2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İnşallah olmaz Allah gönlüne göre versin

Selam kizlar. Benim son adet tarihin 14nisan. Ve tup bebek tedavisiyle hamile kaldım. Yalnız hamileliğimi transferden 20gün sonra öğrendim. Beta hcg 306.3 cikti.
23.günüm beta hcg 447.7 cikti.(başka bir hastanede)
vaginal ultrason da keseye benzer görüntü var dedi doktor. Yarın tekrar beta baktiracam. Bu kadar erken kese görülür mü? Yoksa kan degerim mi yanlış çıktı sizce??

Değerinde kesede gayet normal önemli olan bhcg artışı gönlünü ferah tut inşallah bebeğin seninledir

Doktora gittim arkadaslar kesemizi gorduk 15.4 mm 5 hafta 3 gunluk dedi kese etrafinda biraz kan var dedi ama yerlesmede olur o kdar dedi rutin testlerimi istedi iki hafta sonra kalp atisi icin gidecegiz
Gozun aydin

Çoğunun 2.gebeliği sanki yazılanlardan öyle geldi
Benim ilk canim

Bulantı tiksinti hiçbir şey yok kan testi yapmış olmasam hamile değilim diyeceğim
Ben de de ne bulanti ne bisey. Sadece goguslerim aciyo.

Insallah hersey yolundadir canim. Dua ediyorum

Bhcg hep ayni yerde yaptir. Farklilik cikinca uzuluyoruz. Universitede 3646 cikan bhcg saglik ocaginda ertesi gun 3714 cikti. Hic artis olmadi diye kahrolmustum. Uni hast bakildi 9000kusur çıktı :) ayni yerde baktir yarın

bence ikiz olabilir büyük

5 haftalik ölçü idi haftaya gideceğim netleşir sanırım

tamam canım anladım hayırlısı olsun
bizde de ikiz çook, hem öyle bile olsa çok güzel olur bence niye korkuyosun beraber büyür giderler iştesağlıklı sıhhatli hayırlı olsunlarda

Öyle hakkımdan hayırlısı 1 kızım var 6.5 yaşında 3.de süpriz olur 2 derken bizimde ailede çok olursa yapacak bişey yok

Sağolun kızlar içim çok rahatladı inşallah yarın güzel haberi alırım..

Günümüz aynı. Kalp atışı duymaya mı gidiyorsun? Benim geç döllenme o yüzden gidip gitmemekte kararsızım hâlen, duyulmaz diye. Sağlıcakla git, gel. Güzel haberler getir inşallah.
Kalp atislarini duyduk canim.insallah sende duyarsin.sayisi baya dusuktu yeni atmaya baslamis muhtemelen dedi dr.

Aaa umarim sendende iyi haber aliriz, ne güzel burasi bu aksam ultrason foto ile dolar :)
Cok sagol canim.foto yukleyemedim ama yamuk bi kese ve bebek sag tarafta
Cok gecmis olsun temiz hava istirahat ve sol kolun ustune yat.insallah sıkıntısız atlatiriz...
Ben doktordan çıktım şimdilik biseyimiz yok. Merak eden arkadaşlar çok sağolun.

Keseyi görebildik sadece 17 mm 6 hafta 4 günlük.
Seninde gozun aydin canim...
Doktora gittim arkadaslar kesemizi gorduk 15.4 mm 5 hafta 3 gunluk dedi kese etrafinda biraz kan var dedi ama yerlesmede olur o kdar dedi rutin testlerimi istedi iki hafta sonra kalp atisi icin gidecegiz
Gozunuz aydin.benim ilk gebeligimde bi dr.kese etrafinda kan var demisti diger dr.um cok kizmisti sende kanama yoksa hic korkma kizim demisti.iciniz rahat olsun.insallah hersey yolundadir...
gec dollenmedir canim insallah.kisiden kisiye gore o kadar cok degisiyoki kesenin gorunmesi bebegin gorunmesi kalbin duyulmasi.karsilastirmamak gerekiyo.insallah bebegin seninledir canim

