2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Doktor dan geldim kizlar bu adma beni oldurecek bekledik 2 saat yine kizim artik hazirlikli cantasina yiyecek koymus cok bekliyoruz diye :)
Kizim gayet saglikli ama ben ufak bi kalp krizi geciriyordum doktor ultrasonda direk erkek bebekten bahsseeti benim gozler acildi agzim acik kaldi konusmaadim aldifim kiyafetler gozumun onunden gecti hahaahah hepimiz sok ablam hemej ayladi ama kac kere kiz dediniz diye sonra güldü şaka dedi ama ben gittim o an benden onceki bayana kendi doktoru ekrek demis kadin bemim doktora ozel olarak organ larija baktirmak icin gelmiş bizim ki de kiz demis kadin mahvolmus hersey kavi almis ama benim doktorun dedigi dogrudur 12 haftalik ken biliyor soyluyor yanıldığı olmadi :)
Neyse kizimiz masallah cok iyi 1 kilo olmus takvimle uyumlu gidiyoruz :) rahim ağzı na bakti cok iyi dedi şimdilik hersey yolunda şükürler olsun

o bikac kez bana da oldu, migrenim yok cok sukur ama teli acmak zorunda kaldim :)
yaa iste zamane hatunlari :))
ben arabayla basip gidiyorum bi anda..
uzun yolda hem sinirim geciyor, hem de saglikli dusunuyorum.. hgs benim sayemde ayakta :)))

gozun aydin canim, ben de cok sey aldim,
cinsiyet degisikligini kaldirabilecek durumda degilim :)))

Benim bi tek eczacım var o da sensin :)))
Ya bana Demir ilacı içerken limonlu suyla iç sonra c vitamini bi meyve ye. bir saat boyunca da süt ve süt ürünleri yeme dedi ona dedim abartmış mı yoksa diye :)
Hemoglobin testi diye yaptığının sonucunu diyorum ben üst sınır 15gösteriyordu sanırım
Bi de ben akrilli her gün içmeyeyim mi? burda öyle bi şeyler konuşuldu da :)

Ay sözde benim doktor da öyleydi hiç yanıldığı olmamış..şimdi diyor ben kesin konuşmamıştım ama diye :) gayet de bacak arasını gösterip yok burda bi şey kız bebek demişti ama neyse artık :)

demir ilaci icerken kibleye dön, oyle daha iyi emilir :)))
aç olmak demir emilimi icin yeterlidir, kahvaltidan 15-20dk once alsan yeter. limona fln gerek yok, süt ve süt ürünleri en az 2 saat alinmicak. 1 saat yetmez.. sütteki calsium demiri bağlar, demir emilemez barsaktan..
yaniiii kahvaltida peynir de yemiceksin..

hemoglobinden ziyade ferritini takip ediyorum, demir dedigimiz sey ferritin..
son olarak da, akrill, ben krill-omega yi hergun aliyorum..
balik yiyemiyorum..
balik yedigin gunler almasan da olur :)
alsan da bisey olmaz..

Özgüveni olan kadının hali bir başka oluyor işte canım :)
senin gönlünden ne koparsa bacım bize hepsi uyar :)

:))) yok kiz ne ozguveni, net 10 kilo aldim..
temiz bi 10 daha alirim..
onemli degil ama, saglikli bi dogumla bitsin de bu macera..
kiloyu veririz bi sekilde :)

:))) yok kiz ne ozguveni, net 10 kilo aldim..
temiz bi 10 daha alirim..
onemli degil ama, saglikli bi dogumla bitsin de bu macera..
kiloyu veririz bi sekilde :)
Bu gruptan en cok senin karni merak ediyorum en az hftda bir usenme, hazirlan, makyaj yap bir suru cek kendine hatira kalsin. Kac kere hamile kalcan , ikiz bebelere bi de. :)

Peynirsiz hele kaşarsız kaffaltı mı olurrrr
Hemoglobin diye yapıyorlar testi ya 3 kez öyle baktılar ben bi bakayım ferritine o zaman
Benim doktor da öyle ddi bu akrill den kurtuluşum yok :)))

Yapalım kız ohh ne güzel olur

Oğlak. Neyeen merak ettin?
hani demişsin ya ben çok sinirliyim,çok hırslıyım saçma sapan birşeyden karşımdakinin canını yakmak için fena konuşurum çok zor pişman olurum.didim ki aman Allahım bu kız oğlak mı yoksa.aynı benim herif oda oğlaktır da

Hayatımda gördüğüm en ilginç arkadaşlarım oğlak olmuştur hep ve çocuğum da oğlak olacak büyük ihtimalle.o yüzden beni neler bekliyor acaba diye merakla bekliyorum :)))
kız korkma ben oğlaklar kadar analarına düşkün görmedim bizimkiler de bize düşkün olacak inşallah

ben hiç sevmem terazilerle ve yaylarla hiç anlaşamam.teraziler duygularıyla değil de mantıklı davranıyorlar.o da bana ters geliyo

kızlar gunaydın bu sabah acı bı tabloyla karsılastım ben esmerım zaten bugun ustumu degısırken goguslerıme bı baktım rengı bı garıp olmus mormu desem kırmıızımı garıp bıse=((çatlıyorum sanırsam=(

Günaydin hanimlar hayirli cumalar keyifler nasil?
Bakamadim yine kac gündür güya calismayinca daha cok vaktim olacakti. Evde zaman nasil geciyor anlamiyorum biraz kis hazirliklaruylada yordum kendimi :)
cordeliac tatlimmnapdin özledim seni nasilsin kar varmi kar Karsda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…