Hayirdir kuzumYok sadece sabahlari ac karina iciyordum ama bugun itibariyle aile hekimindeki ebe 2 ye cikart aksam yatarkende ic dedi cunku etkilenmediği gibi asagiyada dusmus sanirim bu sekildede duzelmezse igneye başlayacağız bakalim ne olur. Bana 15 dk hicbirsey yeme bagirsaklarda emilmesine firsat ver demisti sadece limon falan demedi
Bisey yok bebeeem kan degerlerim ilaca ragmen dusuyorda :) artmasi gerekirken asagi cekiliyor ilaci 2 ye çıkarttım bakalim etkileyecekmi.Hayirdir kuzum
anladım canım sorun değil benmki epey yksek bi an acaba benimde öyle olurmu dedim ama :)Ay kusıra bakma canım yeni girme fırsatım oldu şimdi gördüm sıtandart 50 grlık testde 150 di ama 1 hafta yediğime dikkat etim her gece yarım kase yogurda 1cay kasıgı tarcın döküp yedim sabahları aç karna 1 kasık elma sirkesi yuttum1 hafta snra 75 gr lık test uyguladı normal cıktı degerler.
kız korkma ben oğlaklar kadar analarına düşkün görmedim bizimkiler de bize düşkün olacak inşallah
Bisey yok bebeeem kan degerlerim ilaca ragmen dusuyorda :) artmasi gerekirken asagi cekiliyor ilaci 2 ye çıkarttım bakalim etkileyecekmi.
canım benim o senin oğlaklıpından değil de cinsiyetinden olmasın. gercı benim eski erkek arkadaşım da oğlaktı ve anasına öyle düşkündü ki, rahatsız edici boyuttaydı. oğlumun oğlak olacağını düşündükçe eksi erkek arkadaşımı düşünmemeye çalışıyorum. brrrOğlaklar analarına çok düşkün oluyor fabi.
Kendimden biliyorum. :) Anam bi' yana, dünya bi' yana. Ağzıma mıçsa kedi gibi gider kucağına yatarım hâlen. Hiç yaramaz değildim ev ortamında ben o yüzden. -dışarıda canavardım tabii o ayrı-
Bunu yazarken bile o peynir gibi baget kollarını özledim, içlendim. Yumoş ayısı gibi benim anneciğim yaa.
Ya siz nasil bağırsakları bozuyorsunuz benimki dugum dugum oldu kabizliktan geberiyorum :) yok dokunmadi bende sabah aksam bir kasik keciboynuzu ozu yiyorum bi sekilde toparlayacagiz artik napalimferrum fort kullanıyorum ben bağrsaklarm bozuldu 10 gündür içmiyorum günde 5-6 kasık keçiboynuzu pekmezi daha iyym cnm maşallah dokunmadı dimi sana
Canım günaydın.kızlar ben bugün üşenmedim gittim valla :) canım çıktı ama 3 saat kadar falan kaldım. bu arada aynen gitmesi dert ama napayım. taksiye bindim ulaşım için en temizi. bi de sakın haftasonu gitmeyin giderseniz. sokaklar dar ya millet valla çarpa çarpa geçiyor, bakmıyor kimse. Sabah 9 da gittim. 13.30 gibi çıktım. öğlen deli kalabalık oldu. sabah boştu.
kıyafet hiç bakmadım ama hastane için kapı süsü, takı yastığı ve hediyelik hazırlama için bişiler aldım. instagramdan çok fiyat aldım da 4 basamaklı hanelere çıktığı için rakamlar riske atamadım valla. istediğim gibi olmaz vs bi kayıt vs de yok havale yapıyon bankadan cesaret edemedim. gittim kendim aldım. becerebilirsem inşallah bitince gönderirim resim :) accayip sevdim. umarım yapabilirim. :)
Ya siz nasil bağırsakları bozuyorsunuz benimki dugum dugum oldu kabizliktan geberiyorum :) yok dokunmadi bende sabah aksam bir kasik keciboynuzu ozu yiyorum bi sekilde toparlayacagiz artik napalim
Ne zaman bakdirdinki en son doktorunmu istedi. Tamam tatlım artar inşallahBisey yok bebeeem kan degerlerim ilaca ragmen dusuyorda :) artmasi gerekirken asagi cekiliyor ilaci 2 ye çıkarttım bakalim etkileyecekmi.
