Ya dil konuşur sen kalbe bakacaksın. Bende sinirlenince dilimi tutamam ama söylediğim şeylerin hiç biri de kalbimden geçen değildir. O an sırf konuşmak için konuşurum kötü bi huy napıyım. Sizde ne kadar kırıcı seyler söylediyseniz de ikinizin de aslında kalbinden geçen onlar değildi. Ya aynı anne babadan iki kardeş birbiriyle aynı olmazken eşler nasıl birebir ayni olsun. Arada olur böyle anca birbirinize daha sıkı sarılarak geçer böyle zamanlar.
Anneme anlatayım bunu yapsa yapsa o yapar ben daha nasıl tutulur incitmeden nasıl giydircem diye düşünüyorum :))Müslin bez yasa tülbent sereceksin koluna canım onlar ıslanınca bebeğin kaymasına engel oluyor. O kadar pratik ki hop sırtını köpükle yolla çevir önünü köpükle yıka bitti gitti :)
Canım şimdi gördüm.
O gün sinirle birbirimizi kırınca susmayı tercih ettim.
Annemdeydim,yazsada o gün bir daha konuşmadım.
Sonra bana onunda kırıldığı şeyler olduğunu,bazen en sevdiklerimize çıkışabileceğimizi söyledi.
Hadi evimize gel,bazı şeylerin üstünde pek durmamalıyız dedi.
Çok kırılmıştım resmen içim soğumuş gibiydi.
Hem gitsem mi diyordum hem de uzak kalmak. Bir yandan annem işte üzüyor mu seni diye gaz veriyordu eşimi pek sevmez.
Baya ısrar etti sonunda "kafamı dinlemek istiyorum biraz,rahatım şuan yerinde.Çok kırdık bu kez ben senin gibi hemen silemiyorum her şeyi" dedim. "çevremize yansıtmayalım şimdilik daha fazla,sende otur kafanı dinle bende, iyice bunaldık her şey olacağına varır" dedim.
Tabi bizimki "ben unuttum sende unut.Bak ben seni seviyorum. Sadece çocuk var diye değil oğlumu ayrı seni ayrı çok seviyorum,bak sen yoksun ama evden adım atmıyorum. Özledim ikinizide, birbirimizi yarı yolda bırakmayalım,bu tür şeyler için ayrılamayız bir daha duymak istemiyorum,bendende duymayacaksın biz mutluyuz" dedi.
Sonra sustum ben açıkçası. Annemle konuşmuşlar "Biz mutluyuz ben seviyorum biraz gerildik o kadar" demiş.
Perşembe,Cuma,Cumartesi derken dönmedim eve.
Biraz dinlenmek istedim,bugün yarın gelirim dedim.
İçimden yalnız kalmak geldi hep.
Bugün akşam geldim evime,sarıldı öptü,özlemiş belli.
Bende özlemişim evimi,eşimi düzenimi.
İyi gibiyiz o kafasında o gece birden resetledi zaten pişman oldu.Bense onunla mutluyum huzurluyum ama şuan bir tutukluk yaşıyorum niyeyse.Çok ileri gittik,güvensizlikten tut evdeki para düzenine kadar.Çok dokundu sanırım bana.
Sonuç itibariyle bugün evdeyim ama.Sevdiğim adamlayım ama bir uzağım da.Toparlarız sanırım.
Perşembe günü ayrıntılı ultrasona gidicez,hep onu düşündüm yalnız mı gitçem diye. Ayrı olsak doğumda yanımda olamayacak,hayatına er geç birileri girer diye aklım çıktı.
Bilmiyorum toparlayabiliriz sanırım eşim kötü değil, en azından o çabalıyor
Ikiniz icinde bu kisa ayrilik ders olsun birbirinizi uzmeyin senin ve oglun icin cok sevindim
Valla ben kendimden biliyorum o sinirle söylenenler hiç de bilinç altı değil :) ben eşime şimdiye kadar neler demişimdir ama adamı manyak gibi seviyorum. Ha hoş mu değil ama napalım sinirimizi böyle atıyoruz :) bu aynı zamanda dönemsel de olabilir hamilelik,mevsim geçişi,bi bebeğin sorumluluğu,Yeni oluşacak hayatın kaygısı hepsi su an etkiliyor tabi farkında olmasak da.İnşallah canım bakalım,surat yapmıyorum aslında ama eskisi gibi şen şakrak değilmişim sanırım bir şey mi var diyor.
Bana da hep sinirle bilinçaltını döküyor gibi geliyor insanlar. O yüzden kırgınım sanırım. Aslında bende az değilim bende kırdım.Ama burnumdan da kıl aldırmıyorum cidden.Kendi hatamı bilsemde benimki hafif geliyor herhalde.
Psikolojim mi bozuldu acaba hiç mutluluk veren işim yok.Mutlu adam gelmiyor bana,etkileniyor muyum ne?
O mutlu anlayışlı insan gitti,umursamaz,kinci biri geldi resmen şu birkaç günde hele.
