- 27 Mayıs 2016
- 1.546
- 2.330
- 133
- 42
Slm kızlar;
Gebelik Döneminde saçını kestiren oldu mu . Malum hurafeler den annem kestirmemi istemiyor .3 ay daha bu saça katlanabilecegimi sanmıyorum yikanak tan kurutmaktan biktim
Tepedeki tavşan kafasından ben korktum
Slm kızlar;
Gebelik Döneminde saçını kestiren oldu mu . Malum hurafeler den annem kestirmemi istemiyor .3 ay daha bu saça katlanabilecegimi sanmıyorum yikanak tan kurutmaktan biktim[/QUOT
Inanma csnım o hurafelere ben kestirdim dinen bi sakıncası yok sadece sabah saatlerınde gitmemiz gerekiyor saç boyası kokusu almamak için Dinen inanmanakta lazım
Ben daha dün kestirdim hem de kısacık. Kimseye demeden çık git. Çok iyi anlıyorum seni. Küt gibiydi saçım ona rağmen ağır geldi bakımı. Bir de tam ara boydu. Hem kiloluyum hem de saçım kötü iyice aynalara küsecektim kestirmeseydim. Şimdi de suratım ablak gibi çıktı ama bakımı kolay yıka çıkSlm kızlar;
Gebelik Döneminde saçını kestiren oldu mu . Malum hurafeler den annem kestirmemi istemiyor .3 ay daha bu saça katlanabilecegimi sanmıyorum yikanak tan kurutmaktan biktim
Herseyı güzelde onu alma bence bebeklerde korkardomuza benziyor ben de korkmustum :))
Ben 3 aylık falan hamileydim sanırım kestirdiğimde. Dediğin gibi bunlar tamameeeen hurafe. Çok şükür hamileliğim de bebeğim de gayet iyi gidiyor. Kestir gitsin bence.Slm kızlar;
Slm kızlar;
Herseyı güzelde onu alma bence bebeklerde korkar
Valla eşime Ekim sonuna kadar süre verdim. Yeni bi ev aldı aldı, alamadı oturduğumuz evi kiraya verip 3+1 bi eve bizde kiraya gidicez. Zaten o da bu evde çocuk büyütemeyiz diyor da işte derdimiz ev alıp gidebilmek..eeee nolcak boyle?
ne zaman tasiniyorsun, tarih belli mi?
iyice agirlasmadan halletseydiniz
Bende akvaryum ve kuşlar var. Bende kuş bi ara hastalık gibiydi zor bela 5 taneye düşürdüm bir çift forpus papağanı bir çift muhabbet bir tanede tek muhabbet var. Zebra finch, golden finch, bengal ispinozu, forpus papağanı, muhabbet kuşu hepsi vardı 100e yakın kuş vardı çocuk odasını kuş odası yapmıştım zor vazgeçtim. Herkes bebeğin olsun onla uğraş bırak kuşları bebek olunca gözün kuş görmez filan diyordu kızıyordum bence onun yeri başka bebeğin başka biri için diğerinden vazgeçmek saçma. Şuan tek sıkıntım o odadan alıp nereye koyacağız kafesleri eşimde forpusları da verelim muhabbet çift dursun diyor. Bakalım ne olacak.Hastane programı yeni açmış. Eğitimleri verecek dogum destekcisiyle gorustum. Kadin Rus cikti.Ooo dedim, soyvetlerin dogum sistemini de ogreniriz. Bebegin hastanedeki tum ihtiyaclari paket dahilindeymis ama ben yine ona da gotururum esya dayanamam. Bi' dahaki pazartesiye hastane turu icin randevu aldim. Bi' de canli gorelim bakalim. Gerci burada bu bile nimet.
Valla kuzum seve seve gonderirim de sana yorgunluk olsun istemem gercekten. Buradaki mefrusatcilari gezeyim bi. Instagram'da ucubik fiyatlar istediler resmen.
En azindan kendi bagimsiz oyun alani. O acidan bile kar.
Of. Bu erkekler var ya. Gecen kistan beri sarjli vidalama makinesi begenemedigi icin bir turlu, kiler demonte esya dolu daha kurulacak. Evin icinde yapilmasi gereken bir suru degisiklik var daha. Prizden, tv unitesine kadar. En azindan cocuk dogmadan onun guvenligi icin halledelim ki, o dogduktan sonra zor olur diyorum ama neredee. Odaya gelene kadar daha dunya isimiz var senin gibi anlayacagin. Yarin Ankara'dan Antalya'ya gececek bir de duramadi bi' isleri.
