kovdum ayni gun :)
tazminatini hesaplattim, verdim, yolladim..
gencsin anliyorum seni ama esim cok rahatsiz bu hallerinden dedim :))
istedigi kadar suslensin canim, komik oluyordu sadece, esim de 100tane ç.küm olsa birini ona vermem diyordu :)))
istedigi kadar suslensin canim, komik oluyordu sadece, esim de 100tane ç.küm olsa birini ona vermem diyordu :)))
Çok mu yakışıklı ya kocan 20 yaşında kız evli demeden ağzının sularını akıtmış.
Yani bizimkinin eli yüzü düzgünde ne bileyim normal bir tip geliyor bana.
Arada bir omuzların ne kadar genişmiş senin,vücudun ne iyi diyorum kesin niyetini bozdun bana alıcı gözle baktığına göre diyor
yok kiz komik geliyordu, bizim osman bakmaz oyle kariya kiza, baksa da ona bakmazdi, hos kizdi aslinda ama, satanist gibiydi tipi, simsiyah saclar, siyah ojeler fln..
hatta falda bana "esinin baskasindan cocugu var, baska sevgilileri var " fln dediydi..
neyse isten cikardim bunu, sonra aksam eve geldik, "sen gel bakiym buraya" dedim esime,
ne isler ceviriyosun :)))
nasi yeminler ediyo yok oyle bisey fln :)))
Çok mu yakışıklı ya kocan 20 yaşında kız evli demeden ağzının sularını akıtmış.
Yani bizimkinin eli yüzü düzgünde ne bileyim normal bir tip geliyor bana.
Arada bir omuzların ne kadar genişmiş senin,vücudun ne iyi diyorum kesin niyetini bozdun bana alıcı gözle baktığına göre diyor
Diğer ocak 2017 sayfası hiç ilerlemiyor canım çok pasif o yüzden yanlışlıkla buraya geçtiğin iyi olmuş bende ilk onu bulmuştum buğza diyor sayfaya gelsene bende diyorum ben zaten oradayım meğer farklı sayfalarmış
Ya biz ne yapalım kız anaları siz vermiyorsunuz oğlunuzu bizde kızımızı vermiyoruz bu çocuklar ne yapacak bilmiyorum yandılar. ..
Canım bulut yastığın kumaşı nasıl birşey keçe yada Polar filan mı yumuşak bişey gibi ama anlaşılmıyor ne olduğu.
Hiç sevmeden de olmaz hayat geçmez tabi oğlum sevsin bi kızı ama çok iyi bi kız olsun ben de onların mutluluğuyla mutlu olmaya alışırım napayım sabah sabah mantıklı yanım konuştu :)))
ya benim yanimda asilmiyordu, utancindan esime bakamiodu bile, hani olur ya lisede fln hoslandigin cocuga bakamazsin, gozlerini kacirirsin fln :)
o gelmeden hazirlanio susleniyodu, o gelince de yazik kipkirmizi oluyodu :))
ben de guluyordum o hallerine, yoksa acik acik asilsa onu o eczaneye gömerdim.
Bütün cinsler seni bulmuş yahu bu ne :)))
Güzel tarafından bakacak olursak çok maceralı bi hayatınız var ne güzel hiç sıkılmazsınız :))
Benimki bi gün rüyasında Meryem Meryem diye sayıklıyordu gece gece bi uyandırdım kalk bakim kim bu Meryem diye o kim ya fln ddi.hayır hayatında Meryem diye kimse hiç olmadı ama hala bulamadım ben o Meryem'i :))
Bütün cinsler seni bulmuş yahu bu ne :)))
Güzel tarafından bakacak olursak çok maceralı bi hayatınız var ne güzel hiç sıkılmazsınız :))
Benimki bi gün rüyasında Meryem Meryem diye sayıklıyordu gece gece bi uyandırdım kalk bakim kim bu Meryem diye o kim ya fln ddi.hayır hayatında Meryem diye kimse hiç olmadı ama hala bulamadım ben o Meryem'i :))
Ben,eşim,erkek kardeşim ve annemi yazdırmış. Yakın oturuyoruz. Ben kardeşinle giderim akşamları sen annenle gidersin gündüzleri çocuk olana kadar. Çocuk olunca da biz bakarız annen gider ayarlarız diye düşünmüş.
Salonda Sauna,hamam,buhar odası,fitnees salonu,havuz var.
Gebelikte anca fitnees kullanabilirim.
Havuza girsem haftanın 3-4 günü yarımsaat falan sorun olur mu?
1 yıl üyelik var şimdi doğum sonrası için çok iyi oldu. Sporu severiz zaten ama bilemedim havuzda enfeksiyon kaparsam?
Ben,eşim,erkek kardeşim ve annemi yazdırmış. Yakın oturuyoruz. Ben kardeşinle giderim akşamları sen annenle gidersin gündüzleri çocuk olana kadar. Çocuk olunca da biz bakarız annen gider ayarlarız diye düşünmüş.
Salonda Sauna,hamam,buhar odası,fitnees salonu,havuz var.
Gebelikte anca fitnees kullanabilirim.
Havuza girsem haftanın 3-4 günü yarımsaat falan sorun olur mu?
1 yıl üyelik var şimdi doğum sonrası için çok iyi oldu. Sporu severiz zaten ama bilemedim havuzda enfeksiyon kaparsam?
yuzmeyi tavsiye ediyor doktorlar gebelikte ama havuzun temizligi onemli..
temizse bi sikinti olmaz..
yalniz emzirme doneminde spor yapmayin deniyor, laktik asit birikip süte geciyormus..
ne kadar dogru bi arastirmak lazim tabi..
yuzmeyi tavsiye ediyor doktorlar gebelikte ama havuzun temizligi onemli..
temizse bi sikinti olmaz..
yalniz emzirme doneminde spor yapmayin deniyor, laktik asit birikip süte geciyormus..
ne kadar dogru bi arastirmak lazim tabi..
Bende aynı suya girince çıkamam annem hep su faturasını sana ödetmek lazım bir saat banyomu olur kırklanıyormusun diyordu hatta ben üniversiteye gittim fatura azaldı valla diyordu havuza denize girincede çıkmak istemem yüzmede bilmiyorum ama bayılıyorum suda olmaya.
Bende aynı suya girince çıkamam annem hep su faturasını sana ödetmek lazım bir saat banyomu olur kırklanıyormusun diyordu hatta ben üniversiteye gittim fatura azaldı valla diyordu havuza denize girincede çıkmak istemem yüzmede bilmiyorum ama bayılıyorum suda olmaya.
Valla benimde eşim diyor sürekli bu su faturası sadece sana geliyor.O kadar saat ne yapıyorsun anlamıyorum diyor.
Kendisi işte spor yapar,orda duş alır genelde. Fatura cidden direkt bana geliyor.Çocuk olsun ona atıcam suçu :)) Anamda şikayetçiydi ama erkek kardeşimde böyle girmez girmez girince de ne duştan,ne denizden çıkmaz. Buruşur anca öyle çıkar.
ya benim yanimda asilmiyordu, utancindan esime bakamiodu bile, hani olur ya lisede fln hoslandigin cocuga bakamazsin, gozlerini kacirirsin fln :)
o gelmeden hazirlanio susleniyodu, o gelince de yazik kipkirmizi oluyodu :))
ben de guluyordum o hallerine, yoksa acik acik asilsa onu o eczaneye gömerdim.