2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
asli2434 dogrumu Hatırlıyorum bılmıyorum ama alt temızleme olarak baby me nın kuru pamuklarını ve tupperware kutusunu sen mı tavsıye etmiştın canım

T Tuqhan
Doçent muayene ücreti 122 lira
Doçent normal doğuma girdiğinde 500 lira civariydi yanlış hatırlamıyorsam. Baya oldu sorali çünkü
Çarşamba randevu var. Sezaryen fiyatını da sorarim istersen.

Doğru bıldın uçup duruyo ama benım hamılelıgın başından berı ılk defa gıdebıldı us ye şansa aylardır uzakdogu ordanda bı hındıstancevızı Alıp gelıyodu
Otelın yanındakı mağazanın sıtesınden tüm alacaklarının resımlerı ıle bırlıkte verdım eline şansıma edıyım park yatağın bıle bı pembesı kalmış

hangisi ki o anlamadım, kaçırdım arada, yazalım hepimiz birer yorum altına :)
patik_örgü_severlere diye bi hesap ve kızlar da hep sipariş vermişler ordan hem başkalarının sayfasından fotoğraf alıp koyuyormuş sanırım
Yüklenelim yorumlardan almayın bu kadından diyelim :)))

e
asli2434 dogrumu Hatırlıyorum bılmıyorum ama alt temızleme olarak baby me nın kuru pamuklarını ve tupperware kutusunu sen mı tavsıye etmiştın canım
vet Can'ım ben tavsiye etmiştim.hatta ben geçenler de e bebeğe gitmiştim.gitmişkende aldım.6 lı paket kampanyadaydı.bi paket açıp sıcak suyla ıslat tupperware kabına koyup kullan

Yok bitanecim hiç uğraşma. Gözüm görmesin bu patiği!!!!! modundayım :)

Kizlar bışe sorcm kan uyusmazlıgı olam varmı ındırect combs test dıye bıse yapılıoms heralde de doktorım bse demedo henüz

e

vet Can'ım ben tavsiye etmiştim.hatta ben geçenler de e bebeğe gitmiştim.gitmişkende aldım.6 lı paket kampanyadaydı.bi paket açıp sıcak suyla ıslat tupperware kabına koyup kullan
Bugun bende pamuktan aldım ama tupperware ın hangı kabını alıcagımı bılemedım.bı de sımdıden soruyım 1 pakete ne kadar su dokeyım :))

Ilk bebegi olanlar daha heyecanli anlasilan.
Bizde daha birkac parca kıyafet disinda bir kipirdanma yok.
Oda zaten almayacagim bir cocuk odamiz mevcut. Bebek yatagi da var.
2-3 sene kadar bu sekilde idare edip kizima ve ogluma ayri oda yapmayi dusunuyorum insallah.
O yuzden mobilya adina bir sey almiyorum simdi.
O zaman evde koklu bir degisiklik gerekecek, hepsini ayni anda yapariz herhalde.

deneyimli anneler..yatağımızın ölçüsü 60-120 uyku seti,alez felan alırken aynı bu ölçüde mi almak lazım yoksa 70-130,80-140 gibi ölçülerde olur mu? büyük mü olur..

kızlar bide yatağımız pamuk mu olmalı visco mu? bazı yerlerde bebeğe pamuk daha iyi kemik geşimini tamamladıktan sonra visco alın yazmışlar..siz ne düşünüyorsunuz? bazı yerlerde tam tersi kafam karıştı

Kizlar bışe sorcm kan uyusmazlıgı olam varmı ındırect combs test dıye bıse yapılıoms heralde de doktorım bse demedo henüz
Selam bende var kan uyusmazligi sifir negatifim doktorum bu kontrolde test yapti negatif cikmis 28. Haftada asi olacaksin dedi istersen bir hatirlat gozunden kacmasin

Bunu bende cok araştırıyorum bu ara ılk ıkı yıl vısko onermıyolar
Dırek vücut seklı alan yapısından
Yarı ortopedık lateks düşünüyorum ben açıkcası
Yaylı yatak kendıme kullanmıyorum ona hıç kullanmak ıstemem

aynen canım yaylı zaten düşünmem..dediğini bende araştıraym..ebebekte kraftın yatağı var..yataş üretmiş..visco ama omurga gelişimini destekler yazıyor..açıkcası mağazada bakınca ben beğenmiştim bunu..ama şimdi kafam karıştı..biraz daha araştırmak lazım sanırım..

yaysız yari ortopedik dogal kauçuk latex aldim ben dün canim..
70*130
visco olmazmis evet ben de baktim..
5-6 yil yatarlar insallah :)

Benım yatağım vısko gerçekten cook rahat ama vücut seklını alan sungerımsı yapısı onların gelısımı için ıyı degılmış dıye bıkac yerde okudum
Bu lateks bışey ağacının ıplıgınden yapılmıştı hatırlayamadım şimdi
Usbedding bide wellmatt ılgımı cekıyo arastırıcam bıraz daha
İsimlerı yanıltmasın ıkısıde Türk malı

yaysız yari ortopedik dogal kauçuk latex aldim ben dün canim..
70*130
visco olmazmis evet ben de baktim..
5-6 yil yatarlar insallah :)
Gule gule kullansın cimcimeler cok ıyı yapmışsın hangı marka aldın canımcım?
Lateks e karar verdım marka secemedım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…