2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Yeniden yazdiysaniz takip.edemedim ama.nasil bir sey hazirlamayi düşünüyorsunuz, oda suslemesi kapi susu gibi mi resimleri atarsaniz ben de denemek.istiyorum yapmayı =)

kizlar.ben.tinylove aldim.ikinci.el ,parkyatagimizi da ablam vermisti ikisinin de kumaslarini.yikamak.istiyorum.havalar guzel.gidiyorken kuruturum rahatça, burada deneyimli anneler de var sabun tozuyla mi.yikasam acaba sizler ne.kullaniyorsunuz

Anneme yarın almaya geleyim demiş.Gitmek istemiyorum kafamı dinlemek istiyorum. Rahatıma bakmak. Stres yaşamamak istiyorum
Boyle yaparsan araya sogukluk girer git gerekirse evinde ayri odada dur ama evinde dur kuru inatlasmaya dondurmeyin yok yere olayi ailende daha fazla mudahil olmamis olur

kizlar.ben.tinylove aldim.ikinci.el ,parkyatagimizi da ablam vermisti ikisinin de kumaslarini.yikamak.istiyorum.havalar guzel.gidiyorken kuruturum rahatça, burada deneyimli anneler de var sabun tozuyla mi.yikasam acaba sizler ne.kullaniyorsunuz
Bana dalan Roxy matik sabun tozunu tavsiye ettiler. Ben her şeyi onla yıkamayı düşünüyorum.

canim biraz komik olacak ama
bu devirde babanin ogluna bile guvenmeyeceksin zaten :)
yani guven dedigin nedir ki? %100 guven anca filmlerde olur. insanlar 30yil evlilikten sonra birbirini aldatiyor bosaniyorlar..

körü körüne birbirine guvenen insanlari hic anlayamadim. ben kendimi bilir kendime guvenirim, esim de benim yanimda yururse birlikte yaşlaniriz.. daha onceden aldatilmis bi insan olarak %100 guvenip sirtimi yaslama luksum yok kimseye.
esime tam olarak guvenmiyorum, ama sana guvenmiyorum diye de basinin etini yemiyorum..

sana verilen hayati oldugu gibi kabullenirsen ancak o zmn mutlu olursun..
esin aldatilmis bi insan, sana degil kimseye tam olarak guvenemez.. sen kendini bosa strese sokuyorsun..

benım kızcemde oglak olacak

Anneme yarın almaya geleyim demiş.Gitmek istemiyorum kafamı dinlemek istiyorum. Rahatıma bakmak. Stres yaşamamak istiyorum
o zaman söyle eşine bi süre yalnız kalalım kafalarımızı toparlayalım filan de.ama çokta uzatma bence

nur_84 ah kaç 3 bitirdim ben 12.haftada başladım 36.haftaya kadarda kullanacağım,ben vajinal olarak kullanıyorum.

Başkasının ona yaşattığı şeyin bedelini benim çekmem hiç adil değil cidden.

Hayır aldatıldığını da ne zaman evlilik arefesine geldik o zaman öğrendim insanın zoruna gidiyor. Sürekli iş mi çeviriyorum ben arkasından

Can'ım bende ikinci el tiny love buldum çok temiz.ama yinede yıkamak isterim.çıkıp yıkanan bi kılıfı var mı?varsa alıcam

o zaman söyle eşine bi süre yalnız kalalım kafalarımızı toparlayalım filan de.ama çokta uzatma bence

Evet söyledim cidden gitmek istemiyorum. Konuşmak istemiyorum. 3-5 gün kafa dinlemek istiyorum. Yoruldum sanki. O da tamam bitsin hemen kapayalım üstünü modunda. Ben çabucak unutamıyorum her olayı kapatamıyorum. Zaman tanıyacak mecbur

çok onaylıyorum yazdıklarını

Yeniden yazdiysaniz takip.edemedim ama.nasil bir sey hazirlamayi düşünüyorsunuz, oda suslemesi kapi susu gibi mi resimleri atarsaniz ben de denemek.istiyorum yapmayı =)

yok henüz göndermedim :) birazdan göndericem, etiketlerim kaçırmaman için :)

o zaman evlenmeyecektin bu adamla.
çekemem diyorsan da boşan..
yazik adama ya..

