2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
I ikizcan2016 maşallah sizin oda hazır bile en hızlı sen çıktın. Kızlar başka kimsenin odası hazır değilmi paylaşmıyor kimse bizede fikir olur hem.
Ben tayinimiz çıkarsa diye şimdilik oda yapmayacağım zaten 3+1 e zor sığdım Bebek odası olunca napacaksam
sepet beşik dediklerinden aldım kızların aldığının aynısı sonra da odasını montesorriye uygun düzenleyip bi yer yatağı yaptırıp ikeadan dolap almayı düşünüyorum şimdilik hayaller bunlar :))

I ikizcan2016 maşallah sizin oda hazır bile en hızlı sen çıktın. Kızlar başka kimsenin odası hazır değilmi paylaşmıyor kimse bizede fikir olur hem.
Benimki de bitmek uzere, liliden siparisim gelsin, gonderirim resmini.
son lamba, hali,yatak ve perde siparisi verecegim. Ki sectim sepetimde duruyorlar. Tasinma netlessin diye bekliyorum. Burdaki evim biraz buyuk, haliyi buyuk almam gerekiyor. :/ Tasinirsak ayni buyuklukte odasi olmayabilir cocugun. Cok gicik bi durumdayim anlayacaginiz.

Tabi bizim sipa erkek oldugundan I ikizcan2016 kadar suslu degil. iyiki erkek tabi bi de gercekten batmistim yoksa. Hala bile once bi tur kiz reyonlarina bakiyorum.

Benim hafta hafta değişiyor canım mesela bu hafta çok oburdum sanırım 3haftadır almadığım 1 kiloyu bu hafta aldım o yüzden :)
Günde iki öğün yiyorum
Kahvaltıyı dolu dolu yapıyorum o yüzden gün içinde meyve yiyorum fındık fıstık üzüm vs atıştırmalık şeyler oluyor yanımda hep.
Akşam yemeklerini çok yiyemiyroum ama sonra abur cubur saatim var :) yatarken de mutlaka süt yada yoğurt yanında elma yada muz :))

Ebru metarnity den aynı geceliği almıştık sanırım neresi bozuk benimki sağlam geldi beğendim de. Ama hediye paketi olayı bende de oldu tabi fiyonktan dolayı

20 saat araba işkencesi olmasa gelirdim. Hakkaten ne gezilirdi be Mavi. Ulus'a bile razıyım düşün yani. Benim kuzenin evi de Ankamall'a yürüme mesafesinde tam. Mis gibi olurdu.

He arabayla mı geldi eşin o çekilmez canım ramazan bayramında bizde gidecektik bende göze anlamamıştım yolu arabayla.
yok ben almistim kuvet canim, pempe bisey :) 80-90 miydi ne..
katlanir ayakli fln diil normal legen gibi bisey..
Bak yine kızacaksın ama nasıl küvet aldın kız 80 90a ben düz bir küvet kova filan aldım set 30 35 bişeydi.

Dediğin bebek arabasına baktım güzelmiş. Bende daha bulamadım arabayı da. Bildiğim kadarıyla bitti test olayı bende şeker yüklettim en son sonucunuda daha öğrenmedim ama. Bundan sonra doktora sırf bebeği görmek için gideriz zorunluluğu kalmadı. Bu arada senin inekle güzelmiş.

ben emzirme atleti aldim senin gibi dusunurek sekerim
bi de mathercare in emzirme sutyeni icin cok iyi diyolar normalde de sasiricaksin ama tchibo nun sutyenini kullaniyorum telsiz super bisey
Aklın yolu birdir kuzum, bende vericem atletin siparişini birazdan :)

Marks&Spancer da şimdi emzirme sütyeni sordum, iki adet olarak 159 TL mi ne dedi mothercare de 60-120 TL fiyat aralıklarında.
Trendyolda 20 TL ye almayanı dövüyorlar :) veririm 2 tane sipariş, bi gelsin bakim memnun kalırsam birini giyer diğerini yıkar dönüşümlü kullanırım işte.

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Ev işim netleşmediğinden henüz küvetleri araştırma aşamasına gelemedim. Tecrübelerinizi ve araştırma sonuçlarınızı alalım lütfen kızlarr:)

Kızlar hamileliğin başından beri rahatsız ettiği için normal sütyen pek kullanamadım sanki mideme karnıma baskı yapıyordu otururken. Bende bir iç çamaşırı mağazasına girdim satıcının tavsiyesiyle nbb nin emzirme aletini aldım memnunda kaldım ikincisinide aldım yazın iki tane yetmedi tabi birde emzirme sütyeni aldım ama onu pek kullanamadım hamile külotu aldım onuda kullanamadım beli yüksek ama karnımı sıktı sanki iz yapıyor ve kaşındırıyordu. Belki işinize yarar diye paylaşayım dedim bende yine alacağım atletler daha rahat sanki sütyenden.

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Ev işim netleşmediğinden henüz küvetleri araştırma aşamasına gelemedim. Tecrübelerinizi ve araştırma sonuçlarınızı alalım lütfen kızlarr:)
Benim yeğenimin de arkadaşımın bebeğininde küveti ayaksız düz olanlardan yikamalarina yardımda ettim gayet kullanışlı ayağa filan pek gerek yok benim fikrim. Zaten banyoda yıkamıyorlar odada ısıtıcısı açıp 5dakika ısındıktan sonra yıkıyorlar ayrıca 5 dakikada bitiyor banyoları minnoşların.

Bugün resmen içinde doğum koçundan, gebe pilatesine varana kadar her şeyi olan doğal doğumu destekleyen bir hastane buldum bu coğrafyada sevinçten dört köşeyim.

