- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
Yatsanın sitesinden baktım şimdi ama fiyatı 530 olan bi model göremedim 580 olmasın canım malum sen pahalıcısındıren pahalısıda 580 tl gördüğüm kadarıyla.. sana takılayım dedim adın çıktı bir kere....70×130 olduğu için bu fiyat bir küçük boyu 480miş.
Ben netten aldım iki gün önce geldi beğendim pijama değilde gecelik benim iki tane pijamam var şuan giydiğim ama bir tane yeni alırım herhalde hastane için.canlar burda gecenlerde lohusa pijama alanlar olmustu sanki..
nerden aldiniz?
ankarada nereye bakabilirim?
soysal fln mi? kizilayda pek gezemiyorum, avm lerde yok mudur? sabahlikli fln..
İkeaya gidersen natavegada var demişti bi arkadaşım bana hem indirimliymiş. ama işte indirimli olduğu için sen bulamayabilirsin :))). Genelde bana da denk gelmez de :))canlar burda gecenlerde lohusa pijama alanlar olmustu sanki..
nerden aldiniz?
Canını çektirmek gibi olmasın da ankamalli büyütmüşler benim son gördüğümde daha bi güzeldi :)))
Canını çektirmek gibi olmasın da ankamalli büyütmüşler benim son gördüğümde daha bi güzeldi :)))
Kars'ta Yok mu avm ?
Ben küçük bi ilçede yaşıyorum Antep'te.ama bir kaç yıldır yeni avm açıldı ankaradakiler gibi olmasa da idare ediyor bizi
Cok sagol aslıcım :) ıyı oldu resim yolladığınninocin canım dediğim kap bu
İkeaya gidersen natavegada var demişti bi arkadaşım bana hem indirimliymiş. ama işte indirimli olduğu için sen bulamayabilirsin :))). Genelde bana da denk gelmez de :))
Ben Ankara'da Kızılay'dan aldım moda Çarşısı'nda bi kadın var hemen girişte sağda dükkanı küçük ama çeşit çok
Kııız sana ucuz bışey dıyınce umursamıyosun işte:)) gecen yazdım trendyoldan 3 takım aldım 1 gecelık ıkı pıjama 375 TL lık seyler 126 tuttucanlar burda gecenlerde lohusa pijama alanlar olmustu sanki..
nerden aldiniz?
Dagi ye pahali dersem dilim kopsuncanim ben panoradan aldim, yakin diye..
ankamall e bakmistim 2ay once, yapmazlar mi tabi yapilacak pazarlik :)
hatta duz 500e bile birakacakti adam, ben erken diye almadiydim, ankamall ters oluyor bana, aksam trafigi fln, gozum yemedi o yuzden burdan aldim..
hastane icin istiyorum pijamayi, şöyle şık guzel bisey.. gecelik de olur.. bunu begendim instagramda ama 825tl dedi :)))
25i olmayaydı alirdim :)))
Kııız sana ucuz bışey dıyınce umursamıyosun işte:)) gecen yazdım trendyoldan 3 takım aldım 1 gecelık ıkı pıjama 375 TL lık seyler 126 tuttu
Indırım devam edıyormu bılmıyorum ama bak bi
Ben trendyola genelde bakarım hep görürsem yıne haber edıcem sana
canim ben panoradan aldim, yakin diye..
ankamall e bakmistim 2ay once, yapmazlar mi tabi yapilacak pazarlik :)
hatta duz 500e bile birakacakti adam, ben erken diye almadiydim, ankamall ters oluyor bana, aksam trafigi fln, gozum yemedi o yuzden burdan aldim..
hastane icin istiyorum pijamayi, şöyle şık guzel bisey.. gecelik de olur.. bunu begendim instagramda ama 825tl dedi :)))
25i olmayaydı alirdim :)))
Sen ıyı olda buluruz pijama bı yerdenkiz deli misin, ucuz diye umursamaz olur muyum :)
gormemisimdir, moralim bozuktu gecen hafta, pek detayli okuyamadim, bi pijama muhabbeti dondugu kalmis aklimda sadece :)
geldi mi aldiklarin?
begendin mi? resimde guzel gorunuyor, oldu mu ustune?
Sana dedim eşine takıl gel. Eşimde çalısıyor ne gezilirdi bugün he.
Ben yatıp kalkıp şükredeyim bari halime o neymiş öyleAvm? Kars?
Burada geçen kış Koton açıldı Aysel. Açıldığı gün mağazayı komple boşaltmışlar.
Kapandı. Mal gelene kadar 1 hafta açılmadı bir daha. Gratis açıldı yeni gitmedim talan haldedir, millet doymamıştır daha diye.
Antep falan cennet yaa avm konusunda buraya göre.
Erzurum'da civil, avm falan ama tırt hep onlar.
Bi' de bu taraflara markalar genelde vergi düşürmek için mağaza açıyor, dayıyolar satılmayan ürünleri bu tarafa. Olanda da bi' şey yok yani.
K*ç kadar Tiflis tam bi' cennet bu konuda. Oraya da kim gideceek.
Bi' kaç tane export mağaza var burada gümrük ürünleri satan onun dışında hep tırt.
Ben nasılsa gidemem die isim almamıştım.sordum şimdi arkadaşıma cvp gelince yazarım sna ama sen 825 ilk gecelikten sonra oradakileri beğenir misin bilmem :))natavega da kocaman bi yer, hangi magaza acaba canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?