2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

Yatagi, yorgani, yastigi pamuk aldim. Ben evde her seyi pamuk kullaniyorum. Bizim yastik yorgan dahil :)

patik_örgü_severlere diye bi hesap ve kızlar da hep sipariş vermişler ordan hem başkalarının sayfasından fotoğraf alıp koyuyormuş sanırım
Yüklenelim yorumlardan almayın bu kadından diyelim :)))

şimdi eve geldim de , bakayım dedim. yorumlara kapamış sanırım. var mı gelişme?

yaysız yari ortopedik dogal kauçuk latex aldim ben dün canim..
70*130
visco olmazmis evet ben de baktim..
5-6 yil yatarlar insallah :)

hangi markadan aldın tatlım? kafam karıştı. geçen yataşa gittim. yaysız olanlardan alma diye ısrar etti adam. ne alacağım hala soru işareti :/

Tupperware in ıslak mendil kutusu var o sanırım. Ben de aldım mendillerden :) malzemeler mevcut ıslatılıp konulacak vakti geldiğinde inş :)))
Inşallah sagol canım :))

hangi markadan aldın tatlım? kafam karıştı. geçen yataşa gittim. yaysız olanlardan alma diye ısrar etti adam. ne alacağım hala soru işareti :/

yatsandan aldim ben canim, ben full latex aldim, yarisi yayli yarisi latex olan da vardi..
hemen hemen ayniydi fiyatlari..

daha dun gece dusta aklimdan hamama gitmek gelmisti yaa

şimdi eve geldim de , bakayım dedim. yorumlara kapamış sanırım. var mı gelişme?
Duruyor sayfa canım şimdi baktım da yorum yapılıyor hala
LaMadre delaLuna cvp verdi mi sana kadın ? Senin bu aldığın patiği Kendi siparişi gibi koymuş ama bence senin patik hiç kendi çekimlerine benzemiyor

Gece gece ne güzel hayaller :))
Yediklerimi sindirmek benim de hayalim o yüzden uyumuyorum karnım taş gibi gene bu saatte tıkındım :)

daha dun gece dusta aklimdan hamama gitmek gelmisti yaa

yasak bize hamam, dogumdan sonra insallah :)
yazin aklima bile gelmedi de simdi hava serin, belim de agriyinca cok canim cekti :))

Gece gece ne güzel hayaller :))
Yediklerimi sindirmek benim de hayalim o yüzden uyumuyorum karnım taş gibi gene bu saatte tıkındım :)

ne yediysen artik :)))
afiyet olsun.. aylar oldu canim hicbisey cekmedi ya, cok ilginc bi hamilelik yasiyorum :)
normal zamanda bile daha aç gozlu ve pis bogazimdir, hamileyken ne var ne yok yerim diyordum.. tik yok..

Benim değişiyor bazen çok iştahım açık oluyor bazen bi porsiyon yemeğin yarısı kalıyor yiyemiyorum
Hamilelikten degil ama normalde de hep böyleydim benim bünyemi değiştirmedi hamilelik sanırım
Bi keresinde instagramda haşlanmış mısır görüp canım çekmişti ama aşermek denemez yani açlığıma geldi heralde gene oburluk haftamdaydım :) eşim gece yarısı gidip bulmuş bide gelip pişirmişti yazık :)))

tesekkur ederim canim, yatsan dan aldim, 530 mu oyle bisey.. mariposa 1500 gibi bisey demisti..
Yatsanın sitesinden baktım şimdi ama fiyatı 530 olan bi model göremedim 580 olmasın canım malum sen pahalıcısındır en pahalısıda 580 tl gördüğüm kadarıyla.. sana takılayım dedim adın çıktı bir kere....70×130 olduğu için bu fiyat bir küçük boyu 480miş.

Vermedi, vereceğini de sanmıyorum. Kendi çekimi olmasını bırak, önündeki çiçeği yapacak yeteneği yok ki!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…