Hoşgeldin canım hangi doktora gidiyorsun ben de eskişehirde gidiyorum doktora
Herkese değil bi kaç yakın arkadaşıma yakın aile üyelerine söyledim göbeğim çıktı direkt şaşkınım ılkinde 7. Aylikken aaa hamile misin yoksa diyorlardı bunda tombik hamile olcam galiba 1.5 kilo da aldım şimdiden moralim bozuluyor
benim kimse bilmiyor, önceki gebeliğimde de 7. aya girecekken anladılar, millet tabi şok nerde sakladın bunu felanşimdi hafif desem değil bayağı göbüş var niye böyle oldu anlamadım kilo aynı ama
Merhaba hanımlar nasılsınız? ben 2 gündür çok fenayım yediğimi kusuyorum hiç bişe durmuyor içimde gece bulantıdan uyyamıyorum halim yok çok zormuş
miğdesi bulanmayanlar kusmayanlar valla şükredin halinize ne zaman geçerki annem 3 ay çekmiş off
Hoşgeldin canım hangi doktora gidiyorsun ben de eskişehirde gidiyorum doktora
Herkese değil bi kaç yakın arkadaşıma yakın aile üyelerine söyledim göbeğim çıktı direkt şaşkınım ılkinde 7. Aylikken aaa hamile misin yoksa diyorlardı bunda tombik hamile olcam galiba 1.5 kilo da aldım şimdiden moralim bozuluyor
Slm Kızlar kanamasi düşük tehlikesi olan arkadaslar insallah en kisa zamanda atlattirlar..
Bugun doktora gittim mercimegim diyemiycem bayagi buyumus :) 13 mm olmus allahin sag saglim doğurmayi nasip etsin hepimize
benim kimse bilmiyor, önceki gebeliğimde de 7. aya girecekken anladılar, millet tabi şok nerde sakladın bunu felanşimdi hafif desem değil bayağı göbüş var niye böyle oldu anlamadım kilo aynı ama
Merhaba hanımlar nasılsınız? ben 2 gündür çok fenayım yediğimi kusuyorum hiç bişe durmuyor içimde gece bulantıdan uyyamıyorum halim yok çok zormuş
miğdesi bulanmayanlar kusmayanlar valla şükredin halinize ne zaman geçerki annem 3 ay çekmiş off
önceki gebeliğimde doğurana kadar kusmuştum öyle zor günlerdi ki annemi hep sevgiyle özlemle minnetle andım canım annem kim bilir bende ne çekti diyeanladım ki bazı şeyler anne olmadan anlaşılmıyor....
Doktordan doktora farkefıyor canım. Sgk indirimide var. Ben Coşkun hocaya gıdıyorum. Bence çok memnun kalırsın. İstersen ara ordan doktorların fıyatlarını sor. 457 66 oo
Doktordan doktora farkefıyor canım. Sgk indirimide var. Ben Coşkun hocaya gıdıyorum. Bence çok memnun kalırsın. İstersen ara ordan doktorların fıyatlarını sor. 457 66 oo
Bence kış bebeği şu açıdan güzel en azından yazın ek gıda döneminde daha kolay besinler bulunabilir..
Ben cumartesi için randevu aldım kalp atışlarını duymak için ... eşimle çok heyecanlıyız görmek için sabırsızlanıyorum onu insan bu kadar uzun ayrı kalır mı ne yapıyo die merak ediyor insan : )
bizde cumartesi günü gideceğiz tatlım en son iki hafta önce gitmiştik ay sonuna duyarız kalp atışlarını demişti doktor. inşallah hayırlı haberlerle döneriz
bizde cumartesi günü gideceğiz tatlım en son iki hafta önce gitmiştik ay sonuna duyarız kalp atışlarını demişti doktor. inşallah hayırlı haberlerle döneriz
Ayyy inşallahh
Ben geçen hafta mecbur gitmiştim tiroid kontrolü için o zaman da bi bakmıştı belki duyarız die ama sadece kalp ritmini gördüm ses yoktu ama o ritmi görmek bile beni benden aldı yaşamaya çalışan bir canlı var
İyi dilekler için herkese teşekkür ederim. Bugün başka bir doktora gittim. Bebeği ve kalp atışını gördük. 6+6 yız. Bir hafta geç döllenmem olmuş. 2 hafta sonra tekrar randevum var. Doktorların aletleri bile değişiklik gösteriyormuş bunu anladım. Allah sağlıkla beneklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin