2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Eki Görüntüle 1894617 dün perde siparisimizi verdik, bakalim nasi bisey olcak :)
instagramda bunu gormustum, fonları gri olacak, kurdelesi pempe :))
simdi gri fona uygun, gri fil almam lazim ikeadan :)

yaaaa çok tatlıymış, bayıldım valllaaa, ikeaya tekrar stoklara girmiş o fil, alacaksan al bitmeden hemen. perde pek güzel. güle güle kullanın inşalla

haftada 1 mi, makyaj mi :)))
26 haftadir goz kalemi bile surmuyorum :))

ben de düşük riskim azalıp da dışarı çıkmaya başladığımda başladım yapmaya, zaten makyaj değilim de göz kalemi ile rimel yawf. :) arada yapmak gerek, kendini daha iyi hissedersin. yapın ayol! insan içine çıkarken bir de fotoğraf çekerken. hatıra şekerim. bakıp durcan sonra fotolara. ayy güzeldi o günler, deli gibi endişelenip duruyodum, ne zaman büyüdüler de okulu bitirdiler falan diceksin :)

Evet tabi sakinleşince hemen boşanalım demiyorum şuan.Sadece biraz sakinleşip yalnız kalalım 2-3 gün diyorum. O biraz yok ben alayım seni derdinde.

Acıktığımda bende aşırı sinirliyim o an karşımda kim olsa da manyaklaşıyorum.Ama aç kalmamaya çalışıyorum.

Ayrılmak ayrılmamak değil 1-2 gün dinlenmek istiyorum. Buna anlayış göstersin istiyorum

Bana ağızdan al dedi ama acayip halsizlik yaptı. Perşembe dr kontrolüm var druma soracam
Canım bende progesteronu ilk 3 ay Crinone Jel olarak kullandım. Vajinal yoldan uygulanıyor. Hiçbir yan etkisini yaşamadım desem yeridir. Ne uyku, ne baş dönmesi hiçbirini yani.. istersen doktorunla konuşurken bunu da bi sor.

Eki Görüntüle 1894617 dün perde siparisimizi verdik, bakalim nasi bisey olcak :)
instagramda bunu gormustum, fonları gri olacak, kurdelesi pempe :))
simdi gri fona uygun, gri fil almam lazim ikeadan :)
Ben gri ve pembe uyumunu çok beğeniyorum, bu perdelerden de çok gördüm ig'de yine kendin gibi güzel bi seçim yapmışsın cnm güle güle kullansın bebişler

İlk aylarda bende kullanmıştım onu perşembe söyleyecem artık

Yok bee. Öyle gel hayatımı yönet, ilişkimin içine s*ç boyutunda bi' düşkünlük değil benimkisi. O kadarı cidden oha yani. Biz anneme çocukları olarak genel anlamda düşkünüz. En fazla hâlen "hayır, o benim anneeem" kıskançlığından atışıyoruz beyni gelişmemişler gibi.

Genel kanının aksine ben oğlak insanlarını çoğunlukla antipatik ve itici buluyorum. Özellikle erkeğini. Değişik, ne idüğü belirsiz bir şeyler. Duvar yani bildiğin. Tanıdığım 2-3 tanesi olmuştu. Çiftleşerek mi çoğalıyor acaba bunlar falan demiştim, o kadar uzak gelmişti ilişki içinde olmaları fikri. Sen yine iyi tahammül etmişsin.

Bi' diğer değişik de balık burcu erkeği. Kardeşlerimin her ikisi de balık burcu olunca sosyal hayatta allaaam sen uzak götür modundaydım. Onca sene denk gelmeyip eşim olarak karşıma çıktı.

Sevmediğim iki burç da eşimle çocuğumda buldu beni.

Niyeyse bilmiyorum. Yay'la, Ikizler'le falan çok iyi anlaşıyorum ben. Çevrem hep onlardan dolu. Bi' ihtimal belki bizim oğlanlar da yay olur, tadından yenmezler. :)

Yok yavrum be. Yağmadı kar henüz. Bi' geçenlerde ilçelere falan yağmış öyle.
Bi' yağsa zaten atacağım kendimi sokaklara. Kartpostal gibi oluyor merkezdeki rus binalarinin olduğu yerler. Bu sene bizim minnoşu paketleyip onla gezme hayalleri kuruyorum.

