2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
İns

Slm kızlar;
Gebelik Döneminde saçını kestiren oldu mu . Malum hurafeler den annem kestirmemi istemiyor .3 ay daha bu saça katlanabilecegimi sanmıyorum yikanak tan kurutmaktan biktim
Ben daha dün kestirdim hem de kısacık. Kimseye demeden çık git. Çok iyi anlıyorum seni. Küt gibiydi saçım ona rağmen ağır geldi bakımı. Bir de tam ara boydu. Hem kiloluyum hem de saçım kötü iyice aynalara küsecektim kestirmeseydim. Şimdi de suratım ablak gibi çıktı ama bakımı kolay yıka çık

Slm kızlar;
Gebelik Döneminde saçını kestiren oldu mu . Malum hurafeler den annem kestirmemi istemiyor .3 ay daha bu saça katlanabilecegimi sanmıyorum yikanak tan kurutmaktan biktim
Ben 3 aylık falan hamileydim sanırım kestirdiğimde. Dediğin gibi bunlar tamameeeen hurafe. Çok şükür hamileliğim de bebeğim de gayet iyi gidiyor. Kestir gitsin bence.

Slm kızlar;

ben kestirdim. hatta uzadı yine bayaağıi yine kestireceğim. inanma öyle batıl inançlara canım.

eeee nolcak boyle?
ne zaman tasiniyorsun, tarih belli mi?
iyice agirlasmadan halletseydiniz
Valla eşime Ekim sonuna kadar süre verdim. Yeni bi ev aldı aldı, alamadı oturduğumuz evi kiraya verip 3+1 bi eve bizde kiraya gidicez. Zaten o da bu evde çocuk büyütemeyiz diyor da işte derdimiz ev alıp gidebilmek..

Bende akvaryum ve kuşlar var. Bende kuş bi ara hastalık gibiydi zor bela 5 taneye düşürdüm bir çift forpus papağanı bir çift muhabbet bir tanede tek muhabbet var. Zebra finch, golden finch, bengal ispinozu, forpus papağanı, muhabbet kuşu hepsi vardı 100e yakın kuş vardı çocuk odasını kuş odası yapmıştım zor vazgeçtim. Herkes bebeğin olsun onla uğraş bırak kuşları bebek olunca gözün kuş görmez filan diyordu kızıyordum bence onun yeri başka bebeğin başka biri için diğerinden vazgeçmek saçma. Şuan tek sıkıntım o odadan alıp nereye koyacağız kafesleri eşimde forpusları da verelim muhabbet çift dursun diyor. Bakalım ne olacak.
q
Bence gri halı güzel ama biraz cicili bicili mi olsaydı halı oda baya sade zaten.

Kız benimkinin saç bandında kurdeleden fiyonk ortasında yine kurdeleden küçük bi gül var kötü durmuyor pek gerçi iğneli olduğunu görünce bende buraya kendim mi bişey yapıp taksam dedim ama böylede gideri var yani.

Benimkilerden de dökülüyor haliyle arada tüyler ama daha çok tozları oluyor. Kanat çırptıkça kafesin tozu kalkıyor havaya. Ama vazgeçemiyorum yinede onlardan hele bir tanesi bizim evcil konuşur filan o bayada yaşlandı onu hiç veremem kimseye.

İspinozlar çok şeker deli gibi yumurtluyor ve ürüyorlar. Ben bir çiftten koloni yapmıştım zebraları. Pareketlerin seside fena ben sevda papağanı seviyordum sesinden dolayı alamadım duyunca tırstım. Konu komşu beni öldürür dedim bu sesten.

kızlar size çok uygun bi küvet buldum, sudan ucuz gibi bisey :)))
indirimdeymis, kacirmamaliyiz bence :)))))

Eki Görüntüle 1895615
Hunharca güldüm resmennn canımmm
Allah aşkına sen nerden buluyorsun böyle şeyleri :) Doğruyu söyle bak Google'a "en en pahalı...." diye mi aratıyon ne yapıyon :))))

Kızlar bişey sorcam şimdi çoğumuzda kasık ağrısı varya akşam bi arkadasıma gittik onunda oğlu var minik kasık ağrısına cinsel ilişki iyi geliyor dedı
Bunu deneyen oldu mu son haftalarda da Drlar ilişki öneriyorlarya bşrax mantıklıda geldi eger doğruysa hem benım işim görülür hem bizimkinin kardeş gibi olduk

Valla eşime Ekim sonuna kadar süre verdim. Yeni bi ev aldı aldı, alamadı oturduğumuz evi kiraya verip 3+1 bi eve bizde kiraya gidicez. Zaten o da bu evde çocuk büyütemeyiz diyor da işte derdimiz ev alıp gidebilmek..

ooooyy senin de isin zor desene canim, ev almak oyle kolay mi, gezip bakip begenmesi, tadilati banyosu mutfagi badanasi..
kiraya ciksan da bi ton iş..
Allah yardimciniz olsun

Hunharca güldüm resmennn canımmm
Allah aşkına sen nerden buluyorsun böyle şeyleri :) Doğruyu söyle bak Google'a "en en pahalı...." diye mi aratıyon ne yapıyon :))))

:)))))
yok canim ya, maxi cosi puset-ana kucagi ararken denk geldim :)))
şaka gibi degil mi :)
beni mi buluyor anlamadim ki :))

ooooyy senin de isin zor desene canim, ev almak oyle kolay mi, gezip bakip begenmesi, tadilati banyosu mutfagi badanasi..
kiraya ciksan da bi ton iş..
Allah yardimciniz olsun
O iş kolay canım. Eşim zaten inş müh. gitmeyi düşündüğüm semtte inşaat yapan müh. arkadaşları var. En fazla 2-3 yıllık siteler. Çivi çakmadan girilecek düzeydeler. Yaparsak keyfi tadilat yaparız, onu da şimdilik sadece çocuk odasının duvar kağıdı için falan düşünürüm. Yani paradan haber ver gerisi kolay modundayız maalesef.

Canım bunun sallanma özelliği yok dimi.
Bende bunun gibi besikleri beğeniyorum ikea da var mesela iki kademeli falan ama sallanma özelliği yok diye soğuyorum.

Nasıl almak mantıklı acaba.

Kızlar aldığınız besikleri atar mısınız bize de fikir olsun.

Ben newjoy da büyüyen gördüm ama onlarda kocaman geldi bana bebek kaybolur için de : (

Büyüyenlerde kademe oluyor mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…