2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Kızlar hamıleliğiniz belli olmaya baslafımı dısardan. Herkese söyledınızmi gebe olduğunuzu. Ben kimseye söylemedım henüz
Ben zayif oldugum icin biraz belli annem sagolsun herkese soylemis faceteki son resimlerde leblebi yutmus solucan gibi durdugum icin arkadaslar soruyo soyledim bi kacina kalp atisinı duyunca soyliyim diyorum herkese

Ben de istanbuldayım.
Görüşme olursa kesin katılırım valla.

İyi günler hanımlar önca temmuz annesiydim.Şimdi ocak annesi oluyorum hayırlısıyla dün öğrendim kesin olarak

Hayırlı olsun.
Nerdensin ne iş yapıyorsun cinsiyet tahminin ne? Kilon kaç?

Kızlar hamıleliğiniz belli olmaya baslafımı dısardan. Herkese söyledınızmi gebe olduğunuzu. Ben kimseye söylemedım henüz

Ben instagram'da falan bile yazdım valla.

Pcyi şarja taktım birazdan liste eklemelerini yapıcam kızlar. İhmalin bilincindeyim

Hava sıcak ama bende üşüyorum

Bende aynı durumdayım feci mantar var fitilim vardı onu kullandım hafifledi

Bulantı tiksinti hiçbir şey yok kan testi yapmış olmasam hamile değilim diyeceğim

Geçen hafta ben de öyle idim bu hafta daha iyi

Ben balık yiyorum gene sizin gibi bulantım yok ama her hafta yiyemiyorum yemediğim haftalarda günde 2 ceviz dedi doktorum karşılarmış yerini

Kızlar saçma alıntılar yaptım ama.
Valla listeye eklemek için isim topluyorum.
Unuttuğum var mı?

hayır görmedim test günüm 19 mayıstı en erken karından ne zaman görünür acaba alttan baktırmak istemiyorum da

5+4 karından kese ve bebek gördüm.
6+4 yine karından kalp atışı duyuldu.

Kolay gelsin canim.benide eklermisin.sat 6 nisan 2.ccougum olacak kismet olursa.meslek ogretmen yas 34 cinsiyet tahminim kiz(gonlumden gecen kiz)hayirlisi

Tamamdır

Kızlar saçma alıntılar yaptım ama.
Valla listeye eklemek için isim topluyorum.
Unuttuğum var mı?

Ceyz - İstanbul - Bilgisayar Programcısı - SAT 17 Nisan - Beklenen DT: 23.01.2017 - 2.Bebek - Başlangıç kilom 54

Cnm doktora git bence bugün yarın, folikasit vs öneriyor bende dün gittim ultrasonda gözükmedi ama vaginal ultrason istedi ondanda ben çekindim kan testi yaptı beta hcg 87,57 çıktı baktım 4 5 haftalık arası hamilelik ama doktorum çıkmıştı bugun genede göstericem kan tahlilimi

hayır görmedim test günüm 19 mayıstı en erken karından ne zaman görünür acaba alttan baktırmak istemiyorum da
Benim 5 haftalık, karından görünmedi.Geçen cumartesi de görünmemişti hatta dış gebelik olabilir diyerek korkutmuştu. Dün vajinal baktı ve keseyi gördük. 5 mm miş :))

D dorti kızım facede paylaşım yapmış ailemize yeni üye katılıyor diye
Eşimde güya 3. Bebek konusunda isteksizdi. Güya öyleymiş. Kan tahlil sonuçları çıkınca watsapta aile grubumuz var önce ordan yazmış. Sonra kendi ailesini tek tek aramış.
Demekki benden çok bebek sahibi olmak istiyormuş. Hala adam bulutların üstünde inmedi hala

cordeliac - 28 Aşçı/Şef -Şu an çalışmıyor.- Kars. Sat: 06.04.2016 Bdt: 11.01.2017 Ağırlık: 58 Cinsiyet Tahmini: Kız.

iyotsuztuz

seninle aynı zamanda sat ve doğumumuz canım
Süpermiş :)))
Benim ilk kızımda 29 Ocak 2013 doğumlu.Nasıl tutturmuşsak aynı ayı tutturmuşuz
Yalnız kış bebeği çok zor oluyor

Son düzenleme:
Süpermiş :)))
Benim ilk kızımda 29 Ocak 2013 doğumlu.Nasıl tutturmuşsak aynı ayı tutturmuşuz
Yalnız kış bebeği çok zor oluyor
hayırlısı olsun canım inşallah kolay olur
benimki tüp bebek bu arada

İki kızınmı var canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…