Ebru metarnity den aynı geceliği almıştık sanırım neresi bozuk benimki sağlam geldi beğendim de. Ama hediye paketi olayı bende de oldu tabi fiyonktan dolayı
He arabayla mı geldi eşin o çekilmez canım ramazan bayramında bizde gidecektik bende göze anlamamıştım yolu arabayla.
Bak yine kızacaksın ama nasıl küvet aldın kız 80 90a ben düz bir küvet kova filan aldım set 30 35 bişeydi.
Dediğin bebek arabasına baktım güzelmiş. Bende daha bulamadım arabayı da. Bildiğim kadarıyla bitti test olayı bende şeker yüklettim en son sonucunuda daha öğrenmedim ama. Bundan sonra doktora sırf bebeği görmek için gideriz zorunluluğu kalmadı. Bu arada senin inekle güzelmiş.
ninocin tatlimcim bise sorcm, ben boyle bi seti begenmistim ebebekten, sepetimde duruyor. Ayaksizdi o ve 130 civari bisiydi.
Tekzende ayaklisi ayni fiyat da ayaklar ne kadar guvenilir acaba ? Korkar miyim bi basima boyle ayakli kullanmaya. Gecen dusunuyordum yere koyarsm alttan soguk gelir, hemen sogur ki su diye. Bu ayaklar da acilir da yere duser covcugum diye bi korkutuyor acikcasi. :/
ninocin tatlimcim bise sorcm, ben boyle bi seti begenmistim ebebekten, sepetimde duruyor. Ayaksizdi o ve 130 civari bisiydi.
Tekzende ayaklisi ayni fiyat da ayaklar ne kadar guvenilir acaba ? Korkar miyim bi basima boyle ayakli kullanmaya. Gecen dusunuyordum yere koyarsm alttan soguk gelir, hemen sogur ki su diye. Bu ayaklar da acilir da yere duser covcugum diye bi korkutuyor acikcasi. :/
Benimki de bitmek uzere, liliden siparisim gelsin, gonderirim resmini.
son lamba, hali,yatak ve perde siparisi verecegim. Ki sectim sepetimde duruyorlar. Tasinma netlessin diye bekliyorum. Burdaki evim biraz buyuk, haliyi buyuk almam gerekiyor. :/ Tasinirsak ayni buyuklukte odasi olmayabilir cocugun. Cok gicik bi durumdayim anlayacaginiz.
Tabi bizim sipa erkek oldugundan I ikizcan2016 kadar suslu degil.iyiki erkek tabi bi de gercekten batmistim yoksa. Hala bile once bi tur kiz reyonlarina bakiyorum.
Çok güzelmiş oda takımı da ama oda küçük olunca eşya kendini göstermiyor maalesef
Yatak odanda dursun koltuk yer varsa ilk başta orda yatacaklar zaten orda emzirirsin
Güle güle kullansınlar sağlıkla inşallah geçen instagramda ikiz kız bebikler gördüm yeni doğmuşlardı annesi odayı süsletmiş pembe çiçekli taç takmış bebeklere de pembeli giydirmiş ama birbirinden farklıydı takımları karışmasınlar diye mi bilmiyorum ama :) öyle görünce direk sen geldin aklıma inş darısı sana :)))
Ebru metarnity den aynı geceliği almıştık sanırım neresi bozuk benimki sağlam geldi beğendim de. Ama hediye paketi olayı bende de oldu tabi fiyonktan dolayı
He arabayla mı geldi eşin o çekilmez canım ramazan bayramında bizde gidecektik bende göze anlamamıştım yolu arabayla.
Bak yine kızacaksın ama nasıl küvet aldın kız 80 90a ben düz bir küvet kova filan aldım set 30 35 bişeydi.
Dediğin bebek arabasına baktım güzelmiş. Bende daha bulamadım arabayı da. Bildiğim kadarıyla bitti test olayı bende şeker yüklettim en son sonucunuda daha öğrenmedim ama. Bundan sonra doktora sırf bebeği görmek için gideriz zorunluluğu kalmadı. Bu arada senin inekle güzelmiş.
Ben trendyoldan beden için cesaret edemedim,sütyen takmayı sevmedegımden cok huysuzum sütyen konusunda.sutyende ıade varsa bıkac beden istıyım gerı yollarım olmadıAklın yolu birdir kuzum, bende vericem atletin siparişini birazdan :)
Marks&Spancer da şimdi emzirme sütyeni sordum, iki adet olarak 159 TL mi ne dedimothercare de 60-120 TL fiyat aralıklarında.
Trendyolda 20 TL ye almayanı dövüyorlar :) veririm 2 tane sipariş, bi gelsin bakim memnun kalırsam birini giyer diğerini yıkar dönüşümlü kullanırım işte.
vallahi cok cok sevindim, tam istedigin gibi olcak insallah! ben de psikolojimi mumkun oldugunca normal doguma hazirliyorum, bedenende yoga moga idare etmeye calissiyorum. insallah bir aksilik cikmaz oglanlarda dogru pozisyonda durur sonra ver elini 10-15 saat dogum odasi (benim hastanem ilk dogumlar icin o kadar suruyor dedi) :)Ya dorms Fabi'm ya. Dr'um vatsaptan hastanenin programini bi' atti dedim ruya goruyorum herhalde. Yanlis mi gonderdi acaba. Esi de orada dr. Tam guven yani su an benim icin.