Kime güvenip doğuracağım diye kendimi yiyordum buralarda resmen. Dr'um haber verince delirdim mutluluktan.

Oda değil de ben ahşap park yatak aldım Tchibo'dan Mavi. Yanımda ve evin içinde kullanmak için. Baza kısmı hariç komple masif ahşap, vital boyayla boyanmış. Alaman üretimi. Sıfır kokuyla geldi. Tekerlekleri çıkabiliyor. Katlanıp taşınabiliyor. En güzel kısmı da en alt kademeye inince (3 kademeli) çocuk büyüdüğü zaman kendi girip çıkabilsin diye öndeki 4 trabzani çıkartabiliyorsun. Yaylı bir kilit sistemi var o yüzden çocuğun açması mümkün değil. Dogururum diye korkup ben açamadım deneyip. Büyüdüğü zaman oyuncakları doldururum içine oyun köşesi olur. Girer çıkar. Yanımda dursunluk bir şey istiyorsan buna kefilim.

Renk seçeneği yok diye pembe aldım. Sakın dalga geçme. Değiştireceğim o kısımları.

Bizim bey evde durmayı başardığı zaman oda işini de halledeceğim nasipse. O bende de net değil.

Eklentiler

• IMAG0066_1.webp
    21 KB · Görüntüleme: 129
cordiii cok sevindim ya senin adina :) gozun aydin valla.

normal doğumu destekleyen bi hastahane bulmak çok zor ya süper olmuş

Kız helal sana ve azmine biz başkentte bulamadık o kadar 4 4lük olan yeri.

Baya güzel görünüyor tchibonun sitesinde bu kadar beğenmemiştim. Oyun alanı iyi fikir sanki. Yolla bana pembeleri mavi kılıf diyeyim sana.
Bu arada sende kendimi gördüm bende eşimin evde olmasını bekliyorum çocuk odasını boşaltacağız yatak odasını düzenleyeceğiz yatağımızın kenarlarını başlığını söküp kaldıracağız yer açılsın diye yatak odası ve çocuk odası badana da olacak. Ay bir derdim daha var benim kuşlarım var çocuk odasında onları ver diyor herkes ama vazgeçemiyorum ben

Yurt disinda 1 hafta yatiriyorlar 6 gun cikmak istedim cikarmadilar sezeryan icin iki gun cok az bence

Kızlar Suwen'den üst kısmı emzirme atletli, alt kısmı belden lastik ayarlı pijama takımı aldım. Hemde %50 indirime girmiş 47 TL ye aldım

Üzerimde de çok hoş durdu, yaşlı işi bir sürü gecelik gördükten sonra bunun üstüne atladım resmen :) Üst kısmı askılı, kolları olmadığı için serum falan taktıklarında rahat ederim. Emzirme atleti gibi olduğu için de çok kullanışlı. Alt kısmı da lastik ayarlı, doğumdan sonra karnımın boyuna göre ayarlar uzun süre kullanabilirim. Bir tanede sabahlıklı gecelik alırım, sabahlığı bu takımımda da kullanırım diye düşündüm. Fiyatı çok cazip geldi düşünen olursa tavsiye ederim. Bi tane de kızıma tavşanlı çorap aldım

Eklentiler

• IMG_1872.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG_1874.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 111
Banyo seti bek bunu alicam hem alt degistirme hemde banyo seti

Eklentiler

• Screenshot_20161009-192535.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_20161009-192543.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 100
  • Screenshot_20161009-192609.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 99
Canım bunun sizin oradaki fiyatı ne? Burada chicco da 539,90 TL. Beşik fiyatına küvet yanii :)
107 euro cnm suan en dusuk fiyatı bu ama gorumcem aldi cok kullanisli butun ihtiyaclarin elinin altinda oluyor sezeryan falan dusunenler kesin alsin derim ben ilk cocukta cok zorlanmistim egilip kalkarken fln

Hastane programı yeni açmış. Eğitimleri verecek dogum destekcisiyle gorustum. Kadin Rus cikti. Ooo dedim, soyvetlerin dogum sistemini de ogreniriz. Bebegin hastanedeki tum ihtiyaclari paket dahilindeymis ama ben yine ona da gotururum esya dayanamam. Bi' dahaki pazartesiye hastane turu icin randevu aldim. Bi' de canli gorelim bakalim. Gerci burada bu bile nimet.​

Valla kuzum seve seve gonderirim de sana yorgunluk olsun istemem gercekten. Buradaki mefrusatcilari gezeyim bi. Instagram'da ucubik fiyatlar istediler resmen.

En azindan kendi bagimsiz oyun alani. O acidan bile kar.

Of. Bu erkekler var ya. Gecen kistan beri sarjli vidalama makinesi begenemedigi icin bir turlu, kiler demonte esya dolu daha kurulacak. Evin icinde yapilmasi gereken bir suru degisiklik var daha. Prizden, tv unitesine kadar. En azindan cocuk dogmadan onun guvenligi icin halledelim ki, o dogduktan sonra zor olur diyorum ama neredee. Odaya gelene kadar daha dunya isimiz var senin gibi anlayacagin. Yarin Ankara'dan Antalya'ya gececek bir de duramadi bi' isleri.

Sakin verme kuslari. Kulak asma kimseye. Evde hayvan beslemenin cocuk varken guzelligi ve sorumlulugu baska zaten. Benim yegenim dogo-pitbull kirmasi bi' kopekle buyudu. Bakicisi gibi o hayvan simdi onun. Biz de kedi-kopek sahiplenelim cocukla buyusun diye dusunuyoruz, millete iki tane zararsiz kus batiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…