Bak benim eşimi örnek vereyim haber vermeden bi yere gittiyse evet bozulurum ama abartmıyorum çünkü ben de yapıyorum bazen aynı şeyi geçen gün saatlerce ulaşamadığı oldu bana mesela napsın ayrılcam mı desin ?
Bugün ben kalktım çok güzel bi kahvaltı hazırladım birlikte yaparız diye..neyse ben kaldırdım kalkmadı bide tersledi ben de gittim kendime müzik açtım yedim keyfime baktım valla o öyle yaptı diye tüm günümü mahvedemem sonra beyfendi yarım saat sonra kendine gelebildi kalktı hiç yüzüme bakmadan yedi içti görüşürüz hayatım diyip çıktı hiç bi şey olmamış gibi yani :)
Akşam da gelince çok mutsuzdu bi kaç yaşadığı olumsuz olay anlattı ddim ki milletin ne dertleri var ben tutup neden hazırladığım kahvaltıya kalkmadın diye hır gür çıkarmamalıyım destek olayım ona günü kötü geçmiş diye düşündüm.
Hatta bi de üstüne akşam da arkadaşlarıyla buluştu hala da gelmedi :)) bak tüm bunlar sorun degil benim için ben özgürlüğüme düşkünsem onunkine de saygı duyuyorum. ben de buluşuyorum gece geliyorum eve..hem arkadaş ortamında kafa dağılınca evde de huzursuzluk çıkmıyor.
Bunları niye anlattım sen de bu konulara benzer şeylerden problem yaşamıştın. Kafanda büyütme demek istiyorum.
Ya biz bi kere adalet sarayının kapısından döndük sebep ne biliyo musun "annemlerin elini neden öpmedin" sen biz bu sebepten bir kavgaya tutuş ama kavga öyle saçma yerlere gitti ki,halbu ki kv elini öptürmeyi sevmez elini vermez bana normal öper. Sonra iki inatçı birimiz yay birimiz Koç aldı mı bizi bi inat kim kimi boşuyo bakalım dan. O zaman da kızıma hamileyim hormonlar tavan. Ben diyorum erkeksen boşarsın o diyo gururun varsa boşarsın. Kalktık gittik sıhhıyeye ne verilecek belge diye öğrenip verip yıldırım boşanması yapıcaz. Neyse adalet sarayının önüne geldik bana bi sancı girdi stresten. Eşim tabi hemen neyin var hayatım iyi misin doktora gidelim modunda ben daha çirkef bana hayatım deme diye cırlıyorım bi yandan da karnım kaskatı olmuş ona kıvranıyorum. Neyse baktım olmayacak kalk dedim doktora götür beni yarın boşanırız. Şimdi anlatırken be komik geliyor. Gittik Bebek iyiydi ama stresten çok gerilmişim rahim kendini kasarak korumaya almış. Bi kaç gün sakin bi ortam da kal anca öyle rahatlar dedi doktor. Çıktım diyorum ki bi hafta sonda boşanalım bi hafta sakin kalayım oda olur bi hafta daha çekeriz birbirimizi modunda. Neyse ilk gün hiç konuşmadık aynı evde aynı katta bile oturmadık ikinci gün biraz yumuşadık derken kavga da edemiyoruz tabi sakin olcaz diye. Böyle böyle bi hafta sonunda nerdeyse balayına çıkacaktık öyle düzelmişti aramız. Kızım o an kendini belli etmeseydi bize "durun bi napıyorsunuz" demeseydi kendi çapında şimdi boşanmıştık Çünkü inat vE gurur insana herşeyi yaptırır. Bak şimdi üstüne 2 yış geçti gülüyoruz hala tam neyden sonra boşanalım dediğimizi bile hatırlamıyoruz. Biraz sakin ol vE anneni biraz konudan uzak tut lütfenHaklısın bende bu ara gerginim.Ama çok gereksizce çıktı iki kavgada.
Birinde sorumsuzca haber vermedi yalancı konumuna düştü.
İkincisinde bir anlık esti adama yüzüstü bıraktı.
Cidden kendimi çok halsiz hissediyorum.Sindiremiyorum.
Huy olarak umursamaz durur dışardan üzülsede belli etmez
Yok canım sadece indimnur 11 kati ciktim da deme! ben iki kat cikinca bitiyorum.
Kız günlerimiz aynı bakalım nasıl doğacaklarBu arada dün doktora gitmiştik bebeği gördük özlemişiz 24+1idik dün 30cm 700gr olmuş bizim kızçe ve herşey yolunda çok şükür.
