- 6 Ocak 2016
- 1.348
- 1.660
- 133
- 43
Valla aynısını yazacaktım ne korkunç öyle. Bi tavşan ancak bu kadar korkunç olur.Tepedeki tavşan kafasından ben korktum
Ben 3 aylık falan hamileydim sanırım kestirdiğimde. Dediğin gibi bunlar tamameeeen hurafe. Çok şükür hamileliğim de bebeğim de gayet iyi gidiyor. Kestir gitsin bence.
O iş kolay canım. Eşim zaten inş müh. gitmeyi düşündüğüm semtte inşaat yapan müh. arkadaşları var. En fazla 2-3 yıllık siteler. Çivi çakmadan girilecek düzeydeler. Yaparsak keyfi tadilat yaparız, onu da şimdilik sadece çocuk odasının duvar kağıdı için falan düşünürüm. Yani paradan haber ver gerisi kolay modundayız maalesef.
öyle sanıyorum ki bununla işimiz bittiğinde kuyumcuya gider bozdururuz, değer de kaybetmemiş olur.
Değil son haftalar şimdiden zorlanmaya başladım birçok şeyde. Dün gece saat 5 e kadar döndüm durdum. Karnım ağar geliyor resmen hangi yana yatsam olmuyor. Bide şu gerdan kısmımda fil oturuyor sanki. Düz yatmak zaten aylardır hayaldi de, resmen oturur pozisyonda yatıyorum yine kesmiyor. Bebek gelip ağzımdan çıkacak sanki. Önümüzdeki 3 ayı nasıl atlatıcam çok merak ediyorum.o zaman iyiymis :)
sikistir kocani, halletsin hemen :)
son haftalara kalirsan tasinamazsin canim, mahvolursun..
Bide adamlar "hemen al" butonu koymuşlar şaka gibigercekten bunu alan var midir acaba?
yani ciddi ciddi satiyorlar..
inanilir gibi degil..
hmm bunu soyledıgın ıyı oldu sekerım bende kış gunu alelacele yıkarım banyoda dıye duşunuyodum aslında ama dedıgın mantıklı cokBanyo filelerini ben de düşündüm ama okuduğum kitaplarda hep bebeği ille de içi su dolu küvetine sokup öyle yıkayın diyor.
-Bebek filede olursa üşüyormuş ama 37 derece su dolu küvette ana rahminde gibi sıcak duruyormuş.
-Suyla ne kadar temas ederse kendini anne karnında gibi hissedip o kadar sakin yıkanıyormuş.
-Suyun içinde yüzdürmek gece uykusuna hızlı dalmasını ve uzun süre uyumasını sağlıyormuş.
-Rahimde sürekli su içinde yaşadığı ve doğduğunda kuru bi yere geldiği için, su dolu küvette geçirilen süre cildinin normal hayata uyumunu hızlandırıyormuş falan filan..
bu ıkısıne en azından model ıcın fıkır edınme acısından bak derımHevesim kaçtı canım yaa, bu instagramdan sipariş işleri içime sinmedi çok.
Annemlerin orda bi tuhafiyeci var, el örgüsü bebek giysileri de satıyordu. Ev ekonomisine katkı için bayanlar evlerinde ördüklerini gelip tuhafiyeci de satıyorlar. Bi ara anneme gidince orayla konuşucam. Hem param gerçekten emek veren ihtiyaç sahibi birine gider hem de içim rahat beklerim. Sağol yine de canım.
bende emzırme koltugu peşindeydım hatta mobılyacıya her gıttıgımde onda oturuyorum adam en sonunda abla tamam esyalar sıgarsa alıcan dıyo
benimki de 10m2.. 2 yatak var dusun..
bıran once gecebılsen ne ıyı olucak kafanda rahat eder,yıne aynı semtten mı bakıyosunuz canımninocin
Benim geçtim 10m2 yi - 8m2 yi, hiç çocuk odam yok ben ne yapayım ya :) Aldığım herşey oturma odamda koltuk arkalarında falan yığılı. Oturma odamda şuan Kürt çalıyor çingene oynuyor
Yeni eve geçmeyi dört gözle bekliyorum
inş ıstedıgın gıbı bı ev olsunValla eşime Ekim sonuna kadar süre verdim. Yeni bi ev aldı aldı, alamadı oturduğumuz evi kiraya verip 3+1 bi eve bizde kiraya gidicez. Zaten o da bu evde çocuk büyütemeyiz diyor da işte derdimiz ev alıp gidebilmek..
aynı model degıl ozaman benım kı mumkun degıl oluru yok. bı de taş agır geldıgınden cengellı iğne hep yan yatıp ortada kalıyoBende akvaryum ve kuşlar var. Bende kuş bi ara hastalık gibiydi zor bela 5 taneye düşürdüm bir çift forpus papağanı bir çift muhabbet bir tanede tek muhabbet var. Zebra finch, golden finch, bengal ispinozu, forpus papağanı, muhabbet kuşu hepsi vardı 100e yakın kuş vardı çocuk odasını kuş odası yapmıştım zor vazgeçtim. Herkes bebeğin olsun onla uğraş bırak kuşları bebek olunca gözün kuş görmez filan diyordu kızıyordum bence onun yeri başka bebeğin başka biri için diğerinden vazgeçmek saçma. Şuan tek sıkıntım o odadan alıp nereye koyacağız kafesleri eşimde forpusları da verelim muhabbet çift dursun diyor. Bakalım ne olacak.
q
Bence gri halı güzel ama biraz cicili bicili mi olsaydı halı oda baya sade zaten.