Benmi yanlis anliyorum yoksa anlayamiyormuyum cozemedim bosanmak cidden icten ice istemedigini dusunuyorum seviyorum diyorsun uzuluyorsun adam ilgilenmeyince arayip sormayinca aglama nobetlerine girisiyorsun alayim deyince kafami dinleyeyim modundasin tamam kacan kovalanirda evlilik bu oturup konusun evinizde cozun konuyu cozemezsen bile evinde mesafe koy adam bir adim atmis zaten tamam hatali ama böyle inatlasarak burnundan kil aldirmayarak ikinizede evliliginizede yazik ettigin dusuncesindeyim.

Boyle yaparsan araya sogukluk girer git gerekirse evinde ayri odada dur ama evinde dur kuru inatlasmaya dondurmeyin yok yere olayi ailende daha fazla mudahil olmamis olur

sarra13 bence de inatlaşma şeklinde değil de, tatlı dilde atıyorum 1 hafta sonra gel al de ya da salı günü de, x gününde gelmek istiyorum, biraz sakin düşünelim ikimizde, gerekirse ne kırgılığınız varsa iyice düşünün, not alın bi kağıda, eşine de teklif et. ne olduğunu, olayın ne hissettirdiğini. seni almaya geldiğinde de oturun ne meseleniz varsa açık açık, birbirinizi kırmadan konuşun. ama bence dönmek ile alakalı ucu açık bırakma. bu sefer onun kafasında da soru işareti bırakma acaba kesin mi ayrılmak istiyor diye. Zaten aranızda maalesef güven problemi var tatlım.

Şahsen ben eşimi çok sevsem de bana git artık istemiyorum, boşanalım dese ölsem kahrımdan tamam derim. bu gurur , inat vs değil. benim hayata bakış açım böyle. Ben mutluysam ama karşımdaki mutsuz olduğunu söylüyorsa onu sırf ben mutlu olayım diye hayatımda kal bencilliğine giremem. sadece bunun için tamam der , uzatmam. belki bu şekilde düşünüyodur.

bak bi günde bile nasıl özlediniz birbirinizi, hatta bir gün bile değil. ben inanıyorum düzelecek herşey aranızda. tam olarak herşeyi tartışmadan orta yolu bulmak için konuşmanız gerek. üstünü kapatmadan, kırgınlığınız kalmadan. ve daha sonradan da sen o zaman böyle yapmıştın, şöyle yapmıştın diye ne olursa olsun birbirinize hatırlatmadan huzurlu şekilde devam edin.

Bir de anne çok şeker. ben de kendi çocuğumu üzgün görsem, dersini anlatsaa bir anne içgüdüsü ile sahipsiz değil benim yavrum, ben bakarım derim. Ki annen de yalnız bakmış size ki ne çekmiştir ki bu kadar koruma içgüdüsü vardır. Anneni de anlıyorum ama bu tarz tepkiler vermesini gerektirecek bir durumlar yok şükür ki. Annenin de kalbini kırmadan anlat ona. ne güzel sahip çıkmış sana, onun da gönlünde kırgınlık kalmasın. ama çok da karıştırma aile işine. geçen de dedim sen unutursun, annen unutmaz, sen unutursun ama eşin unutmaz. ikisini de uzak tut, birbiri ile sakın tartışmaya girmesinler. bu sefer küçük bir sonun derin yaralar açar.

biraz uzun yazdım ama, umarım yardımcı oluyorumdur, kızmıyorsundur. hayırlısı olsun.

bi de şimdi aklıma geldi, sen aç kalmıyosun di mi, açlık kan şekerini yükseltir ve accayip bir sinir yapar. ki sürekli acıktığımız için de belki hormonların yanında sinirlenmeni ekstradan tetikliyordur vs. arkadaşlarımdan biliyorum. melek olan, kimseye sesi çıkmayan kız aç kaldığında demediğini bırakmıyordu kimseye, yiyordu yemeği tekrar kuzu oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…