Ben tayinimiz çıkarsa diye şimdilik oda yapmayacağım zaten 3+1 e zor sığdım Bebek odası olunca napacaksamI ikizcan2016 maşallah sizin oda hazır bile en hızlı sen çıktın. Kızlar başka kimsenin odası hazır değilmi paylaşmıyor kimse bizede fikir olur hem.
Benimki de bitmek uzere, liliden siparisim gelsin, gonderirim resmini.I ikizcan2016 maşallah sizin oda hazır bile en hızlı sen çıktın. Kızlar başka kimsenin odası hazır değilmi paylaşmıyor kimse bizede fikir olur hem.
Benim hafta hafta değişiyor canım mesela bu hafta çok oburdum sanırım 3haftadır almadığım 1 kiloyu bu hafta aldım o yüzden :)Ay kizlar, bir acikmaya basladim ben son 2-3 gundur. Durduramiyorum kendimi. Simdiye kadar 1-1,5 kilo almistim da boyle giderse tutamicam galiba 80i gormek istemiyorum tartida
Benim gibi olan var mi acep? Yiyorum hem de saglam yiyorum, 1 saat gecmiyor dolapta ne var diye bakmaya basliyorum.
Ebru metarnity den aynı geceliği almıştık sanırım neresi bozuk benimki sağlam geldi beğendim de. Ama hediye paketi olayı bende de oldu tabi fiyonktan dolayıSen ıyı olda buluruz pijama bı yerden
Senın bulduğun gerçekten güzel ama 825 ne ya abıye sankı
Bunların hepsı oldu, Ebru metarnıtyden de bışey ıstedım 200 kusur bı geldı bozuk 1 lıra kadar kalpli taşı var bandanada sabahlıkta bı fıyonk var gobegımle hedıye paketı gıbı oldum:))
20 saat araba işkencesi olmasa gelirdim. Hakkaten ne gezilirdi be Mavi. Ulus'a bile razıyım düşün yani. Benim kuzenin evi de Ankamall'a yürüme mesafesinde tam. Mis gibi olurdu.
Bak yine kızacaksın ama nasıl küvet aldın kız 80 90a ben düz bir küvet kova filan aldım set 30 35 bişeydi.yok ben almistim kuvet canim, pempe bisey :) 80-90 miydi ne..
katlanir ayakli fln diil normal legen gibi bisey..
Ne filmis ayoool =)kapış kapış gitmis ama resimlerde kocaman.biseye benziyor benim ikea inekim var olma mi cok.amacli emzirme yastigi oluyor.bel yastigi.oluyor, simdi ayaklarımı uzatıyorum, bebek buyuyunce icine oturuyor falan bendeki inek filden daha marifetliekte resmini de koydum.inekcigimin =)
Biz bebek arabasi ve yatak bakiyoruz.simdi bebek arabasinda baby2go proton delux veya supreme arasinda kaldik,yatak.bakmaya baslamadik ama lateks oncelikli bakayim.ben de bari
Dun seker yuklemesi yapıldı uc kere kan.aldilar bir saat aralarla çok gicikmis:/ cok.sukur bisey cikmadi ama idrarda enfeksyon.varmis.uromisin diye bi sase verdi iki kere onu.icecegim, bir daha ne zaman gitmem gerektigini soylemedi doktor ama biraysonra gideyim.diyorum..size doktorlariniz.bisey dedi mi tahliller falan bitti galiba artik
Kan uyusmazligi ignesini yazan.bir arkadas olmus bizde de kan.uyusmazligi var 28.haftada igne.mecburi degil gerek gorulurse yapılıyor doktoruna.yeniden.sorabilirsin
Aklın yolu birdir kuzum, bende vericem atletin siparişini birazdan :)ben emzirme atleti aldim senin gibi dusunurek sekerim
bi de mathercare in emzirme sutyeni icin cok iyi diyolar normalde de sasiricaksin ama tchibo nun sutyenini kullaniyorum telsiz super bisey
Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Ev işim netleşmediğinden henüz küvetleri araştırma aşamasına gelemedim. Tecrübelerinizi ve araştırma sonuçlarınızı alalım lütfen kızlarr:)@ninocin tatlimcim bise sorcm, ben boyle bi seti begenmistim ebebekten, sepetimde duruyor. Ayaksizdi o ve 130 civari bisiydi.
Tekzende ayaklisi ayni fiyat da ayaklar ne kadar guvenilir acaba ? Korkar miyim bi basima boyle ayakli kullanmaya. Gecen dusunuyordum yere koyarsm alttan soguk gelir, hemen sogur ki su diye. Bu ayaklar da acilir da yere duser covcugum diye bi korkutuyor acikcasi. :/
Kızlar hamileliğin başından beri rahatsız ettiği için normal sütyen pek kullanamadım sanki mideme karnıma baskı yapıyordu otururken. Bende bir iç çamaşırı mağazasına girdim satıcının tavsiyesiyle nbb nin emzirme aletini aldım memnunda kaldım ikincisinide aldım yazın iki tane yetmedi tabi birde emzirme sütyeni aldım ama onu pek kullanamadım hamile külotu aldım onuda kullanamadım beli yüksek ama karnımı sıktı sanki iz yapıyor ve kaşındırıyordu. Belki işinize yarar diye paylaşayım dedim bende yine alacağım atletler daha rahat sanki sütyenden.Aklın yolu birdir kuzum, bende vericem atletin siparişini birazdan :)
Marks&Spancer da şimdi emzirme sütyeni sordum, iki adet olarak 159 TL mi ne dedimothercare de 60-120 TL fiyat aralıklarında.
