim yap et kadın yapacak diye bir şey yok diye.Alıştırıyorum.
He gelinler benim gibi totosu kalkmış olursa cadı kaynana olurum
Yalnız hakkaten eşin girip şu yazdıklarımı okusa herhalde aranızı düzeltecem diye verdiğim mücadeleye gözleri dolardıBu soruya cevap verirdim ama oğlumu evlendirmeye tahammül bile edemiyorum şuan.Kıskanırım ben yavrumu
Şaka bir yana tabi yardım etsin eşine eşeklik etmesin,el üstünde tutsun eşini sopalarım yoksaerkek kardeşim var 14-15 yaşlarında ona da hep tembihlerim yap et kadın yapacak diye bir şey yok diye.Alıştırıyorum.
He gelinler benim gibi totosu kalkmış olursa cadı kaynana olurum
Can'ım ya bende diasporalın direkt ini kullanıyorum çok memnunumcanim magnezyumun tablet formu bi magnezinc var ama gebelikte kullanilmamali diyor..
magvital var ama o da saşe..
ben osteocare kullaniyorum, gunde 2 tablet..
gayet de memnunum onu kullanabilirsin..
bi de yine mg diasporalin pastil formu var..
ya osteocare, ya da pastil al..
maşallah Allah bozmasınYa canım normalde ben duruşma vs yoksa öğlen evdeyim yemeği temizliğş her şeyi ben yapardım eşim sabit 6da gelir. O temizliğe yardım ederdi.Bazen haftasonu ütü,yemek yapardı. Kim önce evdeyse iş ondaydı.
Hamilelikte mide bulantısı vs derken mutfağı yasakladı bana.Temizliğe de kızıyor beline yüklenme hamilesin ne süpürmesi diye.Geçen camı siliyorum bir çığırdı çık ordan başın döner diye korkudan düşecektim.:) aldı bezi o sildi camları,ki normaldede kızar kendimi yormama.
Tam bir premses oldum sorma,5-6 aydır ev işi yok.Hiç bişey yok.
Normaldede yapardı ya da yoksa bişey iki yumurta kırar yeriz yorulma derdi ama şimdi gerekirse geceden ben yaparım sen dinlen düşüncesinde.
Ne dersek diyelim yıllar sonra elin kızı gelecek ve biricik oğlumuzu elimizden alacak sanırımoğlumuz da o kızı seveceği için peşinden koşacak işte şu an çok kırıldım ona
En iyisi benim zeki kaynanamın dediği gibi gelini sevelim iyi anlaşalım ki oğlumuz bizimle bize yakın olsun
Can'ım ya bende diasporalın direkt ini kullanıyorum çok memnunum
Ah sorma nasıl vericem oğlumu bilmiyorum şimdiden turşusunu kurmak istiyorum diyorum.
akşam buradaydı aaaaaa sen kaçırdın mı? Nasıl olur senden kaçmazdı amabu cordi nerde ya, kendini örgüye verdi, kocaya da satasmiyor dunyayla iliskisini kesti :))
cordican nerdesin? yakinda instagramdan siparis alip satışa baslicaksin :))
cordeliac
Salon 40 mutfak 28 yatak odası 33 m2 heryer dev gıbı o o oda küçücük,bı de bu kadar eve 3 m2 balkon yapmış akıllılar ya200m2 evin 1 odasina cift kisilik yatak nasil sigmaz ya?
nasil mimar bunlar?
bizim ev de 170-180m2, cincik cincik odalari..
darlaniyorum..
ya zaten o "ben evlenmeyi dusunmuyorum" ayaklari hep numara :)
seven adam cat diye kiyar nikahi en enteli danteli de ayni :)))
balayinda adam aranir mi ya, tam bi rospiklik :))
ben intikamimi aldim ama, bu kizi takibe aldim feysten, ara ara bakiodum, bizden bikac sene sonra evlendi,hemen yakaladim tabi, resim koymus fln, mesaj attim buna,
"sonunda evlenebilmene en cok biz sevindik, esim aricakti ama ben aratmadim, "evlerine hayirli olsuna gideriz daha uygun olur" dedim,
musait oldugunuzda gelelim"
diye yazdim..
kiz beni heryerden engellemis :)))
bu cordi nerde ya, kendini örgüye verdi, kocaya da satasmiyor dunyayla iliskisini kesti :))
cordican nerdesin? yakinda instagramdan siparis alip satışa baslicaksin :))
cordeliac
Ohhh.. suyundan da koyy. : )derinn83 ben bunu boşayıp ecnebi almak istiyorum. Olur mu ki şöyle ne desem tamam diyen,arada itip bazen sevebileceğim,önceliği ben olan biraz yakışıklı biraz saf,sen bilirsin hanım diyen bir italyan istiyorum bunu da anasının evine yollamak istiyorum
oglanlari iyi yetistirin ha, 2 kizim var, iç guveysi alcam damatlari :)))
Günaydın kızlar yine sayfalar dolmuş yetişilmiyor hızınıza eski sevgili konusu açılınca yazmadan edemedim bizimkininde varmış öyle biri üstelik kız dayısının gelininin kardeşi yani malesef aileden ve her yaz yurtdışından geldiklerinde bunların peşine kuyruk olduğundan görüyorum kız daha biz nişanlıyken özellikle akşamları yani ben yanındayken msj atıyodu bizimkide saklamaz allahtan olgunlukla karşıladım bişey demedim sonuçta kız benden 10 yaş küçük cahildir dedim içinde kalmıştır dedim ama evlendikten sonra da yazmış hemde gıcık gıcık şeyler yok sen bana inat evlendin eşin beni kıskanıyo annen beni daha çok seviyo daha baba olmadın mı falan daha neler neler yani o sıra yakın olsak gidip yolcam saçını başını arada hatrı sayılır insanlar olunca yuttum ama içimde kaldı allahtan oda nişanlanmış şükür dedim kurtulduk yinede ilk fırsatta bi laf sokmak istiyorum
Gunaydinn :) bal kızımın cicileri geldi dun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?