2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Neyi ağızdan al dedı? Progestanı mı? Ikızcan bılır ama öyle olunca daha cok mıde bulantısı yapıyo
bana doktorum vajinal alırsan etkisi bayağı azalır ondan yutarak iç dediydi. midem hiç bulanmadı benim, ama accayip uyku yaptı, sarhoş gibi gezdim ortalıkta. :)

herkese aynı etkiyi yapmıyor tatlım. sonlara doğru bayağı alışmıştım ben, etkilemiyordu artık. umarım hiç etkilemez. nur_84

Aminnn canım gerçekten 2. Hamileliğimde bana da işkence oldu. Rabbim sağlıkla kavuştursun yavrularımıza

Canım benim inş. Bulantı yapmadı ama acayip halsizlik yaptı

bana da zor tabiki canım, şimdiyi demiyorum zaten, 10 sene 20 sene sonrayı diyorum. o zamanlar tatlı gelecek bu günler. amiiin inşallaaah , isteyen herkesin çocuğu olsun inşallah.

Çok güzeller gayet hoş olmuş ellerine sağlık :) ben de bu malzemeleri internetten aradım ama çerçeve dışında bulamadım Antep'te var mıdır bilmiyorum ben de yapmak istiyorum

gel gel moral ver sende oğlağı sevmem diye :) bende pek anlaşamam ya. benimki ilişkinin içine solkan biri değildi annesini ama gerçekten çok düşkündü. neyse iyi düşünelim iyi olsun. kardeş yay da zor bak :) ben becerebilsem koç filan doğururdum ama nisana kadar kendimi çok sıkmam lazım :))

acaba benim oğlanın da oğlak olması istemediğin ot muhabbetinden midir?

bu arada genel bir soru, yogaya filan gidenler varsa kasık ağrılaırnız oluyor mu? ben yogadan mı başka birşeyden mi anlamadım. bu hafta başından beri hafif dürten yürüdükçe rahatsız eden bir kasık ağrısı başladı.

kızım 2 aylık çocuğu kars soğuğuna mı çıkarcan??? ben benim annemi salyım senin üstüne de gör. ben çocuğumu sizin beni giydirdiğiniz gibi 50 kat giydirmicem dedikçe o işi ancak ben döndükten sonra yapabilirsin diyo :)

nmine Ben o kutuları çok beğendim. Hatta ben bile deneyebilirim. O dantelli kurdela ile vs çok güzel olurlar eminim. Yastık da güzel gayet. Kapı süsü de güzel. Ama ben,m kafamda daha farklı bi şey var kapı süsü için.

En başta ben oğlağım zaten ona rağmen sevmiyorum diyorum. :)
Sen de bi' keçiden kaçıp ötekini doğurmaya kalkıyorsun. Küçükbaş sevici misin nesin. :)

Ya geçen hafta hamilelik uygulamamda pelvik ağrılar bu haftalarda baş gösterecek kegel egzersizlerine başlayın diyordu. Yogadan değildir ya, aksine gevşetici etki eder o.

yoo bence de guzel olmus :))
gule gule dagit insallah canim :))

yogi mogi ne oluyor bacim?
yeniyor mu?

ne biliyim dün yogada kendimi bayağı zorladım kaslarım açılsın diye. kan ter içinde kaldım valla. ben ki bu zaman kadar çok sıkıntı çekmedim, galiba 3ç triemste vuracak beni :) olsun şunun şurasında 13 haftacık 3 aycık kaldı ;p

evde bebek büyütecek anneler gögüs pompası almayı düşünüyor musunuz?

Norveç'te yaşayan çocuklar ne yapıyor annem? 9 ay eve mi hapsoluyorlar. Biz ailecenek soğuk seviciyiz. Giydirir astronot tulumu, atarım arabasına. Soğuk iyidir. Ciğerleri gelişir, bağışıklık sistemi kuvvetlenir. Sen buranın köylerindeki çocukları görsen -20'de baldırı çıplak geziyorlar resmen. Kalorifer çocuğu yetiştirmiycem ben, noo!

Zaten evin içinde çocuğun vucut ısısını kiyafetle stabil tutmak en guzeli. Ben üzerini örtmeyi düşünmüyorum dün sana söylediğim sebeplerden. Muhtemelen doğduktan sonra bir süre rutin olarak vücut ısısını takip ederim termometreyle, hem normalini görmüş olur ona göre giydiririm, hem ateşlenme olayına önlem olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…