2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309

doğum yaptığımda 41. haftaya girmiştim gelmeyince gelmiyor canım

Hahaha planların süpermiş ama öyle olmasın ya,o gün sadece bebişe özel bir gün olsun.

Benim nasıl olmuştu biliyor musun,son adete göre 14 şubatta doğacaktı ilk kızım. Hamileliğin ortalarında büyüklüğüne göre her ölçümde öne geldi,sonuç itibariyle 29 ocakta doğdu. Yani bu takvimlerde yazana aldanmamak lazım,1-2 hafta önce olabilir doğumlar. Ve her insanın da farklıdır genellemem doğru olmaz, doğum yaptığımda 39.haftam bitme üzereydi 3740 kilo doğdu, sancım oluyormuş kalbi sıkışıyormuş ama ben fazla hissedemiyordum,nst de o şekilde çıkıyordu mecburen sezeryan oldum. Bakalım bu sefer nasıl olacak.

Kış bebeği için daha dayanıklı olur derler ama ilk zamanlar ne kadar doğalgaz yanarsa yansın banyo yaptırırken ya da sürekli kusma,alta kaka geçmesi vb. durumlarından hastalanıyorlar.En basiti, kışın hastalıklar daha çok oluyor ve insanlar hasta hasta bebek görmeye gelebiliyor

Son düzenleme:
Bence kış bebeği şu açıdan güzel en azından yazın ek gıda döneminde daha kolay besinler bulunabilir..

Ben cumartesi için randevu aldım kalp atışlarını duymak için ... eşimle çok heyecanlıyız görmek için sabırsızlanıyorum onu insan bu kadar uzun ayrı kalır mı ne yapıyo die merak ediyor insan : )

doğum yaptığımda 41. haftaya girmiştim gelmeyince gelmiyor canım

Oyle 41 42 hafta olursa benim dogum günüme gelebilir. İstemeeeem.

Biz o açıdan şanslıyız. Evimiz hep sıcak oluyor tek cephe ve güney cephe. Geçen sene hep 22 derecede tutmuştuk evi. Bu sene de 26 yaparız sanırım.
Yok ben yılbaşında doğurcam ya.

Ben 1 Ocak gecesi doğmuşum. Annemlerin o zaman restorantı varmış. Orada eğleniyorlarmış. Sancısı varmış ama beni de geç bekledikleri için onemsememis. Derken saat 01:45 sularında restorantin üst katında çat diye jet hızıyla doğuvermişim. Annem diyor, sakin biraz dinleneyim diye gittim. Sancım ve kasılmam geldi, sen geldin. Hemen apar topar hastaneye götürmüşler. Bana da restoranın ismini vermişler. :)))) O restoran da hâlen duruyor. 18. Yaş günümü orada kutlamistik. :)) Anneme diyorum, İnşallah ben de senin gibi kolay dogururum. O da senin gibi yılbaşı gecesi çat diye gelirse görürüm seni diyor. :)

Bir de 2016 aralıkta doğuyormuş

Ya ben böyle ani doğumlara çok özeniyorum :) Şıp diye doğuyorlar,suni sancı hastane stresi de çekmiyorlar, annen şanslıymış yaa

Ya ben böyle ani doğumlara çok özeniyorum :) Şıp diye doğuyorlar,suni sancı hastane stresi de çekmiyorlar, annen şanslıymış yaa

Aynen, ben de anneme çok özeniyorum. Bende hiç hissetmemis bile. Adet sancısı gibiydi diyor. Bir de 4900 gram doğmuşum yani yuh. Olağanüstü başarı göstermiş kadın. Ama nitekim ben ilk olmama rağmen, kardeşlerimin doğumu çok zor olmuş.

Oo Maşallah. Peki ben kaç kilo doğmuşum tahmin et, 5400 Hem de normal doğum.Kardeşim de o civardaymış.

Topluca yılbaşında doğuralım diyorum ben.
İnşallah senin doğumun da anneninki gibi olur.

Bir de 2016 aralıkta doğuyormuş

Yay burcu sevmeeeem.

Annem de akşam arkadaşlarını ağırlamış, onlar gidince suyu gelmiş, taksiye atlamışlar küçükçekmeceden bakırköye varana kadar doğmuşum.
Kesiği falan da yokmuş sadece 2 dikişi olmuş.
Ama ben 7 aylıkmışım ondan da kolay olabilir...

Doğumlar anne ile benzer mi?

Oo Maşallah. Peki ben kaç kilo doğmuşum tahmin et, 5400 Hem de normal doğum.Kardeşim de o civardaymış.
Biz annelerimizi daha doğarken perişan etmişiz.
Zaten ilk doğumda kilolu bebek sahibi olan kadınların, ikinci ve sonraki bebekleri daha da kilolu oluyor. Kardeslerim de senin civarindaymis ama annem desen çöp insan gibiymiş. Hâlen 65 kg falandır. Geçen sağlık ocağına gittim kayıt icin, yine öyle acaip zayıf bir kadın yenidogan bebeğini getirmişti. Bebek 5,950 gram doğmuş. Hemşire inanamadı. Kadın da hamileliği boyunca sadece soğan yiyebilmiş. :))

Kızlar Selam,

Cuma günü adetim 6 gün gecikmişti beta Hcg değerim 288.89 çıktı. Hastanede çalıştığım için dün tekrar kan verdim 1086 çktı. Bugün Dr . Ultrasonda Keseyi göremedi , yarın tekrardan kan vericem . Rahimde görebilmek için 1500-2000 arasında değer olması gerekiyormuş.
Heyecanlı durumlar ya inşAllah kese bu hafta görünür.

İkinci hamileliğim inşallah ilk bebeğim olacak. Birinci hamileliğim düşükle sonuçlandı.
Hoşgeldin canım hangi doktora gidiyorsun ben de eskişehirde gidiyorum doktora
Kızlar hamıleliğiniz belli olmaya baslafımı dısardan. Herkese söyledınızmi gebe olduğunuzu. Ben kimseye söylemedım henüz
Herkese değil bi kaç yakın arkadaşıma yakın aile üyelerine söyledim göbeğim çıktı direkt şaşkınım ılkinde 7. Aylikken aaa hamile misin yoksa diyorlardı bunda tombik hamile olcam galiba 1.5 kilo da aldım şimdiden moralim bozuluyor

Canım hayırlısıyla doğar inşAllah , benimde son adet tarihim 14 Nisan dün değerim 1086 çktı.

bakalım senin kuzucuk bu konuda ne düşünüyor

Tuğba yuvança gidiyorum devlet hastanesinde sen

Bende aynı. 20 ocak çıkma yıldönümümüz. 22 ocak evlilik yıldönümümüz. 16 ocak doğum günüm. Bebeğimi 13 ocakta bekliyoruz. Bu ocakta bir keramet var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…