2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben de tiksinme,bulantı daha başlamadı. O yüzden yiyebildiğimi yiyeyim diyorum (İlk kızımda 8-9 haftalıkken başlamıştı sanırım) Sizin erken başlamış ama sağlık olsun

Ben en çok yumurta yiyemediğime üzülüyorum. İnşallah düzelir, geçer diye bekliyorum. Yiyebildiğinizi yiyin vallahi. Ben sıvı çok tüketir oldum. Portakal suyu, ayran, süt. Genel bir isteksizlik var yemeğe karşı.

Gunaydin bende yemek konusunda aşırı isteksizim zorlayarak yemek yiyiyorum...

maşallah

Son düzenleme:
Evet iki embriyo transfer edilmişti şükür ikisi de tutmuş, doktor daha 5 haftalık dedi. Tüp bebekte biraz farklı oluyor galiba hesaplama. İki hafta sonra kalp atışı duyarız inş biraz korkuyorum

Evet iki embriyo transfer edilmişti şükür ikisi de tutmuş, doktor daha 5 haftalık dedi. Tüp bebekte biraz farklı oluyor galiba hesaplama. İki hafta sonra kalp atışı duyarız inş biraz korkuyorum
Günaydın canım benim de tüp bebek 2 embriyo transferi oldu ve 12. gün beta-hcg değerim :360 küsür çıktı seninki kaçtı?
Kese görmeye sen 12. günden kaç gün sonra gittin acaba ben de çok meraktayım acaba tek mi ikiz mi

Yumurtayı sade bende yiyemiyorum. Maydonoz nane dereotu ve peynirli omlet yapıp yiyorum. Bilmiyorum öyle sağlıklı mı. Hiç yememekten iyidir heralde

Cok ilginc ben her gun bir yumurta yiyebiliyorum tiksindigim hic bisey yok canımın çektiği bir şeyde yok

Kesede Yolk sac gorunduyse kalp atışı da duyulur canım inşallah merak etme

Günaydın arkadaslar. Çikolatadan tiksinen varmı
Keşke tiksinsem
Benim anladığım uzmanlar da süt konusunda ikiye bölmüş durumda kimi güvenilir yerden açık süt alıp kaynatma taraftarı kimi pastorize süt. Ben günlük pastorize süt alıyorum yoğurdu da ondan yapıyorum diğerini kaynatinca mikropların öldüğünden de emin olamıyorum bi de vitaminler de ölüyo

Gözünaydın canım. Hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…