Ben de tiksinme,bulantı daha başlamadı. O yüzden yiyebildiğimi yiyeyim diyorum (İlk kızımda 8-9 haftalıkken başlamıştı sanırım) Sizin erken başlamış ama sağlık olsun
Ben en çok yumurta yiyemediğime üzülüyorum. İnşallah düzelir, geçer diye bekliyorum. Yiyebildiğinizi yiyin vallahi. Ben sıvı çok tüketir oldum. Portakal suyu, ayran, süt. Genel bir isteksizlik var yemeğe karşı.
Günaydın arkadaşlar, ben de mide bulantısı kusma çok fena hiçbirşey yiyemiyorum herşeyden tiksiniyorum, benim ikiz gebelikmiş dün iki kese gördü doktor ama daha Bebekler oluşmamış 12 gün sonra gel dedi
Ben en çok yumurta yiyemediğime üzülüyorum. İnşallah düzelir, geçer diye bekliyorum. Yiyebildiğinizi yiyin vallahi. Ben sıvı çok tüketir oldum. Portakal suyu, ayran, süt. Genel bir isteksizlik var yemeğe karşı.
Günaydın arkadaşlar, ben de mide bulantısı kusma çok fena hiçbirşey yiyemiyorum herşeyden tiksiniyorum, benim ikiz gebelikmiş dün iki kese gördü doktor ama daha Bebekler oluşmamış 12 gün sonra gel dedi
Evet iki embriyo transfer edilmişti şükür ikisi de tutmuş, doktor daha 5 haftalık dedi. Tüp bebekte biraz farklı oluyor galiba hesaplama. İki hafta sonra kalp atışı duyarız inş biraz korkuyorum
Evet iki embriyo transfer edilmişti şükür ikisi de tutmuş, doktor daha 5 haftalık dedi. Tüp bebekte biraz farklı oluyor galiba hesaplama. İki hafta sonra kalp atışı duyarız inş biraz korkuyorum
Günaydın canım benim de tüp bebek 2 embriyo transferi oldu ve 12. gün beta-hcg değerim :360 küsür çıktı seninki kaçtı?
Kese görmeye sen 12. günden kaç gün sonra gittin acaba ben de çok meraktayım acaba tek mi ikiz mi
Kızlar iyi akşamlar bugün doktora gittim kesem 22 mm yok sac vajinal olarak göründü. Ancak Bebek görünmedi. Doktor geç döllenme. Keseye göre 6+4 dedi. Çok korkuyorum. İnşallah bi sıkıntı olmaz. Dua edin lütfen
Bu arada merhabalar bende ocak 2017 annesi olacağım beni de aranızı kabul ederseniz sevinirim.
Eskişehir'de yaşıyorum. Ev hanımıyım. Son adet tarihim 18 Mart 2016. Geç döllenme olduğu için ocak annesi oldum. Bebeğimin tahmini doğum tarihi 13 Ocak 2017. İlk bebeğim ve hamileliğime 58.5 kiloyla başladım.
Allah'ım hepimize sağlıklı hamilelikler, evlatlar ve doğumlar nasip etsin.
Günaydın hamişler :) Bugün iş yerine kavanozlarla ceviz,siyah üzüm,badem,ev yapımı yoğurt getirdim. Kahvaltı da getiriyorum, yumurta peynir zeytin domates salatalık. Abarttım yani iyice anlayacağınız
Kızlar, süt pastorize olmalıymış.Ben kızım için sütçüden alıyordum,ondan içemem galiba. Peki o sütten yapılan yoğurt da yasak mı,bilginiz var mı? Bir de keçi boynuzu özüyle bal yasak mı?
Benim anladığım uzmanlar da süt konusunda ikiye bölmüş durumda kimi güvenilir yerden açık süt alıp kaynatma taraftarı kimi pastorize süt. Ben günlük pastorize süt alıyorum yoğurdu da ondan yapıyorum diğerini kaynatinca mikropların öldüğünden de emin olamıyorum bi de vitaminler de ölüyo