Kızlar günaydın burası ne kadar çabuk ilerlemiş birkaç gün giremedim tabii ki hepsini de okuyamadım. Sizlere birşey soracağım balık yiyebiliyor musunuz benim içim hiç almıyor mevsimi de pek değil zaten şanssız döneme denk geldik ben bi de aksi gibi cevizden de tiksindim bebeğin beyni gelişirken bunları yiyemediğim için çok üzülüyorum Geçen hafta başladı sandığım bulantılarım bu hafta markette öğürmeye kadar gitti başımı kaldıramıyorum bir sürü işim var allah yardımcımız olsun ve benim annem 9 ay kusmuş yani genetiğim de sıkıntılı. Bulantı için doktoru ilaç veren var mı evde sorun değil ama olur olmaz yerlerde öğürmekte sıkıntı ben saklıyorum Bebek kendini resmen ilan ediyor
Günaydın hamişler :) Bugün iş yerine kavanozlarla ceviz,siyah üzüm,badem,ev yapımı yoğurt getirdim. Kahvaltı da getiriyorum, yumurta peynir zeytin domates salatalık. Abarttım yani iyice anlayacağınız
Kızlar, süt pastorize olmalıymış.Ben kızım için sütçüden alıyordum,ondan içemem galiba. Peki o sütten yapılan yoğurt da yasak mı,bilginiz var mı? Bir de keçi boynuzu özüyle bal yasak mı?
günaydın canım bende senin gibiyim işe giderken pikniğe gider gibi birsürü erzak yanımda :) yoğurdu yiyebilirsin bildiğim kadarıyla süt için geçerli sadece bende yiyorum. pekmez ve bal bende yiyorum neden yasak olsunki
aslında kızıma hamileyken 6+3 de keseyide gördüm, kalp atışınıda duymuştum dr a belki haftaya giderim bilmiyorum nedense hiç bişey yapasım yok havalardan herhaldebu arada bende ankaradayım sen nereye gidiyosun
günaydın canım bende senin gibiyim işe giderken pikniğe gider gibi birsürü erzak yanımda :) yoğurdu yiyebilirsin bildiğim kadarıyla süt için geçerli sadece bende yiyorum. pekmez ve bal bende yiyorum neden yasak olsunki
Merhaba, bende bikaç gün oldu hamile oldugumu öğreneli, evde gebelik testi yaptım tek çizgiydi yarım saat sonra baktıgımda silikte olsa ikinci çizgi vardı zaten adetim 3-4 gün gecikmişti yani daha çok erkendi. Dünde hastaneye gittim ultrasonla bakıldı görülmedi. Vaginal ultrasonu reddettim korktum bilemedim utandım bilemedim işte halbuki onla daha net belli olcakmış. Neyse kan testi yapıldı. Çıktı ama doktor gitmişti bugün ögleden sonra doktora tahlili göstermeye gidicem evimede çok yakın allahtan.. Beta hcg 87,57 çıkmıştı dün kan tahlilinde. Aralık 2016da yani son yılbaşının haftasında hanile oldugumu öğrendikten bi hafta sonra düşük yapmıştım. Epilepsi ilacı kullanıyordum ve doktor folik asitte yazmamıştı. Bebek gelişememiş buyüzden düşük yapmışım. Kimsemizde yok bize öğreticek edicek.. araştırıyorum sürekli meyve sebze yumurta balık tüketmeye başladım daha çok dikkat etmeye çalışıyorum. Ne zaman neler almalıyız? Ne kadar zamanda doktora gitmeliyiz? Akıntılar normalmi? Bilenlerden yardım bekliyorum ve sürekli bu formu takip edicem artık
Keseyi görduk ama düşük tehlıkem var oyuzden bır haftadır evden dışarı çıkmadım. Surekli yatıp oturuyorum. İnşallah yarınki kontrolumden müjdeli haberler alırım. Şu düşük tehlıkesi geçmiş olsun hayırlısıyla