aynen canım sevgi fedakarlığı da sabrı da alttan almayı da beraberinde getiriyor zaten sevgi yeter bence de...@masmaviyim
benim ne sucum var simdi :)
bi kerecik dellendim, zaten arkasindan neler cikti neleeeer.. hepsi ortaya cikti bu hafta
neyse, benim bosanma ihtimalim yuksek, kendiyle alakali degil, ailesi yuzunden..
yeryuzundeki en pislik ailelerden birine mensup yeryuzundeki en temiz kalpli adamlardan biri..
yaptiklari kendilerine donsun benimle ugrasamasinlar diye dua ediyorum hep..
haa esim kizdirmiyor mu beni, tabiki...ama ben sinirliyken konusmam, ayrilalim fln demeden once, basar giderim, kapatirim telefonlarimi, ya bi otelde kalirim, ya istanbula fln giderim bi iki gun..sinirimin siddetine bagli olaraktan :)
sakinlesmeden konusmam.
ayrilik konusu gecen kavgalarin hepsi ailesinin eziyetine dayanamadigim icindi..
2sene gorusmedim onlarla. kendi gitti geldi, simdi merhaba merhaba..
yaani daha gencsin canimsarra13 ..
ben ablan sayilirim, 7 yaş varmis aramizda..
hayat insana neler gosteriyor neler..
hicbi zaman buyuk konusma,
ben barisacaginiza inaniyorum..
birbirinizi sevdiginiz surece hicbisey sizi yikamaz, sadece sevgi yetmiyor deme, sadece sevgi yeter.
sevgi varsa her turlu zorluk aşilir, ama yoksa.. nanay :))
@masmaviyim
benim ne sucum var simdi :)
bi kerecik dellendim, zaten arkasindan neler cikti neleeeer.. hepsi ortaya cikti bu hafta
neyse, benim bosanma ihtimalim yuksek, kendiyle alakali degil, ailesi yuzunden..
yeryuzundeki en pislik ailelerden birine mensup yeryuzundeki en temiz kalpli adamlardan biri..
yaptiklari kendilerine donsun benimle ugrasamasinlar diye dua ediyorum hep..
haa esim kizdirmiyor mu beni, tabiki...ama ben sinirliyken konusmam, ayrilalim fln demeden once, basar giderim, kapatirim telefonlarimi, ya bi otelde kalirim, ya istanbula fln giderim bi iki gun..sinirimin siddetine bagli olaraktan :)
sakinlesmeden konusmam.
ayrilik konusu gecen kavgalarin hepsi ailesinin eziyetine dayanamadigim icindi..
2sene gorusmedim onlarla. kendi gitti geldi, simdi merhaba merhaba..
yaani daha gencsin canimsarra13 ..
ben ablan sayilirim, 7 yaş varmis aramizda..
hayat insana neler gosteriyor neler..
hicbi zaman buyuk konusma,
ben barisacaginiza inaniyorum..
birbirinizi sevdiginiz surece hicbisey sizi yikamaz, sadece sevgi yetmiyor deme, sadece sevgi yeter.
sevgi varsa her turlu zorluk aşilir, ama yoksa.. nanay :))
Gecen hafta rutin kontrolde aile hekimin istedi daha oncesinde 12 idi kan ilacina baslamistik simdi ise 10.Ne zaman bakdirdinki en son doktorunmu istedi. Tamam tatlım artar inşallah
zaten insanlar karşılarında kendilerini görürler.yani sana iyiyse aslında kendiyle alakalı kötüyse de kendiyle alakalı.bence devam etmeyecek birşey yok evliliğinizde bak eşim de geri adım atmış.şimdi sıra sende çünkü sende boşanmak istemiyorsun en azından şuan için.aile konusunu da takma hepimizin ailelerinin araya girdiği çok oldu.huhuuuuuuuuuuu sayısını bilmemOo gece ortalık karıştı ikiz.
