Ben zayif oldugum icin biraz belli annem sagolsun herkese soylemis faceteki son resimlerde leblebi yutmus solucan gibi durdugum icin arkadaslar soruyo soyledim bi kacina kalp atisinı duyunca soyliyim diyorum herkese
İstanbuldan kac kişi var arkadaslar ben gecen sene Kasım ayinda tup bebek tedavisi olanlar portalina uye olmustum ornek veriyorum 25 kisiden 20 sinin tup bebek tedavisi gebelige donustu benim dönüşmeyince ayrildim eger hamile olsaydim bebeklerimiz dogduktan sonra bulusup kahve icecektik bebeklerimizle ama kismet degilmis burada en ozelimizi en guzelimizi paylasiyoruz belki bu portalda da yapariz
Amin canım. Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin inşallah. Daha pıt pıtları hızlanacak, hareket etmeye başlayacak zamanla inşallah. Ben de 7+4'den sonra gitmeyi düşünüyorum. Benim sat 6 nisan, yumurtlama 24 nisanda olduğu için, bizimki bir hafta geriden geliyor. O zaman duyarım, görürüm ben de inşallah.
Bu arada merhabalar bende ocak 2017 annesi olacağım beni de aranızı kabul ederseniz sevinirim.
Eskişehir'de yaşıyorum. Ev hanımıyım. Son adet tarihim 18 Mart 2016. Geç döllenme olduğu için ocak annesi oldum. Bebeğimin tahmini doğum tarihi 13 Ocak 2017. İlk bebeğim ve hamileliğime 58.5 kiloyla başladım.
Allah'ım hepimize sağlıklı hamilelikler, evlatlar ve doğumlar nasip etsin.
Günaydın hamişler :) Bugün iş yerine kavanozlarla ceviz,siyah üzüm,badem,ev yapımı yoğurt getirdim. Kahvaltı da getiriyorum, yumurta peynir zeytin domates salatalık. Abarttım yani iyice anlayacağınız
Kızlar, süt pastorize olmalıymış.Ben kızım için sütçüden alıyordum,ondan içemem galiba. Peki o sütten yapılan yoğurt da yasak mı,bilginiz var mı? Bir de keçi boynuzu özüyle bal yasak mı?
Cnm doktora git bence bugün yarın, folikasit vs öneriyor bende dün gittim ultrasonda gözükmedi ama vaginal ultrason istedi ondanda ben çekindim kan testi yaptı beta hcg 87,57 çıktı baktım 4 5 haftalık arası hamilelik ama doktorum çıkmıştı bugun genede göstericem kan tahlilimi
Benim 5 haftalık, karından görünmedi.Geçen cumartesi de görünmemişti hatta dış gebelik olabilir diyerek korkutmuştu. Dün vajinal baktı ve keseyi gördük. 5 mm miş :))
Ddorti
kızım facede paylaşım yapmış ailemize yeni üye katılıyor diye
Eşimde güya 3. Bebek konusunda isteksizdi. Güya öyleymiş. Kan tahlil sonuçları çıkınca watsapta aile grubumuz var önce ordan yazmış. Sonra kendi ailesini tek tek aramış.
Demekki benden çok bebek sahibi olmak istiyormuş. Hala adam bulutların üstünde inmedi hala
Ddorti
kızım facede paylaşım yapmış ailemize yeni üye katılıyor diye
Eşimde güya 3. Bebek konusunda isteksizdi. Güya öyleymiş. Kan tahlil sonuçları çıkınca watsapta aile grubumuz var önce ordan yazmış. Sonra kendi ailesini tek tek aramış.
Demekki benden çok bebek sahibi olmak istiyormuş. Hala adam bulutların üstünde inmedi hala
Kış bebeği niye zor CCeYz
?
İşte tam kendini toplayıp mıncıklanacak zamana geldiğinde yaz oluyor.
Daha iyi değil mi?
Bu arada doğumlar 40 haftayı bekliyor mu?
Diyorum ki yılbaşı gecesi doğursam herkesin eğlencesini hiç etsem