Benım oda da hap kadarsaol canim, sunlardan olsun bak;
Eki Görüntüle 1895521
yiyelim bunlari boyle kuvete koyup :)))
evet odam b.k gibi
napiym simdilik dursun..
belki daha buyuk bi eve tasiniriz seneye :)
haliyi pempe mi alsaydim acaba?
kamuoyu yoklamasi yapiym :)))
Bu arada halıyı nerden kaça aldın şekerım,grî bana uymaz ama model fılan Hoşuma gıttı Aklımda olsunsaol canim, sunlardan olsun bak;
Eki Görüntüle 1895521
evet odam b.k gibi
napiym simdilik dursun..
Ben aldım eve gelınce sağlamlığı hakkında bılgı verıcem kızlarBu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Ev işim netleşmediğinden henüz küvetleri araştırma aşamasına gelemedim. Tecrübelerinizi ve araştırma sonuçlarınızı alalım lütfen kızlarr:)
Hepsi cok güzel gule gule kullanın canımKızlar Suwen'den üst kısmı emzirme atletli, alt kısmı belden lastik ayarlı pijama takımı aldım. Hemde %50 indirime girmiş 47 TL ye aldım
Üzerimde de çok hoş durdu, yaşlı işi bir sürü gecelik gördükten sonra bunun üstüne atladım resmen :) Üst kısmı askılı, kolları olmadığı için serum falan taktıklarında rahat ederim. Emzirme atleti gibi olduğu için de çok kullanışlı. Alt kısmı da lastik ayarlı, doğumdan sonra karnımın boyuna göre ayarlar uzun süre kullanabilirim. Bir tanede sabahlıklı gecelik alırım, sabahlığı bu takımımda da kullanırım diye düşündüm. Fiyatı çok cazip geldi düşünen olursa tavsiye ederim. Bi tane de kızıma tavşanlı çorap aldım
Bende sütyen düşmanıyım, eve girer girmez ilk işim sütyeni çıkarmakBen trendyoldan beden için cesaret edemedim,sütyen takmayı sevmedegımden cok huysuzum sütyen konusunda.sutyende ıade varsa bıkac beden istıyım gerı yollarım olmadı
Hamıle pıjama takımlarında öyle yaptım
Benım oda da hap kadar
200 m2 de cocukcagızımı bı yere sıgdıramadık,kv lerın yatağı yuzunden.yaramı deştın şimdi
Bence gri daha ıyı ben cok begendım
Sırf pembe oda bogardı
Oyyy yiyelim inş gelsinler desaol canim, sunlardan olsun bak;
Eki Görüntüle 1895521
evet odam b.k gibi
napiym simdilik dursun..
vallahi cok cok sevindim, tam istedigin gibi olcak insallah! ben de psikolojimi mumkun oldugunca normal doguma hazirliyorum, bedenende yoga moga idare etmeye calissiyorum. insallah bir aksilik cikmaz oglanlarda dogru pozisyonda durur sonra ver elini 10-15 saat dogum odasi (benim hastanem ilk dogumlar icin o kadar suruyor dedi) :)
valla normal dogum isteyen baska anneler varsa hastaneden aldigimiz bilgileri de buradan paylasabiliriz, surec nasil daha kolaylasir filan diye.
gozunaydin tekrar cordiiiiii :)
Oyyy yiyelim inş gelsinler de
Bence gri iyi olmuş kız diye her şeyi pembe olunca da boguyor perdeleri de gri dimi ? yatak örtüleri pembeyse tamam :))
Ben de mavi gri uyumu yapiciğim :))
Benim de var kuşum, cins olarak da bayaaaa bi tüy döken cins kanarya. Sabah neşem o benim. Bebiş emeklerken sorun olacak çünkü oğlumun tüyleri yerlerde geziyor her gün kafesin etrafını süpürsem bile. Emekleyene kadar sorun etmeyeceğim. Şu an verebileceğim kimse yok benim zaten, olsa da nasıl güvenirim bilmiyorum...Kız helal sana ve azmine biz başkentte bulamadık o kadar 4 4lük olan yeri.
Baya güzel görünüyor tchibonun sitesinde bu kadar beğenmemiştim. Oyun alanı iyi fikir sanki. Yolla bana pembeleri mavi kılıf diyeyim sana.
Bu arada sende kendimi gördüm bende eşimin evde olmasını bekliyorum çocuk odasını boşaltacağız yatak odasını düzenleyeceğiz yatağımızın kenarlarını başlığını söküp kaldıracağız yer açılsın diye yatak odası ve çocuk odası badana da olacak. Ay bir derdim daha var benim kuşlarım var çocuk odasında onları ver diyor herkes ama vazgeçemiyorum ben
Sagol canım bakıcam hemenBende sütyen düşmanıyım, eve girer girmez ilk işim sütyeni çıkarmak
15 gün içinde iade edebiliyorsun canım, şimdi girip tekrar baktım kesin iade garantisi var yani sıkıntı yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?