2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

:)))
evet 580, ama pazarlik yaptik iste, indirim yapiyolar :))
ugrasmayin benimle :)))

canlar burda gecenlerde lohusa pijama alanlar olmustu sanki..
nerden aldiniz?
ankarada nereye bakabilirim?
soysal fln mi? kizilayda pek gezemiyorum, avm lerde yok mudur? sabahlikli fln..

:)))
evet 580, ama pazarlik yaptik iste, indirim yapiyolar :))
ugrasmayin benimle :)))
Datlum bi sen bi cordeliac olmasa kimle uğraşacağız B bugza da terk etti bizi zaten..
Bu arada hangi şubesinden aldın yatsanın ankamall da varmış oraya bakabilirim dedim ama pazarlık yaparlar mı bilemedim.

nerden aldiniz?
Ben netten aldım iki gün önce geldi beğendim pijama değilde gecelik benim iki tane pijamam var şuan giydiğim ama bir tane yeni alırım herhalde hastane için.

nerden aldiniz?
İkeaya gidersen natavegada var demişti bi arkadaşım bana hem indirimliymiş. ama işte indirimli olduğu için sen bulamayabilirsin :))). Genelde bana da denk gelmez de :))
Ben Ankara'da Kızılay'dan aldım moda Çarşısı'nda bi kadın var hemen girişte sağda dükkanı küçük ama çeşit çok

O B bugza 'yı Allah bildiği gibi yapsın. Eskiden şurada iki sövüp rahatlıyordum ona. Şimdi kırk yılda bi' kıstırabilirsem o sövüp rahatlıyor bana.

Ankamall deyince benim gözler açıldı yaa.
Ne alışveriş yapılırdı şimdi. :/
Avm aşeriyorum resmen. Beni de götürseğnize.

Canını çektirmek gibi olmasın da ankamalli büyütmüşler benim son gördüğümde daha bi güzeldi :)))
Kars'ta Yok mu avm ?
Ben küçük bi ilçede yaşıyorum Antep'te.ama bir kaç yıldır yeni avm açıldı ankaradakiler gibi olmasa da idare ediyor bizi

Avm? Kars?
Burada geçen kış Koton açıldı Aysel. Açıldığı gün mağazayı komple boşaltmışlar.
Kapandı. Mal gelene kadar 1 hafta açılmadı bir daha. Gratis açıldı yeni gitmedim talan haldedir, millet doymamıştır daha diye.
Antep falan cennet yaa avm konusunda buraya göre.
Erzurum'da civil, avm falan ama tırt hep onlar.

Bi' de bu taraflara markalar genelde vergi düşürmek için mağaza açıyor, dayıyolar satılmayan ürünleri bu tarafa. Olanda da bi' şey yok yani.

K*ç kadar Tiflis tam bi' cennet bu konuda. Oraya da kim gideceek.

Bi' kaç tane export mağaza var burada gümrük ürünleri satan onun dışında hep tırt.

natavega da kocaman bi yer, hangi magaza acaba canim?

nerden aldiniz?
Kııız sana ucuz bışey dıyınce umursamıyosun işte:)) gecen yazdım trendyoldan 3 takım aldım 1 gecelık ıkı pıjama 375 TL lık seyler 126 tuttu
Indırım devam edıyormu bılmıyorum ama bak bi
Ben trendyola genelde bakarım hep görürsem yıne haber edıcem sana

canim ben panoradan aldim, yakin diye..
ankamall e bakmistim 2ay once, yapmazlar mi tabi yapilacak pazarlik :)
hatta duz 500e bile birakacakti adam, ben erken diye almadiydim, ankamall ters oluyor bana, aksam trafigi fln, gozum yemedi o yuzden burdan aldim..
hastane icin istiyorum pijamayi, şöyle şık guzel bisey.. gecelik de olur.. bunu begendim instagramda ama 825tl dedi :)))
25i olmayaydı alirdim :)))

Eklentiler

• IMG_0136.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 135
Dagi ye pahali dersem dilim kopsun
Fotografi da acamadim , nedir Bihter Ziyagil geceligi falan mi

kiz deli misin, ucuz diye umursamaz olur muyum :)
gormemisimdir, moralim bozuktu gecen hafta, pek detayli okuyamadim, bi pijama muhabbeti dondugu kalmis aklimda sadece :)
geldi mi aldiklarin?
begendin mi? resimde guzel gorunuyor, oldu mu ustune?

Bu geceliğin içinde bizim yerimize doğuracak kadın da gönderiyorlar mıymış sordun mu?

Yavrum sen cins misin? Nereden buluyorsun böyle şeyleri. Millet o paraya 1 ay geçiniyor be. Çıldırma.

Git suwen'e falan bak. Ben günlük sütyenleri oradan alıyordum hamile kalmadan önce taş gibi hiç bozulmuyordu. Görebileceğim bi' mağazası olsa buralarda gecelikleri de oradan alırdım.

kiz deli misin, ucuz diye umursamaz olur muyum :)
gormemisimdir, moralim bozuktu gecen hafta, pek detayli okuyamadim, bi pijama muhabbeti dondugu kalmis aklimda sadece :)
geldi mi aldiklarin?
begendin mi? resimde guzel gorunuyor, oldu mu ustune?
Sen ıyı olda buluruz pijama bı yerden
Senın bulduğun gerçekten güzel ama 825 ne ya abıye sankı
Bunların hepsı oldu, Ebru metarnıtyden de bışey ıstedım 200 kusur bı geldı bozuk 1 lıra kadar kalpli taşı var bandanada sabahlıkta bı fıyonk var gobegımle hedıye paketı gıbı oldum:))

Sana dedim eşine takıl gel. Eşimde çalısıyor ne gezilirdi bugün he.

Ben yatıp kalkıp şükredeyim bari halime o neymiş öyle
Millet mağazaya aç demekki orda güzel bi mağaza açsak baya iş yapar :)))
Biz avm de beğenip kotona girmiyoruz saldırmışlar tabi hiç bi şey olmayınca

natavega da kocaman bi yer, hangi magaza acaba canim?
Ben nasılsa gidemem die isim almamıştım.sordum şimdi arkadaşıma cvp gelince yazarım sna ama sen 825 ilk gecelikten sonra oradakileri beğenir misin bilmem :))
Kumaşı mı özelmiş neymiş yani bu kadar ben 200 verdim diye acıdım valla almasa mıydım diyorum
O sayfayı bende takip ediyorum ama hiç fiyat sormamıştım direk kaçayım ordan ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…