2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
premesis diye bir ilaç varmış gebeler için canım kullanabilirsin araştır istersen

günaydın canım bende senin gibiyim işe giderken pikniğe gider gibi birsürü erzak yanımda :) yoğurdu yiyebilirsin bildiğim kadarıyla süt için geçerli sadece bende yiyorum. pekmez ve bal bende yiyorum neden yasak olsunki

ben de 6+3 üm perşembe gideceğim nasipse, geçen hafta pazartesi göründü kese cuma da büyümüştü bu hafta bebişi ve kalp atışını duyarım inşallah...

Pekmez değil de keçiboynuzu özü canım. Çok yoğun ya ondan sorayım dedim :)

ben de 6+3 üm perşembe gideceğim nasipse, geçen hafta pazartesi göründü kese cuma da büyümüştü bu hafta bebişi ve kalp atışını duyarım inşallah...

aaa aynıyız senle inşallah canım muhtemelen duyarsın pıt pıtları hayırlısıyla kucağımıza alacağımız günlerde gelir inşallah

Can'ım senin transfer hangi gündü benim 2 mayıs ama adetime 6 gün kala transfer oldu senin nasıldı?
benim de adetime 8 gün kala oldu transferim 7 mayıs.evet ben de duydum düşük olup ikiz çıkanı yüksek olup tek çıkanı

merhaba Ocak anneleri :) birlikde bilmediğimiz konularda yardımcı olarak bu sürecte ilerleyelim ve birlikde gün sayalımm

Merhaba, bende bikaç gün oldu hamile oldugumu öğreneli, evde gebelik testi yaptım tek çizgiydi yarım saat sonra baktıgımda silikte olsa ikinci çizgi vardı zaten adetim 3-4 gün gecikmişti yani daha çok erkendi. Dünde hastaneye gittim ultrasonla bakıldı görülmedi. Vaginal ultrasonu reddettim korktum bilemedim utandım bilemedim işte halbuki onla daha net belli olcakmış. Neyse kan testi yapıldı. Çıktı ama doktor gitmişti bugün ögleden sonra doktora tahlili göstermeye gidicem evimede çok yakın allahtan.. Beta hcg 87,57 çıkmıştı dün kan tahlilinde. Aralık 2016da yani son yılbaşının haftasında hanile oldugumu öğrendikten bi hafta sonra düşük yapmıştım. Epilepsi ilacı kullanıyordum ve doktor folik asitte yazmamıştı. Bebek gelişememiş buyüzden düşük yapmışım. Kimsemizde yok bize öğreticek edicek.. araştırıyorum sürekli meyve sebze yumurta balık tüketmeye başladım daha çok dikkat etmeye çalışıyorum. Ne zaman neler almalıyız? Ne kadar zamanda doktora gitmeliyiz? Akıntılar normalmi? Bilenlerden yardım bekliyorum ve sürekli bu formu takip edicem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…