Eki Görüntüle 1894617 dün perde siparisimizi verdik, bakalim nasi bisey olcak :)
instagramda bunu gormustum, fonları gri olacak, kurdelesi pempe :))
simdi gri fona uygun, gri fil almam lazim ikeadan :)
haftada 1 mi, makyaj mi :)))
26 haftadir goz kalemi bile surmuyorum :))
ay bunu bende görmüştüm ve çok beğenmiştim renk uyumunu hayırlı olsun kuzumEki Görüntüle 1894617 dün perde siparisimizi verdik, bakalim nasi bisey olcak :)
sarra13 bence de inatlaşma şeklinde değil de, tatlı dilde atıyorum 1 hafta sonra gel al de ya da salı günü de, x gününde gelmek istiyorum, biraz sakin düşünelim ikimizde, gerekirse ne kırgılığınız varsa iyice düşünün, not alın bi kağıda, eşine de teklif et. ne olduğunu, olayın ne hissettirdiğini. seni almaya geldiğinde de oturun ne meseleniz varsa açık açık, birbirinizi kırmadan konuşun. ama bence dönmek ile alakalı ucu açık bırakma. bu sefer onun kafasında da soru işareti bırakma acaba kesin mi ayrılmak istiyor diye. Zaten aranızda maalesef güven problemi var tatlım.
Şahsen ben eşimi çok sevsem de bana git artık istemiyorum, boşanalım dese ölsem kahrımdan tamam derim. bu gurur , inat vs değil. benim hayata bakış açım böyle. Ben mutluysam ama karşımdaki mutsuz olduğunu söylüyorsa onu sırf ben mutlu olayım diye hayatımda kal bencilliğine giremem. sadece bunun için tamam der , uzatmam. belki bu şekilde düşünüyodur.
bak bi günde bile nasıl özlediniz birbirinizi, hatta bir gün bile değil. ben inanıyorum düzelecek herşey aranızda. tam olarak herşeyi tartışmadan orta yolu bulmak için konuşmanız gerek. üstünü kapatmadan, kırgınlığınız kalmadan. ve daha sonradan da sen o zaman böyle yapmıştın, şöyle yapmıştın diye ne olursa olsun birbirinize hatırlatmadan huzurlu şekilde devam edin.
Bir de anne çok şeker. ben de kendi çocuğumu üzgün görsem, dersini anlatsaa bir anne içgüdüsü ile sahipsiz değil benim yavrum, ben bakarım derim. Ki annen de yalnız bakmış size ki ne çekmiştir ki bu kadar koruma içgüdüsü vardır. Anneni de anlıyorum ama bu tarz tepkiler vermesini gerektirecek bir durumlar yok şükür ki. Annenin de kalbini kırmadan anlat ona. ne güzel sahip çıkmış sana, onun da gönlünde kırgınlık kalmasın. ama çok da karıştırma aile işine. geçen de dedim sen unutursun, annen unutmaz, sen unutursun ama eşin unutmaz. ikisini de uzak tut, birbiri ile sakın tartışmaya girmesinler. bu sefer küçük bir sonun derin yaralar açar.
biraz uzun yazdım ama, umarım yardımcı oluyorumdur, kızmıyorsundur. hayırlısı olsun.
bi de şimdi aklıma geldi, sen aç kalmıyosun di mi, açlık kan şekerini yükseltir ve accayip bir sinir yapar. ki sürekli acıktığımız için de belki hormonların yanında sinirlenmeni ekstradan tetikliyordur vs. arkadaşlarımdan biliyorum. melek olan, kimseye sesi çıkmayan kız aç kaldığında demediğini bırakmıyordu kimseye, yiyordu yemeği tekrar kuzu oluyordu.
Canım bende progesteronu ilk 3 ay Crinone Jel olarak kullandım. Vajinal yoldan uygulanıyor. Hiçbir yan etkisini yaşamadım desem yeridir. Ne uyku, ne baş dönmesi hiçbirini yani.. istersen doktorunla konuşurken bunu da bi sor.Bana ağızdan al dedi ama acayip halsizlik yaptı. Perşembe dr kontrolüm var druma soracam
Ben gri ve pembe uyumunu çok beğeniyorum, bu perdelerden de çok gördüm ig'de yine kendin gibi güzel bi seçim yapmışsın cnm güle güle kullansın bebişlerEki Görüntüle 1894617 dün perde siparisimizi verdik, bakalim nasi bisey olcak :)
İlk aylarda bende kullanmıştım onu perşembe söyleyecem artıkCanım bende progesteronu ilk 3 ay Crinone Jel olarak kullandım. Vajinal yoldan uygulanıyor. Hiçbir yan etkisini yaşamadım desem yeridir. Ne uyku, ne baş dönmesi hiçbirini yani.. istersen doktorunla konuşurken bunu da bi sor.
canım benim o senin oğlaklıpından değil de cinsiyetinden olmasın. gercı benim eski erkek arkadaşım da oğlaktı ve anasına öyle düşkündü ki, rahatsız edici boyuttaydı. oğlumun oğlak olacağını düşündükçe eksi erkek arkadaşımı düşünmemeye çalışıyorum. brrr
Günaydin hanimlar hayirli cumalar keyifler nasil?