Annem söylen söylen şişirdi beni,kardeşim bu çocuk babasız mı büyüsün bizim gibi,hiç olmasaydı o zaman diyerek,anneme de kızdı,sen niye arayı kurmuyorsun diye.
Gece hiç uyuyamadım.
Düşündüm bizde sevgi hep vardı. Güven yoktu. Yok yani. Bende de yok.
Düşünüyorum sevgi olsa da güven yok,niye çabalıyoruz.Nereye kadar giderdi ki diye.
Stresten ağrım oldu epey,o arada eşim geçen akşam ağrın vardı nasıl oldun yazmış.
Annemde dayanamamış ne oldu diye aramış.
Ne yapmaya niyetiniz var sizin evlenirken bana sormadınız ben karışamam.Bitti diyorsanız alırım ben yavrumu yanıma sahipsiz değil benim çocuğum diye carlamış.
Bizim ki biraz gerildik bende aileye değer veriyorum seviyorum ben melinayı,öyle şey olur mu demiş.
Akşam annem ilk kez kavgamıza dahil oldu unut o zaman yollamıyorum ben bakarım torunuma da kızıma diyerek.
Anladığım kadarıyla bizimki korktu.
Sabah nasılsın demiş ben uyurken,yazmayınca niye yazmıyorsun diye 3-4 mesaj atmış.
Her şey iyi güzel diyelim ama dün o kadar ağladım ki. Sorguladım kendimi onun bana güvenmeyeceği bir şey cidden yapmadım ama o an dediklerini sana dese başlarım sevgine derdin.En çok canımı acıtan o.
Kendisi cidden çok güvenimi sarsacak şey yaptı sonra toplayamadık.
Ama ben yapmadım cidden hassastır diye hep dikkat ettim.
Hiç gidesim yok uyumak istiyorum sürekli en rahatı
Tabiki, birazdan gonderirim. Tasarladim da aldim ama, umarim yapabilirim. Hic kullanmadim silikon tabancasi daha once.Canım günaydın.
Neler aldığını, nereden ve ne kadar aldığını bizlerle de paylaşabilir misin? Gerçekten bnm de aldığım fiyatlar bana çok geldi çünkü aynısını ben de yapmayı düşündüm. Gerçi pek yetenekli sayılmam ama :)
Ohh benim kızımda yengeç anneci buda anneci olursakız korkma ben oğlaklar kadar analarına düşkün görmedim bizimkiler de bize düşkün olacak inşallah
zaten insanlar karşılarında kendilerini görürler.yani sana iyiyse aslında kendiyle alakalı kötüyse de kendiyle alakalı.bence devam etmeyecek birşey yok evliliğinizde bak eşim de geri adım atmış.şimdi sıra sende çünkü sende boşanmak istemiyorsun en azından şuan için.aile konusunu da takma hepimizin ailelerinin araya girdiği çok oldu.huhuuuuuuuuuuu sayısını bilmem
Canım birazcık ayrı ayrı dinlenin. Daha sonraya bir araya geldiğinizde sizin için daha iyi olacak...Anneme yarın almaya geleyim demiş.Gitmek istemiyorum kafamı dinlemek istiyorum. Rahatıma bakmak. Stres yaşamamak istiyorum
Anneme yarın almaya geleyim demiş.Gitmek istemiyorum kafamı dinlemek istiyorum. Rahatıma bakmak. Stres yaşamamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?