Kız benimkinin saç bandında kurdeleden fiyonk ortasında yine kurdeleden küçük bi gül var kötü durmuyor pek gerçi iğneli olduğunu görünce bende buraya kendim mi bişey yapıp taksam dedim ama böylede gideri var yani.
Benimkilerden de dökülüyor haliyle arada tüyler ama daha çok tozları oluyor. Kanat çırptıkça kafesin tozu kalkıyor havaya. Ama vazgeçemiyorum yinede onlardan hele bir tanesi bizim evcil konuşur filan o bayada yaşlandı onu hiç veremem kimseye.
İspinozlar çok şeker deli gibi yumurtluyor ve ürüyorlar. Ben bir çiftten koloni yapmıştım zebraları. Pareketlerin seside fena ben sevda papağanı seviyordum sesinden dolayı alamadım duyunca tırstım. Konu komşu beni öldürür dedim bu sesten.
kızz kendımı yıkıyo bu napıyokızlar size çok uygun bi küvet buldum, sudan ucuz gibi bisey :)))
indirimdeymis, kacirmamaliyiz bence :)))))
Eki Görüntüle 1895615
Yok canım Bahçelievler'de fiyatlar aldı başını gidiyor, hele de yeni binalar milyon tl... o paraya koskoca bina yapılıyor, hayatta tek daireye o kadar para vermez eşim. burdan almam mümkün değil maalesef. İstediğim standartlardaki evler de bütçem gereği ya Beylikdüzü ya Bahçeşehir'de. Çok kasmıyorum ama rabbim bana bi evlat nasip etti ya gerisi olursa olur olmazsa olmaz. En kötü ihtimalle çıkarım adam gibi bi eve kiraya. Güzel ısınsın bebeğim üşümesin kendi odası olsun yeterbıran once gecebılsen ne ıyı olucak kafanda rahat eder,yıne aynı semtten mı bakıyosunuz canım
gerçi ılk aylar bızım yanımızda olucaklar ama esyaları için ıyı kotu bı oda gerekıyo işte
yatagın iç kademesıyse bahsettıgın istersen yaptırıyosun canımCanım bunun sallanma özelliği yok dimi.
Bende bunun gibi besikleri beğeniyorum ikea da var mesela iki kademeli falan ama sallanma özelliği yok diye soğuyorum.
Nasıl almak mantıklı acaba.
Kızlar aldığınız besikleri atar mısınız bize de fikir olsun.
Ben newjoy da büyüyen gördüm ama onlarda kocaman geldi bana bebek kaybolur için de : (
Büyüyenlerde kademe oluyor mu.
komşu gel halkalıya buralarda guzelYok canım Bahçelievler'de fiyatlar aldı başını gidiyor, hele de yeni binalar milyon tl... o paraya koskoca bina yapılıyor, hayatta tek daireye o kadar para vermez eşim. burdan almam mümkün değil maalesef. İstediğim standartlardaki evler de bütçem gereği ya Beylikdüzü ya Bahçeşehir'de. Çok kasmıyorum ama rabbim bana bi evlat nasip etti ya gerisi olursa olur olmazsa olmaz. En kötü ihtimalle çıkarım adam gibi bi eve kiraya. Güzel ısınsın bebeğim üşümesin kendi odası olsun yeter
Halkalıyı da çok beğeniyorum aslında. Site hayatı falan tam çocuklu aileler için. Ama işte annem-ablam-teyzem üçü de Avcılar'da oturuyor. Çocuk bakma timim onlar benim, yakın olayım biraz onlara :)) Hayırlısı neyse o olsun, kısmetimizde ne varsa onu yaşıycaz artık.komşu gel halkalıya buralarda guzel
bahcesehırın gişe trafıgı kabus oluyo
evet saglıkla dogsunlarda gerısı boş
Bunu nurhan ablamız mı yapmış gerçekten :) neler yapıyor millet yaa. Fiyatı ne kadar acaba? Görsel olarak çok güzel ama üzerindeki eklentiler sebebiyle kullanışlı olur mu bilemedim canım.
30 yıl bköy de oturduktan sonra halkalı kabus gıbı gelmisti ama sımdı bkoye gıt deseler o karmasada yasıyamamHalkalıyı da çok beğeniyorum aslında. Site hayatı falan tam çocuklu aileler için. Ama işte annem-ablam-teyzem üçü de Avcılar'da oturuyor. Çocuk bakma timim onlar benim, yakın olayım biraz onlara :)) Hayırlısı neyse o olsun, kısmetimizde ne varsa onu yaşıycaz artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?