Evet demir cabuk dusuyor benimde 1 ay once 12.5 lardaydi simdi ise 10 a dustu hemde 1 aydir demir ilacina baslamis olmama ragmen.ne zaman bakildi demire? 2 ay once benim de full du depom, gecen sefer sifira inmis nerdeyse.
demir olmazsa olmaz, sen o solgari ic bence :)
Bi bilsem Ama sürekli acıkıyorum. Okul açılmadan günde 2 öğün yiyordum şimdi 3 e çıktı. Düzenli ve mütemadiyen yiyorum ve doymuyorumBöyle dediğime bakma ilk hamilelikte tam 25 kilo almıştım :))) bazen bana da soruyorlar ne yedin de aldın diye valla hatırlamıyorum diyorum :) ama hepsi gitti geri
Diyet yaparsin yapmasimada kontrolde bebis zayif falan cikarsa kendini iyi hissedecekmisin bosver al kilo bende 8.5 kilo aldim vericez bir sekilde milet nasil veriyorsa uzme kendini gecen oturup agladim cok kilo aldim diye ama sonra bebegimide strese soktum uzdum diye kendime hayiflandim cidden degmiyor hamileyiz sonucta tadini çıkarmaya bak. Kaburga agrisi bebistense sıkıntı yok nedenini bilelimde varsın olsun :)Kızlar bugün doktora gittim tam previa imiş. @NextstarSabirsiz61 kaburga ağrısı için de bebek orda oldukça o ağrıyı çekersin yapacak bi şey yok dedi. Dayanamazsan parol iç dedi. Çekilecek çilemiz varmış. Bu arada ben inanılmaz kilo almışım. Hamileyken diyet yapıp biraz kilo versem olur mu ya da en azında. Olduğum kiloda kalsam 55 le başladım 68 olmuşum. Sinirlerim bozuldu hala da doymuyorum
Aynı şeyler olmadığını biliyorum ama benzer özellikler olabileceğini düşündüm demek ki anlattığın bi kaç durumla.öyle hatırladım..Bizde pek bu durumlar yok. Çıkmayız gece pek. Ya da ayrı çıkmayız
Demir ilacını sabah akşam iki kere mi içiyorsun acaba? bana eczacım Demir ilacını limonlu suyla iç üstüne c vitamini ye 1 saat süt ve süt ürünleri yeme demişti hepsine dikkat ettim amaEvet demir cabuk dusuyor benimde 1 ay once 12.5 lardaydi simdi ise 10 a dustu hemde 1 aydir demir ilacina baslamis olmama ragmen.
senin Burcu'n ney kız merak ettim?Benim sinirim çok pis ya. Çok hırslıyım. Saçmasapan bir şeyden karşımdakinin canını yakmak için ağzıma geleni sayıp karşımdaki insanı kışkırtabiliyorum. Eşim için değil etrafımdaki herkes için böyleyim.
Sonradan vicdan azabı duyma opsiyonu da yok bende. O yüzden bir şey beni rahatsız etmeye başlayınca kendimi tanıdığım için hoop ilgimi farklı yöne verip -örgü gibi- telkin ede ede ehlileşiyorum. Aksinde benim kavgalarım "normal insan" kavgası gibi olmuyor çünkü.
Şeker yüklemesinin sonuçları nasıldı? Doğum prosedurleri hakkında konuştunuz mu?
Yaparsın kuzum ya. Penye iple sepeti 1 günde örersin zaten. Ben burada penye ip aradım geçen ekstra alayım diye istediğim renkler yoktu instagram'daki gibi. Ig'dakiler de gramla vermiyor. Koca bobin almak işime gelmiyor. Tığ örnekleri kitabı aldım ben de. Motif deniyorum.
O terlik işini de terlik/bandaj falan dahil komple lohusa takımları oluyor. Öyle alacağım. Yoksa o süsleme olaylarını ben de sevmiyorum. Süsleyeceksen en güzelini yapmışsın. Zaten instagram'da da otel terliğine silikonla hazır çiçek yapıştırıp satıyorlar. Aynısını haydi haydi yaparsın.
Benim sinirim çok pis ya. Çok hırslıyım. Saçmasapan bir şeyden karşımdakinin canını yakmak için ağzıma geleni sayıp karşımdaki insanı kışkırtabiliyorum. Eşim için değil etrafımdaki herkes için böyleyim.
Sonradan vicdan azabı duyma opsiyonu da yok bende. O yüzden bir şey beni rahatsız etmeye başlayınca kendimi tanıdığım için hoop ilgimi farklı yöne verip -örgü gibi- telkin ede ede ehlileşiyorum. Aksinde benim kavgalarım "normal insan" kavgası gibi olmuyor çünkü.
Şeker yüklemesinin sonuçları nasıldı? Doğum prosedurleri hakkında konuştunuz mu?
Yaparsın kuzum ya. Penye iple sepeti 1 günde örersin zaten. Ben burada penye ip aradım geçen ekstra alayım diye istediğim renkler yoktu instagram'daki gibi. Ig'dakiler de gramla vermiyor. Koca bobin almak işime gelmiyor. Tığ örnekleri kitabı aldım ben de. Motif deniyorum.
O terlik işini de terlik/bandaj falan dahil komple lohusa takımları oluyor. Öyle alacağım. Yoksa o süsleme olaylarını ben de sevmiyorum. Süsleyeceksen en güzelini yapmışsın. Zaten instagram'da da otel terliğine silikonla hazır çiçek yapıştırıp satıyorlar. Aynısını haydi haydi yaparsın.