Bakamadim yine kac gündür güya calismayinca daha cok vaktim olacakti. Evde zaman nasil geciyor anlamiyorum biraz kis hazirliklaruylada yordum kendimi :)
cordeliac tatlimmnapdin özledim seni nasilsin kar varmi kar Karsda
Sılıkon tabancası senı zorlamasın dıkkat et canım,bıraz serttır olmadı eşınden yardım al daha da onemlısı kokusuna dıkkat et suan bıze ıyı degıl balkon gıbı acık alan tercıh etTabiki, birazdan gonderirim. Tasarladim da aldim ama, umarim yapabilirim. Hic kullanmadim silikon tabancasi daha once.
canim biraz komik olacak ama
bu devirde babanin ogluna bile guvenmeyeceksin zaten :)
yani guven dedigin nedir ki? %100 guven anca filmlerde olur. insanlar 30yil evlilikten sonra birbirini aldatiyor bosaniyorlar..
körü körüne birbirine guvenen insanlari hic anlayamadim. ben kendimi bilir kendime guvenirim, esim de benim yanimda yururse birlikte yaşlaniriz.. daha onceden aldatilmis bi insan olarak %100 guvenip sirtimi yaslama luksum yok kimseye.
esime tam olarak guvenmiyorum, ama sana guvenmiyorum diye de basinin etini yemiyorum..
sana verilen hayati oldugu gibi kabullenirsen ancak o zmn mutlu olursun..
esin aldatilmis bi insan, sana degil kimseye tam olarak guvenemez.. sen kendini bosa strese sokuyorsun..
Ben ıgne fıtıl ne varsa 3 tedavımde de uzuun sure kullandım.hıç yan etkı yapmadı,benım uykumda gelmıyodu cin gıbıydımnur_84 ah kaç 3 bitirdim ben 12.haftada başladım 36.haftaya kadarda kullanacağım,ben vajinal olarak kullanıyorum.
Ayy ne güzel şu anki halimi görseniz. Ütü yapacam kurdum ortaya ama kalkmaya gücüm yokBen ıgne fıtıl ne varsa 3 tedavımde de uzuun sure kullandım.hıç yan etkı yapmadı,benım uykumda gelmıyodu cin gıbıydım
Neyi ağızdan al dedı? Progestanı mı? Ikızcan bılır ama öyle olunca daha cok mıde bulantısı yapıyoBana ağızdan al dedi ama acayip halsizlik yaptı. Perşembe dr kontrolüm var druma soracam
yaaaa çok tatlıymış, bayıldım valllaaa, ikeaya tekrar stoklara girmiş o fil, alacaksan al bitmeden hemen. perde pek güzel. güle güle kullanın inşalla
Neyi ağızdan al dedı? Progestanı mı? Ikızcan bılır ama öyle olunca daha cok mıde bulantısı yapıyo
Ben gri ve pembe uyumunu çok beğeniyorum, bu perdelerden de çok gördüm ig'de yine kendin gibi güzel bi seçim yapmışsın cnm güle güle kullansın bebişler
ben de düşük riskim azalıp da dışarı çıkmaya başladığımda başladım yapmaya, zaten makyaj değilim de göz kalemi ile rimel yawf. :) arada yapmak gerek, kendini daha iyi hissedersin. yapın ayol! insan içine çıkarken bir de fotoğraf çekerken. hatıra şekerim. bakıp durcan sonra fotolara. ayy güzeldi o günler, deli gibi endişelenip duruyodum, ne zaman büyüdüler de okulu bitirdiler falan diceksin :)
Sağol canım acaba fitil olarak mı kullansam hangisi daha etkili sence canımevet bulanti yapar, progestani fitil gibi kullandiriyordu benim eski dr..
ben de crinone jel kullandim canim, 12.haftaya kadar.. hicbi yan etkisini yasamadim..
haftada 1 de proluton igne yaptiriyorum, 30.haftaya kadar..
nur_84 gecmis olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?