Datlum sende haklısın aile sorunlu olunca eş melek olsa kaç yazar. Benimde ailesine kızıp eşime rest çekmişligim var sen yine iyi gitmişsin ben İstanbula gidecekken aştide migrenim öyle bi tuttu ki sinirden gözüm karardı midem bulandı, kapattığım telefonu açtım tabi eşim dakika başı arıyor aştideyim gel diyebildim ancak gidemedim bile
Aman her ilişkide olur mutlaka böyle şeyler benimki de ayrı saçma bi hikaye. Aslında ailesi çok iyi ama işte olaylar insanları çaresiz bırakabiliyor. Sizinkilerle kıyaslanamaz.
Doktor dan geldim kizlar bu adma beni oldurecek bekledik 2 saat yine kizim artik hazirlikli cantasina yiyecek koymus cok bekliyoruz diye :)
Kizim gayet saglikli ama ben ufak bi kalp krizi geciriyordum doktor ultrasonda direk erkek bebekten bahsseeti benim gozler acildi agzim acik kaldi konusmaadim aldifim kiyafetler gozumun onunden gecti hahaahah hepimiz sok ablam hemej ayladi ama kac kere kiz dediniz diye sonra güldü şaka dedi ama ben gittim o anbenden onceki bayana kendi doktoru ekrek demis kadin bemim doktora ozel olarak organ larija baktirmak icin gelmiş bizim ki de kiz demis kadin mahvolmus hersey kavi almis ama benim doktorun dedigi dogrudur 12 haftalik ken biliyor soyluyor yanıldığı olmadi :)
Neyse kizimiz masallah cok iyi 1 kilo olmus takvimle uyumlu gidiyoruz :) rahim ağzı na bakti cok iyi dedi şimdilik hersey yolunda şükürler olsun
E bi fotonu alırız yanii şöyle yan profildenteeessuff ederim efenim, taş gibiyimdir, kac yillik pilates gecmisimiz var, ilik gibi kariydim :))))
yani onceden..
suan yuvarlaklasmaya basladim
Benim bi tek eczacım var o da sensin :)))canim ben igne de yapiyom kendime, hap yetmiyor.. haftada 1 ferrum igne yapiyorum, sabahlari da 1adet gyno ferro sanol..
benden aylik kontrollerde tam kan, ferritin, b12 , idrar hepsini istiyor dr..
senin eczacin kim bacim? yanlisi varsa cekeyim kulagini :))
Ay sözde benim doktor da öyleydi hiç yanıldığı olmamış..şimdi diyor ben kesin konuşmamıştım ama diye :) gayet de bacak arasını gösterip yok burda bi şey kız bebek demişti ama neyse artık :)Doktor dan geldim kizlar bu adma beni oldurecek bekledik 2 saat yine kizim artik hazirlikli cantasina yiyecek koymus cok bekliyoruz diye :)
Kizim gayet saglikli ama ben ufak bi kalp krizi geciriyordum doktor ultrasonda direk erkek bebekten bahsseeti benim gozler acildi agzim acik kaldi konusmaadim aldifim kiyafetler gozumun onunden gecti hahaahah hepimiz sok ablam hemej ayladi ama kac kere kiz dediniz diye sonra güldü şaka dedi ama ben gittim o anbenden onceki bayana kendi doktoru ekrek demis kadin bemim doktora ozel olarak organ larija baktirmak icin gelmiş bizim ki de kiz demis kadin mahvolmus hersey kavi almis ama benim doktorun dedigi dogrudur 12 haftalik ken biliyor soyluyor yanıldığı olmadi :)
Neyse kizimiz masallah cok iyi 1 kilo olmus takvimle uyumlu gidiyoruz :) rahim ağzı na bakti cok iyi dedi şimdilik hersey yolunda şükürler olsun
E bi fotonu alırız yanii şöyle yan profildenbakalım bi ikiz karnı da nasıl oluyormuş :)
Özgüveni olan kadının hali bir başka oluyor işte canım :)cekeyim yarin unutmazsam, cibildak mi olsun mayolu mu, giyinik mi :)))
Benim bi tek eczacım var o da sensin :)))
Ya bana Demir ilacı içerken limonlu suyla iç sonra c vitamini bi meyve ye. bir saat boyunca da süt ve süt ürünleri yeme dedi ona dedim abartmış mı yoksa diye :)
Hemoglobin testi diye yaptığının sonucunu diyorum ben üst sınır 15gösteriyordu sanırım
Bi de ben akrilli her gün içmeyeyim mi? burda öyle bi şeyler konuşuldu da :)
Özgüveni olan kadının hali bir başka oluyor işte canım :)
senin gönlünden ne koparsa bacım bize hepsi uyar :)
Bu gruptan en cok senin karni merak ediyorum:))) yok kiz ne ozguveni, net 10 kilo aldim..
temiz bi 10 daha alirim..
onemli degil ama, saglikli bi dogumla bitsin de bu macera..
kiloyu veririz bi sekilde :)
demir ilaci icerken kibleye dön, oyle daha iyi emilir :)))
aç olmak demir emilimi icin yeterlidir, kahvaltidan 15-20dk once alsan yeter. limona fln gerek yok, süt ve süt ürünleri en az 2 saat alinmicak. 1 saat yetmez.. sütteki calsium demiri bağlar, demir emilemez barsaktan..
yaniiii kahvaltida peynir de yemiceksin..
hemoglobinden ziyade ferritini takip ediyorum, demir dedigimiz sey ferritin..
son olarak da, akrill, ben krill-omega yi hergun aliyorum..
balik yiyemiyorum..
balik yedigin gunler almasan da olur :)
alsan da bisey olmaz..
Yapalım kız ohh ne güzel olurEvet canım yaa bakalım bebekler bize nasıl bir sürprizle gelecekler hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah gerisi geçer. Sen yine tecrübelisin ben zaman yaklaştıkça tırsmaya başladım iyice. Seninki erkekti gel beşik kertmesi yapalım
hani demişsin ya ben çok sinirliyim,çok hırslıyım saçma sapan birşeyden karşımdakinin canını yakmak için fena konuşurum çok zor pişman olurum.didim ki aman Allahım bu kız oğlak mı yoksa.aynı benim herifOğlak.Neyeen merak ettin?
kız korkma ben oğlaklar kadar analarına düşkün görmedim bizimkiler de bize düşkün olacak inşallahHayatımda gördüğüm en ilginç arkadaşlarım oğlak olmuştur hep ve çocuğum da oğlak olacak büyük ihtimalle.o yüzden beni neler bekliyor acaba diye merakla bekliyorum :)))
stylo nun Stylo Trek modeli çok güzel, ben kesin onu alacağım.sırt çantası için stylo çanta var bi bakın isterseniz iyi gibi
ben hiç sevmem terazilerle ve yaylarla hiç anlaşamam.teraziler duygularıyla değil de mantıklı davranıyorlar.o da bana ters geliyoBenim oğlak arkadaşım olmadı sanırım bakalım kızım oğlak mı olacak ben ne çektiysem terazilerden ve kararsızlıklarından çektim. Arkadaş 7 sene sevgili kaldılar her sene doğum günü hediyesi alacak diye sürüdü beni peşinden günlerce o değil kendi doğum günümden soğudum sevgilisi benimle aynı gün doğumluydu. Evlendiler düğünde canıma okudu çocukları oldu isim bulurken canıma okudu ne çektim terazilerden hee en yakın iki arkadaşımda teraziydi şimdi buradaki bi arkadaşım da terazi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?