2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

tamam ben bu isi birakiyom :)))

Nminecim ben kısa olan ayaklılardan aldım,ilk zamanlar zaten bırı su döker bızde elımızde tutar kısa sûrede yıkarız gıbıme gelıyo
Bende cok gözümde canlandıramıyorum ama bunun içine yatırmak için bıraz buyumelı sankı,ayaklarıda cok uzun degıl bi sıkıntı olmaz dıye düşünüyorum ama!!
Ben bıde fıle gıbı bıseyler satılıyo ya ondan da aldım daha rahat ederım dıye
Umarım bu ayaklar sağlamdır ama hep bı elımızle tutacağımız için bi sıkıntı yasamayız inşallah canımcım

ben kiz diye mi batiyom :))
2 tane diye, bi de herseyin pahalisini aliyorum diye olmasin :))

saol canim, sunlardan olsun bak;

yiyelim bunlari boyle kuvete koyup :)))

evet odam b.k gibi
napiym simdilik dursun..
belki daha buyuk bi eve tasiniriz seneye :)
haliyi pempe mi alsaydim acaba?
kamuoyu yoklamasi yapiym :)))

Canımcım Cengellı ıgne ıle acayıp kalplı bı taş takmışlar bandanaya 1 TL lık bozuk para büyüklüğünde,gecelıgı cok begendım aslında ama sabalıktakı fıyonkla bandanadaki taş içime sınmedı,ucuzda degılki

Ben trendyoldan beden için cesaret edemedim,sütyen takmayı sevmedegımden cok huysuzum sütyen konusunda.sutyende ıade varsa bıkac beden istıyım gerı yollarım olmadı
Hamıle pıjama takımlarında öyle yaptım

Ya dorms Fabi'm ya. Dr'um vatsaptan hastanenin programini bi' atti dedim ruya goruyorum herhalde. Yanlis mi gonderdi acaba. Esi de orada dr. Tam guven yani su an benim icin.
vallahi cok cok sevindim, tam istedigin gibi olcak insallah! ben de psikolojimi mumkun oldugunca normal doguma hazirliyorum, bedenende yoga moga idare etmeye calissiyorum. insallah bir aksilik cikmaz oglanlarda dogru pozisyonda durur sonra ver elini 10-15 saat dogum odasi (benim hastanem ilk dogumlar icin o kadar suruyor dedi) :)

valla normal dogum isteyen baska anneler varsa hastaneden aldigimiz bilgileri de buradan paylasabiliriz, surec nasil daha kolaylasir filan diye.

gozunaydin tekrar cordiiiiii :)

Benım oda da hap kadar
200 m2 de cocukcagızımı bı yere sıgdıramadık,kv lerın yatağı yuzunden.yaramı deştın şimdi
Bence gri daha ıyı ben cok begendım
Sırf pembe oda bogardı

Bu arada halıyı nerden kaça aldın şekerım,grî bana uymaz ama model fılan Hoşuma gıttı Aklımda olsun

Bu sorunun cevabını bende merak ediyorum. Ev işim netleşmediğinden henüz küvetleri araştırma aşamasına gelemedim. Tecrübelerinizi ve araştırma sonuçlarınızı alalım lütfen kızlarr:)
Ben aldım eve gelınce sağlamlığı hakkında bılgı verıcem kızlar

Hepsi cok güzel gule gule kullanın canım

Bende sütyen düşmanıyım, eve girer girmez ilk işim sütyeni çıkarmak

15 gün içinde iade edebiliyorsun canım, şimdi girip tekrar baktım kesin iade garantisi var yani sıkıntı yok.

Benım oda da hap kadar
200 m2 de cocukcagızımı bı yere sıgdıramadık,kv lerın yatağı yuzunden.yaramı deştın şimdi
Bence gri daha ıyı ben cok begendım
Sırf pembe oda bogardı

caaanım anam oda takimim sikis tikis..
senin odan yine bundan buyuktur kiz

Oyyy yiyelim inş gelsinler de
Bence gri iyi olmuş kız diye her şeyi pembe olunca da boguyor perdeleri de gri dimi ? yatak örtüleri pembeyse tamam :))
Ben de mavi gri uyumu yapiciğim :))

Uzerimde bir tas varmis da o kalkmis gibi oldu resmen. Aksinde onum arkam sagim solum sezaryen bi' haldeydim. Boylesinde en azindan deneme sansim var.

Etrafimda ve okudugum annelerin cogu sancinin son saati cok siddetli oluyor diyor. Yapay sanciyla dogumu hizlandirmaya calismiyorsa doktor sayet. Gidecegim hastane yakin olsaydi, bir sorun olmadigi taktirde sancinin buyuk kismini evde atlatmak isterdim. Hastane 2.5 saatlik uzaklikta. Tek handikap bu su an dogum zamani otel mi, ambulans mi konusu gundemde bizde bu yuzden. Duzenli sanciyla hastaneye gidip psikolojik olarak sancisi hafifleyen anne adaylari da mevcut zira.
Kuzenim 6 cm acilmayla gidip 3 saatte dogurmustu. Hiç sanciyi da hissetmemis mubarek. Son hafta kontrolunde Dr. haydi gel bi' çatı muayenesi yapalım istersen diye muayene ederken fark etmis tesadufen. Yaptirmasa evde doguracakti neredeyse. :)

Muhtemelen uc cm'den itibaren her sey dogal gelisirse olabilecek maksimum sureyi vermislerdir sana. Oglanlar dedigin gibi kendini hazirlasin. Biz kegelle, perine masajiyla, egzersizlerle falan onlara destek oluruz gelmeleri icin.

Oyyy yiyelim inş gelsinler de
Bence gri iyi olmuş kız diye her şeyi pembe olunca da boguyor perdeleri de gri dimi ? yatak örtüleri pembeyse tamam :))
Ben de mavi gri uyumu yapiciğim :))

amin canim :))
yatak ortuleri piyasada yok henuz, begenemedim, instagramda bi iki yer var, cok pahali fiyat veriyolar.. magazadaki modele bunu yapmislardi

buna benzer bisey yaptiricaz bakalim..
ya bitsin artik alisveris hepsini hallediym istiyorum ekimde..
kasima kalmasin..
ikiz ya erken dogum fln olur Allah korusun..

Benim de var kuşum, cins olarak da bayaaaa bi tüy döken cins kanarya. Sabah neşem o benim. Bebiş emeklerken sorun olacak çünkü oğlumun tüyleri yerlerde geziyor her gün kafesin etrafını süpürsem bile. Emekleyene kadar sorun etmeyeceğim. Şu an verebileceğim kimse yok benim zaten, olsa da nasıl güvenirim bilmiyorum...

Bende sütyen düşmanıyım, eve girer girmez ilk işim sütyeni çıkarmak

15 gün içinde iade edebiliyorsun canım, şimdi girip tekrar baktım kesin iade garantisi var yani sıkıntı yok.
Sagol canım bakıcam hemen
Bu arada ıkı yere battanıye fıyatı sordum güzel modellerı var @nurhaneyidogan @seker_battaniyeler
Bende dıger yerı ıptal etmeyı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…