bana doktorum vajinal alırsan etkisi bayağı azalır ondan yutarak iç dediydi. midem hiç bulanmadı benim, ama accayip uyku yaptı, sarhoş gibi gezdim ortalıkta. :)Neyi ağızdan al dedı? Progestanı mı? Ikızcan bılır ama öyle olunca daha cok mıde bulantısı yapıyo
Hayrına bide bana alıp gönderivereydin kız koruya bırak bunu sahibi gelip alacak diyesaol canım, birazdan gidicem annemle ikeaya.. gri fil önemli mevzu ziiiira :)))
Aminnn canım gerçekten 2. Hamileliğimde bana da işkence oldu. Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularımızaayyy hic guzel gunler degil bunlar yaa :)
kimi hamileligi cok severmis, ben pek sevmedim, cok zor gecti bugune kadar.. 22.haftaya kadar full kustum, gunde 10 kez fln..
surda 3-4 haftadir rahatladim, onda da bel sirt agrisi, nefes darligi :)))
çok sukur yine bugunumuze..
Rabbim gonulden isteyen herkese nasip etsin :)
tup bebek merkezlerinde umut arayan herkese muradini versin insallah...
Ayy ne güzel şu anki halimi görseniz. Ütü yapacam kurdum ortaya ama kalkmaya gücüm yok
Canım benim inş. Bulantı yapmadı ama acayip halsizlik yaptıbana doktorum vajinal alırsan etkisi bayağı azalır ondan yutarak iç dediydi. midem hiç bulanmadı benim, ama accayip uyku yaptı, sarhoş gibi gezdim ortalıkta. :)
herkese aynı etkiyi yapmıyor tatlım. sonlara doğru bayağı alışmıştım ben, etkilemiyordu artık. umarım hiç etkilemez.nur_84
ayyy hic guzel gunler degil bunlar yaa :)
kimi hamileligi cok severmis, ben pek sevmedim, cok zor gecti bugune kadar.. 22.haftaya kadar full kustum, gunde 10 kez fln..
surda 3-4 haftadir rahatladim, onda da bel sirt agrisi, nefes darligi :)))
çok sukur yine bugunumuze..
Rabbim gonulden isteyen herkese nasip etsin :)
tup bebek merkezlerinde umut arayan herkese muradini versin insallah...
Çok güzeller gayet hoş olmuş ellerine sağlık :) ben de bu malzemeleri internetten aradım ama çerçeve dışında bulamadım Antep'te var mıdır bilmiyorum ben de yapmak istiyorum@gevezekmavikose
şimdik uyumlu olsunlar diye her yere şu minik ayıcıktan yatıştıracağım bir tur. kapı süsü ilk resimdeki , harfleri her yerde satıyorlar tanesi 1 liraya, sonradan aldım, öylesine koydum şimdilik ayıları da. kapı süsü 40 TL ,
2. resimdeki çiçeklerin içerisinde 144 tane minik gül var. paketi 10 tl.
3. resimdeki kutular , mika kutu olarak geçiyormuş adı. tanesi ,85 kr. toplu alırsan 100den fazla 0,80 kr iniyorlar. ben kutular ve ayıcıklar ile bu şekilde kutu oluşturmayı planlarım. bi de dantel şeklinden kurdela var. o da 25 metresi 10tl'ye aldım.
4. kutuları bu şekilde hazırlamayı planlıyorum. içine gümüş ve mavi karışımı badem şekeri koyup kapatacağım. umarım olur tabim.
6. resimdeki yastığı hiç beğenmedim. sırf mavi diye aldım. muhtemelen arka yüzünü kullanacağım. henüz karar vermedim. 7. fotoda arka yüzü var, belki buna benzer bi şelirde bir şeyler yapabilirim. kararsızım. yastıklar aşağı yukarı 20tl civarında.
7.mika kutular 20şerli poşetlerde satılıyor.
