2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canım 2 taneyi nasıl alıyorsun..doktorumla telefonda konuştuk sadece kan hapını 2 ye çıkaralım dedi..bende 2sini aynı anda içiyorum..acaba sabah akşam mı içmem lazım?

canım 2 taneyi nasıl alıyorsun..doktorumla telefonda konuştuk sadece kan hapını 2 ye çıkaralım dedi..bende 2sini aynı anda içiyorum..acaba sabah akşam mı içmem lazım?
Bana sabah aksam dedi bence mantiklisi o zaten

Sabah akşam yazmış benim reçeteye canım ben o yüzden kahvaltıdan ve akşam yemeğinden 1er saat önce alıyorum

Hayatımda gördüğüm en ilginç arkadaşlarım oğlak olmuştur hep ve çocuğum da oğlak olacak büyük ihtimalle.o yüzden beni neler bekliyor acaba diye merakla bekliyorum :)))
Ben vegaferon kullaniyorum değiştirdi dedin ne kullaniyordun ne kullanmaya basladin ?

O damarı bilmez miyim hiç. Çok büyük şeylerde değil de çok ufak nuanslarda, kimsenin dikkatini dahi çekmeyecek mevzularda kabarır, çıkar ortaya. :)

Çok saçmasapan şeylere ucubik farklar istiyorlar kuzum ya. O oda olayları, hastanelerin kendi fotoğrafçıları, kuaforleri falan butik olayına dökmüşler işi çoğunlukla. Es konusuna da katılıyorum. Görmek isteyen eve gelsin. Daha işin başında anne babayla başbaşa ne kadar vakit o kadar iyi.

Bu elimdekileri halledeyim. Elimi çalıştırayım diye arkadaşın bebeğine çiçekli saç bandı öreyim dedim ben de. Ona başlayacağım battaniyenin kenarını bitirirsem. Lazım olursa söylerim kuzum. Sen de çok yorma kendini.

masmaviyim
benim ne sucum var simdi :)
bi kerecik dellendim, zaten arkasindan neler cikti neleeeer.. hepsi ortaya cikti bu hafta
neyse, benim bosanma ihtimalim yuksek, kendiyle alakali degil, ailesi yuzunden..
yeryuzundeki en pislik ailelerden birine mensup yeryuzundeki en temiz kalpli adamlardan biri..
yaptiklari kendilerine donsun benimle ugrasamasinlar diye dua ediyorum hep..

haa esim kizdirmiyor mu beni, tabiki...ama ben sinirliyken konusmam, ayrilalim fln demeden once, basar giderim, kapatirim telefonlarimi, ya bi otelde kalirim, ya istanbula fln giderim bi iki gun..sinirimin siddetine bagli olaraktan :)
sakinlesmeden konusmam.

ayrilik konusu gecen kavgalarin hepsi ailesinin eziyetine dayanamadigim icindi..
2sene gorusmedim onlarla. kendi gitti geldi, simdi merhaba merhaba..

yaani daha gencsin canim @melina19900 ..
ben ablan sayilirim, 7 yaş varmis aramizda..
hayat insana neler gosteriyor neler..
hicbi zaman buyuk konusma,
ben barisacaginiza inaniyorum..
birbirinizi sevdiginiz surece hicbisey sizi yikamaz, sadece sevgi yetmiyor deme, sadece sevgi yeter.
sevgi varsa her turlu zorluk aşilir, ama yoksa.. nanay :))

Hahaha ama normal ki 2 taneler demekki az kan yetmiyor hem 32 nedir laaa benim hic 13 uzerine cikmadi hep sinirlardaydim zaten tosuncuk gibi bisey degilsin dimi o.kan degeriyle :)))

teeessuff ederim efenim, taş gibiyimdir, kac yillik pilates gecmisimiz var, ilik gibi kariydim :))))
yani onceden..
suan yuvarlaklasmaya basladim

Hayatımda gördüğüm en ilginç arkadaşlarım oğlak olmuştur hep ve çocuğum da oğlak olacak büyük ihtimalle.o yüzden beni neler bekliyor acaba diye merakla bekliyorum :)))
Benim oğlak arkadaşım olmadı sanırım bakalım kızım oğlak mı olacak ben ne çektiysem terazilerden ve kararsızlıklarından çektim. Arkadaş 7 sene sevgili kaldılar her sene doğum günü hediyesi alacak diye sürüdü beni peşinden günlerce o değil kendi doğum günümden soğudum sevgilisi benimle aynı gün doğumluydu. Evlendiler düğünde canıma okudu çocukları oldu isim bulurken canıma okudu ne çektim terazilerden hee en yakın iki arkadaşımda teraziydi şimdi buradaki bi arkadaşım da terazi.

canim ben igne de yapiyom kendime, hap yetmiyor.. haftada 1 ferrum igne yapiyorum, sabahlari da 1adet gyno ferro sanol..
benden aylik kontrollerde tam kan, ferritin, b12 , idrar hepsini istiyor dr..
senin eczacin kim bacim? yanlisi varsa cekeyim kulagini :))

anaaaam, bizim evlatlarda oglak olacak. yandik bittik :)

Oğlaklar analarına çok düşkün oluyor fabi.
Kendimden biliyorum. :) Anam bi' yana, dünya bi' yana. Ağzıma mıçsa kedi gibi gider kucağına yatarım hâlen. Hiç yaramaz değildim ev ortamında ben o yüzden. -dışarıda canavardım tabii o ayrı-
Bunu yazarken bile o peynir gibi baget kollarını özledim, içlendim. Yumoş ayısı gibi benim anneciğim yaa.

Cok iyi canim semmelweis benim gorumcelerim eltikerimde orda yapti dogumu burda butin hastaneler son ana kadar normal dogum icin ugrasiyorlsr zaten yasak krankkassa denetim yapiyor inceliyor hatta 2007 de benim dogum yaptigim sene cok denetim vardi bu arada semmelweiste ozel oda iste odalari kotu bi odada 4 kisi kaliyorlar ozel oda 40 euro fln cok iyi bence ama onceden belirtmen lazim

ayyy 1 hafta suni sanci yiyip 1 cm acilma olmadi mi??? bayilciiiim :) peki bur kordon olayi ultrasonda filan gorulmuyormuymus ya!!!

Korkma cnm benim ki tamamen korkudan olan birsey zaten 10 binde 1 olan birsey oda beni buldu acilma olmasi icin sanciyi hissetmem lazim sanci bana islemedi yani yedim serumlari ama vucudum sanci cekmedi kordon olayi baska birsey kisa oluyormus cocuk asagiya inmiyormus falan

Datlum sende haklısın aile sorunlu olunca eş melek olsa kaç yazar. Benimde ailesine kızıp eşime rest çekmişligim var sen yine iyi gitmişsin ben İstanbula gidecekken aştide migrenim öyle bi tuttu ki sinirden gözüm karardı midem bulandı, kapattığım telefonu açtım tabi eşim dakika başı arıyor aştideyim gel diyebildim ancak gidemedim bile
Aman her ilişkide olur mutlaka böyle şeyler benimki de ayrı saçma bi hikaye. Aslında ailesi çok iyi ama işte olaylar insanları çaresiz bırakabiliyor. Sizinkilerle kıyaslanamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…