2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

benim kimse bilmiyor, önceki gebeliğimde de 7. aya girecekken anladılar, millet tabi şok nerde sakladın bunu felanşimdi hafif desem değil bayağı göbüş var niye böyle oldu anlamadım kilo aynı ama

Merhaba hanımlar nasılsınız? ben 2 gündür çok fenayım yediğimi kusuyorum hiç bişe durmuyor içimde gece bulantıdan uyyamıyorum halim yok çok zormuş
miğdesi bulanmayanlar kusmayanlar valla şükredin halinize ne zaman geçerki annem 3 ay çekmiş off

İlk çocugun kac yasında canım. Kızmı erkekmi

Tuğba yuvança gidiyorum devlet hastanesinde sen
Acıbadem ramazan bayırlı
benim kimse bilmiyor, önceki gebeliğimde de 7. aya girecekken anladılar, millet tabi şok nerde sakladın bunu felanşimdi hafif desem değil bayağı göbüş var niye böyle oldu anlamadım kilo aynı ama
İki gebelik arası yakın diye midir acaba ben de anlamadım

İlk çocugun kac yasında canım. Kızmı erkekmi
16 aylık canım erkek

önceki gebeliğimde doğurana kadar kusmuştum öyle zor günlerdi ki annemi hep sevgiyle özlemle minnetle andım canım annem kim bilir bende ne çekti diyeanladım ki bazı şeyler anne olmadan anlaşılmıyor....

Ben İzmir'deyim kızlar öncaki doktorum gitti yeni hastane doktor en başa döndük.

bizde cumartesi günü gideceğiz tatlım en son iki hafta önce gitmiştik ay sonuna duyarız kalp atışlarını demişti doktor. inşallah hayırlı haberlerle döneriz

bizde cumartesi günü gideceğiz tatlım en son iki hafta önce gitmiştik ay sonuna duyarız kalp atışlarını demişti doktor. inşallah hayırlı haberlerle döneriz

Ayyy inşallahh
Ben geçen hafta mecbur gitmiştim tiroid kontrolü için o zaman da bi bakmıştı belki duyarız die ama sadece kalp ritmini gördüm ses yoktu ama o ritmi görmek bile beni benden aldı yaşamaya çalışan bir canlı var

Haberlerini bekliyorumm

Kızlar sağlık ocağında tam olarak ne yapılıyordu? Gitmesek ne olur, bir de onun için izin almak istemiyorum zaten dün izinliydim

İyi dilekler için herkese teşekkür ederim. Bugün başka bir doktora gittim. Bebeği ve kalp atışını gördük. 6+6 yız. Bir hafta geç döllenmem olmuş. 2 hafta sonra tekrar randevum var. Doktorların aletleri bile değişiklik gösteriyormuş bunu anladım. Allah sağlıkla beneklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…