Yok sadece sabahlari ac karina iciyordum ama bugun itibariyle aile hekimindeki ebe 2 ye cikart aksam yatarkende ic dedi cunku etkilenmediği gibi asagiyada dusmus sanirim bu sekildede duzelmezse igneye başlayacağız bakalim ne olur. Bana 15 dk hicbirsey yeme bagirsaklarda emilmesine firsat ver demisti sadece limon falan demediDemir ilacını sabah akşam iki kere mi içiyorsun acaba? bana eczacım Demir ilacını limonlu suyla iç üstüne c vitamini ye 1 saat süt ve süt ürünleri yeme demişti hepsine dikkat ettim ama
1 ay arayla ölçtürdüm nerdeyse hiç fark olmamış 11.3 tü 11.9 olmuş. kullanmasam daha da düşecekti belki bilemiyorum
benim 32kusurdu kiz, 9un altina inmis 2 ayda :))Evet demir cabuk dusuyor benimde 1 ay once 12.5 lardaydi simdi ise 10 a dustu hemde 1 aydir demir ilacina baslamis olmama ragmen.
Orasını hiç bilmiyorum ama şimdi de üzülüyorum en azından bu kiloda kalmaya çalışayım.Diyet yaparsin yapmasimada kontrolde bebis zayif falan cikarsa kendini iyi hissedecekmisin bosver al kilo bende 8.5 kilo aldim vericez bir sekilde milet nasil veriyorsa uzme kendini gecen oturup agladim cok kilo aldim diye ama sonra bebegimide strese soktum uzdum diye kendime hayiflandim cidden degmiyor hamileyiz sonucta tadini çıkarmaya bak. Kaburga agrisi bebistense sıkıntı yok nedenini bilelimde varsın olsun :)
Evet canım yaa bakalım bebekler bize nasıl bir sürprizle gelecekler hayırlı sağlıklı olsunlar inşallah gerisi geçer. Sen yine tecrübelisin ben zaman yaklaştıkça tırsmaya başladım iyice. Seninki erkekti gel beşik kertmesi yapalımYok canım sadece indim
Kız günlerimiz aynı bakalım nasıl doğacaklar
Hahaha ama normal ki 2 taneler demekki az kan yetmiyor hem 32 nedir laaa benim hic 13 uzerine cikmadi hep sinirlardaydim zaten tosuncuk gibi bisey degilsin dimi o.kan degeriyle :)))benim 32kusurdu kiz, 9un altina inmis 2 ayda :))
kanimi emiyollaaa
Benim de ilacı değiştirdi doktorum günde ikiye çıkarttı ama bundan sonraki haftalarda tekrar test yapmak lazım mı kiYok sadece sabahlari ac karina iciyordum ama bugun itibariyle aile hekimindeki ebe 2 ye cikart aksam yatarkende ic dedi cunku etkilenmediği gibi asagiyada dusmus sanirim bu sekildede duzelmezse igneye başlayacağız bakalim ne olur. Bana 15 dk hicbirsey yeme bagirsaklarda emilmesine firsat ver demisti sadece limon falan demedi
32 küsür kan değeri mi olur ya üst sınır 15 yazıyor sonuç kağıdındabenim 32kusurdu kiz, 9un altina inmis 2 ayda :))
kanimi emiyollaaa
sarra13 lutfen yanlis anlama, cok muhabbetimiz olmadigi icin yazmak istemedim ama duramadim.
sen simdi bu adama her defasinda rest cekersen bu adam senin yaninda nasil dursun? basit bir empati yap. kavga ediyosun ve adama diyorsun ki tasini taragini topla git. simdi birisi bunu soylese sen o evde nasil kalirsin, sana yarin obur gun kocanin ne gurursuz kadinsin git dedim gitmedin demeyecegini bilebilir misin? kizginligin konusunda hakli olabilirsin birsey diyemem de tepkin konusunda hakli misin?
ben evlilik, anne kutsaldir hikayalerine inanmiyorum. hayata bir kez geliyoruz ve kendi hayatimizi guzellestirmek icin herseyi yapmaliyiz, bosanmak da buna dahil. ama tripten bosanmak nedir? desen ki bizim temel anlayislarimiz farkli oturup konusup anlasamiyoruz eyvallah ama siz bu afra-tafra (gunumuzun tabiriyle trip) yuuzunden oturup konumuyorsunuz ki anlasasiniz.
aileni icine sokman iyi olmamis ama onlari sakinlestirmenin bir yolunu bulursun. gerekirse sucu ustune alip ben bu aralar cok ustune gittim onun filan dersin.
onemli olan bu karar icine siniyor mu, yoksa bir anlik anlamsiz bir tepkiyle verilmis bir karar mi onu icinde ölc bic. eger dersen ki aslinda ciddi birsey yok o zaman bence geri adim atmasi gereken sen gibisin, cunku once git diyen sensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?