8. ayılar 100'lü pakette satılıyor. en pahalıya gelen ayıcık oldu. şansa buldum diyebilirim. bunlar için dolaşmak gerekiyor. daha miniklerine 1,25 tl diyorlardı. ben bunları 1,25 kr a aldım. muhtemelen toplu olan herşeyi ordan aldım diye indirdi.
dün pek hevesliydim de kararsız kaldım şimdi. resimlerden beğenmedim galiba, basit mi duruyorlar.
Eki Görüntüle 1894641 Eki Görüntüle 1894642 Eki Görüntüle 1894643 Eki Görüntüle 1894644 Eki Görüntüle 1894645 Eki Görüntüle 1894646 Eki Görüntüle 1894647 Eki Görüntüle 1894648 Eki Görüntüle 1894649
Tabi tabi kizlarada birer takim al en grisinden onlarida file uydurman lazim simdi :))saol canım, birazdan gidicem annemle ikeaya.. gri fil önemli mevzu ziiiira :)))
Ya o fili bendr istiyorum ama basıl gidilecek şimdi ikeayasaol canım, birazdan gidicem annemle ikeaya.. gri fil önemli mevzu ziiiira :)))
gel gel moral ver sende oğlağı sevmem diye :) bende pek anlaşamam ya. benimki ilişkinin içine solkan biri değildi annesini ama gerçekten çok düşkündü. neyse iyi düşünelim iyi olsun. kardeş yay da zor bak :) ben becerebilsem koç filan doğururdum ama nisana kadar kendimi çok sıkmam lazım :))Yok bee. Öyle gel hayatımı yönet, ilişkimin içine s*ç boyutunda bi' düşkünlük değil benimkisi. O kadarı cidden oha yani. Biz anneme çocukları olarak genel anlamda düşkünüz. En fazla hâlen "hayır, o benim anneeem" kıskançlığından atışıyoruz beyni gelişmemişler gibi.
Genel kanının aksine ben oğlak insanlarını çoğunlukla antipatik ve itici buluyorum. Özellikle erkeğini. Değişik, ne idüğü belirsiz bir şeyler. Duvar yani bildiğin. Tanıdığım 2-3 tanesi olmuştu. Çiftleşerek mi çoğalıyor acaba bunlar falan demiştim, o kadar uzak gelmişti ilişki içinde olmaları fikri. Sen yine iyi tahammül etmişsin.
Bi' diğer değişik de balık burcu erkeği. Kardeşlerimin her ikisi de balık burcu olunca sosyal hayatta allaaam sen uzak götür modundaydım. Onca sene denk gelmeyip eşim olarak karşıma çıktı.
Sevmediğim iki burç da eşimle çocuğumda buldu beni.
Niyeyse bilmiyorum. Yay'la, Ikizler'le falan çok iyi anlaşıyorum ben. Çevrem hep onlardan dolu. Bi' ihtimal belki bizim oğlanlar da yay olur, tadından yenmezler. :)
kızım 2 aylık çocuğu kars soğuğuna mı çıkarcan??? ben benim annemi salyım senin üstüne de gör. ben çocuğumu sizin beni giydirdiğiniz gibi 50 kat giydirmicem dedikçe o işi ancak ben döndükten sonra yapabilirsin diyo :)Yok yavrum be. Yağmadı kar henüz. Bi' geçenlerde ilçelere falan yağmış öyle.
Bi' yağsa zaten atacağım kendimi sokaklara. Kartpostal gibi oluyor merkezdeki rus binalarinin olduğu yerler. Bu sene bizim minnoşu paketleyip onla gezme hayalleri kuruyorum.
Tabi tabi kizlarada birer takim al en grisinden onlarida file uydurman lazim simdi :))
Ya o fili bendr istiyorum ama basıl gidilecek şimdi ikeaya
gel gel moral ver sende oğlağı sevmem diye :) bende pek anlaşamam ya. benimki ilişkinin içine solkan biri değildi annesini ama gerçekten çok düşkündü. neyse iyi düşünelim iyi olsun. kardeş yay da zor bak :) ben becerebilsem koç filan doğururdum ama nisana kadar kendimi çok sıkmam lazım :))
acaba benim oğlanın da oğlak olması istemediğin ot muhabbetinden midir?
bu arada genel bir soru, yogaya filan gidenler varsa kasık ağrılaırnız oluyor mu? ben yogadan mı başka birşeyden mi anlamadım. bu hafta başından beri hafif dürten yürüdükçe rahatsız eden bir kasık ağrısı başladı.
