2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

İnşallah canım bakalım,surat yapmıyorum aslında ama eskisi gibi şen şakrak değilmişim sanırım bir şey mi var diyor.

Bana da hep sinirle bilinçaltını döküyor gibi geliyor insanlar. O yüzden kırgınım sanırım. Aslında bende az değilim bende kırdım.Ama burnumdan da kıl aldırmıyorum cidden.Kendi hatamı bilsemde benimki hafif geliyor herhalde.

Psikolojim mi bozuldu acaba hiç mutluluk veren işim yok.Mutlu adam gelmiyor bana,etkileniyor muyum ne?

O mutlu anlayışlı insan gitti,umursamaz,kinci biri geldi resmen şu birkaç günde hele.

Müslin bez yasa tülbent sereceksin koluna canım onlar ıslanınca bebeğin kaymasına engel oluyor. O kadar pratik ki hop sırtını köpükle yolla çevir önünü köpükle yıka bitti gitti :)
Anneme anlatayım bunu yapsa yapsa o yapar ben daha nasıl tutulur incitmeden nasıl giydircem diye düşünüyorum :))

Ikiniz icinde bu kisa ayrilik ders olsun birbirinizi uzmeyin senin ve oglun icin cok sevindim

Valla ben kendimden biliyorum o sinirle söylenenler hiç de bilinç altı değil :) ben eşime şimdiye kadar neler demişimdir ama adamı manyak gibi seviyorum. Ha hoş mu değil ama napalım sinirimizi böyle atıyoruz :) bu aynı zamanda dönemsel de olabilir hamilelik,mevsim geçişi,bi bebeğin sorumluluğu,Yeni oluşacak hayatın kaygısı hepsi su an etkiliyor tabi farkında olmasak da.

Anneme anlatayım bunu yapsa yapsa o yapar ben daha nasıl tutulur incitmeden nasıl giydircem diye düşünüyorum :))
Kızım doğduğunda 22 yaşındaydım vE daha ömrümde Bebek görmemiştim. Sezeryana giderken bi ağladım ki ben bez takmayı bile bilmem diye. Sonra Doğum oldu geldi Bebek zaten ilk kıyafetimi giydirip getiriyorlar iyi hoş. Derken Bebek altını pisletti aldım evirdim çevirdim değiştirdim bi güzel sanki dersin ki Doğum esnasında annelik özelliği yüklemişler öyle rahat yaptım. Sende öyle olursun bence Doğumla anneye o özellik geliyor giydiriyor da temizliyor da hiç merak etme :)

Geçicidir bu bi süreç bence işin etkiler hamilelik etkiler her şey olabilir yani ama onu sevdiğin ve sevildiğin için tekrardan yakınlaşırsın mutlaka
Şimdilik gene de kafanı dinle kendine yüklenme

Ben 27 olcam bi kaç ay sonra ama hala bir bebegin altını değiştirmiş değilim bazen kendime bi güven geliyor yaparım ben çok iyi bakarım diyorum bazen de Allah ım ben naptım daha çok küçüğüm nasıl bakcam ben ona diyorum :))) ben daha küçüğüm diyince annem küçül de cebime gir diyor :) içgüdüsel sanırım her şey Doğumda beynimize kodlanmış gibi olacak :)

Olmaz inşalalh ikiz olup tam vaktinde normal doğanlar bile var sen sezeryan olacaksan bile hiç bi sorun olmadan inşallah sağlıkla atlatırsın haftaları

insallah canim :)
ruyamda hep bi telaş, dogmuslar daha yatak gelmemis, kiyafetlerini yikamamisim, pis pis giydiriyorum fln, birini giydiriyorum, digerini kaybediyorum, bi yerde unutuyorum fln :) 2 taneydi benim cocugum biri nerde diye geziyorum evde :))
bilincaltinda hep biseylere yetisememe korkusu yasadigim icin, alisveris bitsin, kasim aralikta stressiz rahat rahat hazirlaniym istiyorum..

Türkiye'de Chicco Cuddle & Bubble Bebek Küveti diye geçiyor canım.

çok güzelmiş de bunu ben alırsam ailecek bunda yıkanırız tam randıman almak için pahalıymış trde maalesef. şu minik ayaklılara bakayım ben, onları da görmemiştim daha önce. çok cahilim, bi başıma da hazırlamaya çalışıyorum her şeyi. kafam karışıyor bazı şeylere hiç karar veremiyorum.

Ikizcan bu besikte bumper'larin baglanabilecegi delikler var mi o duz ahsap kisimlarinda yoksa kendiliginden dik durabilecek formda mi yapmislar?
Oyleyse sayet baglanti yerlerinin olmasi daha iyi olurdu sanki. :/

baktim simdi baglanacak yer yok, o zaman 3 yönü de birbirine bagli dikilmesi lazim.. oval besikteki gibi.. yoksa duzgun durmaz herhalde..

Aynen canım, bu paraya bildiğin 90cm*90cm banyo duşakabini satılıyor.
Biraz Google'dan bakındımda, aslında küveti ve ayaklığını ayrı ayrı satın alsak maksimum 120 TL ye falan mal edebiliriz. Hele letgo da falan ikinci eller baya uygun..

candy güzel bi noktaya değindi, yüksek ihtimal sezeryan olucam ve dikişlerle eğilip kalkmak zor olabilir. Ama işte Allah korusun mekanizmayı çarpıp devirir miyim korkusu da var.. Bunu anne bloglarında falan biraz daha araştırıyım bakim tecrübeler ne yönde

benimki de 10m2.. 2 yatak var dusun..
ninocin

Benim geçtim 10m2 yi - 8m2 yi, hiç çocuk odam yok ben ne yapayım ya :) Aldığım herşey oturma odamda koltuk arkalarında falan yığılı. Oturma odamda şuan Kürt çalıyor çingene oynuyor
Yeni eve geçmeyi dört gözle bekliyorum

Çok memnun olurum canım. Ben direkt doçentin hastası oldum. Ona muayene oluyorum. Bu gidişim ilkti pek bi şey soramadım. Diğer gitmeme de daha 3 hafta var.

Tepedeki tavşan kafasından ben korktum

Slm kızlar;
Gebelik Döneminde saçını kestiren oldu mu . Malum hurafeler den annem kestirmemi istemiyor .3 ay daha bu saça katlanabilecegimi sanmıyorum yikanak tan kurutmaktan biktim

eeee nolcak boyle?
ne zaman tasiniyorsun, tarih belli mi?
iyice agirlasmadan halletseydiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…