Trendyolda 20 TL ye almayanı dövüyorlar :) veririm 2 tane sipariş, bi gelsin bakim memnun kalırsam birini giyer diğerini yıkar dönüşümlü kullanırım işte.
Benim yeğenimin de arkadaşımın bebeğininde küveti ayaksız düz olanlardan yikamalarina yardımda ettim gayet kullanışlı ayağa filan pek gerek yok benim fikrim. Zaten banyoda yıkamıyorlar odada ısıtıcısı açıp 5dakika ısındıktan sonra yıkıyorlar ayrıca 5 dakikada bitiyor banyoları minnoşların.Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Ev işim netleşmediğinden henüz küvetleri araştırma aşamasına gelemedim. Tecrübelerinizi ve araştırma sonuçlarınızı alalım lütfen kızlarr:)
I ikizcan2016 maşallah sizin oda hazır bile en hızlı sen çıktın. Kızlar başka kimsenin odası hazır değilmi paylaşmıyor kimse bizede fikir olur hem.
cordiii cok sevindim ya senin adina :) gozun aydin valla.Bugün resmen içinde doğum koçundan, gebe pilatesine varana kadar her şeyi olan doğal doğumu destekleyen bir hastane buldum bu coğrafyada sevinçten dört köşeyim.
Kime güvenip doğuracağım diye kendimi yiyordum buralarda resmen. Dr'um haber verince delirdim mutluluktan.
normal doğumu destekleyen bi hastahane bulmak çok zor ya süper olmuşBugün resmen içinde doğum koçundan, gebe pilatesine varana kadar her şeyi olan doğal doğumu destekleyen bir hastane buldum bu coğrafyada sevinçten dört köşeyim.
Kime güvenip doğuracağım diye kendimi yiyordum buralarda resmen. Dr'um haber verince delirdim mutluluktan.
Kız helal sana ve azmine biz başkentte bulamadık o kadar 4 4lük olan yeri.Bugün resmen içinde doğum koçundan, gebe pilatesine varana kadar her şeyi olan doğal doğumu destekleyen bir hastane buldum bu coğrafyada sevinçten dört köşeyim.
Baya güzel görünüyor tchibonun sitesinde bu kadar beğenmemiştim. Oyun alanı iyi fikir sanki. Yolla bana pembeleri mavi kılıf diyeyim sana.Oda değil de ben ahşap park yatak aldım Tchibo'dan Mavi. Yanımda ve evin içinde kullanmak için. Baza kısmı hariç komple masif ahşap, vital boyayla boyanmış. Alaman üretimi. Sıfır kokuyla geldi. Tekerlekleri çıkabiliyor. Katlanıp taşınabiliyor. En güzel kısmı da en alt kademeye inince (3 kademeli) çocuk büyüdüğü zaman kendi girip çıkabilsin diye öndeki 4 trabzani çıkartabiliyorsun. Yaylı bir kilit sistemi var o yüzden çocuğun açması mümkün değil. Dogururum diye korkup ben açamadım deneyip. Büyüdüğü zaman oyuncakları doldururum içine oyun köşesi olur. Girer çıkar. Yanımda dursunluk bir şey istiyorsan buna kefilim.
Renk seçeneği yok diye pembe aldım. Sakın dalga geçme.Değiştireceğim o kısımları.
Bizim bey evde durmayı başardığı zaman oda işini de halledeceğim nasipse. O bende de net değil.
cordiii cok sevindim ya senin adina :) gozun aydin valla.
Yurt disinda 1 hafta yatiriyorlar 6 gun cikmak istedim cikarmadilar sezeryan icin iki gun cok az benceSezeryan ise 2 gün yatmayı tercih edin 2. Gün evde çok zorlanırsınız normal için bebekte ve annede sorun yoksa 1 gün yatırıyorlar ama sezeryanda mutlaka 2 gün isteyin bi sağlıkçı olarak söylüyorum bunu
Canım bunun sizin oradaki fiyatı ne? Burada chicco da 539,90 TL. Beşik fiyatına küvet yanii :)Banyo seti bek bunu alicam hem alt degistirme hemde banyo seti
107 euro cnm suan en dusuk fiyatı bu ama gorumcem aldi cok kullanisli butun ihtiyaclarin elinin altinda oluyor sezeryan falan dusunenler kesin alsin derim ben ilk cocukta cok zorlanmistim egilip kalkarken flnCanım bunun sizin oradaki fiyatı ne? Burada chicco da 539,90 TL. Beşik fiyatına küvet yanii :)
Kız helal sana ve azmine biz başkentte bulamadık o kadar 4 4lük olan yeri.
Baya güzel görünüyor tchibonun sitesinde bu kadar beğenmemiştim. Oyun alanı iyi fikir sanki. Yolla bana pembeleri mavi kılıf diyeyim sana.
Bu arada sende kendimi gördüm bende eşimin evde olmasını bekliyorum çocuk odasını boşaltacağız yatak odasını düzenleyeceğiz yatağımızın kenarlarını başlığını söküp kaldıracağız yer açılsın diye yatak odası ve çocuk odası badana da olacak. Ay bir derdim daha var benim kuşlarım var çocuk odasında onları ver diyor herkes ama vazgeçemiyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?