@gevezekmavikose
şimdik uyumlu olsunlar diye her yere şu minik ayıcıktan yatıştıracağım bir tur. kapı süsü ilk resimdeki , harfleri her yerde satıyorlar tanesi 1 liraya, sonradan aldım, öylesine koydum şimdilik ayıları da. kapı süsü 40 TL ,
2. resimdeki çiçeklerin içerisinde 144 tane minik gül var. paketi 10 tl.
3. resimdeki kutular , mika kutu olarak geçiyormuş adı. tanesi ,85 kr. toplu alırsan 100den fazla 0,80 kr iniyorlar. ben kutular ve ayıcıklar ile bu şekilde kutu oluşturmayı planlarım. bi de dantel şeklinden kurdela var. o da 25 metresi 10tl'ye aldım.
4. kutuları bu şekilde hazırlamayı planlıyorum. içine gümüş ve mavi karışımı badem şekeri koyup kapatacağım. umarım olur tabim.
6. resimdeki yastığı hiç beğenmedim. sırf mavi diye aldım. muhtemelen arka yüzünü kullanacağım. henüz karar vermedim. 7. fotoda arka yüzü var, belki buna benzer bi şelirde bir şeyler yapabilirim. kararsızım. yastıklar aşağı yukarı 20tl civarında.
7.mika kutular 20şerli poşetlerde satılıyor.
8. ayılar 100'lü pakette satılıyor. en pahalıya gelen ayıcık oldu. şansa buldum diyebilirim. bunlar için dolaşmak gerekiyor. daha miniklerine 1,25 tl diyorlardı. ben bunları 1,25 kr a aldım. muhtemelen toplu olan herşeyi ordan aldım diye indirdi.
dün pek hevesliydim de kararsız kaldım şimdi. resimlerden beğenmedim galiba, basit mi duruyorlar.
Eki Görüntüle 1894641 Eki Görüntüle 1894642 Eki Görüntüle 1894643 Eki Görüntüle 1894644 Eki Görüntüle 1894645 Eki Görüntüle 1894646 Eki Görüntüle 1894647 Eki Görüntüle 1894648 Eki Görüntüle 1894649
Progestanın jeli daha faydalı oluyor doktorumda söyledi Can'ım bu kanıtlanmışBana ağızdan al dedi ama acayip halsizlik yaptı. Perşembe dr kontrolüm var druma soracam
En başta ben oğlağım zaten ona rağmen sevmiyorum diyorum. :)
Sen de bi' keçiden kaçıp ötekini doğurmaya kalkıyorsun. Küçükbaş sevici misin nesin. :)
Ya geçen hafta hamilelik uygulamamda pelvik ağrılar bu haftalarda baş gösterecek kegel egzersizlerine başlayın diyordu. Yogadan değildir ya, aksine gevşetici etki eder o.
En başta ben oğlağım zaten ona rağmen sevmiyorum diyorum. :)
Sen de bi' keçiden kaçıp ötekini doğurmaya kalkıyorsun. Küçükbaş sevici misin nesin. :)
Ya geçen hafta hamilelik uygulamamda pelvik ağrılar bu haftalarda baş gösterecek kegel egzersizlerine başlayın diyordu. Yogadan değildir ya, aksine gevşetici etki eder o.
kızım 2 aylık çocuğu kars soğuğuna mı çıkarcan??? ben benim annemi salyım senin üstüne de gör. ben çocuğumu sizin beni giydirdiğiniz gibi 50 kat giydirmicem dedikçe o işi ancak ben döndükten sonra yapabilirsin diyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?