Tabiki, birazdan gonderirim. Tasarladim da aldim ama, umarim yapabilirim. Hic kullanmadim silikon tabancasi daha once.
Sılıkon tabancası senı zorlamasın dıkkat et canım,bıraz serttır olmadı eşınden yardım al daha da onemlısı kokusuna dıkkat et suan bıze ıyı degıl balkon gıbı acık alan tercıh et

sarra13 ikizcan doğru dıyo hiç kendını germe biraz akışına bırak.hayatı kontrol altında tutmaya çalıştıkça hersey daha da karışıyor bana inan
Annen dahıl kımseyi evlılıgıne müdahale ettırme,çünkü sen ıkı gun sonra unutur barışır sarılırsın annen yada aılen unutmaz kin tutar
Suan nerde huzurluysan orda kal ama sureyı de uzatma,annende kalacaksan da günün 24 saatı bu konuyu onlarla konuşma

nur_84 ah kaç 3 bitirdim ben 12.haftada başladım 36.haftaya kadarda kullanacağım,ben vajinal olarak kullanıyorum.
Ben ıgne fıtıl ne varsa 3 tedavımde de uzuun sure kullandım.hıç yan etkı yapmadı,benım uykumda gelmıyodu cin gıbıydım

Ben ıgne fıtıl ne varsa 3 tedavımde de uzuun sure kullandım.hıç yan etkı yapmadı,benım uykumda gelmıyodu cin gıbıydım
Ayy ne güzel şu anki halimi görseniz. Ütü yapacam kurdum ortaya ama kalkmaya gücüm yok

Bana ağızdan al dedi ama acayip halsizlik yaptı. Perşembe dr kontrolüm var druma soracam
Neyi ağızdan al dedı? Progestanı mı? Ikızcan bılır ama öyle olunca daha cok mıde bulantısı yapıyo

Neyi ağızdan al dedı? Progestanı mı? Ikızcan bılır ama öyle olunca daha cok mıde bulantısı yapıyo

evet bulanti yapar, progestani fitil gibi kullandiriyordu benim eski dr..
ben de crinone jel kullandim canim, 12.haftaya kadar.. hicbi yan etkisini yasamadim..
haftada 1 de proluton igne yaptiriyorum, 30.haftaya kadar..
nur_84 gecmis olsun canim

ayyy hic guzel gunler degil bunlar yaa :)
kimi hamileligi cok severmis, ben pek sevmedim, cok zor gecti bugune kadar.. 22.haftaya kadar full kustum, gunde 10 kez fln..
surda 3-4 haftadir rahatladim, onda da bel sirt agrisi, nefes darligi :)))
çok sukur yine bugunumuze..
Rabbim gonulden isteyen herkese nasip etsin :)
tup bebek merkezlerinde umut arayan herkese muradini versin insallah...

gevezek mavikose

şimdik uyumlu olsunlar diye her yere şu minik ayıcıktan yatıştıracağım bir tur. kapı süsü ilk resimdeki , harfleri her yerde satıyorlar tanesi 1 liraya, sonradan aldım, öylesine koydum şimdilik ayıları da. kapı süsü 40 TL ,

2. resimdeki çiçeklerin içerisinde 144 tane minik gül var. paketi 10 tl.

3. resimdeki kutular , mika kutu olarak geçiyormuş adı. tanesi ,85 kr. toplu alırsan 100den fazla 0,80 kr iniyorlar. ben kutular ve ayıcıklar ile bu şekilde kutu oluşturmayı planlarım. bi de dantel şeklinden kurdela var. o da 25 metresi 10tl'ye aldım.

4. kutuları bu şekilde hazırlamayı planlıyorum. içine gümüş ve mavi karışımı badem şekeri koyup kapatacağım. umarım olur tabim.

6. resimdeki yastığı hiç beğenmedim. sırf mavi diye aldım. muhtemelen arka yüzünü kullanacağım. henüz karar vermedim. 7. fotoda arka yüzü var, belki buna benzer bi şelirde bir şeyler yapabilirim. kararsızım. yastıklar aşağı yukarı 20tl civarında.

7.mika kutular 20şerli poşetlerde satılıyor.

8. ayılar 100'lü pakette satılıyor. en pahalıya gelen ayıcık oldu. şansa buldum diyebilirim. bunlar için dolaşmak gerekiyor. daha miniklerine 1,25 tl diyorlardı. ben bunları 1,25 kr a aldım. muhtemelen toplu olan herşeyi ordan aldım diye indirdi.

dün pek hevesliydim de kararsız kaldım şimdi. resimlerden beğenmedim galiba, basit mi duruyorlar.

Sağol canım acaba fitil olarak mı kullansam hangisi daha etkili sence canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…