2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Yok canim sadece vajinal progestan kullandim sen ne durumdasin
Ben iğneden sonra baska bişey kullanmadım. Bakalım ne dıyecek doktor. Aman o iüne ne ağıriğneymiş üç gün kafamı kaldıramadım. Halada sersemlik baş fönmesi yaşıuorum. Doktora gıdene kadar yatmaya devam

İnşallah geçmiştir benım tehlıkede. Gecen çarsambadan beri yatıyorum. Hiç çıkmadım dışarı. İnşallah iyi haberler alırımda rahatlarım bende.

Doktorum ıhlamur bal limon ve portakal limon sık ic atesin cikarsa parol ic dedi hapşırdıkca aklım gidiyo inan inşallah kısa zamanda iyilesiriz
Csnım ıhlamurun fazlasıda zararlı. Limonlu çorba iç. Bol sıvı al. Çokda ılerlerse doktor bır çaresinı bulur mutlaka canım

Sagolasın canım elimden geleni yapıyorum cok korkuyorum
Bende kızıma hamıleyken çok şiddetli boğaz enfeksıyonu grıp olmustum. Sanırım 7 yada 8 haftalık gebeydım. Doktor hastaneye yatırdı serumlarla geçmişti. İnşallah sen çabuk atlatırsın. Korkma herseyın çaresı var. Portakal suyu sıvı gıdalar al mutlaka. Yat kalkma

Aynen oyle yapiyorum canım cok sağolasın

Bende aynı durumdayım feci mantar var fitilim vardı onu kullandım hafifledi
Kizlar bulantisi olan var mi ben gibi
Bulantı tiksinti hiçbir şey yok kan testi yapmış olmasam hamile değilim diyeceğim
Ben çok üşüyorum yaaa
Geçen hafta ben de öyle idim bu hafta daha iyi

Merhaba arkadaslar, guzel dilekleriniz icin tesekkurler, gittim geldim doktora.
Risk devam ediyor istirahate devam et dedi, nasil olacaksa, yarin ise basliyorum bir hafya aradan sonra.
Bu doktorum ilk dogumumu yaptiran doktorum, ilk muayenemi randevu alamadigim icon baska doktora yaptirmistim.
Dusuk ilaclarina ben karsiyim keske kullamasaydin dedi. Saglikli bir bebek sadece istirahatle tutunur bu ilaclar olmasi gereken dusugu geciktirebilir ama engellemez ilerde daha zor olur dedi.
Bunlari duymasi biraz zor geldi bana tabi , ama adam hakli gibi. Her bebek dogacak diye bir sart yok, yuzde onu dusuk oluyor yaklasik olarak dedi.
Bu arada kalp atisini da duydum minigimin :)
On bes gun sonra kontrol var.

Ha bu arada mantar icin bir sey yapamayiz, vajinal kullandigin progesteron florayi bozmus olabilir, cok kotu degilse idate et uc aydan sonra bakariz dedi.
Cok kotu degil ama umarim ilerlemez.

Kızlar iyi akşamlar bugün doktora gittim kesem 22 mm yok sac vajinal olarak göründü. Ancak Bebek görünmedi. Doktor geç döllenme. Keseye göre 6+4 dedi. Çok korkuyorum. İnşallah bi sıkıntı olmaz. Dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…