Yeniden yazdiysaniz takip.edemedim ama.nasil bir sey hazirlamayi düşünüyorsunuz, oda suslemesi kapi susu gibi mi resimleri atarsaniz ben de denemek.istiyorum yapmayı =)kızlar ben bugün üşenmedim gittim valla :) canım çıktı ama 3 saat kadar falan kaldım. bu arada aynen gitmesi dert ama napayım. taksiye bindim ulaşım için en temizi. bi de sakın haftasonu gitmeyin giderseniz. sokaklar dar ya millet valla çarpa çarpa geçiyor, bakmıyor kimse. Sabah 9 da gittim. 13.30 gibi çıktım. öğlen deli kalabalık oldu. sabah boştu.
kıyafet hiç bakmadım ama hastane için kapı süsü, takı yastığı ve hediyelik hazırlama için bişiler aldım. instagramdan çok fiyat aldım da 4 basamaklı hanelere çıktığı için rakamlar riske atamadım valla. istediğim gibi olmaz vs bi kayıt vs de yok havale yapıyon bankadan cesaret edemedim. gittim kendim aldım. becerebilirsem inşallah bitince gönderirim resim :) accayip sevdim. umarım yapabilirim. :)
Boyle yaparsan araya sogukluk girer git gerekirse evinde ayri odada dur ama evinde dur kuru inatlasmaya dondurmeyin yok yere olayi ailende daha fazla mudahil olmamis olurAnneme yarın almaya geleyim demiş.Gitmek istemiyorum kafamı dinlemek istiyorum. Rahatıma bakmak. Stres yaşamamak istiyorum
Bana dalan Roxy matik sabun tozunu tavsiye ettiler. Ben her şeyi onla yıkamayı düşünüyorum.kizlar.ben.tinylove aldim.ikinci.el ,parkyatagimizi da ablam vermisti ikisinin de kumaslarini.yikamak.istiyorum.havalar guzel.gidiyorken kuruturum rahatça, burada deneyimli anneler de var sabun tozuyla mi.yikasam acaba sizler ne.kullaniyorsunuz
Oo gece ortalık karıştı ikiz.
Annem söylen söylen şişirdi beni,kardeşim bu çocuk babasız mı büyüsün bizim gibi,hiç olmasaydı o zaman diyerek,anneme de kızdı,sen niye arayı kurmuyorsun diye.
Gece hiç uyuyamadım.
Düşündüm bizde sevgi hep vardı. Güven yoktu. Yok yani. Bende de yok.
Düşünüyorum sevgi olsa da güven yok,niye çabalıyoruz.Nereye kadar giderdi ki diye.
Stresten ağrım oldu epey,o arada eşim geçen akşam ağrın vardı nasıl oldun yazmış.
Annemde dayanamamış ne oldu diye aramış.
Ne yapmaya niyetiniz var sizin evlenirken bana sormadınız ben karışamam.Bitti diyorsanız alırım ben yavrumu yanıma sahipsiz değil benim çocuğum diye carlamış.
Bizim ki biraz gerildik bende aileye değer veriyorum seviyorum ben melinayı,öyle şey olur mu demiş.
Akşam annem ilk kez kavgamıza dahil oldu unut o zaman yollamıyorum ben bakarım torunuma da kızıma diyerek.
Anladığım kadarıyla bizimki korktu.
Sabah nasılsın demiş ben uyurken,yazmayınca niye yazmıyorsun diye 3-4 mesaj atmış.
Her şey iyi güzel diyelim ama dün o kadar ağladım ki. Sorguladım kendimi onun bana güvenmeyeceği bir şey cidden yapmadım ama o an dediklerini sana dese başlarım sevgine derdin.En çok canımı acıtan o.
Kendisi cidden çok güvenimi sarsacak şey yaptı sonra toplayamadık.
Ama ben yapmadım cidden hassastır diye hep dikkat ettim.
Hiç gidesim yok uyumak istiyorum sürekli en rahatı
benım kızcemde oglak olacakOglak candir, sorumluluk sahibidir, caliskandir. İnatcidir ama cogu zaman mantiklidir. Komiktir, eglencelidirkorkmayin oglaklardan yawf. Oglak olsun da kiz erkek farketmez. Tabi bana, cok sevdiklerim hep oglak. Esim de oglak artik nasil inatlascaklar merakla bekliyorum.
