kızlar bide yatağımız pamuk mu olmalı visco mu? bazı yerlerde bebeğe pamuk daha iyi kemik geşimini tamamladıktan sonra visco alın yazmışlar..siz ne düşünüyorsunuz? bazı yerlerde tam tersi kafam karıştı
patik_örgü_severlere diye bi hesap ve kızlar da hep sipariş vermişler ordan hem başkalarının sayfasından fotoğraf alıp koyuyormuş sanırım
Yüklenelim yorumlardan almayın bu kadından diyelim :)))
şöööyle bi yüzüstü uzansam sicacik hamam taşına.. hamamcı teyze bana keseden sonra bi köpük masajı yapsa, sonra biri sırtımı çiğnese katır kıtır..
nası guzel olurdu....
pek romantik olmadi ama suanki hayalim bu :)))
şöööyle bi yüzüstü uzansam sicacik hamam taşına.. hamamcı teyze bana keseden sonra bi köpük masajı yapsa, sonra biri sırtımı çiğnese katır kıtır..
nası guzel olurdu....
Duruyor sayfa canım şimdi baktım da yorum yapılıyor hala LaMadre delaLuna
cvp verdi mi sana kadın ? Senin bu aldığın patiği Kendi siparişi gibi koymuş ama bence senin patik hiç kendi çekimlerine benzemiyor
nası guzel olurdu....
ne yediysen artik :)))
afiyet olsun.. aylar oldu canim hicbisey cekmedi ya, cok ilginc bi hamilelik yasiyorum :)
normal zamanda bile daha aç gozlu ve pis bogazimdir, hamileyken ne var ne yok yerim diyordum.. tik yok..
yasak bize hamam, dogumdan sonra insallah :)
yazin aklima bile gelmedi de simdi hava serin, belim de agriyinca cok canim cekti :))
ne yediysen artik :)))
afiyet olsun.. aylar oldu canim hicbisey cekmedi ya, cok ilginc bi hamilelik yasiyorum :)
normal zamanda bile daha aç gozlu ve pis bogazimdir, hamileyken ne var ne yok yerim diyordum.. tik yok..
Benim değişiyor bazen çok iştahım açık oluyor bazen bi porsiyon yemeğin yarısı kalıyor yiyemiyorum
Hamilelikten degil ama normalde de hep böyleydim benim bünyemi değiştirmedi hamilelik sanırım
Bi keresinde instagramda haşlanmış mısır görüp canım çekmişti ama aşermek denemez yani açlığıma geldi heralde gene oburluk haftamdaydım :) eşim gece yarısı gidip bulmuş bide gelip pişirmişti yazık :)))
Yatsanın sitesinden baktım şimdi ama fiyatı 530 olan bi model göremedim 580 olmasın canım malum sen pahalıcısındır en pahalısıda 580 tl gördüğüm kadarıyla.. sana takılayım dedim adın çıktı bir kere....70×130 olduğu için bu fiyat bir küçük boyu 480miş.
Duruyor sayfa canım şimdi baktım da yorum yapılıyor hala LaMadre delaLuna
cvp verdi mi sana kadın ? Senin bu aldığın patiği Kendi siparişi gibi koymuş ama bence senin patik hiç kendi çekimlerine benzemiyor