2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Can'ım benim 13. Gün 800 küsürdü aslında belli olmuyor düşük olup ikiz çıkanda çok yüksek olup tek çıkanda

Can'ım senin transfer hangi gündü benim 2 mayıs ama adetime 6 gün kala transfer oldu senin nasıldı?

benim 14 aylık bi kızım var canımtakvimi dr gittikten sonra yapacağım inşallah, gitmişken keseydi, kalp atışıydı hepsini halledeyim istiyorum bu arada 6+3 olduk
Keseyı görursun mutlaka canım. Doktora ne zaman gıdeceksın

Ayy ben niye böyle oldum yaa. Çikolatanın adı bıle midemi kaldırıyor.

Keseyı görursun mutlaka canım. Doktora ne zaman gıdeceksın

aslında kızıma hamileyken 6+3 de keseyide gördüm, kalp atışınıda duymuştum dr a belki haftaya giderim bilmiyorum nedense hiç bişey yapasım yok havalardan herhaldebu arada bende ankaradayım sen nereye gidiyosun

Hangı senttesın canım sen. Ben Özel HRS kadın doğum hastanesine gıdıyorum. Çankayada

İstanbuldan kac kişi var arkadaslar ben gecen sene Kasım ayinda tup bebek tedavisi olanlar portalina uye olmustum ornek veriyorum 25 kisiden 20 sinin tup bebek tedavisi gebelige donustu benim dönüşmeyince ayrildim eger hamile olsaydim bebeklerimiz dogduktan sonra bulusup kahve icecektik bebeklerimizle ama kismet degilmis burada en ozelimizi en guzelimizi paylasiyoruz belki bu portalda da yapariz

Ayy ben hic istifra edemem en cok ondan korkuyorum hayatım cok zorlaşır şuan zaten gribim cok zorlaniyorum

bende istifra ederken çok zorlanıyordum gözümden yaşlar gelirdi, başa gelen çekiliyor işte birde doğuma kadar kustum ben inşallah bunda öyle olmaz hayırlısı:)

ahlas profildeki resim kızının sanırım maşallah cok guzel bi kız Allah bağışlasın

canım benim kız o değil hamişken koymuştum o resmi, resme çok bakmaktan galiba çok benziyor kuzum bir görsen nasıl tatlı nasıl cilveli

Bende 6haftalık hamileyim az önce geldim doktordan kesemizi gördük çok şükür kalp atışını da gördüm perşembe gelin duyalım dedi
Canım kalp atışını duymuşsun çok sevindim bende size katilmak istiyorum benpersembe yada cuma gidicem inş kalp atışlarını görür um bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…