Sakin verme kuslari. Kulak asma kimseye. Evde hayvan beslemenin cocuk varken guzelligi ve sorumlulugu baska zaten. Benim yegenim dogo-pitbull kirmasi bi' kopekle buyudu. Bakicisi gibi o hayvan simdi onun. Biz de kedi-kopek sahiplenelim cocukla buyusun diye dusunuyoruz, millete iki tane zararsiz kus batiyor.
qsaol canim, sunlardan olsun bak;
Eki Görüntüle 1895521
yiyelim bunlari boyle kuvete koyup :)))
evet odam b.k gibi
napiym simdilik dursun..
belki daha buyuk bi eve tasiniriz seneye :)
haliyi pempe mi alsaydim acaba?
kamuoyu yoklamasi yapiym :)))
Kız benimkinin saç bandında kurdeleden fiyonk ortasında yine kurdeleden küçük bi gül var kötü durmuyor pek gerçi iğneli olduğunu görünce bende buraya kendim mi bişey yapıp taksam dedim ama böylede gideri var yani.Canımcım Cengellı ıgne ıle acayıp kalplı bı taş takmışlar bandanaya 1 TL lık bozuk para büyüklüğünde,gecelıgı cok begendım aslında ama sabalıktakı fıyonkla bandanadaki taş içime sınmedı,ucuzda degılki
Benimkilerden de dökülüyor haliyle arada tüyler ama daha çok tozları oluyor. Kanat çırptıkça kafesin tozu kalkıyor havaya. Ama vazgeçemiyorum yinede onlardan hele bir tanesi bizim evcil konuşur filan o bayada yaşlandı onu hiç veremem kimseye.Benim de var kuşum, cins olarak da bayaaaa bi tüy döken cins kanarya. Sabah neşem o benim. Bebiş emeklerken sorun olacak çünkü oğlumun tüyleri yerlerde geziyor her gün kafesin etrafını süpürsem bile. Emekleyene kadar sorun etmeyeceğim. Şu an verebileceğim kimse yok benim zaten, olsa da nasıl güvenirim bilmiyorum...
İspinozlar çok şeker deli gibi yumurtluyor ve ürüyorlar. Ben bir çiftten koloni yapmıştım zebraları. Pareketlerin seside fena ben sevda papağanı seviyordum sesinden dolayı alamadım duyunca tırstım. Konu komşu beni öldürür dedim bu sesten.Kafese komple ultra ince bi' kulotlu corap gecir. Nefes aliyor onlar zaten. En dogal cozum bu olur bir sureligine. Annemin kusu cok tuy dokuyordu. Oyle yapiyordu.
Benim de zebra ispinozlarim vardi. Kulucka donemindeyken annem sen al kafesini askidan kuslarimin, kendi de sesi de uber cirkin paraketinin yanina indir. Sonra disi yumurtalarini kirdi. Erkek ciftlesmeyi reddediyor diye once disiyi sonra kendini oldurdu. Anamin sayesinde oldugunu da 7 tane yumurta, iki tane kusum oldukten sonra ogrendim. Agzindan kacirdi. :/
Cok severim ispinozlari ama cok hassas canlilar. Halen icimde yaradir, besleyemem bu yuzden.
Hunharca güldüm resmennn canımmmkızlar size çok uygun bi küvet buldum, sudan ucuz gibi bisey :)))
indirimdeymis, kacirmamaliyiz bence :)))))
Eki Görüntüle 1895615
Valla eşime Ekim sonuna kadar süre verdim. Yeni bi ev aldı aldı, alamadı oturduğumuz evi kiraya verip 3+1 bi eve bizde kiraya gidicez. Zaten o da bu evde çocuk büyütemeyiz diyor da işte derdimiz ev alıp gidebilmek..
Hunharca güldüm resmennn canımmm
Allah aşkına sen nerden buluyorsun böyle şeyleri :) Doğruyu söyle bak Google'a "en en pahalı...." diye mi aratıyon ne yapıyon :))))
kızlar size çok uygun bi küvet buldum, sudan ucuz gibi bisey :)))
indirimdeymis, kacirmamaliyiz bence :)))))
Eki Görüntüle 1895615
O iş kolay canım. Eşim zaten inş müh. gitmeyi düşündüğüm semtte inşaat yapan müh. arkadaşları var. En fazla 2-3 yıllık siteler. Çivi çakmadan girilecek düzeydeler. Yaparsak keyfi tadilat yaparız, onu da şimdilik sadece çocuk odasının duvar kağıdı için falan düşünürüm. Yani paradan haber ver gerisi kolay modundayız maalesef.ooooyy senin de isin zor desene canim, ev almak oyle kolay mi, gezip bakip begenmesi, tadilati banyosu mutfagi badanasi..
kiraya ciksan da bi ton iş..
Allah yardimciniz olsun
Ayyyy gece geceeee koca göbeğimleeee gözümden yaş geldi gülerkenöyle sanıyorum ki bununla işimiz bittiğinde kuyumcuya gider bozdururuz, değer de kaybetmemiş olur.
Oda değil de ben ahşap park yatak aldım Tchibo'dan Mavi. Yanımda ve evin içinde kullanmak için. Baza kısmı hariç komple masif ahşap, vital boyayla boyanmış. Alaman üretimi. Sıfır kokuyla geldi. Tekerlekleri çıkabiliyor. Katlanıp taşınabiliyor. En güzel kısmı da en alt kademeye inince (3 kademeli) çocuk büyüdüğü zaman kendi girip çıkabilsin diye öndeki 4 trabzani çıkartabiliyorsun. Yaylı bir kilit sistemi var o yüzden çocuğun açması mümkün değil. Dogururum diye korkup ben açamadım deneyip. Büyüdüğü zaman oyuncakları doldururum içine oyun köşesi olur. Girer çıkar. Yanımda dursunluk bir şey istiyorsan buna kefilim.
Renk seçeneği yok diye pembe aldım. Sakın dalga geçme.Değiştireceğim o kısımları.
Bizim bey evde durmayı başardığı zaman oda işini de halledeceğim nasipse. O bende de net değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?