2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Giremedim akşamdan beri ama girip de bu msjı görünce koptum ya kadın milletinden korkacaksın diye boşa demiyorlar :))) intikamın çok acı olmuş ama inşallah kocası görmüştür :)))

Ne dersek diyelim yıllar sonra elin kızı gelecek ve biricik oğlumuzu elimizden alacak sanırım oğlumuz da o kızı seveceği için peşinden koşacak işte şu an çok kırıldım ona
En iyisi benim zeki kaynanamın dediği gibi gelini sevelim iyi anlaşalım ki oğlumuz bizimle bize yakın olsun

Yalnız hakkaten eşin girip şu yazdıklarımı okusa herhalde aranızı düzeltecem diye verdiğim mücadeleye gözleri dolardı Ben de avukatlık ücreti talep edicem, vermezse senden yana çıkarım

Can'ım ya bende diasporalın direkt ini kullanıyorum çok memnunum

maşallah Allah bozmasın

Ah sorma nasıl vericem oğlumu bilmiyorum şimdiden turşusunu kurmak istiyorum diyorum.

bu cordi nerde ya, kendini örgüye verdi, kocaya da satasmiyor dunyayla iliskisini kesti :))
cordican nerdesin? yakinda instagramdan siparis alip satışa baslicaksin :))
cordeliac

200m2 evin 1 odasina cift kisilik yatak nasil sigmaz ya?
nasil mimar bunlar?
bizim ev de 170-180m2, cincik cincik odalari..
darlaniyorum..
Salon 40 mutfak 28 yatak odası 33 m2 heryer dev gıbı o o oda küçücük,bı de bu kadar eve 3 m2 balkon yapmış akıllılar ya
Balkona çıksan tek ayakustunde kahve içiyorsun
Bebek mobılyası sıgmıyo duşun oda ya
Ben çizsem daha ıyı olurmuş

bu cordi nerde ya, kendini örgüye verdi, kocaya da satasmiyor dunyayla iliskisini kesti :))
cordican nerdesin? yakinda instagramdan siparis alip satışa baslicaksin :))
cordeliac

Ruhumu satçam ben instagram'dan. Kiyamam lem ben onlara. Hepsi benim cocuklarim, orgulerim.

N'abayim benim kocacağızım da hiç ekşin yok. Eski sevgili bile yok adamda be! Milattan once beşbin yilinda falan olmuş benden onceki. O da senin gibi cins, kız gibi, tek eşli. Oyle sizi izliyorum mal mal biz de vukuat olmayinca. :/

Şaka maka bizimkinin de evlenmeden once kendisine 8 sene falan yürüyen 13 yaş büyük abla dediği aile dostu bi' hatun vardı. Bizim ailelerin tanışacağı gün fenalık geçirip hastanelik olmuştu hatun.
Bi' gün olsun medeni salon kadını çizgimi bozmamak için "abla deme birgün lazım olur" diyemedim içimde uktedir hep.

Bi' de patavatsız bi' stajyeri vardı geçen sene. Bunun da boğazına çay bardağı sokmadığım için deliler gibi pişmanım. Soyadlarını beğendi herhalde bizimkilerin o olmazsa bu olsun dedi.
Şimdi kuzeniyle nişanlı bizimkinin.

Ah balayında eski sevgilisi falan arayacahdı. Balayında gittiği otel odasında ölü bulundu manşetiyle düşerdi herhalde üçüncü sayfalara. :))

Günaydın kızlar yine sayfalar dolmuş yetişilmiyor hızınıza eski sevgili konusu açılınca yazmadan edemedim bizimkininde varmış öyle biri üstelik kız dayısının gelininin kardeşi yani malesef aileden ve her yaz yurtdışından geldiklerinde bunların peşine kuyruk olduğundan görüyorum kız daha biz nişanlıyken özellikle akşamları yani ben yanındayken msj atıyodu bizimkide saklamaz allahtan olgunlukla karşıladım bişey demedim sonuçta kız benden 10 yaş küçük cahildir dedim içinde kalmıştır dedim ama evlendikten sonra da yazmış hemde gıcık gıcık şeyler yok sen bana inat evlendin eşin beni kıskanıyo annen beni daha çok seviyo daha baba olmadın mı falan daha neler neler yani o sıra yakın olsak gidip yolcam saçını başını arada hatrı sayılır insanlar olunca yuttum ama içimde kaldı allahtan oda nişanlanmış şükür dedim kurtulduk yinede ilk fırsatta bi laf sokmak istiyorum

Aaa şuna bak. Ben olsam şimdiye saçlarını eline vermiştim.Ona neymiş salak şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…