2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben 3 aylık falan hamileydim sanırım kestirdiğimde. Dediğin gibi bunlar tamameeeen hurafe. Çok şükür hamileliğim de bebeğim de gayet iyi gidiyor. Kestir gitsin bence.
lacrimosa bende 3 aylıkken kestirdim. Saçma ya takma öyle şeyleri herşey Allahtan olacak olan senin saçını kestirmeni mi bekleyecek.

o zaman iyiymis :)
sikistir kocani, halletsin hemen :)
son haftalara kalirsan tasinamazsin canim, mahvolursun..

o zaman iyiymis :)
sikistir kocani, halletsin hemen :)
son haftalara kalirsan tasinamazsin canim, mahvolursun..
Değil son haftalar şimdiden zorlanmaya başladım birçok şeyde. Dün gece saat 5 e kadar döndüm durdum. Karnım ağar geliyor resmen hangi yana yatsam olmuyor. Bide şu gerdan kısmımda fil oturuyor sanki. Düz yatmak zaten aylardır hayaldi de, resmen oturur pozisyonda yatıyorum yine kesmiyor. Bebek gelip ağzımdan çıkacak sanki. Önümüzdeki 3 ayı nasıl atlatıcam çok merak ediyorum.

hmm bunu soyledıgın ıyı oldu sekerım bende kış gunu alelacele yıkarım banyoda dıye duşunuyodum aslında ama dedıgın mantıklı cok

bu ıkısıne en azından model ıcın fıkır edınme acısından bak derım
ben dıgerını ıptal ettım msj yazdım
bu bayanlardan bırıyle anlaştım abartı fıyat vermedı
hatta kendı yaptıgı bı modeli sectım bu sefer
daha da hoşuma gıttı
ayy bu battanıyeler ne olay oldu 4. kişi sıparış verdıgım umarım bu orer artık :))

bıran once gecebılsen ne ıyı olucak kafanda rahat eder,yıne aynı semtten mı bakıyosunuz canım
gerçi ılk aylar bızım yanımızda olucaklar ama esyaları için ıyı kotu bı oda gerekıyo işte

Valla eşime Ekim sonuna kadar süre verdim. Yeni bi ev aldı aldı, alamadı oturduğumuz evi kiraya verip 3+1 bi eve bizde kiraya gidicez. Zaten o da bu evde çocuk büyütemeyiz diyor da işte derdimiz ev alıp gidebilmek..
inş ıstedıgın gıbı bı ev olsun

aynı model degıl ozaman benım kı mumkun degıl oluru yok. bı de taş agır geldıgınden cengellı iğne hep yan yatıp ortada kalıyo

bıran once gecebılsen ne ıyı olucak kafanda rahat eder,yıne aynı semtten mı bakıyosunuz canım
gerçi ılk aylar bızım yanımızda olucaklar ama esyaları için ıyı kotu bı oda gerekıyo işte
Yok canım Bahçelievler'de fiyatlar aldı başını gidiyor, hele de yeni binalar milyon tl... o paraya koskoca bina yapılıyor, hayatta tek daireye o kadar para vermez eşim. burdan almam mümkün değil maalesef. İstediğim standartlardaki evler de bütçem gereği ya Beylikdüzü ya Bahçeşehir'de. Çok kasmıyorum ama rabbim bana bi evlat nasip etti ya gerisi olursa olur olmazsa olmaz. En kötü ihtimalle çıkarım adam gibi bi eve kiraya. Güzel ısınsın bebeğim üşümesin kendi odası olsun yeter

yatagın iç kademesıyse bahsettıgın istersen yaptırıyosun canım
ama cogu yer oyle bı sıstem kullanıyokı ayak ucundakı cekmece bolumlerı cıkmadan yatak kademesı oynamıyo
adamlar bız gelır hallederız fılan dıyo
koca maskoda 2-3 yer buldum farklı sıstemle kademelı yapan
yanı çekmece bolumlerı cıkmadan kendın ındırıp cıkartıyosun
ben buyuyen almadım sonuçta 6 yasına fılan geldıgınde hem kendı istedigi odada yatsın hemde okula gıdıcek masa kıtaplık derken oda da degısım sart olucak

komşu gel halkalıya buralarda guzel
bahcesehırın gişe trafıgı kabus oluyo
evet saglıkla dogsunlarda gerısı boş

komşu gel halkalıya buralarda guzel
bahcesehırın gişe trafıgı kabus oluyo
evet saglıkla dogsunlarda gerısı boş
Halkalıyı da çok beğeniyorum aslında. Site hayatı falan tam çocuklu aileler için. Ama işte annem-ablam-teyzem üçü de Avcılar'da oturuyor. Çocuk bakma timim onlar benim, yakın olayım biraz onlara :)) Hayırlısı neyse o olsun, kısmetimizde ne varsa onu yaşıycaz artık.

30 yıl bköy de oturduktan sonra halkalı kabus gıbı gelmisti ama sımdı bkoye gıt deseler o karmasada yasıyamam
sıte hayatı gercekten ist gıbı bı sehırde cocuklar ıçın cok ıyı en azından oyun oynanıcak bı yer bulurlar
sen avcılar cevresı bul mutlaka rahat edersın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…