Ben yatıp kalkıp şükredeyim bari halime o neymiş öyle
Millet mağazaya aç demekki orda güzel bi mağaza açsak baya iş yapar :)))
Biz avm de beğenip kotona girmiyoruz saldırmışlar tabi hiç bi şey olmayınca
Ben bazen english home, joker falan gelse ne olur diye düşünüyorum. Camlarını indirirler herhalde mağazaların.
Kız burada kafeler, mağazalar manyak iş yapıyor. Hiç batan bi' yer görmedim daha. Akşam 7 olunca trafik kilit. Oturacak mekan, park edecek yer bulamıyorsun.
20 saat araba işkencesi olmasa gelirdim. Hakkaten ne gezilirdi be Mavi. Ulus'a bile razıyım düşün yani. Benim kuzenin evi de Ankamall'a yürüme mesafesinde tam. Mis gibi olurdu.
Canını çektirmek gibi olmasın da ankamalli büyütmüşler benim son gördüğümde daha bi güzeldi :)))
Kars'ta Yok mu avm ?
Ben küçük bi ilçede yaşıyorum Antep'te.ama bir kaç yıldır yeni avm açıldı ankaradakiler gibi olmasa da idare ediyor bizi
Ben nasılsa gidemem die isim almamıştım.sordum şimdi arkadaşıma cvp gelince yazarım sna ama sen 825 ilk gecelikten sonra oradakileri beğenir misin bilmem :))
Kumaşı mı özelmiş neymiş yani bu kadar ben 200 verdim diye acıdım valla almasa mıydım diyorum
O sayfayı bende takip ediyorum ama hiç fiyat sormamıştım direk kaçayım ordan ben
Evet güzel mağazalar var canım ama ben onların bir kaç kat büyüğünü Ankara'da gördüğümden sanırım küçük geliyor hepsi yine de Kars ı duyduktan sonra artık laf etmem Antepe
Ben bazen english home, joker falan gelse ne olur diye düşünüyorum. Camlarını indirirler herhalde mağazaların.
Kız burada kafeler, mağazalar manyak iş yapıyor. Hiç batan bi' yer görmedim daha. Akşam 7 olunca trafik kilit. Oturacak mekan, park edecek yer bulamıyorsun.
Küçük yerler hep öyle ya sanırım bizim yaşadığımız yer de öyle o yüzden hep Gaziantep merkeze gidiyoruz. hiç kimse üşenmiyor haftasonu ilçe boşalıyor resmen :))
Ben gene de gidebildiğimiz yakın bi merkez olmasına şükrediyim:)))
arkadaşlar ben de sütyen alıcam ama doğru bedeni nasıl bulucam bilemedim 80 veya 85 takıyordum şimdi gögüslerim büyüdü toparlayıcı tarzında mı kullanıyorsunuz yoksa hamile sütyeni olarak mı ve marka tavsiyeniz var mı mutlu pazarlar
arkadaşlar ben de sütyen alıcam ama doğru bedeni nasıl bulucam bilemedim 80 veya 85 takıyordum şimdi gögüslerim büyüdü toparlayıcı tarzında mı kullanıyorsunuz yoksa hamile sütyeni olarak mı ve marka tavsiyeniz var mı mutlu pazarlar
Suwen'in 24 saat sütyeninden kullanıyordum, son bir aya kadar iyiydi. 1 aydır da alt kısmındaki telini çıkartıp kullanıyorum ama artık onu bile vücudum istemiyor. Kırk kere masraf yapıp ileride kullanamayacağım büyüklükte bir sütyen de almak istemiyorum. O yüzden emzirme sütyenlerinden almaya karar verdim. Hem şimdi rahatlıkla kullanırım hem de bebiş doğunca kullanırım. Trendyolda var birkaç ürün bi bak istersen canım. Birde emzirme atleti var, ondan da mutlaka almayı düşünüyorum. Göğüs kısmı aynen sütyen gibi olduğu için sütyen takmana gerek kalmıyor. Özellikle Doğumdan sonra misafirim yoksa evin içinde sütyen yerine bu atleti kullanabilirim.
Arkadaslar ize bir sey daniscam eger ben sezeryan olursam gittigim hastane bir gub yatiriyor bir baska hastane var o hastanede sirf sezeryan yapan bir doktor var alaninda iyi orda iki gun kaliniyor simdi 7 ay boyunca bir doktora gozukup sezeryan olcagim kesinlesirse son zamanda doktor degistirmek mantiklimi birde hastanenin iki gun yatirmasi sezeryan icin cok arti biseymi normal dofumdada doktorum eger gece dogumun olursa nobetci kimse o geliyor dedi kafam karsti ama bir normal dogumda sabaha kadar sanci surdugu icin yetisirim dedi ya surmezse bu doktorum konuskan o sezeryanci cok sessiz doktor degistirsemmi degistirmesemmi bilemedim
Ben pentinin destekli sutyenlerini kullaniyordum hep buyuk olunca en rahat onu kesfetmistim :) goguslerde alip basini gidince gittim buyugunu aldim orada direkt ölçüm yapiyorlar ve deneme sansin oldugu icin iyi oluyor.
kiz anneler!! tekzen internet sitesinde pembe katlanir kuvetler 99 a dusmus bi bakin her yerde enaz 135
gittigidiyoda mavisini 119 a buldum
alttan tıpali katlanir tipasinda su isi olcer var derinn83ikizannesi2016nmine
kim ariyodu aklima gelmedi
Bu geceliğin içinde bizim yerimize doğuracak kadın da gönderiyorlar mıymış sordun mu?
Yavrum sen cins misin? Nereden buluyorsun böyle şeyleri. Millet o paraya 1 ay geçiniyor be. Çıldırma.
Git suwen'e falan bak. Ben günlük sütyenleri oradan alıyordum hamile kalmadan önce taş gibi hiç bozulmuyordu. Görebileceğim bi' mağazası olsa buralarda gecelikleri de oradan alırdım.
Suwen'in 24 saat sütyeninden kullanıyordum, son bir aya kadar iyiydi. 1 aydır da alt kısmındaki telini çıkartıp kullanıyorum ama artık onu bile vücudum istemiyor. Kırk kere masraf yapıp ileride kullanamayacağım büyüklükte bir sütyen de almak istemiyorum. O yüzden emzirme sütyenlerinden almaya karar verdim. Hem şimdi rahatlıkla kullanırım hem de bebiş doğunca kullanırım. Trendyolda var birkaç ürün bi bak istersen canım. Birde emzirme atleti var, ondan da mutlaka almayı düşünüyorum. Göğüs kısmı aynen sütyen gibi olduğu için sütyen takmana gerek kalmıyor. Özellikle Doğumdan sonra misafirim yoksa evin içinde sütyen yerine bu atleti kullanabilirim.
ben emzirme atleti aldim senin gibi dusunurek sekerim
bi de mathercare in emzirme sutyeni icin cok iyi diyolar normalde de sasiricaksin ama tchibo nun sutyenini kullaniyorum telsiz super bisey
kiz anneler!! tekzen internet sitesinde pembe katlanir kuvetler 99 a dusmus bi bakin her yerde enaz 135
gittigidiyoda mavisini 119 a buldum
alttan tıpali katlanir tipasinda su isi olcer var derinn83ikizannesi2016nmine
kim ariyodu aklima gelmedi
Iikizcan2016
yokmu( gıtme uzaksa bı daha. benımde gıtmem lazım hiç yemıyo o yollar banada coksevımlıden aldım oturdugum yerden
yaktıgım benzınle aynı paraya gelır zaten