Kızım doğduğunda 22 yaşındaydım vE daha ömrümde Bebek görmemiştim. Sezeryana giderken bi ağladım ki ben bez takmayı bile bilmem diye. Sonra Doğum oldu geldi Bebek zaten ilk kıyafetimi giydirip getiriyorlar iyi hoş. Derken Bebek altını pisletti aldım evirdim çevirdim değiştirdim bi güzel sanki dersin ki Doğum esnasında annelik özelliği yüklemişler öyle rahat yaptım. Sende öyle olursun bence Doğumla anneye o özellik geliyor giydiriyor da temizliyor da hiç merak etme :)Anneme anlatayım bunu yapsa yapsa o yapar ben daha nasıl tutulur incitmeden nasıl giydircem diye düşünüyorum :))
Geçicidir bu bi süreç bence işin etkiler hamilelik etkiler her şey olabilir yani ama onu sevdiğin ve sevildiğin için tekrardan yakınlaşırsın mutlakaİnşallah canım bakalım,surat yapmıyorum aslında ama eskisi gibi şen şakrak değilmişim sanırım bir şey mi var diyor.
Bana da hep sinirle bilinçaltını döküyor gibi geliyor insanlar. O yüzden kırgınım sanırım. Aslında bende az değilim bende kırdım.Ama burnumdan da kıl aldırmıyorum cidden.Kendi hatamı bilsemde benimki hafif geliyor herhalde.
Psikolojim mi bozuldu acaba hiç mutluluk veren işim yok.Mutlu adam gelmiyor bana,etkileniyor muyum ne?
O mutlu anlayışlı insan gitti,umursamaz,kinci biri geldi resmen şu birkaç günde hele.
Ben 27 olcam bi kaç ay sonra ama hala bir bebegin altını değiştirmiş değilim bazen kendime bi güven geliyor yaparım ben çok iyi bakarım diyorum bazen de Allah ım ben naptım daha çok küçüğüm nasıl bakcam ben ona diyorum :))) ben daha küçüğüm diyince annem küçül de cebime gir diyor :) içgüdüsel sanırım her şey Doğumda beynimize kodlanmış gibi olacak :)Kızım doğduğunda 22 yaşındaydım vE daha ömrümde Bebek görmemiştim. Sezeryana giderken bi ağladım ki ben bez takmayı bile bilmem diye. Sonra Doğum oldu geldi Bebek zaten ilk kıyafetimi giydirip getiriyorlar iyi hoş. Derken Bebek altını pisletti aldım evirdim çevirdim değiştirdim bi güzel sanki dersin ki Doğum esnasında annelik özelliği yüklemişler öyle rahat yaptım. Sende öyle olursun bence Doğumla anneye o özellik geliyor giydiriyor da temizliyor da hiç merak etme :)
Olmaz inşalalh ikiz olup tam vaktinde normal doğanlar bile var sen sezeryan olacaksan bile hiç bi sorun olmadan inşallah sağlıkla atlatırsın haftaları
Türkiye'de Chicco Cuddle & Bubble Bebek Küveti diye geçiyor canım.
Ikizcan bu besikte bumper'larin baglanabilecegi delikler var mi o duz ahsap kisimlarinda yoksa kendiliginden dik durabilecek formda mi yapmislar?
Oyleyse sayet baglanti yerlerinin olmasi daha iyi olurdu sanki. :/
8 m2 senceeeee? Besık dolap sıfonyer anca sıgıyo :/
çok güzelmiş de bunu ben alırsam ailecek bunda yıkanırız tam randıman almak içinpahalıymış trde maalesef. şu minik ayaklılara bakayım ben, onları da görmemiştim daha önce. çok cahilim, bi başıma da hazırlamaya çalışıyorum her şeyi. kafam karışıyor bazı şeylere hiç karar veremiyorum.
benimki de 10m2.. 2 yatak var dusun..
bunun fşyatı ne ksdar canım bude nerden güzelmişBanyo seti bek bunu alicam hem alt degistirme hemde banyo seti
Çok memnun olurum canım. Ben direkt doçentin hastası oldum. Ona muayene oluyorum. Bu gidişim ilkti pek bi şey soramadım. Diğer gitmeme de daha 3 hafta var.Çeker kuzum umarım. Umudunu kaybetme. 28'den sonra doktor kesin bir şey söyler.
Sen direkt doçente mi gidiyorsun? Yoksa doğumuna doçent mi girsin istiyorsun?
Doçente gidiyorsan direkt kendisinden fiyat alırsın oteki turlu muayenesini yakalayip bizzat kendiyle konusman lazim.
Benim doktorum da doç fakat universitede degil su an ama uc asagi bes yukari doguma ekstradan girdiklerinde ne ucret istiyorlar universitede sorarim istersen. Fikir olur.
Bizim B bugza da universiteye gidiyor. O da yardimci olabilir aslinda.
Tepedeki tavşan kafasından ben korktumamin canim :))
yatak ortuleri piyasada yok henuz, begenemedim, instagramda bi iki yer var, cok pahali fiyat veriyolar.. magazadaki modele bunu yapmislardi
Eki Görüntüle 1895536
buna benzer bisey yaptiricaz bakalim..
ya bitsin artik alisveris hepsini hallediym istiyorum ekimde..
kasima kalmasin..
ikiz ya erken dogum fln olur Allah korusun..
ninocin
Benim geçtim 10m2 yi - 8m2 yi, hiç çocuk odam yok ben ne yapayım ya :) Aldığım herşey oturma odamda koltuk arkalarında falan yığılı. Oturma odamda şuan Kürt çalıyor çingene oynuyor
Yeni eve geçmeyi dört gözle bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?