2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben yeni büyüdüklerinde gittim pentiden bi kaç tane aldım deneyebiliyorsun orda zaten desteksiz normal sütyen aldım ben
sonra biraz daha büyüdü gibi geldi gittim büyüğünü aldım bu kez denemedim ama büyük oldu..o yüzden deneyeceğin bi yerden al derim boşa gitmesin benimkiler gibi.

yooooook yok..
fil mil kalmamis, 30ekimden sonra gelicek dediler.. daha da gidemem oraya uzak ya.. cok sevimliden alirim :)
Ben de artık arayıp bulamıyorsam çok uğraşmadan internete başvuruyorum :))

Eskiden fildir fildir üşenmeden gezerdim her yeri

Ayıptır söylemesi benim var filim :)) önceden bi arkadaş hediye etmişti o yüzden rahatım o konuda :)))

Ne filmis ayoool =)kapış kapış gitmis ama resimlerde kocaman.biseye benziyor benim ikea inekim var olma mi cok.amacli emzirme yastigi oluyor.bel yastigi.oluyor, simdi ayaklarımı uzatıyorum, bebek buyuyunce icine oturuyor falan bendeki inek filden daha marifetli ekte resmini de koydum.inekcigimin =)
Biz bebek arabasi ve yatak bakiyoruz.simdi bebek arabasinda baby2go proton delux veya supreme arasinda kaldik,yatak.bakmaya baslamadik ama lateks oncelikli bakayim.ben de bari

Dun seker yuklemesi yapıldı uc kere kan.aldilar bir saat aralarla çok gicikmis:/ cok.sukur bisey cikmadi ama idrarda enfeksyon.varmis.uromisin diye bi sase verdi iki kere onu.icecegim, bir daha ne zaman gitmem gerektigini soylemedi doktor ama biraysonra gideyim.diyorum..size doktorlariniz.bisey dedi mi tahliller falan bitti galiba artik

Kan uyusmazligi ignesini yazan.bir arkadas olmus bizde de kan.uyusmazligi var 28.haftada igne.mecburi degil gerek gorulurse yapılıyor doktoruna.yeniden.sorabilirsin

Eklentiler

• 20161009_160744-1.webp
    9 KB · Görüntüleme: 117
I ikizcan2016 yokmu( gıtme uzaksa bı daha. benımde gıtmem lazım hiç yemıyo o yollar banada coksevımlıden aldım oturdugum yerden
yaktıgım benzınle aynı paraya gelır zaten

yokmus canim yaa, coksevimliye ne zaman geliyormus? su son earth mamalardan sonra aliexpressten de bisey almam artik, gumruk fln nolur nolmaz.. coksevimliyi takip ediym :)

aman iş olsun ya, bi fil modasidir gidiyor, reyondaki kiza kac kisi soruyosa artik, direkt gelecegi tarihi soyluyor :))

cok gecmis olsun bu arada..

İnstagramda onlineçamaşır.com demişti burdaki kızlardan birisi ben bi enerjı bulursam samanpazarına gidicem hem sabahlıklı pijama takımı için hemde hastane süsü şekeri vb için evlenirsen orada yaptırmıştım hem uygun hem guzel

Çok teşekkürler mantıklı o atletler dediğin gibi ben zaten bi 5 6 ay evden pek çıkmam iyi olur o yüzden

Ben pentinin destekli sutyenlerini kullaniyordum hep buyuk olunca en rahat onu kesfetmistim :) goguslerde alip basini gidince gittim buyugunu aldim orada direkt ölçüm yapiyorlar ve deneme sansin oldugu icin iyi oluyor.
Pentiye uğrarım yarın hemen halledicem bu işi

pentide deneme olduğunu bilmiyordum açıkcası çok büyük avantajmış oldu olmadı derdi yok süper olacak teşekkürler

ben onceden cok üsenirdim ne kadarsa alalim ugrasmayalim derdim, simdi ucuza gelsin diye usenmeden kalkip gidiyorum ama yine olmuyor :)
cikmisken haliyi alalim bari dedik, gri perdeye uygun bunu aldik, bu arada o koltuk ordan cikacak sigmadi

Sezeryan ise 2 gün yatmayı tercih edin 2. Gün evde çok zorlanırsınız normal için bebekte ve annede sorun yoksa 1 gün yatırıyorlar ama sezeryanda mutlaka 2 gün isteyin bi sağlıkçı olarak söylüyorum bunu

yokmus canim yaa, coksevimliye ne zaman geliyormus? su son earth mamalardan sonra aliexpressten de bisey almam artik, gumruk fln nolur nolmaz.. coksevimliyi takip ediym :)
ben alalı kaç hafta oldu hala gondermedıler. sanırım onlarda yurt dışından alıyo
çünkü ön ödemeli siparişle indirimli almıştım
şu anki durumları ne bılmıyorum acıkcası :/

ayy halı cok tatlıymış gule gule kullanın cok pembeyle uyumlu

ninocin tatlimcim bise sorcm, ben boyle bi seti begenmistim ebebekten, sepetimde duruyor. Ayaksizdi o ve 130 civari bisiydi.

Tekzende ayaklisi ayni fiyat da ayaklar ne kadar guvenilir acaba ? Korkar miyim bi basima boyle ayakli kullanmaya. Gecen dusunuyordum yere koyarsm alttan soguk gelir, hemen sogur ki su diye. Bu ayaklar da acilir da yere duser covcugum diye bi korkutuyor acikcasi. :/

I ikizcan2016 maşallah sizin oda hazır bile en hızlı sen çıktın. Kızlar başka kimsenin odası hazır değilmi paylaşmıyor kimse bizede fikir olur hem.

Çok güzelmiş oda takımı da ama oda küçük olunca eşya kendini göstermiyor maalesef
Yatak odanda dursun koltuk yer varsa ilk başta orda yatacaklar zaten orda emzirirsin
Güle güle kullansınlar sağlıkla inşallah geçen instagramda ikiz kız bebikler gördüm yeni doğmuşlardı annesi odayı süsletmiş pembe çiçekli taç takmış bebeklere de pembeli giydirmiş ama birbirinden farklıydı takımları karışmasınlar diye mi bilmiyorum ama :) öyle görünce direk sen geldin aklıma inş darısı sana :)))

Ay kizlar, bir acikmaya basladim ben son 2-3 gundur. Durduramiyorum kendimi. Simdiye kadar 1-1,5 kilo almistim da boyle giderse tutamicam galiba 80i gormek istemiyorum tartida
Benim gibi olan var mi acep? Yiyorum hem de saglam yiyorum, 1 saat gecmiyor dolapta ne var diye bakmaya basliyorum.

Benim ev değişikliği olacağı için küvet işini bekletiyorum canım. Nasıl bi banyom olur, küvetli mi duşakabinli mi olur bilemediğimden özellikle almıyorum. Sağol yine de haber verdiğin için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…