Canım kac haftalıksın sen takvım yapmamışsın. Kanamanmı vardı senın canım

Kızlar günaydın burası ne kadar çabuk ilerlemiş birkaç gün giremedim tabii ki hepsini de okuyamadım. Sizlere birşey soracağım balık yiyebiliyor musunuz benim içim hiç almıyor mevsimi de pek değil zaten şanssız döneme denk geldik ben bi de aksi gibi cevizden de tiksindim bebeğin beyni gelişirken bunları yiyemediğim için çok üzülüyorum Geçen hafta başladı sandığım bulantılarım bu hafta markette öğürmeye kadar gitti başımı kaldıramıyorum bir sürü işim var allah yardımcımız olsun ve benim annem 9 ay kusmuş yani genetiğim de sıkıntılı. Bulantı için doktoru ilaç veren var mı evde sorun değil ama olur olmaz yerlerde öğürmekte sıkıntı ben saklıyorum Bebek kendini resmen ilan ediyor

Yok kesildi
Cok teşekkürler...
Melek çok sevindim umarım bir daha da olmaz

esra Allah gönlüne göre versin. Umarım bir sıkıntı çıkmaz. Mantar içinde ilaç kullanamayacağın için iki önerim var. 1. Elma sirkeli su ile yıka fena değil iş görüyor. 2. Kolonyalı pamukla sil. Ani bir acı oluyor ama çok etkili.

İnşallah bir sıkıntı yoktur canım
farklı yerlerde olduğu içindir. Umarım istediğin gibi gelişir herşey.

Bende bulantı filan yok işk gebeliğimde de olmadı. Balık yiyememek bir sıkıntı yaşatmaz şimdi daha ilerki günlerde gerekecek o zaman da omega3 içeriz

Bende bulantı filan yok işk gebeliğimde de olmadı. Balık yiyememek bir sıkıntı yaşatmaz şimdi daha ilerki günlerde gerekecek o zaman da omega3 içeriz
Ben balık yiyorum gene sizin gibi bulantım yok ama her hafta yiyemiyorum yemediğim haftalarda günde 2 ceviz dedi doktorum karşılarmış yerini

Kalp atislarini duyduk canim.insallah sende duyarsin.sayisi baya dusuktu yeni atmaya baslamis muhtemelen dedi dr.

Amin canım. Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin inşallah. Daha pıt pıtları hızlanacak, hareket etmeye başlayacak zamanla inşallah. Ben de 7+4'den sonra gitmeyi düşünüyorum. Benim sat 6 nisan, yumurtlama 24 nisanda olduğu için, bizimki bir hafta geriden geliyor. O zaman duyarım, görürüm ben de inşallah.

Bu arada merhabalar bende ocak 2017 annesi olacağım beni de aranızı kabul ederseniz sevinirim.
Eskişehir'de yaşıyorum. Ev hanımıyım. Son adet tarihim 18 Mart 2016. Geç döllenme olduğu için ocak annesi oldum. Bebeğimin tahmini doğum tarihi 13 Ocak 2017. İlk bebeğim ve hamileliğime 58.5 kiloyla başladım.
Allah'ım hepimize sağlıklı hamilelikler, evlatlar ve doğumlar nasip etsin.

Günaydın. Ben de senin gibiyim. Bulantım pek fazla yok ama bazı yiyeceklerin ismine bile tahammül edemiyorum. Bunlardan biri balık, diğeri de yumurta. Önceden yumurtayı çok severdim üstelik. Geçen de eşim bebek için balık getirmiş. Değil yemek, poşetten bile çıkartamadım. Yediğimi düşününce bile tiksinti geliyor. O yüzden alternatif gıdalara yönelmek lazım.

Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun bebişin. İlk bebegınmı olacak

Günaydın hamişler :) Bugün iş yerine kavanozlarla ceviz,siyah üzüm,badem,ev yapımı yoğurt getirdim. Kahvaltı da getiriyorum, yumurta peynir zeytin domates salatalık. Abarttım yani iyice anlayacağınız
Kızlar, süt pastorize olmalıymış.Ben kızım için sütçüden alıyordum,ondan içemem galiba. Peki o sütten yapılan yoğurt da yasak mı,bilginiz var mı? Bir de keçi boynuzu özüyle bal yasak mı?

Günaydın arkadaslar. Çikolatadan tiksinen varmı

Ben de tiksinme,bulantı daha başlamadı. O yüzden yiyebildiğimi yiyeyim diyorum (İlk kızımda 8-9 haftalıkken başlamıştı sanırım) Sizin erken başlamış ama sağlık olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…