Bu gruptan en cok senin karni merak ediyorumen az hftda bir usenme, hazirlan, makyaj yap bir suru cek kendine hatira kalsin. Kac kere hamile kalcan , ikiz bebelere bi de. :)
o zaman söyle eşine bi süre yalnız kalalım kafalarımızı toparlayalım filan de.ama çokta uzatma benceAnneme yarın almaya geleyim demiş.Gitmek istemiyorum kafamı dinlemek istiyorum. Rahatıma bakmak. Stres yaşamamak istiyorum
geçmiş olsun canım, ben de kullandım 200mg'lık sabah akşam , 3 kutu bitirdim. Herkese aynı etkiyi yapmıyor canım. şartlama kendini. bana bol uyku yapmıştı. :) içip uyuyodum 5 dakika sonra. bebişim iyi olsun da yan etkisi olsun. Muhtemelen benim bebişi kurtaran o oldu. kanama alanlarım vardı, kaç tane olduğunu söylemediydi doktor üzülmeyeyim diye. Bir de rahim kalınlaşsın diye veriyorlar progestanı. bi zararı yok, bir sürü yararı var.
canim biraz komik olacak ama
bu devirde babanin ogluna bile guvenmeyeceksin zaten :)
yani guven dedigin nedir ki? %100 guven anca filmlerde olur. insanlar 30yil evlilikten sonra birbirini aldatiyor bosaniyorlar..
körü körüne birbirine guvenen insanlari hic anlayamadim. ben kendimi bilir kendime guvenirim, esim de benim yanimda yururse birlikte yaşlaniriz.. daha onceden aldatilmis bi insan olarak %100 guvenip sirtimi yaslama luksum yok kimseye.
esime tam olarak guvenmiyorum, ama sana guvenmiyorum diye de basinin etini yemiyorum..
sana verilen hayati oldugu gibi kabullenirsen ancak o zmn mutlu olursun..
esin aldatilmis bi insan, sana degil kimseye tam olarak guvenemez.. sen kendini bosa strese sokuyorsun..
Can'ım bende ikinci el tiny love buldum çok temiz.ama yinede yıkamak isterim.çıkıp yıkanan bi kılıfı var mı?varsa alıcamkizlar.ben.tinylove aldim.ikinci.el ,parkyatagimizi da ablam vermisti ikisinin de kumaslarini.yikamak.istiyorum.havalar guzel.gidiyorken kuruturum rahatça, burada deneyimli anneler de var sabun tozuyla mi.yikasam acaba sizler ne.kullaniyorsunuz
o zaman söyle eşine bi süre yalnız kalalım kafalarımızı toparlayalım filan de.ama çokta uzatma bence
çok onaylıyorum yazdıklarınıcanim biraz komik olacak ama
bu devirde babanin ogluna bile guvenmeyeceksin zaten :)
yani guven dedigin nedir ki? %100 guven anca filmlerde olur. insanlar 30yil evlilikten sonra birbirini aldatiyor bosaniyorlar..
körü körüne birbirine guvenen insanlari hic anlayamadim. ben kendimi bilir kendime guvenirim, esim de benim yanimda yururse birlikte yaşlaniriz.. daha onceden aldatilmis bi insan olarak %100 guvenip sirtimi yaslama luksum yok kimseye.
esime tam olarak guvenmiyorum, ama sana guvenmiyorum diye de basinin etini yemiyorum..
sana verilen hayati oldugu gibi kabullenirsen ancak o zmn mutlu olursun..
esin aldatilmis bi insan, sana degil kimseye tam olarak guvenemez.. sen kendini bosa strese sokuyorsun..
Yeniden yazdiysaniz takip.edemedim ama.nasil bir sey hazirlamayi düşünüyorsunuz, oda suslemesi kapi susu gibi mi resimleri atarsaniz ben de denemek.istiyorum yapmayı =)
Başkasının ona yaşattığı şeyin bedelini benim çekmem hiç adil değil cidden.
Hayır aldatıldığını da ne zaman evlilik arefesine geldik o zaman öğrendim insanın zoruna gidiyor. Sürekli iş mi çeviriyorum ben arkasından
Benmi yanlis anliyorum yoksa anlayamiyormuyum cozemedim bosanmak cidden icten ice istemedigini dusunuyorum seviyorum diyorsun uzuluyorsun adam ilgilenmeyince arayip sormayinca aglama nobetlerine girisiyorsun alayim deyince kafami dinleyeyim modundasin tamam kacan kovalanirda evlilik bu oturup konusun evinizde cozun konuyu cozemezsen bile evinde mesafe koy adam bir adim atmis zaten tamam hatali ama böyle inatlasarak burnundan kil aldirmayarak ikinizede evliliginizede yazik ettigin dusuncesindeyim.Evet söyledim cidden gitmek istemiyorum. Konuşmak istemiyorum. 3-5 gün kafa dinlemek istiyorum. Yoruldum sanki. O da tamam bitsin hemen kapayalım üstünü modunda. Ben çabucak unutamıyorum her olayı kapatamıyorum. Zaman tanıyacak mecbur
Bana ağızdan al dedi ama acayip halsizlik yaptı. Perşembe dr kontrolüm var druma soracamnur_84 ah kaç 3 bitirdim ben 12.haftada başladım 36.haftaya kadarda kullanacağım,ben vajinal olarak kullanıyorum.
Boyle yaparsan araya sogukluk girer git gerekirse evinde ayri odada dur ama evinde dur kuru inatlasmaya dondurmeyin yok yere olayi ailende daha fazla mudahil olmamis olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?